Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Samsungnál a B a 2009 évet jelöli,a 2010-es év a C lesz.ezért kifutó modellek.
A C után 3 számjegyű modelle CCFL,hagyományos hidegkatódos fénycső míg a 4 számjegyűek a LEd háttérmegvilágitásuak. Pl. a 46C650 az CCFL Míg 46C6500 a LED-es.A kettő valóban nem egy kategória,áruk is elég jól tükrözi.[ Szerkesztve ]
-
zhagyma
őstag
" ... Konkrétan melyik eszközről beszélgettek ..."
PMSW 300 DVB-T / CATV átkapcsoló (switch)
PMSW 200 DVB-T/CATV átkapcsoló (switch)Problémamentes otthoni megoldás kábeltv / földi adás közösítésére ( 47 - 862 MHz mindkét ág)
A digitális / analóg adás megkülönböztetése antenna / koax / közösítő / osztó / passzív szerelési anyagok tekintetében értelmetlen. Itt a frekvencia számít ...
diplexer A 47-862 MHz (kábeltv / földfelszini) és 950 - 2400 MHz (SAT, parabola LNB-ből kijövő) frekvenciasávok közösítésére szolgál.
[ Szerkesztve ]
-
atesss
addikt
válasz atesss #10127 üzenetére
No közben a Samsung oldalán nagyrészt megtaláltam az Infókat úgy néz ki.
De ha van valami specális javaslat, mondhatjátok.LE32B650T2W, Jelenleg 2009.03.11-ei 1004.0-s FW van rajta.
Samsung terméktámogatási link: [link]Érdekes, mert két FW van fent, és én úgy veszem ki, hogy mind2 kellene:
T-CHL7DEUC-3000.2 Frissítő fájl (USB-n) 05 Oct, 2010 41.67MB
T-CHL7DEUC-3001.1 Frissítő fájl (USB-n) 26 Oct, 2010 79.77MBLetöltve a fájlnevek: T-CHL7DEUC_3000.2_Step1.exe és T-CHL7DEUC_3001.1_Step2.exe
Mit jelent itt a Step1 és Step2 ?Milyen ujjításokat várhatok amúgy tőle ? Mivel a verziószám ugrás elég nagy.
-
atesss
addikt
válasz atesss #10224 üzenetére
Kitömörítettem a telepítővel őket, hát a benne lévő mappákban is eléggé más fájlok vannak, itt van 4 képernyőkép: [link]
A 3000.2-nél közvetlenül a "T-CHL7DEUC" mappában is van jó pár fájl, míg a 3000.1-nél csak az ez alatti "image" mappában, de ott több.
A két fő fájl méretileg közel azonos (annak ellenére, hogy betömörítve hatalmas különbség volt), csak a 3000.1-nél "appdata.img.sec" és "exe.img.sec", míg a 3000.2-nél ".sec" nélküliek: "appdata.img" és "exe.img" -
gyugyo79
addikt
-
gyugyo79
addikt
válasz atesss #10229 üzenetére
DLNA -n az újabb samsungokkal se lehet hangot váltani (B-sek után nem olvastam , hogy valami Content library okoság nincs e erre) ebbe bele kell nyugodni.Nem is fogják már a C -sekbe se belerakni szerintem.
Ha hálózati meghajtóról ilyet szeretnél akkor smb mount kell úgy ugyan azt tudja mintha usb-ről játszaná. DE ehhez okosítani kell a TV-t amire én senkit se buzdítok és ebben segíteni se fogok. Döntse el mindenki megéri e neki a kockázatot, ért e az egészhez.
Angolul le van leírva minden, rá kell szánni az időt és elolvasni az elejétől a végéig.
A vicc, hogy ugye ezt is tudná a tv simán mégse rakják bele. Igaz erőforrás igényesebb szerver oldalon mint a DLNA de mint írtam úgy ugyan azt tudja a tv mint usb-s eszközökről.
Azt meg, hogy mibe tudsz tekerni stb. erősen függ attól is, hogy milyen dlna szerverhez kapcsolódsz a tv-vel és az mit tud. -
HoReSz1975
őstag
válasz atesss #13195 üzenetére
Nem vannak bizonyos plusszok, pld D5500, vagy D5100, egyéb szolgáltatások, esetleges 200Hz, 400Hz stb... Ugyanez a D6000 felfele van D6100, D6600 stb... Utána kell olvasni, a gyári oldalon is megtalálod a különbségeket, töb Hdmi csati, vagy Internet TV, vagy Smart stb....
-
medek3
aktív tag
válasz atesss #13193 üzenetére
Alapvető szabály: Műszaki cikkből soha ne vegyél alapkategóriát mert ugyan úgy megkérik az árát viszont minőségben lényegesen rosszabb lehet.
Ugyan ez igaz felfelé is csak fordítva.Egy pici pluszért többszörös árat kérnek.
Marad a régi bevált középút. Így alakulhattak ki a " best buy", "ajánlott vétel" ..stb kategóriák ahol az ár érték a legjobban kiegyenlítődik.
Szerintem a 6 os szériában keresgélj. -
atesss
addikt
válasz atesss #20655 üzenetére
Sikerült a beállítás, bár van néhány érdekes dolog, ami probléma.
Pl. a HDMI3 / DVI csatlakozóra dugom a gépet HDMI-n, ha a Bemenet nevének a "DVI"-t, vagy a "DVI PC"-t adom meg, akkor nincs hang.
Ezért "PC"-t adtam meg névnek.1920x1080p @24Hz-en a kép széle lelóg, úgy tűnik minden irányba néhány centit.
De 60Hz-en viszont nem csinálja.
Viszont ha 60Hz-en a nevet átállítom, akkor a "PC" és a "DVI PC" név kivételével minden névnél szintén van lelógás, de ez kisebb, mint 24p-nél.
Most úgy van beállítva a driver, hogy a laptop felnyitott kijelzőjénél klónoz, tehát mindkettő működik, és a TV 1920x1080p @60Hz-et ír ki módnak. Bár nem túl jó a minőség, ilyenkor mi csinálja az interponálást (ami gondolom hogy van, lévén nem azonos a felbontás, a notié 1366x768. De még szerencse hogy a képarány azonos.), a TV, vagy a gép ?
Ha lecsukom a kijelzőt, akkor viszont átáll 1920x1080p @24Hz-re.
És a színek is megváltoznak, 60Hz-es módban elég fakónak tűnik a 24Hz-eshez képest.Pontosabban a "Most úgy van beállítva a driver" azt jelenti, hogy úgy állította be magát, én nem állítottam semmit be, hogy mi történjen lecsukott fedél esetén. Gond is, hogy nem tudom beállítani külön !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest