Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspepe
tag
A mindig TV-t tetőantennával fogom. Bár igaz nem tökéletes, estefelé van mikor elmegy a jel. Azonban addig még nem volt betéve a TV-be a CI modul és a UPC kártya nem írta hogy:
"Nem jeleníthető meg a Közös illesztőfelület szolg.-ok. Ellenőrizze, megfelelően működik-e a modul."
És tudtam is nézni a csatornákat.
-
air76
tag
Hali!
Kérdés!!!
Most kaptam meg a skype kamerám,garancia erre hogy van?Be kell regisztrálnom,és utána lesz?Vagy hogy él erre a gari?Beregelni nem akarom,mert el akarom adni,gondolom majd aki megvesz az regisztrálja. -
Flashget
félisten
válasz leslieke #21306 üzenetére
februárban vett hűtőre, májusban vett monitorra (amit romániában raktak össze) is..szóval minden beregelt samsung cuccra +2 hónap kivéve az ilyen akciókat mint ami volt dec.31-ig az 5 év gari bizonyos tv-k és - elméletben - bizonyos helyeken vásárolt tv-k esetében.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
air
nagyúr
válasz Beltha #21290 üzenetére
A 6500 a 2D->3D felkonvertálást (sicc) is tudja, amit a 6100 nem. Ez színtiszta mókusvakítás, marketing. Gyakorlati haszna nincs a funkciónak.
Igazi 3D 7000 és felette van. Ebből a szempontból a 6100 és a 6500 ugyanazt tudja. Akármilyen messziről nézed, e két típus között nem fogsz különbséget látni.
A 6500 sem tudja a visszaküldeni a képet mobilra, szerintem az totál esélytelen lesz a jövőben is.
Tehát ez sem indokolja a 6100-ról 6500-ra váltást. Az egyetlen ok a wifi lehet. Ha van N-es routered, akkor jó eséllyel tudod akár a fullHD-s filmeket is PC-ről nézni. Ha csak G-sed van akkor az felejtős. Max. a kisebb bitrátájú, 720p-s filmek tudnak akadás mentesen menni.
Ezek alapján dönts a váltás mellett vagy ellene![ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
vilmaboy
őstag
válasz Mumus1986 #21289 üzenetére
Igen. minél lejjebb van annál jobb. Mint feljebb is írták. Az energiagazdálkodást állítsd be a leg minimálisabb szintre. A képen szinte észre sem fogod venni, de a mutató jelentősen lejjebb esik. Nekem mióta megvan a tévé, azóta így megy. Legalább nem vakít a fehér sem anyira...
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
kischico
tag
válasz vilmaboy #21311 üzenetére
Ha az energiagazdálkodást a leg minimálisabb szintre állíom akkor szinte alig lehet látni valamit és a fényerő növelése sem segít sokat, így én nem is használom mert nem jó képet ad ilyenkor. Nem tudom forintilag mennyire számít ez a funkció...
It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
vilmaboy
őstag
válasz kischico #21312 üzenetére
Mindenkinek más a szeme forintilag annyit számít amenyivel kevesebbet eszik a tévéd... Ha ráteszel egy fogyasztásmérőt, akkor meglátod... Az én szememnek ha kikapcsolom az energiafogyasztást, akkor nem jó, mert túl fényes nekem. Így kellemes de ez ízlések és pofonok témakör...
[ Szerkesztve ]
-
kischico
tag
válasz vilmaboy #21313 üzenetére
Persze - persze Ezért is tartom sokszor értelmetlennek hogy elküldik a képbeállításokat mert az másnál biztos nem lesz jó, főleg ha nem is egy szolgáltatónál vannak. Fogyasztásmérőm nincs de gondolom a családi nyaralásra nem tudok összespórolni belőle
It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
Maksifül
senior tag
Az mitől van, hogy sem HDD-ről sem Pendrive-ról nem lehet firmware-t frissíteni a 6500-ason? Egyszerűen nem látja az .EXE file-t, amit a hivatalos oldalról letöltöttem.
Olvastam valahol, hogy kérésre ingyenesen kijönnek a szakik, hogy a frissítést megcsinálják. Tud valaki erről valamit? Telefonszámot, akármit?A firmware frissítés megoldhatja azt, hogy HDD-ről MP3-at, és más audió, vagy videó formátumot is lejátsszon, mert sajnos csomó olyan van, amit nem képes a mostani firmware-rel. 10.16-os, ha jól emlékszem.
Köszönöm a válaszokat!
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
kerekfej
addikt
válasz Maksifül #21320 üzenetére
egy 100% hibamentes pendrive kell hozzá. Formázás után ezzel tudod tesztelni H2testw 1.4. Az FW frissítés minden lépése le van írva a gyári oldalon, azt kell követni és csak onnan szabad FW-t letölteni.
-
-
mezis
félisten
válasz Maksifül #21320 üzenetére
"Kérdésére válaszolva abban az esetben javasolt a készülék szoftver frissítése, ha a készülék képi, hangzási vagy jelerősségbeli minőségi romlását tapasztalja, külső eszközzel csatlakoztatva a tv nem vagy részlegesen ismeri fel a csatlakoztatott eszközt, illetve ha egyéb logikai hibát tapasztal (pl. valamelyik menü nem aktív). Amennyiben a tv
megfelelően működik, a Samsung nem javasolja a szoftver frissitést."Ezt a választ kaptam az ügyfélszolgálattól a szoftver frissítéssel kapcsolatos kérdésemre. Nem is frissítettem.
(PC-n is csak akkor javasolta BIOS -firmware- frissítése, ha valami nem működik megfelelően. Gondolom a szünetmentes tápegység növeli a frissítés biztonságát, mert ha bejön egy áramszünet pont az alatt a pár perc alatt, akkor sikerült kivágni magad alól a fát illetve firware-t.)
[ Szerkesztve ]
mezis
-
lasimon
csendes tag
Na végre megkaptam a Skype kamerát ! Tavaly november 4 óta kértem. Lassú víz partot mos... Igazából nincs rá szükségem, inkább csak "elvi" kérdés...
Szívesem átadom, ha valakit érdekel. -
dave_gahan
aktív tag
A Samsung Allshare progi tökéletesen müxik a laptopomon, pöpecül megy a D6500-zal. N-es routeren keresztül fullhd mkv-knál sincs akadás.
Olvastam viszont (21133. és 21137. hozzászólás), hogy a Servioo online netes tartalmat is át tud küldeni a tv-re. Ezt én úgy értelmezem, hogy beírom egy live stream url-jét, amit képes lejátszani a tv. Örülnék ennek a funkciónak, ugyanis a tv böngészőjének címsorába hiába szenvedem be az url címet, nem játssza le az online videókat (nem youtube-os és hasonlókra gondolok).
Mondjuk azt nem tudom, hogy ilyenkor a Serviio pontosan mit küld át és mi játssza le a stream-et (a filmek esetében a tv a player, url esetében nemtom, hiszen a tv beépített böngészője nem képes rá - akkor laptop böngészőjének képét küldi át? - ezt se hinném).
A lényeg inkább az, hogy az Allshare és a Serviio megfér-e egymás mellett egy gépen? Az előbbit csak filmre, utóbbit csak online tartalmakhoz használnám.
Van vkinek tapasztalata?Amennyiben nincs megoldás, akkor ha jól gondolom alternatívaként az jöhet szóba, hogy a laptop hdmi portját kábellel összekötöm a tv dvi jelzésű hdmi portjával - ilyenkor a tv kvázi monitorként képes funkcionálni?
Egyébként ezek az amúgysem mindig tökéletes minőségű stream-ek nem lesznek élvezhetetlenül pixelesek a tv képernyőjén?[ Szerkesztve ]
-
kischico
tag
válasz dave_gahan #21328 üzenetére
Nálam mind a kettő a laptopon van, de az automatikus indulást bekapcsoláskor kiiktattam. Lehet fut mind a kettő is egyszerre, még nem próbáltam, de így azt indítom ami kell. Én az online tartalmak megjelenítéséhez pakoltam fel a servioo-t de még nem ástam bele nagyon bele magam, majd hétvégén. Nem a böngésző képét küldi át hanem egyből le tudod játszani pl. a videókat. Itt van sok-sok link, lehet próbálkozni Majd jelezz vissza mi a tapasztalatod
http://forum.serviio.org/viewforum.php?f=20
http://forum.serviio.org/viewforum.php?f=19It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
Imco
őstag
válasz kerekfej #21318 üzenetére
Ha már helyesírásra buzdítok, akkor legalább a mondatot nagy betűvel kezdem!
De ez nem az a fórum! Itt érdemesebb kivesézni.Szerintem...
Üdv! Imco
-
vilmaboy
őstag
válasz dave_gahan #21328 üzenetére
dvi jelzésű hdmi port? a dvi és a hdmi két különböző dolog... két különféle csatlakozó. a dvi önmagában csak kép továbításra alkalmas.
-
Imco
őstag
Mibe fáj egy ilyen kamera?
Üdv! Imco
-
dave_gahan
aktív tag
válasz kischico #21331 üzenetére
Természetesen én sem egyszerre futtatnám a kettőt, hanem mindig csak azt, amelyikkel éppen megosztok.
Megnéztem már a Serviio érintett fórumait, valóban sok jó link van, néhány focis engem is érdekelni fog (bár asdasdasd nicknevű topictárs 21136.-ban leírt Sopcast-os (BL meccsek megoldása is ígéretes, de sajna nálam a 1017-es frissítés miatt a Samygo már nem játszik).
Azonban engem elsősorban a VV5 este 10 utáni stream-jének lejátszása érdekel, hogy miközben a feleségem azt nézi, én hozzá tudjak férni a laptophoz. -
dave_gahan
aktív tag
válasz vilmaboy #21333 üzenetére
Asszem az 1. hdmi port-nál szerepel a dvi jelzés, de az is lehet, hogy csak rosszul emlékszem, egyszer, 2 hete kukkantottam hátra a csatikhoz, amikor a házimozit hdmi kábellel összekötöttem a tv-vel.
Akkor milyen portokat kell összekötni a laptop és a tv között, hogy a kép és a hang is átmenjen? (mondjuk utóbbi nem életbevágó, az jöhet a laptopról)Persze elsősorban a Serviio-s megosztásnak örülnék a legjobban - a tv-t monitorként használni csak b-terv.
-
InfiniteReality
őstag
válasz dave_gahan #21337 üzenetére
Az aztjelenti, hogy az 1-es HDMI portot akkor használd, ha DVI->HDMI összeköttetésed van. Azaz a videokártyának nem közvetlen HDMI portja van, csak DVI. Átalakítóval megy, de nem lesz feltétlenül hangjel, ami nélkül nem HDMI a HDMI. Viszont ezt a tényt az 1-es porton képes feldolgozni a TV, míg a többin nem
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
kaboska
aktív tag
válasz dave_gahan #21336 üzenetére
Erre én is kiváncsi lennék!All Share-ét használok én is nagyrészt videókat küldök át a tv-re.
De ha a Serviio képes netes tartalmakat is átküldeni a tv-re akkor én is használnám.
Nekem Samsung UE 46C6000-em van amúgy remélem ez nem kizáró ok!
Majd ha jutsz valamire írd meg legyszi!Nálam is az 1-es DVI portba van dugva mert monitorként is ezt használom és ez a port
javasolt![ Szerkesztve ]
"Fej vagy gyomor"
-
dave_gahan
aktív tag
válasz InfiniteReality #21338 üzenetére
Szerencsére a laptopon van hdmi kimenet is, tehát akkor nem játszik a dvi, hanem csak hdmi-hdmi kábel kell, ezek szerint ezt pedig bármelyik hdmi csatlakozóba köthetem a tv-n, nem kötelező az 1. port.
-
InfiniteReality
őstag
válasz dave_gahan #21340 üzenetére
Pontosan. Mivel a HDMI-n a hang is kijön, nem csak a kép.
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
vilmaboy
őstag
válasz dave_gahan #21340 üzenetére
Így van Mr. ha van HDMI kimeneted akkor használd azt az a tuti Azt viszont tudni kell, hogy a tévén megjelenített pl film max felbontása a képkártyád max felbontásával lesz egyenlő. Ha a képkártya nem tudja a 1920*1080 felbontást, akkor nem lesz a tévén sem full hd a kép... Javítsatok ki ha tévedek.
-
Khaosz55
addikt
válasz szilacus #21228 üzenetére
Hali ,
nekem az UE40D5003-am felhős. Elég bosszantó, ha ezt tudom nem LED-es TV-t veszek hanem simát vagy plazmát.
Nekem a bal felső saroktól kb 15-20 cm távolságra és 10cm mélységen van egy felhő ami kb tenyér méretű.
Érdekes hogy néha látom néha nem, inkább látom mint nem. Sötétben filmnézésnél elég zavaró. Ha pl egy sötét hajú ember van ezen részen akkor látszik, hogy ott világosabb a kép.
Nagy szemétség ez. Próbáltam mindent egyedül az szünteti meg ha feljebb tolom a fényerőt, mert akkor a fekete kivilágosodik és így a kb olyan világos lesz a fekete mint a köd, viszont romlik a képminőség (rosszabb kontraszt).
A 10 éves CRT-n homogén volt a fekete itt meg olyan mintha mosógéppel mosták volna ki.
-
Beltha
csendes tag
ha van egy N-es routerem, ugye a tv viszi az 1080p-s több 10gigás fájlokat is wifivel. Akkor is ha ótvar gány a gépem? régi x15xx-es ati sapphire 720nál megragad, ez gondot fog jelenteni?
-
Khaosz55
addikt
A firmware frissítés segítene a felhősödési problémán?
A sarkokban lévő bevilágítás nem zavar csak az a nagy felhő ami nem a sarokban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika