- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
-
air
nagyúr
-
Flashget
félisten
-
kerekfej
őstag
-
ChrYsler
senior tag
-
joey04
titán
-
air
nagyúr
-
Flashget
félisten
samsungot belehetne perelni fogyasztók megtévesztésért a 100hz-t olyan készülék esetén emlehgetni ami 50Hz csak ill. 400Hz-ről hablatyolnak pr. dumaként miközben 100Hz-es a panelvezérlés a készülékben.
így van egyszerűen fizikai korlátai vannak, hogy a 6500 nem, míg a 7000 tudja a full HD-t 3D-ben..megis látszik az árban.
és nem mondta senki, hogy nem szép a képe 6500 vagy 6100 esetében, de az attól még nem lesz full hd 3d-ben. -
Roland93
aktív tag
-
air
nagyúr
-
MrTwister
őstag
-
Flashget
félisten
az un.renew készülékek 2x gyári ellenőrzésen esnek át majd olcsóbban kerülnek forgalomba mint amelyik nem renew..van aki kimondottan ilyen készüléket keres.
2x ellenőrzés jobb mint a sima 1x..azon tényleg nincs hiba bekapcsoláskor. persze később bármikor előfordulhat mint bármelyik tévén. -
sandró60
addikt
Helo! Én a tv-k minőségéről beszéltem igy év vége felé.Semmi 3D- semmi 100HZ- semmi pixel megjegyzésem nem volt.Akkor nem tudom miért én vagyok mgszólitva aD6500-példának irtam.Amúgy leirtam a tv-m tipusát és "El dicsekedtem",hogy milyen szerencsésen vásároltam

Mint mindenben az életben ehez is szerencse kell![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy ha észre vetted volna együtt érzőleg irtam neked
-
Fidel76
tag
Tv-re is vállalja a samsung és az LG is 3 napos cserét(nem javítást, mint panelcsere). Még a subpixelhibára is vonatkozik. Én ezért néztem meg egyből 1 pendriveról 6 Full hd képet, fekete,fehér,szürke,vörös,zöld,kék. Ha találtam volna valamit akkor vittem volna vissza a tv-t. Kötelesek cserélni 3 napig ilyen hibával. 3 nap után már teljesen más vonatkozik a pixelekre.
Én az auchanba vettem és meglepődtem, hogy a vevőszolgálatnál ki is próbálhattam ott helyben.(mondjuk lehet nem örültek neki, de 1 másik lcd-nél a tescoba egyáltalán nem engedték még azt se, hogy a dobozba nézzek) -
Maybourne
tag
Teljesen egyetértek azokkal a dolgokkal amiket leírtál. Én is ha vennék most egy új tv-t inkább vennék egy 46 colos sima lcd-t, mint egy 40 colos parasztvakítós led 3D-t. Jelenleg egy le37a551-et nyűvök teljes megelégedettséggel. Természetesen el tudnék képzelni egy nagyobbat, de annyi selejttel találkozik az ember manapság, hogy semmi garancia arra, hogy az újonnan vásárolt űber tv majd hibátlanul működik, szóval amíg ez tartja magát én biztos nem váltok.
Ez a tervezett elavulás átka nálam: ha kifogok egy jót, akkor foggal-körömmel ragaszkodok hozzá. -
sandró60
addikt
Sok fórumozó hozzászólása alapján igy év vége felé igen népszerű a D6500-as tipus.Sajnos ahol ezeket a tv-ket gyártják úgy látszik a mennyiség előbbre való.Itt a topikban már sok ember panaszkodott a led tv-k minőségére.Úgylátszik a vásárlok "rohama" miat rákényszerűltek ilyen vagy olyan rejtett vagy nem is azzal a hibával forgalomba hozni.Gondolván a tisztelt vásárló vagy észre veszi az alatt a 3-rom napban,vagy ahogy te is elfogadtad és nyugtatod magad,mert tudod milyen procedurával jár és nemis biztos,hogy a végén jól jössz ki.Gyakorlatilag annó az átkosban működött igy csak akkor "hiány" gazdaság volt.Különben én is az Euronics-ban féléve vettem a tv D5500.Szerencsére úgylátszik kifogtam 1-jó darabott

Kellemes ünnepet kivánok mindenkinek
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
A kollégának már egy jó pár hozzászólásal előbb megirtam az esetemet a fogyasztásmérővel kapcsolatban.Tanulságképpen itt olvasható

fogyasztásmérő -
Flashget
félisten
-
Sztlaci
aktív tag
-
kischico
tag
-
kischico
tag
-
sityupityu
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ASUS ROG Ally
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65Q700T )165CM 8K QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- SAMSUNG QE65Q950TST 165CM Q-LED 8K HIPER LED TV! AKCI
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Próbálják meg.

Kis türelmetlenek vagyunk mi? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a tervezett elavulás átka nálam: ha kifogok egy jót, akkor foggal-körömmel ragaszkodok hozzá.
Azért köszi
Csepy