Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kischico
tag
válasz
kischico #30551 üzenetére
A samygo fórumán panaszkodott valaki hogy felrakta és azóta nem játszik le a tv mkv és avi fájlokat. Utána benéztem, orosz, olasz, lengyel fórumokra is, és valamelyiken írta valaki hogy a hálózatban megosztott filmeket nem játssza le a tv frissítés után.
[ Szerkesztve ]
-
kischico
tag
-
kischico
tag
Na felrakta már valaki az új frissítést D65** D67**-ra?
Állítólag így már megy a 3D in Full-HD -
-
kischico
tag
válasz
Patentcsávó #30151 üzenetére
Már nem tudom mit, de ezen írnak valamit a kijelzőkről.
Ha filmnézés közben nem látod akkor felesleges kicserélni, igaz szerencsétlen dolog hogy a képernyő közepén látható. Ezt fogják a boltban is mondani, de ha ragaszkodsz hozzá akkor kicserélik. (szerintem) Ha kihozol egy másikat azon is lesz sajnos. -
kischico
tag
válasz
Tippmix46 #30144 üzenetére
Igaza lehet (#30140) blakey, mert semmi különös nem volt a tegnapi közvetítésben. Én azt hittem hogy a grafikus megoldások, mint pl. amikor mutatják a csapatok összeállítását valamelyest ki fog jönni a képernyőből. De tényleg semmi. A mélységet lehetett érezni de kb ennyi. Megkockáztatom hogy tegnapi közvetítés és a 2D ==> 3D konvertálás között nem lehetett nagy különbség, igaz nem hasonlítottam össze.
-
kischico
tag
válasz
kischico #29920 üzenetére
Köszönettel vettük érdeklődését.
Sajnálattal értesültünk, hogy készüléke nem működik megfelelően.
A meghibásodott Skype kamerát a központi iroda postafiókjára legyen szíves megküldeni az igazoló okmányokkal együtt (eredeti garjegy + a tv készülék számlamásolata.Ez vajon hány hónapos procedúra lesz?
-
kischico
tag
Úgy néz ki hogy meghalt az ajándék kamera.
Kb egy hónapig nem volt bedugva, ma reggel rádugtam a tv-re és semmi.
A kis kék led sem világit, gondolom áramot sem kap. Lehet ki kellett volna kapcsolni a tévét csatlakoztatás előtt?
Írtam samuéknak, kíváncsi vagyok a válaszra -
kischico
tag
válasz
blakey #29844 üzenetére
Nem vagyok elvakulva, az enyém is foltos mint mindegyik
Örülök hogy segítőkész emberek járnak ide, mert sokszor jól jön a segítség. Szomorú dolog olyat olvasni hogy 'majd megpróbálok együtt élni vele, megszokni a hibát' - és az ember itt győzködi hogy vidd vissza, ne hagyd magad 'átverni'.
[ Szerkesztve ]
-
kischico
tag
válasz
blakey #29833 üzenetére
Tudom hogy van, de ott a szolgáltatókról, az antennákról, vagy a műsorról van szó inkább. Konkrét tapasztalatról nem olvastam még csak itt. Gondolom hogy lg (is) van neked ha már oda is irkálsz, és nem fikázni akartam, csak szembetűnő volt hogy mennyi panasz jutott egy oldalra.
[ Szerkesztve ]
-
kischico
tag
Igen lehet de nem biztos hogy érdemes, esetleg írj neki és kérdezd meg mi lett a történet vége
Más:
Benéztem az lg-sekhez, mi a tapasztalat az m3dvel kapcsolatban de úgy látom még szóba sem jött a dolog
De találtam néhány érdekes mondatot:Tegnap m1 HD-n meccsnezes kozben vettem eszre az LG 42 LW 5590-esen, ha tavolrol mutatjak a palyat, es stabil a zold fuves hatter, akkor olyan 5 cm-enkent vannak a kepernyo baloldalan halvany fuggoleges csikok
Bekapcsoltam a tv-t (LW5590), hogy megnézzem a spanyol-francia meccset és majd' infarktust kaptam, mert a tv bal oldalán 6 db 5-6 mm-es egymástól 10 cm-re levő függőleges csík volt látható
Ilyen "sávosodást" nagyon sok tv-n láttam, főleg foci közben érzékelhető a legjobban
Elálltam a vételtől, mert a másik meg hullámzott lentről felfele
Pontosan, én sem láttam még csíkmenetes LCD tévét. Együtt kell vele élni.
na problatam 2d s filmet felkonvertalni 3d re konrketan semmit nem lattam
Ha nézek egy fullhd filmet és a párom facebookozik akkor se az se a tv nem igazán jó
3d tarlamakat neztem az lg appoknal es ott semmit nemtudtam allitani 3 d eseten
És csak egy oldalt olvastam végég -
kischico
tag
-
kischico
tag
-
kischico
tag
-
kischico
tag
-
kischico
tag
Smart hub --> d beállítás --> visszaállítás
tudja valaki mi a jelszó? -
kischico
tag
válasz
beloberland #29511 üzenetére
Sajnos segíteni nem tudok de többen is jártak már így a fórumon.
Próbálj visszaolvasni és felvenni velük a kapcsolatot. -
kischico
tag
válasz
tarkatehen #29497 üzenetére
(#29496)
Kösz srácok. Nem akarom nézni csak nem tudok rájönni hogy miért mennek először a csatornák utána meg rossz fájlformátumot ír ki.
tréhome sat-on is megjelent az m3d, de természetesen a hd csomagban, szóval fizetős.
A tesztidőszakot már ki sem bírták volna... -
kischico
tag
Serviio + live stream
Az mitől lehet hogy egyik nap tudom nézni az adást, másnap pedig már azt írja ki hogy nem támogatott fájlformátum?
-
kischico
tag
T home sat. Mondtam én hogy attól még nem hd hogy oda van írva.
A nagyfelbontású csatorna önmagában nem lesz elérhető, hanem szükséges hozzá legalább egy minicsomag előfizetése, de a csatornáért nem kérnek külön díjat.
Szóval csak a hd csomagban hd az m1.
-
kischico
tag
válasz
WD_crash #29315 üzenetére
Megnéztem mert a laptop itt van, és engedélyezve van az online feeds.
Ez is jó így nem? -
kischico
tag
válasz
bibobibo #29308 üzenetére
Köszi hogy gondoltál rám
de nekem jó a tv, és mint írtam csak az eb közvetítés lassításainál vettem észre egy kis szaggatást, de az valszeg a közvetítés hibája volt mert egyszer a kommentátor is megjegyezte hogy gond van a kép sebességével
Ezt a kínai linket viszont hiába viszem be a serviio-ba, nem jelenik meg a lístában....
Nálad megy? -
kischico
tag
válasz
Tutu7030 #29188 üzenetére
Holnap felhívom őket...
Az MTVA közszolgálati multiplexéből az m1 HD kódolt műsorát átvevő Hello HD, Olcsó TV, BTel Sat TV szolgáltatások ugyancsak nem adhatják az EB döntőt 3D-ben.
Iparági pletykák szerint a T-Home műholdas és kábeles platformján, valamint a UPC Digital szolgáltatásban is elérhető lesz az m3D (utóbbin már többször volt kísérleti 3D-s adás). A UPC Direct-en van új szabad kapacitás, tehát esélyes lehet az m3D megjelenése ott is.
[ Szerkesztve ]
-
kischico
tag
-
kischico
tag
Attól hogy ki van írva hogy M1HD még korántsem biztos hogy abban nézed
-
kischico
tag
válasz
rendesadam #28959 üzenetére
Sajnos mindegyiknél van. Valakinél alig látható de vannak nagyon gázos esetek.
Nálam is van de filmnézésnél nem látható belőle semmi. 3 napon belül új tévét adnak helyette, utána már kijelzőt sem fognak cserélni garanciába.
Valszeg ha cseréled annál is lesz, de ha szerencséd van akkor minimális lesz a felhő.
A legjobb lenne kipróbálni a boltban, igaz ez a legtöbb helyen nem lehetséges. Olvastam itt olyat hogy háromszor vitte vissza a tévétja és nálam fél év után kijelzőt kellett cserélni. Ez van...
[ Szerkesztve ]
-
kischico
tag
válasz
rendesadam #28952 üzenetére
Ez a felhősödés. Ha filmnézés közben is látszik akkor vidd vissza. 3 napon belül vissza kell venniük, utána már csak szívni fogsz vele mert garanciában már nem biztos hogy foglalkoznak vele.
-
kischico
tag
válasz
tarkatehen #28882 üzenetére
Felraktam de nem vettem észre semmi különöst.
A smart is maradt változatlan, és szerencsére a beállítások is megmaradtak.
A 3D full hd-t nem is néztem
És honnan tudom ha full hd lett? -
kischico
tag
válasz
tarkatehen #28667 üzenetére
Akkor frissíts ha gondolod
T-GASDEUC-1019.4 a legfrissebb -
kischico
tag
-
kischico
tag
-
kischico
tag
Lehet frissíteni:
T-GASDEUC-1019.4
UE**D65** és D67** -
kischico
tag
válasz
kischico #26080 üzenetére
3. rész
Másnap már hozta is a srác az új kijelzőt
Kb fél óra alatt meg is csinálta. Samsung panelt hozott, a bal alsó sarkában van némi bevilágítás de szerencsére ritkán veszem észre.
A lényeg az hogy kellemesen csalódtam. A bejelentéstől számítva 30 óra múlva kész volt a tévé, úgy hogy el sem vitték.[ Szerkesztve ]
-
kischico
tag
-
kischico
tag
válasz
deakferenc75 #26142 üzenetére
a paypal-on keresztül húztak le a kártyámról 250.000 Ft-ot, Írországból valaki. Nagy herce-húrca után kaptam vissza...
-
kischico
tag
válasz
kischico #26029 üzenetére
2 rész:
Reggel hívtam az ügyfélszolgálatot, elmondtam hogy mi a bajom a tévével. A prémiumkártya számát hiába diktáltam be, nem tudták ki vagyok.
Fél óra múlva hívott a szerelő. Elmondtam hogy csíkos a kijelző. Ki sem jön megnézni, hanem rendeli az újat. Kb. 2 nap amíg megjön és hív újra, kijön és otthon kicseréli. Legalább nem lesz összekarcolva szállításnál...
Folyt köv...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest