Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz ykatap #20650 üzenetére
Sajnos én erre nemtudok javaslatot adni pláne,hogy szed szét a garanciális külső házadat.Megpróbálhatod oda visszavinni ahol vetted ahogy hallottam ezt is az Aldiban árulták?Talán kicserélik,vagy visszanézed a fórumot legalább 1-hónapra visszamenőleg ahol olvashatod azt amit a másik sorstársad irt.2-hozzászólásal előbb irtam az Aldi akcióját,ha ott vetted vidd vissza ha ők válalták a garanciát,de azért nézd át a hozzá adott papirokat,hogy mit irnak ilyen esetben
-
littlerock
aktív tag
válasz sandró60 #20652 üzenetére
amennyiben nem okoz semmilyen sérülést a szakszerű szét- összeszerelés, akkor elvileg nem lehet gond. ha van matrica, vagy festett csavar, esetleg sérül a ház bármely résza, akkor bukta a gari...
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
atesss
addikt
Üdv !
Mivel a kérdésem egy része a TV-vel való összekötéssel kapcsolatos, felteszem itt is: [link] -
air
nagyúr
válasz mayair #20651 üzenetére
Olyan mintha, nem világítana egy-egy sor LED, de oldja meg a szervíz.
Ott nincs is minek világítania. Ez Edge LED. Csak a szélén vannak ledek. Amit látsz, az egy enyhe felhősödés, ami a technológia velejárója. A szerviz sem fogja megoldani. Ez ilyen. Vettél volna teljes háttér világítású LED-et! Ja, azt nem kaptad volna meg ekkora méretben 500 alatt?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Khaosz55
addikt
Na megvan a UE40D5003-as. Felrakva falra beállítva stb.
Már átállítottam 5800-ra. Mennek az MKV xvid minden.
Nekem tetszik a képe ennyi pénzért szerintem korrekt volt.
A fekete a sarkoknál tejfölös. Ennyi pénzért ez jár.
10 éve még 300 -ért vettem a 85cm Sony-mat. Hát igen a kor és technika.
-
kerekfej
addikt
Sziasztok!
Samsung LE40D580-as TV-t néztünk ki Angliában 5év garanciával 150000Ft-ért (átszámolva, de ennek nincs jelentősége, mert most drága a font). Szerintetek mennyire éri meg az a típus árát? Miben különbözik a hazai típustól LE40D550 valójában (elsősorban nem gyári technikai adatokra gondolok)?
A másik típust amit néztünk ez Samsung LE40D503F 142000Ft itthon a sima ugyanilyen 100000Ft csak.
-
sonye
senior tag
válasz Lalolib #20508 üzenetére
Ha most ez egy facebook lenne, akkor kapnál egy óriási Like-ot!
Én már kb 4-5 embernek mutattam az avatar 3D-t, hát mindenki teljesen oda volt tőle.
Full vagy nem full én is le.... mert 3-4 méterről már úgysem veszi észre az ember a ready és a full közi különbséget.Nekem a felkonvertált DVD is tök szép.
(Az akadások jobban idegesítenek időnként.)
A 600ezres Panasonic plazmán is ugyanaz volt az avatar 3D eleje, mint a D6100-on.Egyébként van egy kis szellemkép mindegyik 3D filmben, ha erre értik a fórumtársak, hogy nem full, na akkor elismerem, de ha pl a D7000-n is van az avatar 3D-ben pici szellemkép, avagy a háttér sokszor nem szép homályos, akkor nincs mit vitázni.
Nekem hatalmas élmény az avatar 3D.
Az így neveld a sárkányod pl már tényleg elég gyatra volt. Ahhoz, hogy szép legyen a 3D akár egy D6100-on, ahhoz nem szabad tömörítettnek lennie.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Mumus1986 #20649 üzenetére
1. Ne pendrive-ról, merevlemezről játszd le a filmeket. Még az sem az igazi a Blu-ray lemezhez képest.
2. Kétlem, hogy a film 60fps-es lett volna, inkább 24, arra, vagy auto-ra állítsd a lejátszót.
3. Sajnos a 6-os szériás. tévék hajlamosak a szaggatásra, Ed. Parker fórumtárs ezért cserélte 8000-re. No meg a felezett felbontású 3D miatt.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
WolfLenny
aktív tag
Melyik jobb? Az oldal világításos LED TV, vagy ami hátulról világítja meg az LCD-t?
-
sonye
senior tag
Segítséget kérek:
Nem értem, hogy pl van nekem egy 37" D6100-m és ha veszek pl egy BD-D5500-at, akkor már lenne az úgynevezett FullHD 3D-m?
Attól még a TV ugyanazt tudja, ilyenkor a BD hogyan oldaná meg a Full HD-t??Sokat látom reklámban a smart házimozikat is, akkor most ha pl nincs valakinek smart és +D TV-je, a házimozival fel lehet okosítani a készüléket, minta pl egy D7000 szériás készülékem lenne?
-
-
BBéci
legenda
A tévéd csak 100 hertzes, azért nem full HD a 3D, ezen semmiféle lejátszó nem segít, vagy változtat.
A BD-játszó Smart képességeit akkor is kihasználhatod, ha a tévéd "butuska".Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ByB
addikt
Sziasztok!
Két variáció között hezitálok: UE46D6500 és UE46D7000. Ahány weboldaldalt olvastam, annyiféle 3D specifikációval ruházták fel a két tévét.
Ti meg tudjátok mondani, hogy mi az objektív igazság, van különbség a két tévé 3D-s tudása között, illetve van egyéb fontos különbség?
Előre is köszönöm!
Üdv:
Bence
-
kerekfej
addikt
Gondolom a gyári oldalt kéne megnézni, mert az a mérvadó.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
A legfontosabb különbség hetek óta téma itt a topikban.
A 6500 csak fél HD 3D-ben, nem full, mert ahhoz legalább 200 hertzes képfrissítés kellene.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
urbanjozsi
senior tag
válasz Gabesz1019 #20607 üzenetére
Szolnok Aldi, 7.20 perckor "sajnos elfogyott"
Megjegyzem, nem is volt, hiszen az akciós ártáblát sem találtuk meg.
KÖCSÖGÖK! -
tag
válasz urbanjozsi #20673 üzenetére
Én 2-ben is voltam, (Dunaharaszti és Budapest Tétényi út). Az elsőben 7-kor csak annyit mondtak, hogy nem is hoztak nekik, de nem tudják máshol van-e, a másodikban már azt mondták, hogy nekik is 0 db jött és máshol sincs, az országban volt állítólag összesen 10 db.
Curve és Revolut ajánlókódot kérd privátban.
-
-
littlerock
aktív tag
válasz Dani Pécs #20677 üzenetére
Hogy rohadjanak meg!!
Budapesten két Aldiban voltam, az egyiknél (III.ker) reggel 6.20-kor ott álltam... a másikba (XIII.ker) 07.18-kor léptem be... Egyik helyen sem volt a cuccból
Minket is a" sajnos nem érkezett meg" felirat fogadott....
Azt nem tudom mire lesz jó, hogy felírták az adatainkat, és állítólag majd szólnak...
Volt aki 3 volt aki10 darabot íratott fel, ez azért már enyhe hülyeség...
Ellenben az hogy egy áruházlánc 10 db-t rendeljen az igen valószínűtlen... ennyiért egy Enter billentyűt nem ütnek le...
Várunk...
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
rocsi70
csendes tag
válasz littlerock #20678 üzenetére
Átvágás!
Itt Hatvanban is csak 1 db-ot hoztak (állítólag)..... Kíváncsi leszek, hogy hívak é majd....
Ami még pofátlanság, hogy a mai akciós újságban is megjelent....
Erre azt mondták: amiből sok van és nem fogy azt újra meghirdetik.
Azt hiszem írok nekik egy szép köszönő emailt...... -
littlerock
aktív tag
válasz rocsi70 #20679 üzenetére
Én már megtettem.
Itt lehet anyázni:
https://www.aldi.hu/hu/html/kapcsolat.php
Azon is gondolkodom, hogy ha hirtelen feltűnik pár eladó darab, akkor a fogyasztóvédőknél is panaszt teszek, illetve az áruház vezetőségének a figyelmét is felhívom a dologra...
-
littlerock
aktív tag
azért ez is érdekes:
http://hardverapro.hu/apro/uj_western_digital_2tb_tevion_3_5_mobil_hdd_keretb_3/hsz_1-50.html
-
kischico
tag
válasz littlerock #20681 üzenetére
Hamar lejárt a hírdetés
holye kocsogIt's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
Etikusz
tag
Valakit érdekel bontatlan skype kamera?
Nokia 3210 (5év)->Nokia 6020(4év)->Nokia 3120c(3év)->Nokia 6303ic(2év)->Nokia Lumia 620(2év)-> Microsoft Lumia 650(2év)->Apple Iphone SE 32GB(2év)->Apple Iphone 8 64GB
-
Chase
csendes tag
Helló!
UE40D6530WS-re próbáltam feltelepíteni az nYouTubeHD3D-t KorLaci itt leírt módszerével.
Mindent pontosan ugyanúgy csináltam, ahogy a leírásban van, webserver fut a számítógépen, online, zip file bemásolva a root folderbe, widgetlist.xml rendben, tűzfal kikapcsolva, a TV-n develop accounttal bejelentkezve, development-nél IP cím beállítva a számítógép IP címére, és ha User Application Synchronization-t nyomok minden esetben néhány másodperc "Connecting..." után a "Network or server interference occured. Please try again later." üzenetet kapom és nem tölti le a widget-et.
Két számítógépről is próbáltam (Win7 és XP), de semmi. Mindkét gép és a TV is egyazon routeren keresztül kapcsolódik az internetre és azonos hálózaton vannak fix IP címmel, a hálózatos és internetes dolgok kifogástalanul működnek mindhárom eszközön.
Mi lehet a gond?
Please help!Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!
-
Treff
aktív tag
Sziasztok!
2 kérdésem volna:
1. A D550 és D551 Samsung LCD-k között mi a különbség?
2. 37 collos méretben melyik készüléket érdemes megvenni? (mezei tv-zés, dvd-zés)
Köszi!
-
BBéci
legenda
válasz littlerock #20678 üzenetére
"Volt aki 3 volt aki10 darabot íratott fel, ez azért már enyhe hülyeség..."
Ha végre bekötik hozzám a 80/25-ös netet, azonnal legalább 3 db kétterást kell vennem, amik 1-2 hónap alatt tele lesznek BD25/50 filmekkel. A meglévő 2 db másfelesen már alig van szabad hely.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Edween
őstag
Hi!
Szerettem volna átnézni az 1hszt, de itt elakadtam a link hibát dob kérném a javítását! THX!"Aki a LED felé kacsingat, annak itt egy teszt Alpi tollából."
-
pucni
csendes tag
válasz ChrYsler #20593 üzenetére
Azért nem fogja lejátszani a tv-d a demo-world -ről töltött videókat, mert m2ts-ben vannak. Anno nekem is gondot okozott ez, de a tsMuxeR és a mkvtoolnix (mkvmerge) kombóval megoldottam az mkv-ra való kódolást.
A D6570-es simán vitte őket átkódolás nélkül, csak mint már írtam az m2ts kiterjesztést át kell nevezni simán ts kiterjesztésre.
Érdekességképpen írom le, hogy egy Panasonic full HD videokamera m2ts formátumú rögzítését nem vitte a ts-re átnevezés után sem. Viszont itt jön a csavar, mert avi-nak átnevezve meg az is ment gond nélkül. -
ChrYsler
aktív tag
válasz littlerock #20694 üzenetére
Persze, igazad van, hogyha VAN belőle készleten. De ha nincs, akkor annyit rendel mindenki, amennyit akar. Egyébként meg így meghirdetni egy terméket, hogy az egész országban nincs belőle?! - Szerintem ezért jó kis büntetést fognak kapni.
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz ChrYsler #20695 üzenetére
Azért vettek fel előjegyzést, hogy ne büntethessék meg őket. Tudtommal a beszállítótól nem érkezett meg a HDD. Ezért is járt le olyan gyorsan az aprós hirdetés Az újságban az volt, hogy 1db-ot vehet 1 ember. Tök mindegy, hogy mennyit írnak össze. Pár napig várja az ember, aztán elfelejtődik a dolog. Remélem tévedek és mégis lesz belőle bőven ennyiért.
BBéci! Nincs is annyi nézhető film a világon
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
urbanjozsi
senior tag
válasz PLaci58 #20696 üzenetére
Ebben csak az sántít, hogy Valaki írta fentebb, hogy tudott 1db-ot venni 6.05-kor. Akkor hogy is van ez? Ha nem érkezett volna meg, akkor az az egy darab honnan került elő???????? Vagy azt a zöldséges beszállító adta grátiszként az akciós paradicsom mellé??????
Sántíííííít az egész. Én azért írtam levelet a fogyasztóvédőknek Biztos ami biztos.
Októberben kaptak 15 millás büntit. Remélem most sem ússzák meg. -
benoce
tag
válasz urbanjozsi #20697 üzenetére
Lényeg, sokan elmentek az Aldiba, beszélnek róla, a negatív reklám is reklám.
Sajnos az említett 15 milliós bírság komolytalan, egy közel 50 milliárdos forgalom mellett. -
BBéci
legenda
válasz PLaci58 #20696 üzenetére
Ízlés dolga. Azért 35 gigás átlaggal számolva nem is olyan sok fér egy merevlemezre. 3 db kétterásra legfeljebb 150. Régi (DVD-n meglévő) kedvenceimet, amik megjelentek BD-n, azokat is szívesen HDD-re tenném.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Samsung D5000-et (de lehet ez tipustól független) lehet tisztitani Clin ablaktisztitóval és papir törlőkendővel? A kávát és a kijelzőt is meg szeretném tisztitani, mert már maszatos. Nem okoz benne kárt?
Szerk: illetve másik kérdésem, hogy milyen beállitásra tegyem a TV-t sima UPC nél. (nem digitális) Sajnos sokszor azt veszem észre, hogy mozgó tárgyak picit bemozdulnak ne azt jól megmondtam.. a lényeg hogy zavaró. Mit kell kikapcsolnom, hogy normális legyen?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest