Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz alphaville #206348 üzenetére
& (#206350) consono: CA4420-13L
Na, elkéstem.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
M1ó
csendes tag
válasz gipsztigris #206341 üzenetére
Én köszönöm ismét az izgalmas feladatot!
-
dzsi23
addikt
válasz gipsztigris #206347 üzenetére
Na igen, mindig a telefon a gyenge láncszem, meglepett volna, ha nem szakad meg a kapcsolat. Köszi a választ!
-
Empsepo
senior tag
válasz gipsztigris #206341 üzenetére
Amúgy egy szivarvágót vagy összecsukható kisollót akartál fotózni?
( Csak eltakarja szegényt az a hülye óra.... )8-)
Nagyon penge darab.
Nekem az a VV jel kicsit sok a szíjon de ez legyen az én bajom.Grat hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
-
titán
-
Sungoo
addikt
válasz pulutodurumo #206370 üzenetére
-
pikkubee
tag
válasz #45302528 #206372 üzenetére
Elvileg megbízhatatlan, sokkal nagyobb az esélye, hogy gond lesz vele, mint a a 2824-el. Nyilván nincsen hivatalos statisztika erre vonatkozólag, de vannak itt és más fórumokban is olyanok, akik mondjuk ismernek órást oris vagy tag szervízből. Nekik lehet hinni.
Ennek ellenére én nem rég vettem egy ML Aikon sw200-al és bízom benne, hogy nem lesz gond vele.[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
Hali!
Az normális 6R15-nél, hogy eléggé számít az óra pozíciója a járás tekintetében?"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
pikkubee
tag
válasz schawo #206379 üzenetére
Es akkor ugye minden tokozó az ml-től az orison át a tag-ig állítja, hogy ők bizony atnezik es minőség biztosítják... kozben vélhetően csak rotort csavaroznak rá.
Egyébként mar olyan régóta tokozzák a nagyok is a sellitat, hogy én szeretnem naivan azt hinni, hogy a korábbi hibák beismerése nelkul is folynak azert javítások a háttérben es egyre kevesebb lesz a gond.
-
törölt tag
válasz schawo #206379 üzenetére
hoppá.....
pikkubee: és volt már olyan amúgy, hogy a svájci óra/szerkezetgyártók elismerték, hogy valamit elb..... és korrigálták a vásárlói/szervíz visszajelzések alapján?
Mert naívan én is azt gondolnám, hogy "de hát a Sinn és az Oris is ezt használja, akkor nem lehet olyan sz...".
Ezek szerint de.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nem vagyok benne biztos, hogy a ETA-Selitta hiszti nem mesterségesen gerjesztett dolog. Láttunk már sok aljas-mocskos összejátszást a svájciaktól, nem ez lenne az első a történelemben. Elvégre lehetne szekezeteket venni sok más gyártótól is. Catena pl. Valanvron, De itt simán felhozhatnám a francia Montre Ambre, Lip és a Pequignet Royal Caliber szerkezeteit is.
Oroszok is szállítanak több németnek és hollandoknak is szerkezeteket.
Ha a minőség és tervezés a kérdés, ebben sem hiszek - mert létezik evoluciós fejlesztő tervezés (mint ahogy tervezett avulás is), a gyártás meg már régen automatákon történik - nem kézzel reszelgetik őket szemüveges bácsikák.És tessék egy példa: Ez a francia gyártó ebbe a modellbe egy német cuccot pakolt - minő véletlen, a cég ma fogászati cuccairól híres, még a hetvenes években elkezdtek erre is haladni, és sikeresek ebben. A terveiket nem kukázták, így tudnak gyártani.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
titán
válasz Polarstar #206384 üzenetére
Franciát, németet, oroszt, vagy kínait nem lehet betenni, mert akkor oda a swiss made logó. Az összes többi ócsó svájcinak meg nincs elég reputációja és/vagy gyártási minősége (a valanvron pl seagull szerkezet, lenne ám lázadás, ha teszem azt egy orisban jelenne meg).
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
nagyúr
Visszatérve a francikra.
A Yema elkezdte az új marketingjét. Lett egy CoLab, ahol a prototipusokat a Yema fészbukra tolják ki és tesztelik, hogy kinek tetszenek az új modellek. Szerintem jól csinálják.
Itt egy újdonság is tőlük. Navygraph.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Pizzafutar
aktív tag
Sziasztok,
Offtopic ebben a fórumban, de ti tudtok rá válaszolni.
Egy asztalidísz tucat orában szeretném az elromlott óra szerkezetet kicserélni. Alap kínai M5188A óra van benne, 56x56 mm méret 8-as tengely átmérő, kb 12mm tengely hossz.
Lehetőleg rádió szinkronosra cserélném. A Conradban néztem egyet, de negatív volt az értékelése.
Milyen típust javasoltok? Hol tudom megrendelni?
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz #45302528 #206381 üzenetére
Volt, az Omega a Coaxoknál. Elismerték, nyilvánossá tették a javított szerelési útmutatót, stb... (cal. 2500 a, b)
a TH idén kezdi érdemben módosítani a sellitakat az új ISOGRAPH nevű szerkezetben, ami Sellita, de karbonra cserélt hajszalrugo pl, amit már a TH fejlesztett, otthon.
erdekes, van olyan svájci elszar és oragyarto cég, akinek beszelgettem a vezeto orasaval és mondta, hogy gyengébbnek érzi a Sellita werkeket, mint az ETAkat. Közben pedig volt olyan oras, akivel beszelgettem, aki pedig jobbnak látja.
Egy átlagos felhasználónak elég az, hogy a gyártó nevére veszi azt, ami benne van. Pl oris 733, vagy calibre5... de erről is lesz szó egy későbbi vlog-részben, amikor pont a TH kerül górcső alá (Holnap -ma- SMP és kettő mikrobrand márka lesz).Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
@mriya@
őstag
válasz pikkubee #206382 üzenetére
Saját tapasztalata sok embernek nincs is ezzel a szerkezettel, csak azt szajkózza, amit valamikor-valahol olvasott.
Olyan szakember véleményét kérdezd meg, aki napi szinten foglalkozik karórákkal, nem pedig csak az interneten nézelődik!Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
@mriya@
őstag
-
pulutodurumo
őstag
Megint van Alin francia ejtőernyős szíj. Ha valakit érdekel itt egy link. Szerintem vegyen aki ki akarja próbálni mielőtt ezt is leveszik. Itt egy másik. Bár van egy vevő aki szerint "cheap rubbish". Szóval vállalkozó kedvűek előnyben.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
rbalint88
addikt
válasz pulutodurumo #206398 üzenetére
Vettem ebayrol magneses striciszijat a certinara, tok jol nezett is ki vele. Vasarnap elmentunk szinhazba, erzem egyszer csak konnyul el az ora... hat a csodakinai szijban a vegszemnel jott ki a szij a befogatasbol. Olyan ideges lettem, hogy egybol leszedtem a szijat es kidobtam a ruhatarnal... megirtam az eladonak, hogy szar a szarja, vissza is lotte a penzt egybol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest