- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
leslieke #96196 üzenetére
ívelt OLED amilyen pl. az LG, még én is venném, mert annál nem torzak a színek oldalról sem és a vonalak sem görbültek. Nézzél megy egy ilyet valamelyik nagy áruházban és rögtön utána egy ívelt kamu 4K-s LCD-t tehát valamelyik JU6xxx-t szintén oldalról és akkor érteni fogod.
De vannak sík kijelzősek is.
Samsung csak 2017-ben tér vissza az OLED-hez. -
PuMbA
titán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
leslieke #96163 üzenetére
Akkor mégis jobb lenne az UHD, főleg, ha megjelenítőként lesz használva, de csak akkor...
Egy 4K PS talán nekem is jöhetne, régen nagy guru voltam, manapság inkább minden szabadidőmet a családdal töltöm. Csak ilyenkor szoktam írogatni is, amikor irodában vagyok, vagy "üres a lakás".
Szóval az a JU7000 lehet, hogy jó választás, de ha hosszútávú és ennyi pénzt belelöksz Te is, jobb lenne valahol kipróbálni. Talán MM-ban ki van rakva egy ilyen, vagy hasonló.
Én általában, mikor oda bemegyek, és "tesztelem" pl elsőre szemmel, rögtön be is is írom a gugliba típust a telefonomon és amit lehet elolvasok róla, na meg rögtön látom, hogy az MM mennyivel több pénzt akar helyben kilopni a zsebemből.
Aztán, ha megtetszett, akkor van nálam pendrive-on tesztelő anyagok. Elkérem a távirányítót, az eladó meg húzzon a halálba, mert nem vagyok kíváncsi az agymosó szövegére.
-
BBéci
legenda
válasz
leslieke #96163 üzenetére
Esetleg akkor vennék UHD tévét, ha rengeteg felesleges pénzem lenne, aminek máshol nincs jobb helye.
Leginkább azért nem tartom jó ötletnek, mert egy 65 colos átlójút 2 méterről, vagy még közelebbről kell nézni, ha látni akarjuk az ultra felbontást. Az pedig nem életszerű. A 3-4 m nevezhető életszerűnek, akkor viszont olyan felesleges az UHD, mint férfiakon a mellbimbó. -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
leslieke #96159 üzenetére
Nem is tudom, hogy ezen kitételek alapján manapság van-e ilyen tévé... Szerintem az ár is karcsú, amit rászánsz. Ez inkább egy 55-ös árcédulája...
Nekem ez van, de 75-ösben, ezt tudnám ajánlani, mert briliáns a képminősége és nagyon gyors is az os alatta, fantasztikus tévé tényleg, de hogy ezt árulják-e, vagy mi váltotta, azt nem tudom...
Tudja valaki?
-
Flashget
félisten
válasz
leslieke #63641 üzenetére
az szerintem csak a smart gyorsaságán javított mert ez tény nálam az van fenn a legutóbbi CI+ kálvária óta.
Lejátszani ugyanazokat játssza le mint eddig és ugyan annál homokórázik mint eddig (m2ts, ts fájlok) legalábbis nálam, de ez nem érint.
itt a 1026-hoz a link. [link] -
BBéci
legenda
válasz
leslieke #45266 üzenetére
Természetesen előfordulhat. Sosem volt asztali gépem, csak laptopjaim, ezért számomra a 15,4 coloshoz képest valóságos óriás a 22-es is, pláne a 24-es. Ezzel szemben tévéből 50 colos a minimum, amit 2-2,5 méterről jó nézni.
Az én világomban élesen elkülönül a munka (PC) és a szórakozás (TV), kivéve a tesztelés idejét. Laptop (PC) az íróasztalon, TV a nappaliban, házimozi hangrendszerrel körítve.(#45268) orbano
Megértettem, de akkor mindenképpen kompromisszumokkal kell együtt élned. -
Tegla80
addikt
válasz
leslieke #44900 üzenetére
ez pl fel sem merült.
mint írtam: "feltételezem,h külső hdd miatt lenne igény az auto-bekapcsra,annak kell a plusz áram amit csak a bekapcsolt tv től kaphat meg.
Vagy tévedek és a hdd-re is vesz fel a tv kikapcsolva?ad áramot is ki a hdd-nek felvétel közben?(sajna tesztelni,ezt nem tudtam még külső 2.5"os hdd hiányában,mert jelenleg a ps3 ban van a majd ide szánt hdd.Az ottani ssd máshova ment, ide meg még nem sikerült vennem nagyobb ssd-t jó árban.
Szóval,nagy a katyvasz itthon e téren,. ez miatt nemtom pl kipróbálni és leírni,h azzal is megy kikapcsolva,vagy sem
)
-
Flashget
félisten
válasz
leslieke #43688 üzenetére
jaja nincs fenn már és a D szériás TV-k sem, de ez a honlap...
beírom a kompatibilitásba D6100 és kiadja nem jó a 4100 szemüveg hozzá, miközben oldalt ez van írva:Kompatibilitás
Minden 2011-es és 2012-es Samsung D,E és ES sorozatú 3D TV-hez
Minden 2011-es és 2012-es Samsung D,E és ES sorozatú 3D TV-heznem tudom az eltérő 3D (3d FHD) bekavar vagy sem.
-
Flashget
félisten
válasz
leslieke #43686 üzenetére
4100 nem az E szériához való?
most megnéztem nekem mit adtak a D6500-hoz 1 éve.
2x SSG-3100 2db-os jó drága még mindig külön. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
leslieke #40708 üzenetére
"Szia!
Egy kérdés át írtam a You Tube linkedet a teljes+film végződésűt erre http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos?v=2&q=teljes+hd, ha be linkelem a PC-be oda ugrik és megjeleníti de a serviioba be írom és meg nézem a tv a serviio belül online tartalmak között nincs ott ezt megcsináltam mese végződéssel is de azt sem látja szerinted mi lehet a gond? előre is köszÜdv"
válasz : várj folyamatosan streammel és bőviti a tartalmat,ha gond van a serviioban egy szerver laállítás és újraindítás segít.
HD attál meg arra kicsit többet kell várni"Igazad lehet mert hd elindult bár legalább 7-8 órája beraktam és most látja először de működik, a mesét még nem de remélem jó lesz az is és köszönöm"
-
Leonard
tag
válasz
leslieke #39863 üzenetére
Köszi szépen a linket!
Képernyőolvasót használok, használtam kérésem előtt a keresőt, de erre az oldalra nem találtam. Letölteni még nem sikerült, a letöltés gombra kattintva betölti a PDF első oldalát, ez a tartalom és innen nem megy tovább. Valahogy ezt azért már megoldom, mégegyszer köszi, a többiektől pedig elnézést, én nem írtam, hogy problémás a gépkezelés számomra. -
fraser 60
csendes tag
-
BBéci
legenda
válasz
leslieke #38799 üzenetére
Gondolom plazma sem volt köztük. Ha érdekel, megmutatom, mennyit javít a kalibrálás a képminőségen. Addig nézd meg a nagy tesztoldalak és az AVO előtte és utána ábráit!
Amenyiben nem találta szebbnek a képet, a kalibráló rosszul végezte a munkáját, vagy egészen véletlenül gyárilag színhelyes volt a TV. Akkor viszont nem volt szükség kalibrálásra. Ez is 1-2 gombnyomással ellenőrizhető, összehasonlítható. -
BBéci
legenda
válasz
leslieke #38794 üzenetére
A 37 tévéből mennyi az LCD?
Aki kalibráltatott, mit mondott, mennyivel lett szebb, jobb, élethűbb a látvány?
Egy hete nézek kalibrálatlan tévét, holnap végre sor kerül a műveletre, amit nagyon várok! Pedig van némi fogalmam arról, hogyan lehet tesztábrákkal optimalizálni, amit meg is tettem. -
-
Lehiñito
senior tag
-
ilgatto
tag
válasz
leslieke #37067 üzenetére
Köszönöm, ezt már elolvastam, de sajnos egyik sem tökéletes.
Ilyet keresek:
- 32"
- max. 120-140.000 Ft
- Full HD felbontás (1080p)
- 100 Hz valós képfrissítési frekvencia
- vékony (slim) kivitelezés
- 3D nem szükséges
- SMART nem szükséges
- PIP nem rossz, ha van, de nem alapfeltétel
- dekóderből legalább T és C
- Wifi nem szükséges
- Ethernet csatlakozó nem rossz, ha van, de nem alapfeltétel
- HDMI csatlakozó min. 2 db
- USB-ről való lejátszásnál előny lenne, ha feliratot is tudna kezelni
- karácsonyfa-láb jellegű talp nem tetszik -
IreN!CuS
őstag
válasz
leslieke #36770 üzenetére
Nagyjából két 2-2.5 méter de ez csak egy "kerekítés".
KisApám : Persze én is szívesen vennék 46-os tv-t vagy még nagyobbat csak hát van egy fix keret.Nem szeretném,hogy a nagyság a minőség rovására menjen.
"Az Euroban most kapható, Sugárban 215 000 ft, KÖKIben 220 000 ft-ért a SAMSUNG UE46ES6100!"
Az "Euroban,sugárban" ,KÖKIben melyik bolt?
-
kicsibacsi
csendes tag
-
-
-
digikábeles
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Nintendo Switch 2
- Revolut
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest