- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm1
aktív tag
Amúgy hidd el nem olyan vészesek azok az anyagok:d még FHD-n se. Lehet leszednie a másikat sok idő lett volna, vagy csak annyira nem érdekli az a különbség, és inkább a tv mérete miatt nézi azon. Nemrég néztem, bdrip vs 720p igaz, de ilyen 10-20%-os különbség lehetett képben. Alig volt élesebb a kép rajta.
-
F e Z o
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
Van kulső lejatszom is, egesz jo, de kb semmi kulonbseget nem latok miota mar csak hdmi-n hasznalom pc-n osszekotve. Nulla a kulonbseg. Meguntam hogy masolgatni kell minden xart kulso winyora, igy sokkal egyszerubb
csak athuzom es kesz.(kiterjesztes)Pedig meg aggodtam is h jajj igy nem lesz 24p meg jajj igy interpolalas se. Aztan azt vettem eszre h ezek hianyabol semmit nem erzekelek valojaba

-
olahmate1991
tag
-
Treff
aktív tag
-
Deck
titán
-
adam_gy
csendes tag
Meg tudnád mondani, hogy az UHD tévék miért eleve rosszabbak a Full HD-knél? Alapvetően a felbontás különbözik és lassan már telefon sem kapható FHD kijelző allatt, miért elvárás, hogy tévét gyártsanak ilyen technológiával?
Nem azért kérdezem, mert nem elég nekem a Full HD, hanem mert láthatóan a gyártók sem akarják fenntartani az elavultabb gyártósorokat (és persze a marketing miatt drágábban tudják eladni az UHD-t).
Kíváncsi vagyok, mert a fórumon már sokak által leírtak alapján nagyon rossz vásárt csináltam, hogy Samsung 49KU6400-t vettem 200e körül. Nekem nagyon tetszik képe, a színek és a kontraszt is. Igaz, hogy a fekete nem tökéletes, de szerencsére ritkán nézegetem teljesen feketén a képernyőt.
A felbontásnak semmilyen hátrányát nem tapasztaltam, alapvetően FHD-ban használom. Netflix-en néztem UHD filmeket, ami ugyan látványos, de őszintén semmit nem javít egy film élvezhetőségén. -
rwin5
őstag
-
PuMbA
titán
Igen, FullHD monitoron tudok csak bele nagyítani, itt az oldal közepe fele vannak összehasonlítások, de ez még egy gyengébb változata (MSAA 2X), ami a PS4 Pro-ban van (checkerboard 4x4). Itt pedig láthatod a PS4 Pro natív 4K-ját.
"Bethesda's popular RPG runs natively at 4K resolution - that's a 3840x2160 framebuffer without utilising checkerboard rendering or upscaling from a lower resolution"
(#102690) BBéci: Nem teljesen, de ha belenagyítok a képekbe, akkor a képnek azt a szeletét össze lehet hasonlítani, persze mozgásban kicsit más

-
belan
addikt
Én azt mondom nekem modhat bárki bármit egy csúcs 4k LCD tv vel egy full hd oled tv simán fel veszi a versenyt nekem ez a tapasztalatom .de egy full hd LCD tv nem .igaz nem műszereket kalibráltam meg kitudja mikel lehet még állítgatni. én egy átlag felhasználo vagyok ezek én személyes tapasztalataim. De biztos igazad van
-
belan
addikt
Lehet de nálam a családban mindenki látja hogy feketébe a fekete és színe is sokkal szebb szemmel látjuk a külobseget ugyan azokat a filmeket be teszem mindegyik tv én és látom a csúcs 4k tv nek a előnyét .a reggi full hd LCD TVK hez és össze tv meg néztem ezeket a filmeket szóval van össze hasonlítási állapom ugya azokkal a beállításokal csináltam meg mindegyik tvén
-
PuMbA
titán
Mindenesetre még kimentett játékmenet képeken is néha jobban kell kutatni, hogy melyik a PC-s natív UHD és melyik a checkerboard 4x4 felskálázott PS4 Pro, mert annyira nem egyértelmű első ránézésre. Szóval ahhoz képest elég jó a PS4 speciális felskálázása, mert a TV-kéhez képest más szint
Ha meg valaki 1,5-2m-ről konzolozik az már biztosan nem veszi észre. Emellett persze ott vannak a natív 4K címek, amelyek grafikája nem annyira megerőltető. Cobra652 leírta ezeket. -
sityupityu
veterán
-
Zozi100
csendes tag
-
gduck
addikt
-
blakey
titán
-
blakey
titán
Szerencsére vannak olyan készülékek amelyek nem nyúlnak bele, simán továbbküldik a core hangokat, igaz, ahhoz át kell kapcsolni a tv-ben, hogy miként küldje tovább a hangot és igen, én használom ezt a funkciót egy lejátszó esetében mivel csak HDMI van rajta és közvetlenül a tv-hez van csatlakoztatva.
-
PuMbA
titán
-
lugomon
tag
-
Celtis
veterán
-
HoTaZo
addikt
Nem láttam és eddig azt se tudtam, hogy van vagy kell ilyet csináltatni.
Szerintem, ti akik kalibráltattok, a vásárlók kisebb hányadát teszitek ki. Mi, akik lecseréltük a csövest (pedig már a plazma megjelenése óta terveztem egy laposat, csak hát az élet olyan, amilyen...) örülünk egy modernebb eszköznek, ha tetszetős a megjelenített kép már dicsérjük magunkat.
Teljesen megértem és elfogadom, hogy a csúcstechnológiát szeretnétek elérni, volt amiben én is.
Csak ez a hozzávetőleges beállítás nekem érthetetlen. Egy tévé legyen beállítva úgy, hogy a dobozból kivéve, az anyósom is meg egy Jómunkásember is örömmel üljön le elé. Lehet, hogy te még birizgálsz egy csöppet vagy, ha olyan felhasználásra használod, akkor csináltatsz egy tuning kalibrálást. De olyan, mint amit említettél, a színhiba ne fordulhasson elő. Ahhoz meg ne egy hozzávetőleges beállítást csináljanak. -
HoTaZo
addikt
Ezért nem értem ezt. Mi az, hogy a gyárban nem kalibrálják be a színeket? Hát a babel torony játékba se össze-vissza rakosgattuk a színes golyókat. Mondva: úgyis összekeveri a vevő.
Ha a boltban kicsomagoltatom, hogy az amit hazaviszek hibamentes legyen, de azt ellenőrizzük le, hogy a színek a beállítások jók-e? Ez vicc.
Egyre inkább azt érzem milyen ba...tt nagy mázlim volt a 80 rugós készülékkel.
Egy darabig én is a stb 4:3-as képét nagyítgattam. -
adam_gy
csendes tag
Valamit nagyon félreértettél, mert sehol nem írtam, hogy biztosan jobb lesz, valamint azt sem, hogy ne használja a szemét. A valakinek fogalma sincs, hogy kezdje egy próbát megér, valamint a linkelt oldalon talál segédletet a kalibráláshoz. Félreértés viszont ne essen egyetértünk abban, hogy nincs egy olyan beállítás, ami minden készüléken jó.
-
Zozi100
csendes tag
Ugyan már,ez butaság.Szlovákiában például általában csak 02-es végződésű tévéket találsz a kínálatban,még a 9-es sorozat is 02-es végződésű.Sok mindent el tudok képzelni a Samsungról,de azt azért már nem hiszem,hogy még a prémium kategóriát is merné ,,olcsósítani,butítani".Egyszerűen ezek más régióba szánt készülékek
-
g_g_g
őstag
Ha ezzel kapcsolatban lenne valami biztosabb forrásod, azt kérlek oszd már meg, mert tényleg érdekelne.
(#100172) Angyisz
Én J6202-t vettem és vásárlás előtt hosszú órákig túrtam a netet, elsősorban külföldi oldalakat és fórumokat, hogy mi is a különbség a J6200 és a J6202 között.
Leginkább az derült ki, hogy specifikációban semmi különbség nincs, kizárólag más országokban (elsősorban Észak-Európában és a Baltikumban) forgalmazzák.Én megvettem és elégedett vagyok vele.
-
wwwolfman
tag
-
Jovanny2
őstag
-
sandró60
addikt
-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Nagyon úgy néz ki, h a fent említett Lg-nél maradok.
Ezek az értékek mennyire számítanak jónak? Gondolom, annyira nem lehet szar a képe?
Amik vannak a családban, mind 3-4 évesek legalább és azoknak is szép a képe. Ez meg csak újabb modell, meg jobb is.
Idáig nem merültem bele ebbe a témába, mert nem volt rá szükségem.
Amúgy tisztában vagyok a képfrissítéssel, csak ugye a crt-nél mást jelent, mint a led tévéknél. -
gyeniko
őstag
Megérkezett. A képe ígéretes, de még reszelgetni kell. A menü rendszere és kezelhetősége nekem még furcsa, más a logikája, mint a koreaiaknak. A Samsung H6400-as széria képénél jobb, a jobb kontraszt azonnal feltűnik. Még nem volt időm mélyen beleásni magam, de csalódást semmi esetre sem kelt!
-
Imi1981
veterán
De pedig nalam se kapcsolta le sokszor a ledeket tök fekete képnél! De amióta lekapcsoltam ,hogy bekapcsoláskor ne induljon a smart azóta mindig lekapcsolja a ledeket tök sötét képnél. És ez tuti igy van! Tapasztalat. Nekem pont az nem tetszett mikor nem kapcsolta le és míg nem volt letiltva a smart indulás többször volt az ,hogy nem kapcsolta le. Ez szerintem valami bug . De most már végre nincs ezzel gondom.
De azt hozzáteszem hogy nem teljesen kapcsolja ki mert nagyon sötéten de látszik a teljes képernyő(de jó lenne ilyen lenne a fekete mindig) úgyhogy minimálisan világít! Inkább csak jól leveszi a háttérvilágítás fényerejét. De ez csak tök sötét szobában látszik.
-
sityupityu
veterán
Na akkor kezdjük elölről.

Én nem mondtam azt, hogy egy haszontalan funkció az, hogy ha a sötét képernyőnél leveszi a világítást. Csak te azt mondtad, hogy a teljesen sötét képernyőnél a tévé mindig leveszi a háttérvilágítást ezért nem lehet megvizsgálni, hogy a tévén milyen szintű bevilágítás illetve felhősödés található. Na már most ugye ez nem így van, mert be lehet állítani úgy a tévét--az enyémet legalábbis igen--, hogy teljesen sötét képernyőnél is megmaradjon a háttérvilágítás.
És akkor jöhet megint az eredeti kérdésem: Mi a bánatnak az a fehér "kereszt" a fekete képernyőn (tesztkép), amikor e nélkül is meg lehet vizsgálni a kijelzőt? Én már tudom a választ, semmi!
Persze lehet, hogy van olyan lcd amin nem oldható meg az, hogy a teljesen sötét képernyőnél teljes egészében világítson a háttérfény, de az enyém nem ilyen. -
sityupityu
veterán
Tudom, hogy miről beszélsz, ismerem azt amikor nincs háttérvilágítás. De akkor és ahogyan én mondom nem kapcsolja ki! Ha egy filmet a végén megállítok (már nincs kép) mielőtt még bármi felirat is megjelenne akkor lehet látni, hogy működik a háttérvilágítás. És így nem is igazán fekete a fekete. De hagyjuk inkább.
-
dokee78
félisten
-
Zozi100
csendes tag
-
Zozi100
csendes tag
-
blakey
titán
Azt meg kell szokni, tanulni. Nagyon jó és okos dolog médialejátszás szempontjából. Én szeretem használni.
(#99882) BBéci
Kezdetekben én sem értettem, aztán megtanultam. Nagyon jó a jukeboxsza, semmit nem kell csinálni vele, az elején megadott, hogy hol vannak az anyagok, milyen nyelven keresse a borítókat, stb, feliratokat milyen nyelven és honnan szedje le, sorozatokat szépen rendszerezi. Minden apróság beállítható ami egy jó és rendszerezett tároláshoz, mozizáshoz való. Zenéket is szépen rendszerezi. Mindennek a feltétele a fájlok pontos elnevezése, nélküle halott úgy, felesleges ebben az esetben a Kodi. Mindezek mellett, rengeteg kiegészítő telepíthető amivel tovább fokozhatjuk a kényelmet, Tidal, Spotify, Youtibe, rádiók, letöltés vezérlők, különböző online streamek, IPTV és és még sokminden ami hirtelen nem jut eszembe. Könnyű a kezelése, nem azt mondom, hogy mindent visz, de egy nagyon kényelmes és jó lejátszó, igaz nem minden rendszeren és nem minden gépen.
Én azt mondom, ha van egy olyan gép amin a Kodi hibamentesen fut, akkor ajánlott. -
emre33
addikt
Ezt hol találom?
"Van ennek vizsgálatára úgynevezett benchmark ábra, pontosabban film. Párhuzamos vonalakból álló csoportok kóvályognak a képen, a vonalak közötti távolság különböző, és van mellettük felbontást jelző szám. Amelyiket teljesen különálló vonalaknak látod, nem mosódik össze, az a TV aktuális mozgóképfelbontása."
-
SunMount3r
nagyúr
Mindkettőt befolyásolja a Motion Plus és annak beállításai. Jól láttad, annak bizony vannak káros mellékhatásai, az úgynevezett digitális artefaktok.-> Amit én tapasztaltam a "Normál" beállítás esetén a lejátszott videóknál, az pont olyan jelenség, mint amikor 1-1 másodpercre "beröccen" (de inkább a '"beráng" jobb szó erre) a kép. A mozgás végig folyamatos volt, csak kb. 30mp-enként volt egy ilyen berángás (de lehet tök random). Nagyon hasonló a nem teljesen kadenciahely lejátszás hatásához. Ez belefér abba amit te "artifact"-olásnak neveztél, vagy teljesen másra gondoltál?

(Artifact-oknál én inkább képminőség béli hibára (elmosottság, zaj, pixelesedés stb...) szoktam gondolni.)
Köszi!

-
dm1970
aktív tag
-
Flashget
félisten
-
SunMount3r
nagyúr
Melyik csatornán? Gondolom, mert eleve alacsony bitrátájú 1080i és SBS is ráadásul?
Mert attól én sem várnék túl sokat. (Bár először is a technikán múlik, ahogyan készítették (bár speciálisan nem értek hozzá), pl. sok olyan természetfilm, amiről alig hallani, alapból kenterbevágja jó néhány elvileg "Real 3D" blockbuster hypefilm 3D-jét is...)Amúgy a mostani olimpia és még az EB közvetítés minősége sem volt épp valami rózsás. úgy alapból. Elég volt összehasonlítani a stúdiós kapcsolásokkal, szinte ég és föld. Épp, hogy elment HD-nak.
-
SunMount3r
nagyúr
Belemásztam egy kicsit, az jött le, hogy eddig "Tisztán" volt az MP, de nekem így is soknak tűnt ez a döcögés. Kipróbáltam "Normál"-on, úgy sokkal "életszerűbb" lett a mozgás, viszont ekkor meg olyat produkált néha-néha, hogy egy pillanatra picit "beröccent" a kép, mint amikor nem jó a kadenciahelyesség (a rángás talán jobb szó rá). Kár, pedig így első ránézésre jobban tetszene, de inkább kikapcsoltam teljesen, mert a rángás még zavaróbb.
(Amúgy lehetséges az, hogy a TV csak úgy, valamiért "elfelejti" a képbeállításokat?! Mert én úgy emlékszem, mikor megjött a média lejátszó, minden beállítást végig zongoráztam először a TV-n, ahogy az ajánlóban van. Most meg kiderült, hogy semmi sem volt úgy beállítva és kezdhettem előröl...)

-
sityupityu
veterán
'BD esetén Motion Plus nélkül ajánlott nézni a filmeket"
Bocs, hogy bele vau, de a MP minimális használata nélkül számomra nézhetetlenek a BD filmek is. Értem én, hogy szakik szerint így lenne helyes nézni ezeket a filmeket (meg kadencia helyesség stb), de ha nincs bekapcsolva akkor az van amit nlpK is ír.
szerk: A BFI-t meg utálom.
-
PuMbA
titán
"Nem villognak a filmes vetítők, ne találj ki butaságokat! Mindegyik képkocka egy adott ideig áll a fény útjában, eközben történik a kétszeri kitakarás."
Bocs, de ez tényleg érdekel, még egy utolsó kérdés. Szóval nem az van, hogy a kitakarás miatt muszáj villogniuk? LCD-nél nincs kitakarás és ezáltal nem létezik frissítési frekvencia miatti szaggatás, azaz 1 Hz-en is tökéletesek működnek: ". Since activated LCD pixels do not flash on/off between frames, LCD monitors exhibit no refresh-induced flicker, no matter how low the refresh rate. " Ezt hozzák fel előnyként a movie projector-ral szemben, ami miatt ott 72Hz-et kötelező használni, de LCD-nél semmi ilyet nem írnak, legalábbis nem látok neten róla infót, hogy probléma lenne. Nagyon megnéznék egy 24p-t 24 Hz-en LCD-n, csak hát nem lehet ennyire mélyen beállítani a dolgokat
Befejeztem. -
hati
addikt
-
PuMbA
titán
"Bizonyára jártál régebben moziba, amikor még filmes gépekkel vetítettek. Ott kétszeri kitakarás következtében háromszor villant fel mindegyik képkocka, mert e módszer nélkül kegyetlen szaggatott mozgás látszana a vásznon."
Mert a vetítők nem sample és hold módon működnek, hanem, úgy, mint a plazma, hogy folyamatosan villognak egy bizonyos frekvencián. Ettől függetlenül lehet, hogy maradtak a 96Hz-nél TV-k esetén, de mivel ugyanazt a képet 4-szer kapja meg a panel, ezért a folyadékkristályok egy tapottat sem mozdulnak, tehát a kép nem nagyon lehet folyamatosabb a 24Hz-hez képest
BFI-nél természetesen 96Hz kell, mert 24Hz-en nagyon villogna.(#99757) hati:
Szerintem is csak BFI-nél van értelme. -
PuMbA
titán
"Natív 24p-t semelyik TV nem jelenít meg, szerencsére, mert totálisan nézhetetlen lenne."
Az LCD és az OLED sample és hold kijelző, tehát ha küldesz rá egy képkockát és 1 óra hosszáig nem csinálsz ezután semmit, akkor az a kép kint marad a képernyőn vibrálás nélkül

"In electronics, a sample and hold (S/H, also "follow-and-hold"[1]) circuit is an analog device that samples (captures, grabs) the voltage of a continuously varying analog signal and holds (locks, freezes) its value at a constant level for a specified minimum period of time."
Elvileg nem így van? Ezek alapján tök mindegy, hogy 24 vagy 96 fps.
-
hati
addikt
-
sityupityu
veterán
-
sityupityu
veterán
Én úgy gondoltam amit írtam, hogy a mostani tévéjét is kipróbálta Motion P-al csak ő úgy érzi, hogy nincs rá szüksége. Volt már nem egy ilyen ember itt a fórumon aki kikapcsolva ezt a funkciót használta a tévét, mert valamiért nem jött be neki. Bár számomra is fura az ilyen.
Dealer95 (#99698) Pedig pont fordítva szokott lenni. A direkt ledes tévék homogénebbek mint az edge ledesek.
-
coleen
aktív tag
-
HagaNRG
őstag
Hmm, mellékelt tartozékok között nem rémlik ilyesmi, de nagyon-nagyon köszönöm a gyors segítséged!
A komplett zacskó el van téve, amiben a dokumentáció volt, az okos táv (ezt ki sem bontottam mai napig), illetve egy infra érzékelő rémlik még.Kerestem képet is róla neten, hogy mit is kéne keresnem, de foglalmam sincs, hogy keressek rá...
-
kissdani
senior tag
-
kissdani
senior tag
Ezt a tesztet még nem láttam vannak ugymond hiányosságaim az angol nyelvben, de ugy látom ez egyik fő előnye a tv-nek a fekete szint, meghát elég jókat irnak rólla összeségében, a 3d a hátrány meg a hang mindkettővel egyetértek de az utóbbi kompenzálva lesz egy soundbarral a tv müsornál, a filmekre meg ott a házimozi, 3d-t meg nem nézek....
-
justaview
senior tag
-
justaview
senior tag
-
Imi1981
veterán
Én is ezen vacilálok mert én sok olyan filmet nézek amiben sok sötét jelenet van ( horror /thriller/sci fi ) és oké hogy így jobbnak látszik a fekete de a szobát meg bevilágítja és így pl egy horrorfilmnél elveszi az élményt (nem félünk annyira mert világos van
) . De lehet teszek vele egy próbát . Ami a Philips tévékben van gyárilag az tetszene(bár tök olyan nincs mert amiket láttam mindig csak egy hdmi-ből érkező jelet tud fogadni és ha átkapcsolom másikra át kéne dugdosni a hdmi kábelt) de az olyan cuccok rohadt drágák . A legjobb az lenne ha az én 48-h6400 tévémnek olyan mély feketéje lenne mint a haver Samsung UE40F6650-ben(az előző hsz-emben nem jól írtam a típust ) ,akkor már teljesen elégedett lennék.AG Sheppard
Az sem drága . Még gondolkozom rajta hogy vegyek e . -
PuMbA
titán
-
kissdani
senior tag
-
wwwolfman
tag
-
wwwolfman
tag
Dehogynem, ezért akartam megnézni az ufos tesztet, hogyan is néz ki ez a gyakorlatban, amikor kifejezetten a hibát keressük, mert hát filmen/játékon (Doom2016, Assasins Creed Black Flag, Forza Motorsport6) nem verte ki a szemem a hiba (szerencsére és eddig), de fenntartom annak a lehetőségét, hogy nem elég gyakorlott a szemem és/vagy nem láttam még igazán jót.
-
ncc1701
veterán
-
Flashget
félisten
-
kissdani
senior tag
-
Dealer95
őstag
-
kissdani
senior tag
-
gyeniko
őstag
-
gyeniko
őstag
-
PuMbA
titán
-
Tibcsó
aktív tag
-
Flashget
félisten
-
Halley
tag
-
Halley
tag
-
atosan
veterán
-
PuMbA
titán
-
atosan
veterán
-
szabop27
tag
-
sityupityu
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
-
Flashget
félisten
a kisgyerekek hidd el mindig tudnak újat produkálni amit senkitől nem láttak..nagyon sok mindent feltudnék sorolni, de ezeket olyanok nem értik meg akiknek nincs még kisgyerekük...engem már nem érit a történet, mert már 25 éves a lányom, de akkor mindent pakolni, elkeríteni kellett igen volt a járóka az került a régi tv-s állvány elé és hogy ne borítsa magára elé raktuk még a nagy fotelt..
-
home98
csendes tag
-
sityupityu
veterán
-
sityupityu
veterán
-
Miklós1982
csendes tag
Bocsi a tudatlanságomnál fogva lehet rosszúl fogalmaztam.Bövebben
erestem a neten olyan oldalt aki a teszt mellett képkalibrációval foglalkozik,mert kis országunkba sajnos nem találtam fent olyan embert aki bekalibrálná nekem a TV-t.Mindenki monitort akar csak kalibrálni. 
Volt pár olyan oldal pl.RITNGS ahol a kalibrálták szerintem a js8000-est ugyanis ott (gondomUSA)mintha js8500nak hívnák,amiből van hajlított és lapos is.Ott kalibrálták a 2pontos ill. 10 pontos beállításokat.(fórumokon olvasom hogy minden tv tipuson belül is más kalibrálást igényel.) Én Monori vagyok de pesten van a TV még ebben a hónapban.Ha valaki segítene megköszönném.(ki is fizetném a fáradságát). Persze közben el is magyaráhatna nekem pár dolgot hogy hogyan is működik a TV!
-
Tottalino
tag
-
sityupityu
veterán
-
sityupityu
veterán
Kétlem, ugyanis baromira nem foglalkozik ezekkel a dolgokkal. De még hogy ha észre is veszi akkor sem érdekli. Nem az ő világa a szórakoztató elektronikai dolgok. Sportol, kertészkedik stb. Ezért is írtam olyan drasztikus dolgot, mint pl a szín 50 százalékos elállítása. Vannak ilyen emberek is.

-
sityupityu
veterán
-
cd930
senior tag
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Hardcore café
- Milyen autót vegyek?
- Parfüm topik
- Autós kamerák
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- PlayStation 5
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak athuzom es kesz.(kiterjesztes)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerintem is csak BFI-nél van értelme.

Csepy