Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tutu7030
veterán
válasz leslieke #18150 üzenetére
Passz. Én a B650-en annyiszor cseréltem firmet, hogy megszámolni sem tudnám..
Pedig ott még belefutottam a 3000.1-es frissítésbe is (telneten keresztül kellett megbuherálni a tv-t, hogy vissza lehessen tenni a 2004(2005?) verziót.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
domee12
csendes tag
válasz leslieke #18167 üzenetére
köszi! Ma az eurinics-ben gondoltam kérdezgetek, de az eladó nem volt a toppon. Egy másik tv wifis, kérdeztem, és mégis hogy lehet böngészni vele, billentyűzetet kell venni, vagy egér? A válasz "hát USB-vel lehet vele netezni". Na bumm. Többet nem is mertem kérdezni, felírtam ennek a TV-nek a számát és léptem.
-
pisteeke
tag
válasz leslieke #18150 üzenetére
Az internetes frissítéssel nem fog felmenni! Töltsd le saját gépedre Innen a fájlt. Ez egy .exe fáj lesz. Indítsd el, és jelölj ki egy Üres pendrivot ahova kicsomagolja a cuccot! Ezt a pedrivot dugd rá, és a szoftverfrissítésnél erről frissíts, úgy már felteszi! Ezt az ügyfélszolgálatos kisasszony segítségével csináltam végig! Bár őszintén szólva különbséget nem láttok! De végül is nem árt a friss verziójú SW rajta!
upsz... most látom, hogy talán későn szóltam... megelőztek!
[ Szerkesztve ]
Barátom a gugli, csak van, hogy néha nem értjük meg egymást! :)
-
air
nagyúr
válasz leslieke #18184 üzenetére
Szerintem meg inkább a C7700-es.
Hiába tavalyi modell, egy magasabb szériás készülék (majdnem) mindig több, jobb szolgáltatást nyújt, kevesebbet fogyaszt stb. Ráadásul még a képernyője is nagyobb.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
losi73
senior tag
válasz leslieke #18189 üzenetére
üdv értem még 1 nagy különbséget vettem észre a C-és nek 500 cd/m2,a fényerö még a D nek csak 200 cd/m2 ez nem tul kevés?
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
sonye
senior tag
válasz leslieke #18601 üzenetére
Még egy kicsit 3D!
Na most az tudjuk, hogy feleződik a felbontás, és emiatt lehet, hogy olyannak érzi az ember a képet, hogy szép, mert van egy kis mélysége a képnek, de nem jönnek ki az alakok, mintha előttem lennének. Ha erre a jelenségre értitek, hogy pl a 8-as széria szebben adja vissza a 3D-t akkor teljesen igazatok van, mert én annyit látok, hogy szép a kép, nem mosódik el, de csupán picit látni a 3D-t.
A múlt héten egy LG TV-t néztünk, hát az brutálisan látványos 3D képet adott és nem aktív szemüveggel. A rózsaszirmok előttem potyogtak, a labda az arcomba csapódott stb. Na az a 3D számomra. Ezért is keresem azt a demó videót, mert kipróbálnám a TV-n
-
Dani Pécs
tag
válasz leslieke #18601 üzenetére
Most néztem az UE46D6770 TV dobozát, és a bal alsó sarokban a FULLHD 3D logo szerepel
Tudja a Micro Dimminget is, ebben is hasonlít a 7-es szériára.
Ezek szerint ebben már az erősebb hardver van, és vélhetően ezért nem tapasztaltam az akadozást sem semmilyen esetben.
Most örülök. Mondjuk beszarás volt az Avatar 3D...
-
-
mrzed
senior tag
válasz leslieke #18913 üzenetére
SamyGo-nak van ilyen projektje...
http://developbyte.com/samygo-auto/
Egyelőre D65xx-en nem tudtam működésre bírni...
Úgy olvasom, hogy a C szériával működik. -
keke69
őstag
válasz leslieke #19071 üzenetére
Ott csak az a baj,ha jól tudom max 5 csatornát lehet beletenni,így meg ugyan ott vagyok sajnos!Nem értem miért nem lehet kicserélni az analóg műsoroknál azokat az adókat amiket digitálisan is adnak!Ez így 1 nagy fa.....ság!Már elnézést!
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz leslieke #19083 üzenetére
Nekem annyi a gondom csak,hogy van 1 pár hd adó és nem tudom beletenni az analóg listába,mivel eredetileg az analóg mtv1 van rajta és kiszeretném cserélni a hd mtv1-re.
Tehát van külön analóg és külön hd lista de nem tudom cserélgetni illetve kicserélni az analóg mtv1-et hd mtv 1-re.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
Rómeó
aktív tag
válasz leslieke #19162 üzenetére
Így van szerintem is!
Lehet hogy már valaki kapott is kártérítést ,csak nem tudunk róla!?
Lehet hogy pár embert leráznak,de nagyobb létszámú kár igény esetén valamit illene lépniük.Ha van valaki aki jártas a jogi dolgokban is és készítene egy frappáns kárigényt a témában,az be illeszthetné ide,és támadás,,,,Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766
-
-
Tutu7030
veterán
válasz leslieke #19428 üzenetére
Ha jól emlékszem, az mkvmergeben az inputba az mkv-t beteszed, az alatta lévő listából csak a szükséges felirat fájlt hagyod bepipálva(a tőbbi fájl elől kiveszed a pipát), kijelölöd, hogy hova tegye a mentést, majd katt a "start muxing" gombra.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
kovsol
titán
válasz leslieke #19584 üzenetére
az a gond mikor benyomom azt a gombot ahol azt szoktam állítani, hogy milyen legyen az energia takarékosság szintje akkor csak az jön be, hogy info, meg véletlen sorrend és az ismétlés ki be kapcsolása, de mind1 csak a hangfalak a TV re vannak kötve, de majd átdugom az mp3 lejátszóra és úgy hallgatok zenét
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
air
nagyúr
válasz leslieke #19946 üzenetére
És mikor lesz végre egy normális YouTube kliens a TV-re, hivatalosan?
A hekkelt nYoutube3DHD-t inkább hagyjuk."A vállalat egyébként az elsők között volt, amely beépített YouTube klienssel ellátott készülékeket kínált"
És mit számít az, hogy első volt, ha az elérhető kliens egy fos?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
domager2
tag
válasz leslieke #19946 üzenetére
A szolgáltatás egyelőre Észak-Amerikában, Japánban és az Egyesült Királyságban érhető el, ám a tervek szerint később más régiókban, így Magyarországon is megjelenik majd.
Ha átállítom az országot Egyesült Királyságra, akkor nézhetem a Real meccseket élőben + 3d youtube videók is?
Próbálta már valaki?
-
Krisz79
őstag
válasz leslieke #19996 üzenetére
A gondom,hogy egyszer már fent volt a c: meghajtón.
Majd töröl, telepit a E: meghajtóra. /több hely./
A mappába,amit adtam neki,ott a film,mikor a tv-n nézem,azt irja nincs csatlakoztatott eszköz.
Pedig megy a sz.gép,fut a program.
Itt megállt a tudomány.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest