Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
bucsher #127909 üzenetére
Ő egy régi ébresztős kvarc chrono, nagyon szeretem, nagyon retro.
A FB csoportos játékon nyertem. (7t62-0dk0)
Macyke82: Köszi!
Reverting: Jó kompozíció!
Sajnálom, hogy gödörbe került a topic, remélem, csak átmeneti. Szerintem tök jól megfértek egymás mellett ezek a dolgok és amellett, hogy néha megmutatom a sajátjaimat, érdekes látni-olvasni olyan modelleket, amiket majd szeretnék én is megszerezni. Érdekesek Dzsana, Kőnig Levente írásai, érdekes volt végigkövetni, ahogy a szíjkészítők elkezdtek kísérletezgetni, aztán most olyan darabokat csinálnak, ami simán szégyenben hagy sok drágább, márkás szíjat. Érdekesek a vintage felújítások, illetve az is, hogy jut el valaki egy gagyi Fossil-tól a komoly, svájci presztízsmárkákhoz. Illetve a viták, eszmefuttatások alkalmával elhangzott sok érdekes info is nagyon jó. Én az ilyesmiket hiányolom, egy ideje kicsit szürkébb lett a topic, remélem, lesz ez még így sem. De az is lehet, hogy a werkmánia fórum fog beindulni és az lesz AZ órás fórum. Az sem lenne rossz.
-
@mriya@
őstag
Szvsz. jó ez így, ahogy van.
Akinek nem tetszik, keressen másikat! -
Wg5113
aktív tag
válasz
busman #127945 üzenetére
Persze lehet azt is. Minden órával kapcsolatos dolog engem személy szerint érdekel.Nálam sokkal nagyobb ismeret anyaggal rendelkezők vannak itt jelen és ez számomra hasznos.Az meg hogy melyik óra mennyibe kerül az nem minden esetben tükrözi a drága esetében az elvárható minőséget és forditva is igaz,Nekem is volt legalább 15 évig egy órám 1800 pengőért és nem volt más mellette.Imádtam.Ezért nem kellene néha az ára alapján megítélni egy órát és egy embert.
-
fiktív1
tag
válasz
busman #127945 üzenetére
Felesleges lenne változtatni bármin is, jó így, ahogy van. A G keresésekben is rengeteg innen (Svájci és egyéb..) való hozzászólást dob fel, teljesen laikusok számára is, így előbb kapnak választ kérdéseikre. A svájci és az-óra párhuzam is ide vezet - fórumokat tekintve.
-
-
fagyalllo
őstag
válasz
Wg5113 #127937 üzenetére
Ez a lapcsalád alapvetően a számítástechnikával foglalkozik, az egyre népesebb közösség miatt bővült a fórum idővel más témákkal. Korábban volt már próbálkozás másik topik nyitására, amit a moderátorok bezártak, szerintük elég egyetlen órákkal foglalkozó is. Nincs olyan nagy az aktív közösség, hogy értelme legyen többet nyitni, jól elfér egymás mellett a nagyrész lelkes rajongókból álló csapat. (A nemrég indított olcsó kínais kivétel, beleolvasgatva minimális az átfedés, szbalogh miatt érdemes követni
) Éppen ezért a névválasztás kicsit szerencsétlen, svájciságra hivatkozni az előbb leírtak miatt pedig nincs értelme. Nemrég készített hevenyészett statisztikámból is kiderült, hogy a japán márkák a legnépszerűbbek, nyilván a széles termékpalettájuk miatt, egy olcsóbb példányt bárki megengedhet magának. Sok van, sokat beszélünk róla. Nincs limitálva a hozzászólások száma, nem veszik el a seikós posztok a lehetőséget az omegásoktól.
Amúgy leginkább az arcra, intelligenciára és nem csodálkozomra lettem volna kíváncsi...
-
Sungoo
addikt
válasz
Wg5113 #127937 üzenetére
Ez csak azért lehet, mert szélesebb körben elterjedtebbek a beszerzési áraik miatt, mint a többszörösébe kerülő svájci márkák Talán ez alól kivétel a Steinhart, de már csapból is az folyik.
Én is szívesen pózolnék egy Misi féle Omegában, de sajnos a teljes ingó, és ingatlan vagyonom nem közelíti meg a vételárát.
-
Dzsana
senior tag
válasz
fagyalllo #127936 üzenetére
Akkor egy újabb olvasnivaló, bár rövid, de egy kis órás hír a búvárvilágból.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
fagyalllo #127933 üzenetére
Nem célozgatok.Csak annyi egy picit az egyéb órák kifejezés, alatt lassan csak japán szerepel,amit hangsúlyozom,hogy én magam is szeretek.Lehet,hogy ez a normális arány a svájci órák és az emlitettek között az óra kedvelők körében,de nem a svájci szóval kezdődő fórumon.Ez az én véleményem és elnézést ,ha bántó voltam bárkivel szemben.Én magam eddig is követtem a fórumot és sokat okultam minden szempontból.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Wg5113 #127932 üzenetére
Csak tessék, csak tessék, a lehetőség ott van mindenki előtt.
fagyallo: Köszi, igyekszem mindig más szempontból megközelíteni az adott témát. Egy idő után unalmas lenne, ha mindig ugyan úgy mutatnám be a dolgokat, egyik werk olyan, mint a másik. Inkább a különbségekre próbálok koncentrálni, hátha így elolvassa valaki. -
-
von toth
tag
Feltehetően hamis Casio?
-
Dzsana
senior tag
-
bucsher
őstag
válasz
KelemenUhr #127900 üzenetére
Pontosan mi az a jobb szélső? Nagyon rendben van.
-
Macyke82
tag
válasz
resool #127896 üzenetére
Szép "kis" gyűjtemény sok szép órával(nagyjából hasonló az ízlésünk ahogy látom), de ha jól emlékszem még egy nagyvad várat magára részedről, ha nem tévedek
KelemenUhr: az a két Poljot-testvér, illetve az a chrono Seiko, szerintebb nincs is szebb náluk az adott márkából adott kategóriában. Sikeresen begyűjtötted őket
-
Reverting
őstag
Hat porgessetek... Irjatok...
) lehet par embernek elment a kedve mar... Amin nem is csodalkozom....
-
Cseri0058
őstag
Sziaaztok!
Erről az óráról mi a vélemény?
Még sosem volt órám, dez ez nagyon megtetszett -
minas
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #127894 üzenetére
Szerintem még beférne.
Ugyanis az SNZG "mélyebb" része, ahol a mutatók vannak, akkora, sőt kicsit kisebb, mint az SNK számlapja a széléig.
Az SNZG percmutatója 12,6-12,7 mm hosszú (a tengelytől a csúcsáig), míg az SNK számlapjának sugara (ahol elfér még a mutató) 13,5-13,6 mm.
Elég nehéz az üvegen kívülről megmérni tizedmillire.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest