- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Tapéta, pár centi vastag gipsz majd masszív fa. A fába kell hogy bemenjen és abba tartason stabilan, mivel a ház keresztezett laminált fa szerkezetű (CLT fa néven megtalálod google-ba ha nem hallottál még róla, egy példa kép [kép] ) Ehhez milyen csavar ajánlott ? (Tipli fába azt hiszem nem kell, de majd utánna kell ennek járnom)
-
mrThomi
addikt
50€-ért lehet minden irányba forgatni, kihúzni stb, nem hangzik rosszul. Lenne még egy Sony szintén 65col X92J-hez is, néztem elvileg mindkét típushoz passzol 65, és kb 23kg, a konzol meg 75'-ig és 60kg-ig terhelhető. Csak ezt Bontec márkát nem ismerem, nem tudom van e jobb
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Samsung QN95A-ra melyik a jelenlegi legfrisebb szoftver ? Már fél éve nem frissült a tv, 2111 van rajta és olvastam még tavaly, hogy kapni fog a 95B-ből fícsöröket egy szoftver update kíséretében, de még mindig semmi.
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Tapasztalt már valaki qn90-95a esetében sipoló hangot felakpcsoláskor ami aztán egy újraindítás után elmúlik ? Ha igen van valakinek tippje mitől csinálhat ilyet ?
-
mrThomi
addikt
válasz
dragonborn
üzenetére
Miért nem kéred vissza a pénzt ? Ha nem tudják cserélni az adott modellre, és te nem találsz másikat, és kéred, vissza kell hogy adják a pénzt aztán elköktöd máshol. Az ilyen utalványosdis dolgoktól hányni tudnék aztán 1 éven belül le kell vásárolnod.
Én szeretem amúgy az Euronicset, 2 tv-t is vettem már tőlük és soha nem volt baj, rendesek, de ezek szerint bolt és eladó válogatja.
A talp dolog már ismert kell hogy legyen a gyártóknál. Legutóbb egy Sony tv-nél volt ilyen hisztéria, nagyon sokaknál nyomta panelt és cserét kértek. Talán az XH90 volt, de már nem emlékszem pontosan -
mrThomi
addikt
-
mrThomi
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Annyit megér. Én nem várnék, bevizsgáltatnám már most aztán derüljön ki mi ez és mennyit bírhat még. Kiterjesztett garit készülék regisztrálással azt hiszem már nem lehet, de javítsatok ha tévedek. Régen volt még erre lehetőség ha jól emlékszem +1 volt ha beregsztráltad. Most már feláras a dolog, itt nálunk Garantie Plusnak hívják, otthon nem tudom, de ha egy készülékkel hoszabb távra tervezel akkor mindenképp érdemes, illetve ha nagyon drága a tv. Egy 150 ezres tv esetében már nem biztos hogy megéri a felárat vagy nem érdekes, meghal, kihajítod aztán veszel másikat
-
mrThomi
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Hello, ha előjött akkor a jóból rossz lett, tehát a rosszból is lehet mégroszabb. Ha a gari pár napja járt le próbálj meg beszélni a samuval és kegyeleti javíttatást kérni vagy hogy mit ajánlanak. Ha jó fejek kapsz kedvezményes javítást, esetleg valamennyi utalványt/kedvezményt egy új készülékre. Nyilván kicsi az esélye 10/1x bejön, érdemes megpróbálni, veszteni valód nincs.
Nekem egy NU8000 adta meg magat 4 ev utan, lett egy világosabb pont a tv jobb felén ami szintén idővel lehet nagyobb így el lett adva.
Most okosabb voltam és egy akció keretein belül a QN95A-t összesen 5 éves garival kaptam meg, majd 4 év után ránezek és ha látok valamit jönnek panelt cserélni.(de ha valami kijön rajta nyilván előbb)
Sajna ezek ennyit bírnak, örülni kell ha 5 év alatt nem jön ki rajta semmi hiba, én ezért saját tapasztalatból ajánlom mindenkinek a kiterjesztett garit, vagy el kell adni 2 év előtt ez a két megoldásom van, ahogy emlitették előttem a mennyiségre mennek rá, illetve a paneloknak egyre nagyobb hőt kell elviselni. Nem lehet a mai teknikát 10 évessel összehasonlítani mert teljesen más volt. -
mrThomi
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Köszi a válaszokat. Ha "csak" kosz az még a jobbik eset szerintem. Nyilván bosszantó lehet, de mehanikai hiba jobban zavaróbb. 1 éves a készülék így a csere szerintem már nem jászik, boltba meg lehet kérdezni, de szerintem ezt már csak javíttanák nem ? Viszont 2 év után van rá Saturn Plus (+3 év) garancia amikor is ugye házhoz jönnek ha a 2 év lejárta után valami lenne.
-
mrThomi
addikt
Köszi a 2 választ. Ez ugye majdnem minden tartalomnál látszik, bármilyen távolságból, viszont,
ez egy másik par hónapos készülék, ez nem latszik bárhonnan csak teljesen fehér képen, nagyon nagyon közelről nézve és talán úgy is csalóka hogy mi ez pontosan. Olyan mintha a vertical bandingből egy pont lenne fényesebb. Ez is hasonló probléma lesz csak kezdetleges fázis és időve lesz rosszabb ? [kép]
-
mrThomi
addikt
Ha már a hibákról van szó, ez egy 3 és fél éves samsung panel. A kijelző jobb oldalán, egy a kijelzőnél világosabb 2cm-es kör alaku folt jelent meg. Mi lehet ez a hibajelenség ? Lehet ez még rosszabb is vagy marad így ?
[kép] -
mrThomi
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Hello, nekem 65qn95a legfrisebb szoftverrel van es meg csak blooming jelet se latom. Tudom mire gondolsz mert tavaly amikor kijött a tv, a boltba ez volt az elsö amit megnéztem rajta és bolti fenyek mellett hangerö allitasnal olyan blooming volt a bal oldalan, mint amikor hatulrol elemlampaval megvilagitasz egy papirlapot.
-
mrThomi
addikt
válasz
stilo18
üzenetére
Igen, a zónák aránya egy jogos felvetés
Mondjuk ezzel tisztába is voltam hogy e téren nagy a különbség. Én megbarátkoztam vele, nem zavar mert több más téren meg többet is nyújt. Számomra az ár érték arány ami a legfőbb szempont. Megjelenési áron sose veszek semmit, teljes áron már nehezebb elnézni a bakikat -
mrThomi
addikt
válasz
Alee112
üzenetére
Hello, a szobaba PS5-höz egy Sony 65X92J-t hasznalok. Imadom az androidot es a tv is tökeletes jatekhoz. Kint nappaliba meg a QN95A. Nalam igy teljes a tv paletta. Ha valsztanom kene meg lennek löve hogy meyik. Androidon imadom a smart youtubot, samsungnak meg egyszerüen brutal kepe es fenyereje van. Sonynal van clouding, ha pl elinditom a netflixet a toltesi logonal azert inkabb feketes felhös, samsunal meg kb oled fekete. Ez mondjuk lehet csak szoftveres a sonynal mert mashol nagyon nem tapasztaltam.
-
mrThomi
addikt
Köszi mindenkinek a valaszokat.
Visszatertem tehat egy 65QN95A-val. Egyenlöre nagyon bejön, es 1000€ tenyleg nagyon megerte. Megy a vilagos nappaliba oda kell is a fenyerő.Pixelhibat nem akarok nagyitoval keresni rajta, mert csak sziven szurna ha van rajta, ha nezesi tavolsagbol oke akkor hagyom.
-
mrThomi
addikt
Köszi a válaszokat szerintem delután elugrok érte. Mennyire gyakroi a pixel hiba minilednél ? Dse, vertical banding talan az lcd velejaroja, gondolom azert az is elöfordul, de ami a vilagbol ki tud kergetni az a pixelhiba. Legutobb 3 uj samu lcd-n is volt pixel hibam ezert kerdezem
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Saturnba van most egy nagy learazas.
[kép] ma van az utolso nap megvenni + 5 ev garit adnak hozza.
ti mit gondoltok, megerne meg ezt a modellt venni vagy inkabb majd a B vegüt ha olcsobbak lesznek. Sony 65X92J-röl valtanék. -
-
mrThomi
addikt
válasz
Callisto
üzenetére
Így már értem, köszi a választ. Nem tudtam hogy előzetes egyeztetés után van erre lehetőség, de ez fontos infó volt. Én ugyan nem otthon élek, de egyszer egy Sony-t kellett visszavinnem a saturnba több pixelhiba miatt. Ott kérdeztem az eladót hogy kibonthatok e egyet, mert csak ezért nincs kedvem visszahozni ha megint lesz rajta. Azt mondta nem, mert utánna már nem tudják eladni. Mondta vigyem el aztán ha az is szar hozzam vissza, de azt nem akartam így inkább visszakértem a pénzt. Előszőr nem akarta, és telefonált a főnöknek aki mondta hogy pont ma hoztak vissza egy ilyen modellt méret problémák miatt, nézzem át és ha az jó átcserélik arra. Azon is találtam pixel hibát ez után kaptam vissza a pénzt.
Ezért érdekelt csak hol van lehetőség kibontásra, de ezek szerint bolt és eladó válogatja hol mit engednek meg. Ami számomra még releváns, azok a kiállított darabok. Általában sokkal olcsóbbak, adnak +5 év garanciát, és addig és azt nézel rajta amíg be nem zár a bolt, majd eldöntöd hogy kell e. Hátrány, hogy megy napi 16 órában full fényerőn és ki tudja hogy ez jót tesz e neki. Így vettem egyszer majdnem egy 65Q95T-t, de az agyon világított boltba is úgy kijött rajta a DSE, hogy adtam is vissza a távirányítót
-
mrThomi
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Úgy tudom a kereső csak a leírt szavakra keres rá, névre nem csak ha benne van a hszbe. Arra lettem figyelmes hogy januárba samsung a király aztan aprilisba már nem
Azt hittem a készülékkel volt megint valami, mert elgondolkoztam hogy visszatérek samura lg oled és sony lcd után, de a hsz-ek egyre jobban elbizonytalanítanak. Az újak közül nagyon sok a hibás, minőség ellenőrzés nulla, ellenben a 10 éves készülékek közül sokak még ma is hibátlanok, bár ez sajnos ma már elmondható sok gyártóra -
mrThomi
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Január óta nem olvastam a topikot, miért váltál meg a qn90a-tól ? Addig megvan hogy az első hibás volt és a másodikat pár hónapig használtad?!, most azt olvasom hogy soha többet samsung és csak az oled? Mi volt a probléma ? Illetve mi volt itt ez a nagy kupon akció magyarba ? Felém 1600€ körül van a 65qn90a, 95a meg 1800.
Samsungal tavaly én is befejeztem egy darabig mert 2 kellett visszacserélnem pixelhiba miatt, 10/9 subixel hibás, még a kiállitott darabokon is olyan kijelző hibák vannak hogy hátraestem a bolba, de az új 90/95b az új szoftver miatt eléggé felkeltette az érdeklődésem
-
mrThomi
addikt
Nekem volt egy 65 collban. Kb 2 óra után felfedeztem rajta egy pixel hibát [kép] és visszavittem. Kicserélték volna, de nem volt már kedvem a samsunghoz, meg 1500 euróert picit meg is bántam aztán visszaadták a pénzt. Szerintem amugy nem rossz tv, csak picit vastag, de cserébe olyan fenyeröt kapsz mint egy atomvillanás. Tud mindent, de ha neked dv kell akkor ez is kilöve. 699 ezert ami kb 1800 euró szerintem nem rossz ár, de nekem nem ér ennyit egy tv se
-
mrThomi
addikt
-
mrThomi
addikt
Hello, haveromnál pont egy 65Q6FN-t váltott, de hozzá egy 85Q60T került. Kepminösegben hatalmas a visszalepes, kontraszt, hdr fenyerő nagyon gyenge, de ö ezt tudta, neki a meret volt a lenyeg. Ezek szerint a 60A sem jobb... szerintem egyel kisebb merettel de egy 75Q70A-val jobban jartal volna bár ebben a meretben az arakat se figyelem. Nekem a max eddig 65 volt
-
mrThomi
addikt
válasz
Karzsuzsi
üzenetére
Hello, régebbi samsung edge ledes tv-k nem a legjobbak ebből a szempontból. Olvastam egy másik topikban is hogy pár év után úgy szétéghetnek benne a ledek hogy javíthatatlanok lesznek. Szerintem a fényterelő plexi adhatta meg magát. Valószínüleg ennek lejárt az ideje
-
mrThomi
addikt
válasz
nagyfejü
üzenetére
Hello, nem tudom hova valósi vagy de én pár napja láttam a Pécsi euronicsbe Samsung 75TU7000-et 269 ezerért karácsonyi kiárusítás keretében. Lehet hogy a kiállított darabot árulták ennyiért nem tudom, csak messzebről láttam, ilyen modellek ekkora méretben engem spec nem érdekel, de árban nagyon jó
-
mrThomi
addikt
válasz
sipy888
üzenetére
Bocsi de ez nekem eléggé hihetetlen hogy az amúgy 450k-s tv 300-ért dobálta volna az MM. Árukereső szerint a minimum ára bf-kor is kicsivel 400k alatt volt... hogy tudtad te ezt 305-ért megvenni ?
Szerk: mondjuk luxemburgban bf alatt a helyi Saturn az 55Qn85a-t adta 849€-ért. Ha nem lett volna egy 55C1 oledem mentem is volna megvenni, de oledről belépő neo led-re váltani se lett volna sok értelme
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Kerdezném hogy a media marktos 55q70a es 55q77a között mi a különbség ?
-
mrThomi
addikt
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne hogy pécs és környékén van olyan samsung szervíz aki házhoz jön, esetleg panel cserére vagy bármi panasz esetén ? Vagy jönnek és viszik majd megint hozzák az is jó. Létezik ilyen ?
-
mrThomi
addikt
Sziasztok.
Van közületek aki Q80A-t hasznal. Most neztem hogy ez ips 55 meretben. Lehet hogy ezt rendelné. Mennyire rossz ez a valosagban ?
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Ki mit gondol erröl a webáruházról, illetve a TV áráról ? [link] Ezt a tv-t néztem ki anyámnak, már nem szeretne ebben az életben tv-t venni ezért nem egy belépő q60a-t néztem neki
jelenleg itt a mall-nál a legolcsóbb.
Köszi a válaszokat -
mrThomi
addikt
válasz
hurenzon
üzenetére
Köszi a valaszt. Mi a valódi előnye egyébként(már ha van)? Praktikussági okai is vannak ? Mintha pár éve olvastam volna hogy az egyik modellnel problémák voltak a boxal mert túlmelegedett... Nem tudom, csak kiváncsi vagyok ki miért választja egyiket a másik helyett ?
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Egy olyan gyors kérdésem lenne hogy akinek volt tapasztalata melyiket érdemesebb venni ? SAMSUNG 65Q90T/95T. Tudom a különbség csak a connect box, de soha nem volt meg külön boxal tv-m. Melyiket érdemes ? Ha jól tudom nagyjából egyeznek a tv-k mindenbe
Köszi
-
mrThomi
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
Köszi, Egyetértek
Túlságosan drága. Jövőhéten kiderül van e meg engedmény a 95T-re. -
mrThomi
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
Hú basszus igen, most nézem.
QN85A ips(85"VA)
QN90A ips/va (gondolom itt akkor amerika va, eu meg ips?)
QN95A va( itt akkor gondolom az összes piac va panelos?)95A viszont már majdnem 3000€, annyiért meg már nagyon nem akarok tv-t venni, vagy inkább úgy mondom 2000€ környékén inkább Oledet vennék.
Hát nehéz ez most így akkor, de ahogy a szavaidból kivettem ennyiért akkor 95T lenne a nyerő. Remélem jövöhéten meg marad a leárazás
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Egy gyors sony, es philips kitérő után visszatérnék a qledhez. (Most van egy jó akció szvsz a q95t-re)
Kérdésem a következő:
65Q95T (1500€)
65QN85A (2000€)
Melyik érné meg jobban, illetve a QN85-95-ig nagyon eltérő különbségek vannak ? ( bár 90/95A már nagyon brutál drága)Fő felhasználás: PS5, Netflix, Smart IPTV, Youtube
Néztem youtub összehasonlító videót, a 2021-es qled azért színekben, és ps5-nél sötét részeknél jóval szebb mint a tavalyi modell. Persze akkora igényem, nincs, de 5 évre terveznék a tv-vel.
Köszi
-
mrThomi
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
Így látom szürke képen most hogy mondod, de hogy ez focimeccs nézés közben hogy látszódik az még nincs meg a fejembe
-
mrThomi
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
Valaki elárulná nekem hogy mi ez az egész pontosan , illetve hogy mit kell nézni, vagy látni a képeken ?
-
mrThomi
addikt
Hellósztok. Megnéztem a saturnba a 75QN95A új samu tv-t és háát nem nagyon voltam elragadtatva tőle. Vagy nekem nem jó a szemem vagy csak a bolti mód nem adta át a dolgokat, de én sok különbséget nem látok egy tavalyi qleddel összehasonlítva és 2x feláron mindezt... Nyilván színekben vagány az új miniled, de még így is elmarad (legalább is szerintem) egy Lg CX/BX modelltől.
-
mrThomi
addikt
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Hello, kérdezz utánna itt, anno nekem is ők segítettek. [link]
-
mrThomi
addikt
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Tegnap írtam a topikba, érdeklődtem 2 típusú tv iránt(Q90T,Q95T). Azóta picit változott a helyzet mert, ma kidobtak szerintem megint csak egy jó ajánlatot. Az alany: Samsung QE65Q74TALXXN [kép] . 950 €- ért szerintem nem lenne rossz vétel. Mivel a specifikációkkal csak árnyaltan vagyok képben,
kérdésem vele kapcsolatban, hogy: ez a 70T széria, vagy ez kicsit mát jobb ? Amire használnám, PS5, ezért a HDMI 2.1 nagyon fontos lenne, de úgy néztem van a 74T-n. Ezen kívül Film, netflix, youtube tehát általános smart funkciók. Mivel a Mini qled 65 collban szerintem elég borsós áron fog nyitni, gondoltam elötte bevállalnék egy ilyet. Tudom a tavalyi Q led széria a 80T-nél kezdődik, de az még mindig 1200€, a Q90T 1600, Q95T 1800 most az itteni leárazások alatt
Köszi aztán lassan befejezem és a héten döntök hogy vétel vagy sem

-
mrThomi
addikt
Köszi a gyors válaszokat

Igen nekem is a QN90A a szimpatikus, lehet várok akkor még egy kicsit -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Egy olyan gyors kérdésem lenne hogy mi a 65Q90T/95T között a különbség ? Árban c.a 200€ val több a 95, (1600-1800€) azért nem fizetnék többet ha ugyan az a panel stb csak mondjuk egy csati máshol van! Köszi
U.i: arról lehet már tudni valamit hogy az uj Neo Qledek mennyivel lesznek jobbak a tavalyiaknál ? Megérné e esetleg inkább várni ? Árban néztem azért elég magasan nyitnak, nincs kedvem 2000€ kiverni egy 55 colosért.
-
mrThomi
addikt
Lehet esetleg hátrány sok idei Qlednél mint pl a 80T-nél is a panel 8bit +FRC a 10 bit-es panellal szemben ?
-
mrThomi
addikt
válasz
insight
üzenetére
Hú köszi, bár nem igazán lettem most előrébb
Ha szoftverben, és a teknológiába, gondolok itt pl a 60-120 hz, egyéb dolgok, nincs különbség akkor oké. Ha fekete helyett szürke a keret vagy más a távi esetleg a talp az nem érdekel, de maga a tv ne specifikácioja ne térjen el a 80T-től.Bár nem igazán értem ez a "MM válasza a 80T-re" ilyet hogy engedhet a Samsung ? Úgy hallatszik ez mintha a 82T valami Replika lenne
??? -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Tudja valaki, hogy a Sony-nak ki gyártja az LCD Paneleket ? Senkinek nem ajánlom a XH90 szeriát. Nagyon sok pixel hibás... 2 is kibontattam a boltba és mindkettőnél volt beragadt pixel, így végül vissza kaptam a pénzt.
Így valszeg a Q80T-t fogom majd elhozni

-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Ha van egy folyamatosan pirosan világító(piros hátteren nem látszó ebből gondolván) pixel hiba, az mi módon javitható, és az most halott vagy beragadt. Köszi
-
mrThomi
addikt
válasz
grabber
üzenetére
Köszi, szerintem teszek egy próbát. Ennyit nekem még megér.
Ha valakit érdekel holnap beszámolok róla...
Viszont nehéz ez mert, 10 éve Samsung tv-m van, és a rendszer megfelel. Olvasom a Saturn-on a bewertungokat, és páran, igaz nem sokan, de irják contraként a lassú rendszert, valaki emaitt vitte vissza. Samu tv is fagyott már be hogy csak reset segített. Ha nem minden napos az android összeomlása, és ha a rendszer általánosságban gyors akkor nem lesz gond.
Igen, tehát a diferencia amit hozzáteszek a Sonyhoz 230 €. Ha egy 65Q80T-ben gondolkozok ez min. +600 € lenne [link]
De persze nem akarok belemenni az anyagiakba, mindenki máshogy gondolkozik, nekem egyszerűen nem érnek annyit a tv-k.Érdekes amúgy amit mondasz, hogy "nagyobb méretben más képminőség is " ? Lakásba van egy 65Q6FN is és összehasnlítva a 55Q70R-rel a 65 javára sokkal fényesebb, az egész teljesen más. Ez mitől van ?
-
mrThomi
addikt
válasz
grabber
üzenetére
Először is köszi a reakciódat. Lényeg az hogy egyik barátom átveszi tőlem a Q70R-t és igy csak 230 € durván 70 ezret kellene ráköltenem a Sony-ra, mert van ez az akció most ---> [link]
Elötte egy 65NU8000 volt és igen hianyolom nagyobb méretet. Kb 2.8 - max 3.0 méterről nézném a TV-t, attól függ hogy van az ágy.
És az a bajom hogy 65 méretben 1000€ alatt csak Tu7*** modellek vannak, esetleg 8*** most az akció miatt, de szerintem azoknál meg sokkal jobb ez a Sony. Emiatt lenne most a váltás, de igen a tavolabbi cél az Oled lenne, mert láttam már egymást mellett Samu, Sony, Pana, Philips, LG tv-ket és brutál az Oled szine, feketéje stb...Miért áldás, és átok az android ? Ha van ebbe tapasztalatod írd le. Oled még nagyon drága, de igen egyszer az lenne az ideális ha megoldják a beégés problémát. Úgy néztem hogy az Lg-től 65'ban kb fél millió, azaz 1500€-tól már vannak ---> [link] és ez nekem már bőven sok egy TV-ért, és mivel játékra lesz a tv, és mellette smart iptv-t használok + netflix, így tartok az oledtől.
Igen dönteni ilyenkor nehéz, azt kell eldöntenem hogy +10 coll megér e 230 eurót ??!
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Egy 55Q70R váltana most a black friday miatt egy Sony KD65XH9005. Nemetbe 890 € ami szerintem jó ár érte. Megérné a valtás ? Játekra es filmre lenne használva. Android tv-m még nem volt, ezért félek egy kicsit a rendszertől.
-
mrThomi
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Viszont a sok ki-be kapcsolás nem tesz neki jót. Nekem így húzott tropára egy asus külső vinyót
Peace: köszi most frissítek
Ebből az új Ps5 is tud akkor majd profitálni ? -
mrThomi
addikt
válasz
kissdani
üzenetére
Ezt szerintem rosszul látod. Egy bizonyos méretig lényeg igen. 55 és 65 között a legnagyobb szerintem a méretbeli különbség a szemnek. Nekem nem volt eddig olyan hely ahol egy 65 ne felelt volna meg. Nagy nappali, kisebb szoba, volt már majdnem mindenhol tv és én maradnék 65-ön de abból a legjobb minőség. Nézéskor úgy is megoldja az agy az esetleges méretbeli különbségeket és többnyire fel sem tűnik... Ellenben a minőséggel 50hzel én sem rombolnám se a szemem se az agyam. De ez egy személyes vélemény
-
mrThomi
addikt
válasz
balint82
üzenetére
Szerintem az jó ár érte. Én inkább egy 55Q70R-t szereztem be jóval olcsóbban de annyira nem nyűgözött le. Valakinek van véleménye arról hogy az új Firmware nem tett neki jót ? Szoft frissítés után az előző NU8000-en kicsit több felhősödést vettem észre illetve a fehér feliratok körül több világítást.
-
mrThomi
addikt
Szasztok
Egy Samsung 55Q70R fél éves, garanciás, dobozával mindennel együtt, mi a reális ára illetve mik a vélemények összességébe a készülékről, ha lehet ilyet kérdezni ? Köszi a gyors segítséget
-
mrThomi
addikt
válasz
No.01
üzenetére
Miben mutatkozik meg a hdmi 2.1 erőssége pl ezt a két tv-t figyelembe véve ? q70r-q80t
Most mértem le 2m80 ról nézem a tv-t
Mi a velemény az 55q75t-ről ? [kép] valahol olvastam hohy sok dolog nincs benne, de nem értek ennyire ehhez. Visgont hdmi 2.1 van benne és olcsóbb mint mondjuk egy q80t
-
mrThomi
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Szerintem független a keresettől, én a használtpiaci jelenlegi értékével nem vagyok tisztában, mit ér egy tv x idő után, stb...hiába keresem neten a fent említett típusokat, nem nagyon találok már róluk semmit. Ezért kérdeztem mennyit érthet, mi a reális használ áruk ezeknek a tv-knek. Kereshet az ember x összeget az a tv ugyan annyit fog érni. Nyilván jobban, gyorsabban eladhatóbb itt, mint otthon.
Amúgy már múlt hétfő óta írok, de nem nagyon kaptam érdemleges választ a kérdésekre, pedig a ps5 érkezésével aktuális a téma, és egy kisebb generáció váltás többeket is érinthet.
Pl: egy dolgot nem értek. Ugye ps5 tamogatja a hdmi 2.1 ami 4k ban 120hz et jelent ezzel szemben a 2.0 csak 4k 60hz. Hogy jön ehhez az FPS szám ? Többen írták hogy pl egy Q70R is ugyan olyan jó, mint egy Q80T mert utóbbi nem használja ki mert a játékok csak 60 fps-sel mennek 4kban.
-
mrThomi
addikt
válasz
No.01
üzenetére
A problémám csak annyi az 1000+ €-os tv-kel hogy 2 ev múlva a felét se érik. És ebbe faradtam bele. Első saját tv-m egy samsung 3D 55ES6800 volt és 2000 euroba került. Majd 4 évvel késöbb kaptam erte 400-at azthiszem. Ezért 2 evig nem is tv-ztem, majd 2018ban vettem az NU-t amin "csak" 600 ajró buksi lenne. Viszont használtam akitől veszed ő már elbukja amit el kellett, így kisebb veszteséggel lehet tovább adni kèsöbb
köszi a tippet szetnézek, de itt Luxemburgba(kis ország lévén) szeretem a marketplace-t mert bárhol ott vagyok fél oran belül. Csak kevesen adnak el olyan tv-t amit épp jelenleg szeretnék. Rendelős dolgokat megpróbalom hanyagolni -
mrThomi
addikt
válasz
No.01
üzenetére
Korábban egy 55-ösön PS 4-eztem, most sem zavarna ha picit kisebb lenne, viszont szeretném ha minőségben jobb lenne (ps4 pro/ps5 illetve film,netflix,yutub,smart ip tv) csak ezekre lenne használva, semmi kábeles adás vagy bármi.Sony XH9005 vagy Samsung Q80T játszik még de jelenleg ezekre mind rá kellene fizetnem, 55-re 500 eurót, 65-ösökre 2x annyit, mert...
Az, h mennyiert vetted az meg pont nem erdekel majd senkit. Sajat tapasztalat...
Annyit er amennyit adnak erte....közben kaptam egy 600 eurós ajánlatot az NU8000-re.
Hat nem tudom mit csináljak -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Lenne 2 kérdésem. Egy alig fél éves, hibátlan, dobozos, garis 55Q70R megér 550€ ? Ennyire sikerült lealkudnom egy sráctól.
Illetve, egy 65NU8000 másfél éves ami a jelenlegi, szintén hibátlan, dobozzal még januárig garanciával mennyi a reális ára ( 1149€ ért vettem)? Fontos: nem hirdetni szeretnék, nem is magyarba élek, csak az árakkal szeretnék tisztába lenni.
Megérné egyébként a cserét ?Köszi a segitseget
-
mrThomi
addikt
Sziasztok srácok. Hétfőn már írtam hogy elsődlegesen PS5 felhasználására, film, netflix és youtubehoz keresek samsung qledet. Betévedtem egy külföldi elektronikai üzletbe és ezt találtam ~750 euróért [kép] QE55Q75T(kiállított utolsó darab) mi a vélemenyetek róla ?
Illetve egy fél éves 55Q70R-t találtam még marketplacen, 500 euróéra próbalom lealkudni a gyereknél. De ha jól olvastam a tavalyi szériába nincs HDMI 2.1Köszi a véleményeket
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Hamarosan esedékes lesz egy tv vásárlás. Méretben 65 zollban gondolkozok mindenképp. A jelenlegi Samsung NU8000 váltaná vagy egy Q80T [link] (bár az idei Qledektől nem vagyok elragadtatva) , vagy egy Sony KD-XH9005 [link] , amit egyébként PS5 höz ajánlanak, és ez is lenne az elsődleges felhasználás. Emellett, film, netflix, youtube, és telefonról való képkiterjesztés tv-re. Árban ha jól látom 300 euro kb 100 ezerrel olcsóbb a Sony. Tartok az android tv-ktől, nem hallottam jókat róla, de ki tudja azóta mennyit fejlődött. Eddig Samsungjaim voltak, de a váltásra is fel vagyok készülve, igazából szimpatikus mindkét készülék. Mik a vélemények ? Várjak esetleg 2021-es modellekre ?
Köszi a tippeket
-
mrThomi
addikt
válasz
swoody
üzenetére
Mintha korábban már lett volna róla szó, de akkor inkább a TU8502. Nem sok a különbség, és árban sem de jobbnak mondják. Annyira már nem vagyok benne a tv-kben, 2 éve megelégedéssel használom az NU8000-est, de tervezem a váltást Qledre a PS5 miatt.
Remélem a többiek is tudnak segíteni, illetve megerősíteni a 8502-ben -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Létezik olyan hogy a samsung tv-n a youtube reklám mentes legyen ? Az alany egyébként egy 65NU800. Köszi
Swoody: tény hogy nagyon jó tv-k de szerintem a 8000-es szériaból kellene nézdned. (ru/tu) Mint a qledeknél szerintem itt is 2019-től ugyan az a széria a régiekhez kepest visszalépés. Pl az rthingsen a 2018as nu8000 még mindig veri az idei tu8000-et. [link] vs [link]
Szóval én inkább egy belépő idei qledet mondenék -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Kellene egy kis segítség. Adott egy 65NU8000-es samu tv. A problémám a következő: a távirányító és a tv között szinte 2 naponta megszakad a kapcsolat és csak ki-be kapcsolni engedi ilyenkor a tv-t, párosítani kell mindig és akkor működik. A kis led az irányítón folyamat villódzik. Elég idegesítő dolog ez. Lehet rendelni külön, vagy vigyem vissza csak a távirányítót a boltba ?( egész tv-t nem hurcibálnám, amúgy sem mindig jelentkezik ez a probléma)
Sajnos más fórumot nem találtam ahol megkérdezhetném, itt elég sok samu tulaj megfordul
-
mrThomi
addikt
válasz
b0077
üzenetére
Köszi szépen a kimerítő választ. Igen, meg vagyok elégedve az NU-val nagyon jó tv, de haverom Q6FN-jéhez képest is látom a különbséget de csak színekben. Ezért gondoltam hogy a Q60... csak jobb lehet. Viszont 70/80/90R árban elég drága így akcióban is kb 1300/1600/2000+ euró 65 zollban.
Az a legfőbb problémám, hogy jövő ilyenkor lejár a 2 év garancia és anélkül félő hogy nem kapnék már sokat érte, és most nagy akciók vannak itt német/lux mindkét oldalon. De akkor lehet várok őszig az eladással majd januárban akciósan veszek már végre egy Qledet. Nem tudom otthon milyen akciók vannak de itt több száz(3-400) eurós leértekelések
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VGA kibeszélő offtopik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Villanyszerelés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PlayStation 5
- Torrent meghívó kunyeráló
- Assetto Corsa Rally
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha tiplik kiszakadnak, gyakorlatilag kitépődik a falból és padló az egész tv konzolostul ?
de megertelek. Tv-t venni sose egyszerü
köszi csak nagyom nem volt egyertelmü kulfoldi tesztek es az itt kidobott keresesek talalatai alapjan
BF alatt a pécsi euronicsbe 269-ér volt, de arról sajna lecsúszott a mama

Csepy