Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PierreL
friss újonc
Sziasztok, egy kérdésem lenne hátha tudnátok segíteni. Vettem egy Pierre Lanniere férfi automata órát. A márkát kevésbé ismerem, feleségem kapott egyet karácsonyra és a férfi vonulata megtetszett. Viszont első automata órám és kicsit vakon vagyok és van egy két problémám.
Először az óra késett meglehetősen sokat másfél óra alatt vagy 15 perc. Rátudtam, hogy nincs rendesen felhúzva, nem mertem sokat tekergetni kezemen sem nagyon volt.
Köv nap egy óra alatt késett kb. 1 percet. Irodai munkát végzek nem szobafestő vagyok sajnos nem nagyon jár a kezem, de ez már gyanús volt.
Írtam a forgalmazónak gyorsan válaszoltak, mondta, hogy küldjem vissza, (Franciaország) nem nagyon volt kedvem őszintén.
És ami érdekes kb. 4-5 nap alatt beállt. Pontos volt ahogy elvárom egy órától. Majd kb. egy hét múlva kezdődött a késés ismét. 1 óra kb. 1 perc. Általában reggel, délelőtt vacakol még majd délután szép pontosra beáll. Elképzelhető, hogy valami gondja van? Vagy csak egyszerűen nincs rendesen felhúzva és amiatt késik? Egyáltalán mennyire lehet egy automatát felhúzni? Nem lehet túlhúzni? Azt olvasom, hogy 30-80 tekerés a koronán, de eléggé nagy az eltérés a 30 és a 80 között.Köszönet Bárkinek akinek van valami ötlete és megosztja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest