Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:04

LOGOUT.hu

Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3298) Alvin66


Alvin66
csendes tag

Komoly darabnak tunik ez a Citizen, de elolvastam a linken az ora leirasat es nagyon jot mosolyogtam a parasztvakitos szovegeken...:

"Az óra számlapja a repülőgépeken megszokott műszerezettség szín- és formavilágát idézi
Az óraszíj szemeinek keresztmetszete a nagysebességű repülőgépek szárnyprofilját mintázza"

Es a tobbi...:-)))

En meg csendben hozzatennem, hogy az ora kerek szamlapja a repolugepek kerekenek formajat idezi, az ora uvege a repologep pilotakabinjanak az uveget idezi, a nyomogombok pedig a harci repulogepek levego-levego raketajanak kioldogombjat idezik, nem beszelve a szijrol, mert a szij pedig bekapcsolt allapotban egy igazi repulogep pilota korkeresztmetszetu csuklojat idezi, ... :))

Ertem en, hogy a marketingeseknek az a dolga, hogy hulyesegeket talaljanak ki egy termekrol, de nekem egy ilyen komoly orahoz nem illenek az ilyen idiotkat megcelzo hatasvadasz mondatok. Aki egy ilyen orat nem azert vesz meg, mert ( electro ) technikailag remekmu, hanem azert, mert "az óraszíj szemeinek keresztmetszete a nagysebességű repülőgépek szárnyprofilját mintázza", az az en szememben egy komplett idiota...
Gyanitom, keves ilyen vevo van egyebkent, igy nem igazan ertem, hogy a marketingesnek miert jut eszebe ilyen hulyeseget irni egy termek jellemzesekor, komolyan.

Multkor voltam bent otthon Karacsonykor egy optikusnal es szemuveget rendeltem. Ugy probalt rabeszelni egy meregdraga ( majd ennek a Citizen oranak az araba kerulo ) szemuvegkeretre, hogy az kerdezt: ugye olyan keretet keres az ur, ami oltoztet... Gondolom arra gondolt, hogy ezzel a szoveggel lehet ram hatni es 200 forintny drotert kiadok 98 ezret, plusz a lencsek, merthogy ugye "oltoztet"...
Hat arra kerdesre, hogy olyat szertnek-e ami oltoztet, en azt birtam valaszolni" eppen ellenkezoleg, mivel sok helyes lannyal dolgozom egyutt, olyat szeretnek ami vetkoztet..."

Erre nem volt otlete.. :)

Szoval ha valaki IGAZI pilotanak akarja erezni magat, az a legjobban ugy erheti el, ha pont ezt a Citizent vasarolja.

Legalabbis a termekleiras szerint... :)

Na de mit vegyenek az urhajosok?!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.