Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz donjohnson #35901 üzenetére
melyik széria a jobb és melyikböl érdemesebb választani ? esetleg van best by termék valamelyik kategoriának ? 200-300 ezer értékben ! köszi a választ
-
Dictator^
veterán
Samsungnál ezt az 5 év garit, hogy lehet előhozni? (PCDreamshopnál lehetséges?)
Igaz, asszem az Én LCD-mre is annó 2+1év volt talán?
Tehát múlt évbe járt le..[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Ra3
őstag
válasz Qadron #35904 üzenetére
Hát végigolvastam az lg, samsung, meg az lcd-s topicot itt a ph-n, és ha ez megnyugtat akkor állítólag pár multin, edigitalon, mm-en, tescon kívül, ahol általában 20-30k-val drágábbak a tv-k, minden egyéb webshop szürkeimportos.
Nincs velük amúgy semmi gond, a dream-től több munkatársam is rendelt, beviszik, összerakják, megnézheted hogy minden rendben van-e fizetés elött, szóval nem zsákbamacska, itt a fórumon is többen jó véleménnyel vannak róla.
szerk.: a szürkeimport annyit jelent hogy nem a magyarországi samsungtól szerzik be hanem más eu-s országból, és emiatt nem is itthon gariztatják ha gond van.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Tutu7030
veterán
Nem reklámnak szánom, de;
Részlet a pcdreamshop honlapról
"Cégünk a forgalmazott termékekre gyári garanciát vállal! Ez típusonként változó Samsung tv-k 2+1 év, LG tv-k 2 év, Sony tv-kre 2 év, a garancia. Egyéb termékeknél a garancia minimum 1 év, a webáruházban a készülékeknél pontosan fel van tüntetve.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
zlot
csendes tag
A D5500-hoz lehet valami szoftot kapni, hogy műsort lehessen rögzíteni?
-
Qadron
tag
Hát.. Fogjuk rá akkor megnyugodtam... Magyarul ez azt jelenti, hogyha még szürkeimportosok is, akkor gariztatás esetén lehet kikerül az országból majd vissza, ergó hosszabb lenne a folyamat? Olyat olvastam, hogy ha az adott országban nem forgalmazott terméket vásárolok meg akkor lehet belőle nagy gáz, mert akkor a magyar szervíz nem gariztatja le.. de amit én rendeltem az kapható mindenhol (MM-be Multikba is...) szóval akkor ilyen bajom nem lehet belőle.. Cserekészüléket meg elvileg biztosítanak, így aztán túl nagy bajom nincs még ha sokáig is tart, ha meg javíthatatlan akkor azonos ár mellett ajánlanak másik terméket nem?
Én is azért akarom tőlük venni, mert csak összeszerelés után kell kifizetni, meg itt ahogy olvasgattam mindenki jó véleménnyel van róla, meg az értékelései is szinte csak 5 csillagos.. Túl nagy gáz csak nem lehet akkor azzal a bolttal
-
Larry99
csendes tag
Sziasztok!
Öcsém vett egy Samsung EH4000 LED tv-t, amit ő be is programozott automatikusan, de amikor láttam, hogy csak analóg adások jöttek be, én nagy naivan megpróbáltam beállítani neki a digitális adásokat is, úgy, ahogy az én C650-esemen is tettem, de nem sikerült. Utánaolvastam, és ha jól értettem, ez a LED tv is tudja venni a digi tv digitális jeleit, mert van benne DVB C tuner.
A beállításaim a következők voltak:
hálózat: kézi
hálózati azonosító: 1001
frekvencia: 378.000 kHz
moduláció: 256 QAM
jelátviteli sebesség: 6900 KS/sEz nálam működik, tesómnál nem.
Amit még észrevettem - nem tudom számít-e, vagy sem, annyira nem értek hozzá -, hogy a hotel mode-ban nálam a channel type DTV, öcsémnél viszont csak ATV és CATV között lehet választani itt.Mit csináltam rosszul, illetve mit kellene tennem, hogy megtaláljam neki a digitális adásokat is? Egyáltalán be lehet rajta hozni azokat?
-
őstag
válasz Larry99 #35914 üzenetére
Hali!
Próbáld meg így: automatikus keresés, kábelen, csak digitális, hálózat. Nekem így ok minden.
Üdv!
(#35910) Qadron:Én is PC-Dream-től vettem most tv-ket, bár én nem szereltettem össze, mert hagytam inkább 3 órát állni összeszerelés után, hogy átvegye a szoba hőmérsékletét. Ha regisztrálod a terméket a my samsung-on, PC-Dream-t is ki lehet választani, mint vásárlás helyét, így szerintem hivatalos. Nem kell aggódni.
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz Larry99 #35914 üzenetére
A[link] szerint van benne T-és C-tuner tehát tudja a kábel (Catv)is Arra kell állitani,hogy a digitális adók is foghatók legyenek.Azt még nem irtad melyik szolgáltatónál van?A Digi kábelén igy kell programozni
hálózat-be
frekvencia-121500
moduláció:-256 QAM
jelátviteli sebesség: 6900 KS/s.vagy 6000Ks Ha automatára állitjátok a kersést akkor is megkell találnia
Azt hiszem itt is belehet jelőlni,hogy az analógot is beprogramozza a digitális csatornákkal együtt
Amikor elöszőr inditjátok akkor ne az üzleti módot válasszátok hanem az otthonit[ Szerkesztve ]
-
kissdani
senior tag
válasz donjohnson #35901 üzenetére
Nekem D szériás a tv-m és nem találom a Fusot! Valaki legyen már olyan jó és mondja el hogy kellene előhozni mert a smart hubon nem találom! D7000 a tv-m!
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
AttyVin
aktív tag
Először érdemes megnézni ezt, mert sok hasznos információ van a D-szériáról és a kérdésről is.
A PVR-funkció bekapcsolását a szerviz menüben kellene megtenni, mert a készülék egyébként "tudja", csak az alapbeállításokkal nem elérhető. Jóval korábban volt a fórumon egy "eszmecsere" erről is (#27426, #27543, #27547 "környéke" és később).
A rögzítéshez pedig valamilyen külső HDD-t célszerű használni USB helyett a megfelelő sebesség és kapacitás miatt. Erről nagyon sokszor volt szó és szintén javasolt valahogy visszakeresni.
Ha ez szükséges, a rögzített műsorok PC-s konvertálása is több alkalommal szóba került (pl. #28203).
[ Szerkesztve ]
Üdv, Vino
-
AttyVin
aktív tag
válasz engusz #35812 üzenetére
Nálunk, a D5500+Conax kombináció is lassabban vált (kb. 2-5 s), mint az "eredeti" STB-os megoldás (a szolgáltató az Invitel).
De ez a "lassúság" legyen a legnagyobb baj!
Így legalább a TV - ha már úgyis sokba kerül - valóban TV-ként működik és nem a STB "monitoraként" dolgozik, korlátozottabb lehetőségekkel...
[ Szerkesztve ]
Üdv, Vino
-
kissdani
senior tag
válasz leslieke #35919 üzenetére
Internet tv a távon, azon belül samsung app, és ott van kategorizálva a letölthető app, oktatás, sport, video stb...! Itt kellene hogy legyen?
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
kissdani
senior tag
válasz donjohnson #35926 üzenetére
Beirtam ugyis csak youtube-on meg a web browser keresőt ajánlja fel! :S
Nem lehet esetleg hogy softot kellene frissiteni hozzá? Vagy esetleg még d7000-re nem jelent meg?
Nektek milyen tv-n van fuso?
Be kell hozzá jelentkezni vagy lényegtelen? Én már bejelentkezve is próbáltam, csináltam fiókot![ Szerkesztve ]
-
-
mrThomi
addikt
Na eldöntöttem,végül samu tv-t veszek. a ES es a D szeria kozott mi a kulonbseg ? Esetleg masra szanta oket a samu, vagycsak jobb ujabb fejlesztes ? Egyenlore 46 collba gondolkozok, 200-300 ezerig,melyik a legjobb vetel ?koszi
-
kissdani
senior tag
válasz Tutu7030 #35934 üzenetére
Nekem sajnos nincs az ujdosnágok között!!
Appson belül én nem találok keresőt!85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
kissdani
senior tag
válasz Tutu7030 #35934 üzenetére
Szerintem a d7-es 8-as szériába az idei modellekkel egyidőbe lesz bevezetve a fuso!
Csak erre tudok már gondolni!85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
engusz
veterán
A tréhóm szerelő jól összekarcolta a tévé talpát és a káva, alsó (áttetsző) részét, mikor erőszakosan betuszakolta a HD set top boxot. Ráadásul úgy, hogy külön kértük, tegye a tévé elé, csináltunk neki helyet. Így most a tévé és a box is szépséghibás lett
Telefonon jeleztem a panaszom, de sajnos nem fogadták el, írásban is meg kellett tegyem. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az ügyből
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
utánvétel
aktív tag
válasz engusz #35937 üzenetére
Havernál az irodában annak idején vagy 2-3 éve, nem akarta a kisebbik szobába bevezetni a szaki az antennakiállást, mert (gondolom nem volt kedve).
Na erre kapott egy taslit a haveromtól és közölve lett vele: addig innen ki nem mész, amíg oda nem szereled ahova kérem.
És lőn: csodák csodája, beszerelte a kisebbik szobába az antennakiállást.
Magyar ember nem mindig a szép szóból ért.[ Szerkesztve ]
*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
engusz
veterán
válasz utánvétel #35938 üzenetére
Ha én vagyok otthon, akkor lehet nem köszönte volna meg a szerelő, amit verbálisan kapott volna. Remélem, hogy így is rendre fogják inteni fentről és jobb, pontosabb munkát fog végezni
Mert voltak még gondok. Pl. nem akarta az erősítőbe kötni az egységet, mert azt nem tudja megcsinálni: "Maguk összedugják utána úgy, ahogy akarják..."
[ Szerkesztve ]
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
válasz utánvétel #35940 üzenetére
Ugyanúgy egy HDMI csatlakozó, mint a tévén. Sőt, az erősítő esetén még rajta is van egy CABLE/SAT jelölés. És meg lett neki mutatva. Szóval, akár ért hozzá, akár nem, ugyanúgy csak dugnia kellett volna
-
radiátorbéla
csendes tag
miért hurrogja le szinte mindenki legyen az eladó egy boltban vagy tv-kel évek óta foglalkozó szerelő vagy akitől személyesen kérdezem az eh6030-at?? mindenki azt mondja hogy azt ne! azt a keleti piacra gyártotta a samsung és hogy sz*r stb. .... itt olvasottak alapján pedig jó lehet ...és a képét is szépnek láttam bár én nem értek hozzá és usb-ről ment vmi hd anyag...
ha tényleg best-buy ahogy olvastam...akkor egy teszt igazán jó lenne mert nem találok sehol!
szerintem sokan veszik vagy vennék az ára miatt... csak sehol semmi róla... csak az es széria van "hájpolva" pedig sztem a régebbi hátsó ledes technológia lehet jobb is mint az új... bár hozzáteszem nem értek hozzá csak abból indulok ki hogy mindig az újat kell eladni de attól még nem biztos hogy az jobb is
-
Tippmix46
senior tag
válasz utánvétel #35944 üzenetére
valaki tudna pár mondatot írni, hogy most végül is mi ez a fuso alkalmazás? Köszi!
tudok tv-s műsorokat vagy filmeket visszanézni vele? Mint egy videótár?"A tévénézők továbbá ingyenesen hozzáférhetnek a Best Hollywood és az SPI Hungary (FilmBox) által forgalmazott mintegy 200 ingyenes, prémium filmhez. "
Most ez komoly?
[ Szerkesztve ]
-
horvathkrisz
addikt
válasz radiátorbéla #35945 üzenetére
Azért hurrogják le mert inkompetens gyökerek.
-
sandró60
addikt
-
BBéci
legenda
válasz radiátorbéla #35945 üzenetére
LCD viszonylatban jó az ár/érték aránya, viszont a képminősége (szerintem) tényleg közepes.
Ezt ma olvastam:
"barátnőm vett otthonra egy alap fapados 42"HD-ready Samsung plazmát,ennek olyan képe volt a jelenlegi full HD-s tavaly vásárolt 42" LG LCD tévémhez képest hogy majd leesett az állam...gondolom ennél az E550-esnek még szebb képe lesz...a Panákról nem is beszélve...Itt döbbentem rá hogy mi a különbség plazma és LCD közt.."[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Raspberry Pi
- Fotók, videók mobillal
- Androidos tablet topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Revolut
- Gumi és felni topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest