Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
Uraim! Ne politizáljunk, mert nem lesz jó vége.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
-
condy
senior tag
Inkább hagyjuk!
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
csabulaxi
senior tag
válasz condy #128304 üzenetére
lájk!
ma már úgy is szét vet az ideg, amit divatból csinálnak Ákos és Kövér ellen.
pedig egyikért sem vagyok oda, de hogy amit csinálnak velük az a manipuláció csúcsaóra is politikus is
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!a tricium csoves oraktol mennyire kell felni?ha torik egybol futas? :-)
-
kiki22
senior tag
Koszi nektek .Akkor megnyugodtam ,h nincs semmi karos hatasa .
-
g0n21
senior tag
válasz resool #128299 üzenetére
Nem csak lehet, hanem valószínűleg ez történt.
És sokan nem állnak neki órást keresni, satöbbi, hanem bebukott egy üzletet, vagy hitelt, vagy valamit, kell a pénz, futás a zálog...Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Vasinger! #128290 üzenetére
Rossz a szemed, mint az enyém. Ezért írtam, h fekete számlap és fehér mutatók és indexek. Nem krómozott meg egyéb csilivili, hanem fehér. Seiko srp307,715,513 v snk 809, snzg71 - van választék automatából. Kvarcban is van biztos ilyesmi, csak kevesebb.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
apholyon
aktív tag
válasz Ereshkigal #128316 üzenetére
Valóban! Mikor telefonról kerestem nem talált a "flagship"-re semmit, viszont így gépnél már jó pár hsz-t. Elnézést...
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz KelemenUhr #128318 üzenetére
Vagy ez a klasszikus pilóta forma nem tetszik? Nagyon sok gyártónál van, dátummal is, anélkül is, sokféle szerkezettel, meg lehet találni fém szíjjal, esetleg utólag beszerezni rá egyet:
[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
silboy
aktív tag
Ezeket a rejtett/sűlyesztett gombokat mivel szoktátok megnyomni?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
@mriya@
őstag
SOS
Baleset miatt lett két fölösleges Ákos koncertjegyünk ma estére, fél áron átadnánk!
Érd.: Péter 06-30-560-8849
Csak azért mertem ide felrakni, mert rendkívüli esemény miatt "hirdetem".
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
evo87
őstag
Urak!
Az miért van, hogy az elvileg ellenállóbb Super Titanium Citizen karórám, amit nagyságrendekkel kevesebbet hordok és fiatalabb is, mint az acél Casio Edifice-em, sokkal sérülékenyebbnek tűnik? Míg az acélon eddig semmi sérülés nincs, addig a titánon nagyon sok, igaz csak apró (és nehezen észrevehető) sérülés van. A karcolódás tényleg nem jellemző, de leginkább a tok élein (a tachymeter skála szélén) van ez a sok apró ütésnyom.
Egyrészt jobban vigyázok a Citizenre, mint a Casiora, ráaádsul sokkal kevesebbszer van a kezemen, plusz bíztam benne, hogy a titán tényleg kevésbé lesz sérülékeny, erre mégis...
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Toxiksteel
csendes újonc
Ha valaki a USA-ból, esetleg az amerikai ebay-ről vásárolna.
http://amerikaivasarlas.hu/
[ Szerkesztve ]
-
evo87
őstag
válasz szbalogh #128328 üzenetére
Elvileg nem csak könnyebb, hanem keményebb is, idézem a gyártói szöveget:
A CITIZEN világújdonságnak számító sorozatot alkotott. Legújabb Eco-Drive modellje Super Titaniumból készült, ami a nemesacélnál ötször keményebb, viszont annál 40%-kal könnyebb. A különleges IP technológiának köszönhető fényes felületet fokozottan karcálló zafír kristályüveggel koronázták.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Robi1985
csendes tag
válasz evo87 #128326 üzenetére
A titán felülete sérülékeny és simán karcolható. A közhiedelem az, hogy keményebb, mint az acél, még golyóálló is és kb. elpusztíthatatlan. A szakítószilárdsága, nyomástűrése valóban nagyobb, de nem karcolhatatlan, mint a gyémánt.
Vigyázni kell rá. Főleg azért, mert polírozni jóval drágább, mint az acélt. Pláne, ha matt felületkezelést kapott, azt még nehezebb visszaállítani."You can go to school, but you can't buy class."
-
Deskdiver
senior tag
válasz evo87 #128330 üzenetére
Én úgy tudom ,hogy a Super Titaniumnak igazából csak a felülete keményebb (gondolom pár mikron vastagságban) ami biztos nagyon ellenálló íves vagy sík felületeken ,de nem sokat segít éleken ahol a gyakorlatilag nagyon kicsi felületre hatnak az erők. Majd meglátjuk mit hoz a jövő. Kíváncsi leszek felhasználják-e majd az óraiparban tesztelés alatt álló aszimmetrikusan hengerelt titániumot. Ez elvileg már nem csak felületeken hozza az acél tulajdonságait viszont továbbra is antiállérgén, korrózióállóbb és könnyebb.
-
apholyon
aktív tag
válasz evo87 #128330 üzenetére
Én egy ilyen titánium (IP felületkezelt) Citizent hordok a mindennapokban (szó szerint) és nekem eddig nincs gondom vele. Nekem is vannak rajta apróbb karcok, viszont amennyit kapott már szegény, ahhoz képest kitűnően néz ki.
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
evo87
őstag
válasz Robi1985 #128333 üzenetére
A közhiedelemmel szemben én a gyártó közleményére alapoztam, miszerint keményebb az acélnál. Sebaj... vigyázok rá mindenképp és hetente max 1-2 alkalommal viselem... de ha meg nem hordanám egyáltalán, akkor minek vettem.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #128317 üzenetére
Nincs semmi baj a szememmel, soha nem voltam szemüveges és nem csak én láttam így, hanem a barátom is aki velem volt. Még az eladó is belátta, hogy ez nem túl jó, csak nem hangoztatta.
Sajnos nem automatát keresek, hanem kvarcot, így ezek kiesnek.
KelemenUhr:
Belelóg a hármasba a dátum és egy kicsit már túl sportos kinézetű.
(#128320)-ban az utolsó képen lévő óra nagyon tetszik. Annak a típusát nem tudod?
-------------
Akkor lelőném a poént, hogy most melyik óra tetszik:
Swiss Military Hanowa 06-5277.33.007
Vélemény?
70-et sokallom érte, mert állítólag nem igazi Svájci és nem olyan minőségi, mint egy Seiko/Citizen, de ez meg tetszik külsőre.
-
krx21
nagyúr
válasz Vasinger! #128338 üzenetére
Élőben láttad? Csak mert az előző példa is mutatja, érdemes élőben órát válogatni... Egy fénykép erre szerintem kevésbé alkalmas... Én biztos nem rendelnék órát csak fénykép alapján. Az egyik kollégám tett így pont mostanában: megjött az óra és nem tetszett neki...
Amúgy képről tetszik...[ Szerkesztve ]
-
resool
aktív tag
válasz Ereshkigal #128316 üzenetére
dec 16. 10:10-kor posztolták, 9 óra van a képen, alsó sor balról 3.
kézi húzós Ludwig[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
Seiko Recraftot (zöldben) kapni még valahol jó áron újonnan nem tudjátok? A jó ár nálam 50e alatt értendő.
-
ducati113
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Automata órát szeretnék vásárolni de mivel láma vagyok, így nem tudom,hogy jó úton járok e.
Ezt szemeltem ki.[link]
Szerkezet miatt gondoltam erre, persze tetszik is a formája.Sajnos nem zafír.
Svájci automata jobb mint a japán? Mert itt a fórumon úgy veszem ki,hogy igen.Típus függő.
És esetleg tudtok e olcsóbb forrást.
Max 150 ezret szánok rá mit érdemes venni?Tag Heuert ennyiért nem kapok.
Japán márka nem érdekel.[ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
válasz ducati113 #128346 üzenetére
Szia!
Szerintem ennyiért nagyon sok erről a márkáról nincs túl jó vélemény itt a topikban.
Írd be ide a topik keresőjébe és akkor látod a sok "dicsérő" hozzászólás.
Famalac: Igazad van ennyiért egy nagyon frankó Steinhartot vegyél , ha már nem kell japán óra . Ne ilyen névtelen valamit ..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest