- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbanjozsi
senior tag
Nem lehet.............
Hogy egy qrva 3,5 jack-t nem tudtak rárakni, hogy egyszerre ketten is lehessen
nézni egy filmet éjszaka füllhallgatóval........ -
szami777
addikt
De várj.
A hdr+ megint más, tönkre vágja a képet teljesen, semmi értelme használni. -
szami777
addikt
Nálam ugyanez volt, pcre rákötve.
Gépen ki kell kapcsolni a hdr-t és egyből jo lett. -
frizso
senior tag
Megelőztél

-
frizso
senior tag
Szervizmenüben le van írva.
Videó 1:32 től érdekes neked! Csak tallózz ne állíts el semmit!!!
Szerk: bocs most nézem, hogy neked is remote távirányítós TV-d van, így a szerviz menübe nem tudsz belépni
Marad a második megoldás.. 
Ha ezt nem rizikózod meg, akkor még van a kopogtatásos megoldás.
Sötétebb háttér mellett ujjal finoman kocogtasd meg a panel közepét, ha fényvirág jelenik meg a kocogtatás körül akkor VA panel, ha nem akkor IPS.szerk: ha VA panelos a TV-d, akkor priviben szívesen leírom az mu7002 TV-hez az én beállításom (egy hét tökölés után kicsit más beállítások mellett tettem le a voksom, mit az itt ajánlott)
-
frizso
senior tag
A 43-as Tv-et VA és IPS panellal is szerelték.
Mielőtt állítgatod célszerű lenne megnézni, hogy IPS vagy VA panelos a tévéd??? -
Tamás34
senior tag
Látom már válaszoltak előttem!
-
warren29
aktív tag
"Fényerő maxon, háttérvilágítás maxon, AutoMotionPlus kikapcsolva, HDR+mód bekapcsolva..."
Így tényleg borzalmas lehet.Olvasd el az összefoglalót fent, az ad némi támpontot hogyan is kellene beállítani.
-
PuMbA
titán
Nálad valami baj van, mert 45-ös fényerőn és 10-es háttérvilágításon este majdnem kiég a szemem HDR+ nélkül
Garancia...amit beállítottál az pedig teljesen elrontja a részletességet és a színeket, mert a nagy fényerő elmos mindent, ami sötét vagy árnyékos rész. -
sepsi0
őstag
Nekem is ez volt a bajom tegnap. Van a menűben a hangoknál beállítás alapbol PCM-en volt átraktam dolbi- ra és megtáltosodott az erősítőm. Most úgy szol 10en mint eddig 30as volon. Kicst talán a mély kevés de lehet a Kaptárban kevés csak.
-
tjnet
aktív tag
Ha a tv-re fel van telepítve a SAMYGO és el lett indítva akkor láthatod a vinyó tartalmát is.
-
BBéci
legenda
Ami villámcsapás okozta károktól megvéd, az iszonyatosan drága és a hangzásra, képminőségre szintén nincs jó hatással. Ez azok számára, akik nem próbálgattak ilyeneket, felfoghatatlannak tűnik, de nekem volt rá lehetőségem.
A speciális hifis elosztók csak a hálózatban általában előforduló tüskéktől, kisebb löketektől védenek, viszont a hangzást, képminőséget kifejezetten javítják. Erről itt a PH!-n is sokat lehet olvasni.
Néhány ajánlat: AVA KZH-8, Alces, Isotek. -
BBéci
legenda
Erősítő és mélynyomó hangminőségén, tévé képminőségén simán tudnak rontani az egyszerű, nem hifis célra készült túlfeszvédős elosztók, ez sokak tapasztalata. De Te tudod.
-
tjnet
aktív tag
Nem illik tovább osztani.
A BC típusú túlfeszültség védelmet a villanyszerelőtök tudja beszerelni a lakás elosztónál. Ez kb. egyfázísú rendszernél 50000ft
Végberendezés: pl. pc, tv, monitor, bluray, dvd, házimozi erősítő, kondenzációs kazán. -
sandró60
addikt
Gondolom rendeltél a számitás technikai eszközökhöz is ilyen elosztót. Vagy lehet ott már ilyenre van minden csatlakoztatva?
-
tjnet
aktív tag
Már előttem valaki javasolt túlfeszültség védelmet, én is azt javaslom.
Tehát a főbiztosítónál BC típusút, a végberendezésnél D típusút ugyanolyan gyártmányból. A bejövő koax és telefon is bele tartozik. -
Flashget
félisten
Helyes csak ezt ugye elöbb kellett volna.
-
sandró60
addikt
Nálam is volt egy rövidke (pillanatnyi)áramszünet tegnap.A feleségem ép DVD-ről nézet filmet amikor teljesen kikapcsolt a TV és a DVD.Ugyanakkor a lakásban ment minden tovább nem lehetett érzékelni.Tudni kell,hogy nekem amióta meg van ez a tv egy olyan elosztóba csatlakozik meg az összes elektronika ami a tv-hez van csatlakoztatva Amiben van egy védelem a kis áram tüskék ellen.Ajánlom én is,hogy minnél előbb szerezd be te is
-
sandró60
addikt
Megkérdezhetem mióta van ez a hiba nálad?
-
Flashget
félisten
Kitudja..lehet most nem lenne HDMI gondod.

én ezt használomszervíz menűbe kell belépni és factory resetet nyomni. alaphelyzetbe hozza a tévét mint amikor megvetted.
de ez csak egy utolsó lehetőség mielött szervíz lesz belőle. -
Flashget
félisten
Attól mert elmegy az áram még nem lesz baja a tévének (kívéve ha közben éppen fw frissítés volt) viszont amikor visszajön már lehet ha nincs semmilyen védelem áram megszaladás ellen. Ezek a tévék érzékenyebbek mint a régebbi analógok az eféle dolgokra. Használsz valamilyen védelmet APC és társai?
Egyébként vagy exit gomb nyomása ahogy írták vagy egy factory reset.
ha ezután sem változik a helyzet akkor szervíz. -
sandró60
addikt
Ha sikerűlt akkor áramtalanitott tévébe csatlakoztasd amit szeretnél,mert volt már itt példa,hogy a HDMI-csatlakoztatásakor probléma merűlt fel
Akkor próbáld az exit gombot legalább 10-15 mp-ig nyomva tartani -
sandró60
addikt
Menű-Rendszer-Beállitás-Alaphelyzet visszaállitás-Lehet,hogy utána újból be kell állitani mindent
-
sandró60
addikt
Próbáld resetelni a tévét.A menűben van egy ilyen lehetőség
-
Inhouse
őstag
Én is szenvedek a kép beállításával napok óta. a smart hülyéskedésekor csináltamegy resetet és mintha azóta lenne ilyen siralmas a kép. Nagy valószínüséggel csak bebeszélem magamnak, de nagyon zavar a rossz minőségü kép. Hd jó, de az analóg kábel és a digi szörnyü. Bár ez is változó, van, hogy egész jó, aztán sírni tudnék olyan kockás, vagy épp olyan, mintha rossz lenne a deinterlacing... holnap megnézem apósoméknál mi a helyzet.
-
flegos
senior tag
A média card dobozában vagy egy mondjuk használati útmutató, annak egyik oldalán vannak ezek a számok és egyéb számok is amiket kérni fog a TV.
De biztos, hogy ország kódot kér nem hálózati azonosítót?? -
Flashget
félisten
Nincs benne wifi hanem kábeles lan csak, ha ez számít. Van hozzá külön wifi vevő de valami 30K-ért. A DVD-t meg hihetetlenül szépen konvertálja fel a BD lemez meg egyszerűen gyönyörű.
BDP-150K
Azóta mióta vettem, már az MM is árulja és van magyar tájékoztató is a csomagban. Meg új fw.
Ennyi a változás.
Viszont DLNA-ban nem kezeli a fájlok mellé rakott feliratot! Mint ahogy gyakorlatilag egyik asztali BD lejátszó sem. Másik jó tipus ebben a 40K-s árkategóriában a Panasonic DMP-BDT120EG vagy a Panasonic DMP-BDT220EG (különbség csak annyi utóbbiba van wifi) BD lejátszási képességeik ugyanazok viszont a Pionak a médialejátszása jobb. Azt is nézd neked kimenetben mire van szükséged (erősítő, házimozi)amennyiben ilyen vételén gondolkodsz ne add alább szerintem. LG, samsung felejtős. -
Flashget
félisten
miután a 24p filmek meg ez az mkv-ba lévő feliratok miatt szívtam eleget, vettem egy asztali Pioneer 3D BD lejátszót ami DLNA képes is, gondok letudva.
-
Flashget
félisten
Mert a tv médialejátszója nem kezeli az mkv-ba rakott feliratokat!
Kikell szedni belőle egy progi segítségével és az mkv mellé rakni, úgy már megjelenik a felirat.Felirat kiszedése mkv fájlból:
Az MKVtoolnix program és az MKVExtract plugin segítségével a feliratok muxolásához hasonlóan egyszerűen lehet feliratokat (vagy amit a fájl tartalmaz) kinyerni .mkv kiterjesztésű konténerfájlokból.
A program és a bővítmény letölthető innen és innen
Az MKVtoolnix telepítése után az MKVExtractot ki kell csomagolni a telepítési mappába. Onnan futtatható vagy parancsikon és létrehozható.Indítás után az Input File: mezőbe be kell tallózni az .mkv fájlt, míg az Output Dir: panelban kell megadni a végeredmény kívánt helyét.
Már csak pipát kell tenni a kinyerendő állomány(ok) mellé, és az Extract gombra kattintani.
Az .mkv-kban általában UTF8 kódolásúak az .srt feliratok, ezért Jegyzettömbben megnyitva a Mentés másként... funkciónál az ANSI-t választva át kell alakítani.Ha .ssa a felirat kiterjesztése, mentésnél elvben ugyanez a teendő. Azonban ha a sub formázott, SW hibásan (hiányosan) végzi el a műveletet. Ha valaki ilyet tapasztal, több lehetőség közül is választhat: Vagy Subtitle Editben kell konvertálni, vagy haladóknak Jegyzettömbben a Szerkesztés/Csere... menüpontban vagy Ctrl+H billentyűkombinációval a színkódokat kitörölni, illetve a formázás stílusát megváltoztatni.
-
pomk
őstag
OK, köszi a tippet. Végül úgy alakult, hogy körmös felfogatással lesz rögzítve a radiátor csövére.
A fal sajnos nem alkalmas arra, hogy dübelezzek bele.Más:
A TV egy LE32B551 márkájú TV. A szolgáltatóm sugároz kábelen digitaális adásokat is, de a digitális keresésnél a TV 1et sem talál. A hiba az Én készülékemben van vagy Én csinálok valamit rosszul?
-
Superbad
tag
Én is pont a szolnokiban vásároltam, tök rendesek voltak.

Lehet függ a személyiségtől és az aktuális eladótól.
-
kischico
tag
A nyíregyházi akkor király hely.
Eddig én vagyok a nyerő 6 szemüveggel

-
bigdady
nagyúr
csak jobbra és balra lehet, össze szét nem

-
bigdady
nagyúr
nálam is kilóg. mediaboxban hogy lehet állitani?
(#22106) kischico
upc-nél dvr-es a hd box, szerintem azt visszakérnék, nem? -
bosco95
csendes tag
Üdv A seviio-ba valami beállítást esetleg azon kívül amit az előző hozzászólásban írtak.?
-
urbanjozsi
senior tag
Persze mert már fennt van
Ez az Animal HD.
Nálam megy, csak akad............
UE40D6100 -
dave_gahan
aktív tag
Sztem nem, allshare-rel csak konkrét mappákat oszthatsz meg, ill. az abban lévő file-okat játszhatod le a tv-n. Max azt tudom elképzelni, hogy a szgépet úgy kötöd össze a tv-vel, hogy a komplett jel átmenjen a tv-re, kvázi monitorként használva a tv-t.
-
Bull Boss
őstag
de engem is
az én kérdésem az lenne, hogy a fülhallgató (headphone) kimeneten kivül sima sztereó erősitőre, amin nincs digit bemenet máshogyan nem is lehet rákötni?
(az a kis/nagy jack zöld átalakitó pl mire való?? -
kischico
tag
engem a t-home akart szivatni. Felhívtam őket hogy kellene egy új beltéri mert vettem egy új tv-t és nincs rajta scart. Azt mondja a csaj hogy fizessek elő hd csomagra. ( 3 csatorna van benne
) Mondom neki nem új csomagot akarok nézni hanem amit fizetek jelenleg is. 6500-ért kicserélik - mondja. Felment a pumpa... ok kérem a hd csomagot de akkor mind a 3 beltérit cseréljék ki hdsra. Jöttek, kicserélték ingyen, egy hétig fullos adás járt a csomagváltás miatt. Egy hét után interneten lemondtam és fizettem + 300 ft-ot a hd csomagért. Így is elég ramaty a kép de jobb mint a scart átalakítóval. Szar ügy hogy van egy frankó tv-d de nem tudnak hozzá jó adást szolgáltatni. A képet állandóan állítgatni kell, mert ha belövöm a képet az egyik adón a másiknál már biztos nem lesz jó. Na mind1.... 
-
Vanek úr
csendes tag
Nekem is hasonlóak a meglátásaim, én is elégedett vagyok !
Nekem T-s IPTV-m van, és tök jó a kép, -persze egy mkv-hoz azért nem lehet hasonlítani.
a 3D-s beállításokkal kapcsolatban van esetleg valami tapasztalat ? -
benoce
tag
Lényeg, sokan elmentek az Aldiba, beszélnek róla, a negatív reklám is reklám.
Sajnos az említett 15 milliós bírság komolytalan, egy közel 50 milliárdos forgalom mellett. -
Dave11
tag
Én 2-ben is voltam, (Dunaharaszti és Budapest Tétényi út). Az elsőben 7-kor csak annyit mondtak, hogy nem is hoztak nekik, de nem tudják máshol van-e, a másodikban már azt mondták, hogy nekik is 0 db jött és máshol sincs, az országban volt állítólag összesen 10 db.
-
haddent
addikt
duplán posztolt ...
-
haddent
addikt
hdmi > scart > rca, tehát ELVILEG nem... aztán hogy mit gányoltak a box kivezetésére az már más kérdés
-
littlerock
aktív tag
A UPC miatt állítottam be tv-n az antennán érkező adásokat. A box-ból mérhetetlenül elegem van. Melegszik, hangos... egy kalap sz*r az egész...
-
baladam86
aktív tag
A legnagyobb baj a Scart csatlakozó, egyszerűen régi a technológia, nem képes még az SD adásokat sem szépen megjeleníteni. Én is kipróbáltam a beltérit Scarttal és HDMI-vel, azért észrevehető a különbség. Javaslom a Scart cseréjét.
A beállításokkal kapcsolatban:
mindenki máshogy látja szépnek a képet, van hogy naponta, vagy műsornak megfelelően állítom be a képet, ezért nincs fix beállításom. A segédleteket (motion plus és társai) mindig kikapcsolom sima tv adásnál, sajnos ott csak rontanak az egyébként sem tiszta képen.Bocsi, hogy nem írok konkrétumot, de szerintem szánj pár percet a számodra megfelelő kép elérésére, próbálj ki 10-15 különböző variációt

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó LG 55" 139cm UHD 4K LED TV
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Samsung 55" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Samsung AU7000 55 inch - UE55AU7022K
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i5 13400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 8GB Sharkoon RGB Slider FSP 650W
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Marad a második megoldás.. 

az én kérdésem az lenne, hogy a fülhallgató (headphone) kimeneten kivül sima sztereó erősitőre, amin nincs digit bemenet máshogyan nem is lehet rákötni?
(az a kis/nagy jack zöld átalakitó pl mire való??
Csepy