Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cha-b
senior tag
válasz Miamiquake #109398 üzenetére
Olyan szinten nem kamu az update, hogy lehet fogyni azzal az étrenddel ez tény, csak sportolni nem mellette.
Mert ha több cuccot égetsz el mint amit beviszel akkor fogysz ez biztos, csak a lábad "nem bír el" egy idő után... Saját tapasztalatból is beszélek, leadtam 14 kilót.Csiga: Én nem akartam védeni Norbit, meg sztem nincs is rászorulva. Itt az ötletről van szó, meg a marketingről. Felnőtt emberek veszik vagy nem veszik ez az ő döntésük.
Wizard: igen pont ezek az egyszerübbek tetszenek nekem is.
Szerk: Inkább feketével
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
-
Cha-b
senior tag
válasz vadászcsiga #109402 üzenetére
Ja én nem ezeket a termékeit ettem péksütemény stb. olyat még nem is láttam közelről, hanem a menüjét, a főtt ételt, abba elvileg nincs semmi, csak mozgó életmódra alkalmatlan az összetevők miatt. Viszont fogysz, az más kérdés, hogy inkább izomból meg vízből, mert ha jól tudom azt bontja le elöször a szervezet.
Szerk.: + ha megveszik, és keres vele, akkor jó ötlet... Itt felnőtt gondolkodásra alkalmas egyedekről van szó. Én ahogy éreztem, hogy gyengülök abbahagytam, hiába fogytam, sokat gyengültem.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Brave_86 #109367 üzenetére
Még régebben linkelte valaki, nem tudom a rendes nevét. Egy kétszárú vmi, ami egyszerre nyomja össze mindkét végét a rugós stiftnek. Nem volt olcsó, maradtam a sima stiftkiszedő szerszámnál.
Tamas : Ha 17 cm-nél nem kisebb a csuklód, jó rá a Monster. Lume nagyon jó a Ray-nél is. Üveg anyaga, mutatók leolvashatósága jobb az srp-nél. Próbálj fel egy Ray-t és egy Monstert is, ne kapkodd el.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Szulita28
senior tag
válasz ad4m1337 #109344 üzenetére
Jeleztem már, 13. Csángó u. 4B. Be kell csöngetni, ez a Seiko MO bemutatóterme. 8-16-ig vannak nyitva, nem bolt.
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
bigdaddylaza
tag
üdv csütörtök óta nekem is lett két új szerszeményem..csak eddig nem kapcsoltam be a gépema hamim elment igaz lett egy másik hamim mert fémszijjas chronot akartam helyette meg az nagy is volt nekem...meg szerettem volna egy seiko buvárt én is a sok börszijjas antik mellészeretem nem az a nagy krumpli de tetszik kényelmes meg ilyen magas nem bántam meg...jah jó áron jött mindkettö és még maradt kis apró is..
-
bigdaddylaza
tag
válasz bigdaddylaza #109406 üzenetére
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #109399 üzenetére
Csatlakozom. Élelmiszeripari hulladék, ami veszélyes.
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
bence0929
tag
válasz ronin s8 #109408 üzenetére
Nem pártolni akarok senkit, de kb. ugyan olyan veszélyes, mint bármi más szar a boltokban, vagyis szerintem jórészt minden. Próbálkozhatunk itt, vigyázni a szervezetre stb., de sajna valójában én azt hiszem, már a házi disznyót is génkezelt növényekkel etetik. Szóval szinte mindegy. Persze azért érdemes törekedni a minőségi alapanyagok beszerzésére.
phrankxinatra: a kesztyű fölé ez illik
bigdaddylaza: gratula a Seiko igazán nyárias, jó a hangulata, a Hami pedig igazi ollrander
[ Szerkesztve ]
-
Wg5113
aktív tag
Szép mind a kettő.A Seiko nagyon jó szinben pompázik.a Hami meg szép mutatókkal és jó szerkezettel remekel.Gratulálok hozzájuk.
-
bence0929
tag
válasz bigdaddylaza #109415 üzenetére
Az SKX-et hol vetted, ha szabad tudni
-
Tothgera30
Ármester
Szabad tudni, honnan, mrnyiért? Ilyesmit kersek Monster mellé.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
bence0929
tag
válasz bigdaddylaza #109418 üzenetére
Mindenesetre jó vétel volt, ezzel a számlappal engem is újra elgondolkoztatott az SKX pörög a vezérhangya
-
squir
aktív tag
válasz bigdaddylaza #109420 üzenetére
Jó a Seiko, tetszik!
Mi a werk-típusszám a hátulján? Abból meg lehet mondani. -
ad4m1337
aktív tag
Na sikerült Pesten SNZF17 -et próbálni (igaz csak a Pepsi változatát). Nagyon meggyőzött, hamarosan berendelem Skywatche -ról, ha esetleg addig nem tetszik meg más...
Ennek mennyi lesz kb. a heti eltérése? Illetve ez elírás, vagy tényleg zafír üveggel adják? [link]
-
trassher
addikt
válasz Miamiquake #109384 üzenetére
Öröm e bódottá' de azt az S kategóriás Mercedes-t megnézném.
Redmi Note 7
-
condy
senior tag
válasz bigdaddylaza #109407 üzenetére
Most látom: Gratula mindkettőhöz!
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Macyke82
tag
Üdv Urak!
A véleményetekre lennék kíváncsi.
Sportoláshoz néznék egy kvarc órát és érdekelne, hogy Ti melyiket választanátok magatoknak
(ha csak a kettő közül lehetne választani)1. Seiko SNDF93P1 (gyári szíj cserélve lenne)
2. Junghans Kollektion 1972 Chronoscope
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
Reverting
őstag
válasz Macyke82 #109429 üzenetére
Seiko... szep panda... Az a fekete datum ablak, nagyon jo...
Grat az uj orakhoz Big... vegre van driver orad... Igaz nekem kicsit szines... de mar alakul a dolog...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
csabulaxi
senior tag
válasz Miamiquake #109384 üzenetére
Ezek a Norbiék gazdagodni fognak továbbra is, most , hogy Overdose elpusztult, Réka képet első helyre a magyar ló arca versenyen.
Én is beszállok a kultikus fotózd az órádat kocsiban Tinnye térségében.
Én a fonetikusan írt magyar Apple (Epöl) felől Piliscsaba irányába hajtottam át és készítettem Tinnye határában az órás fotót, az Üvegtigris forgatási helyszínén. Sajnos se Lali, se Sándor nem volt ott, így a sörhöz sem fértem hozzá.
a panda Seiko kronót tegnap láttam élőben 78 ezerért a budakalászi auchanban. eléggé picinek tűnt
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
bigdaddylaza
tag
-
condy
senior tag
válasz bigdaddylaza #109436 üzenetére
Ez a Hami szerény véleményem szerint jobban mutat, mint az elődje. Jó csere volt ez. A + Seiko-ról nem is beszélve.
-
Macyke82
tag
válasz csabulaxi #109433 üzenetére
Jó a kép Uram , szoktam arra is járni amerre te voltál most, csak arra bicajjal.
De ne aggódj, én se Lalitól kaptam a hot-dogot és a "kis" ketchup-ot melléEgyébként furcsa, hogy ilyen kicsinek találod a pandát, hisz KN42,6 mm a tokátmérő, bár neked azért vastagabb a csuklód mint az enyém, így képről látva. Pedig a Monster is kb. akkora nem?
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz Macyke82 #109438 üzenetére
Még jó, hogy nem volt nyitva, mert ha megkérdezte volna Lali, hogy- Te nem helyi hülye vagy? csak azt tudtam volna mondani, hogy -Nem, nem helyi.
Talán a vastag lünetta és a brutál ormótlan tok miatt nagyobb a monster, mondjuk nem kértem ki a vitrinből a pandát.
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
condy
senior tag
Most végre elolvastam minden lemaradásomat.
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve.
És grat minden új tulajnak.[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz ad4m1337 #109446 üzenetére
A két Seiko szerkezet (7S26, 7S36) gyakorlatilag megegyezik, az Orient is ezekhez hasonló tudású alap automata. Egyik se kronométer, ki lehet fogni gyárilag meglepően pontos és napi 10-20 másodperc eltéréssel járó példányt is, amit persze beszabályozással bőven lehet finomítani.
Következő lépcső pl. a Seiko 4R, amik az SRP, SSA órákban vannak. Saját és mások tapasztalatai alapján jóval pontosabbak, hordva mindkét órám napi 1-2 másodpercen belül jár.
Az ilyen szerkezettel szerelt 5-ösök viszont (főleg a búvár stílusúak) sokaknak már túl nagyok, általában 43-44 mm-esek. A valódi búvár Monsterek valamivel kisebbek.
Egyik ritka kivétel: [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest