Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Olibosnyak #66249 üzenetére
Kicsit bővebben; mindketten bejelentkeztek mind a két konzolon, és egymás profiljánál aktiváljátok a Beállítások > Felhasználók és fiókok > Egyéb > Konzolmegosztás és offline játék opciót. Ezután ami digitális játékot letöltötök a másik account-jával, azt futtatni tudjátok a sajátotokkal is. Ennyi a lényege neki. A hátránya annyi, hogy ez a Konzolmegosztás és offline játék egyszerre csak egy PS5-re aktiválható az adott profilnak.
-
ImACeltic
őstag
Returnal végigjátszva.
Nehezebb játék az átlagnál, de szerintem nem olyan nehéz, mint amilyen a híre. Összesen 7x haltam meg a játék során és csak 2x ölt meg boss. Persze kell hozzá némi ügyesség a kontrollerhez mert aztán kell lőni, dashelni, ugrani és egyéb gombokat nyomkodni kb egyszerre miközben a bullet hell-t kapjuk az arcunkba. Viszont tanulható a játékmenet, hozzá lehet szokni, nekem is az első pár óra volt necces, utána már egyre jobban ment.
Egyébként nem hozott szégyent a Playstation exkluzívokra, a minőség összességében ott van azon a magasságon ahol megszokhattuk. A látvány, a hangzás, a feeling, a játékmenet smooth-sága, az új gép és kontroller kihasználása, pazar. Ez tényleg egy nextgen játék. Egyetértek a kritikai pontszámmal, 85 körülire raknám én is.
Mellesleg az első rogue like játék volt amivel játszottam, szóval akinek ránézésre tetszik a játék, van türelme ahhoz, hogy belejöjjön és nem topa a kontrollerhez, azoknak bátran ajánlom.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
ImACeltic
őstag
Szeretem hardon játszani a játékokat, de azért ritkán lejjebb veszem, ha már sokszor halok, pl God of War Valkűr királynő.
Szerintem végig emeli a játék a tétet, a 4. boss talán ami könnyebb, mint a 3. és a biome-oknál is ez van. Amúgy a sztorit én nem tudtam teljesen öszerakni magamban, vártam a végén egy teljes magyarázatot, de nem igazán van. A játékosra van bízva, hogy mit gondol, mi is történik.
-
Moby
addikt
válasz ImACeltic #66252 üzenetére
Én kb 30 halál és két boss után dobtam. Nem a 30 halál miatt, azzal nincs gond, hanem az iszonyú szélsőséges kockadobálás miatt. Fogalmam sincs milyen tanulhatóságra gondolsz, miközben minden random a játékban. A nehézség néha ilyen nulla és 1000 között csapkod. Én azért untam rá, mert amíg eljutottam odáig, sem volt semmi progressz az egészben. Amikor jót dobott a randomgenerátor, akkor továbbmentem. Szeretem a nehéz játékokat, főleg olyanokkal játszom, de ez a zsáner eddig elkerült, viszont ha ez az egyik jó képviselője akkor ezt az állapotot konzerválom a jövőre :) Inkább maradok a soulslikeoknál, az tényleg tanulható, meg van progressz.
-
ImACeltic
őstag
A harcok is tanulhatóak szerintem. Hozzá lehet szokni az ellenfelek támadásaihoz, egyre nyugodtabban játszik az ember, nem össze vissza gomb nyomkodás van hanem oda ugrik meg dashel ahova kell, stb. Persze benne van a random dolog, de ha kipucolsz minden szobát, akkor mindig jó a run. Oké, van amikor nehéz szobát rak szinte egyből, de nekem nem igazán volt gondom ilyennel. 28 óra lett a vége asszem.
-
-
Tatyla
őstag
Nekem volt egy elég hosszú runom tegnap a Returnalban amiben az első boss is elesett de a második világban már majdnem a bossnál sajnos elborultam, ez volt 2h 23 percnél
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Raga
senior tag
válasz Tatyla #66260 üzenetére
Hát igen….azért valljuk be az én játékommal ha felteszem eljutok egy runnal a végéig (ami lehetetlen bár egyszer össze kell jönnie) de mivel én alaposan bejárok mindent és gyűjtögetek nem is tudom hogy érek a végére…csak kellene legalább 1-2 mentés mert így nagyon hosszú azért letolni egyben
-
tarti19
senior tag
Pontosan így van, ahol lakom mobilnettel tudok csak érvényesülni, ami 50/10-es, de inkább 30/10-es, így a rest módban történő frissítés számomra elengedhetetlen.
Bezzeg az itthoni internettel tegnapelőtt 72 gigát 20 erc alatt lekaptam.
Aminek nincs előtöltése, vagy bitang nagy helyet foglal, azt nyugodt szívvel engedem át a következő napra.PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
Dr. Venkman
tag
válasz ImACeltic #66263 üzenetére
Mármint egy run volt 3,5-4 óra? Mert annak nem örülnék, annyi időm sosincs egyben játszani. Vagy miután belejöttél a játékba, ennyi idő alatt jutottál el addig a pontig? De akkor a többi 20 óra meg a játék második fele volt? Tekintve, hogy nekem harmincvalahány halálból egyelőre az első boss sincs meg, lehet, hogy én ezt sosem fogom tudni végigjátszani... Pedig a soulsokat lenyomtam simán (jó nem simán, de ment), de itt vannak kétségeim.
-
Peace
nagyúr
Igen, ez a gusztustalan ebben a roguelike-ban sajnos. Nekem is kell a progressz meg a mentési lehetőség! Én csak a Hades-ba kóstoltam bele, de bőven elég is volt. Nagyon sajnálom, mert iszonyat tetszett a Returnal hangulata és érdekelt a story, de csak a megjelenés hetében tudtam meg, hogy ez egy roguelike játék. De most olvasom, hogy lényegében nincs lezárva és megmagyarázva, így már annyira nem is bánom. Ez a tipikus legolcsóbb megoldás, hogy a játékos képzeletére bízzák...
-
@rglaaf
veterán
Sziasztok elkedtek beragadni az X O gombok, semmi extrém igénybevétel nem ömlött bele semmi csak napi pár óra játék valami ötlet esetleg?
PSN:BiZzare_0 ️
-
dvd24
senior tag
Kösz mindenkinek! Ez jó hír, remélem marad sokáig.
-
penge111
addikt
Olvasgatok itt a Returnallal kapcsolatban az rng-ről, játszott itt valaki a Darkest Dungeonnal. Nem rég pörgettem ki, de ettől mocskosabb rng rendszerrel még nem találkoztam. Állítólag már sokat könnyítettek a játékon, milyen lehetett ez megjelenéskor
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Kanczy
veterán
Aki tervezi, honnan szerzi be a ME: Legendary-t? Kb. 3k-val drágább a digital, de lehet megéri, hogy nem berreg a gép arra a sacc/kb 120 órára
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
MODERÁTOR
válasz Kanczy #66279 üzenetére
Majd digitálisan. Ezért még akár adok is ennyit, mert mégiscsak három teljes és jó játék az egyben. De azért nem rendelem elő vagy ilyesmi, előbb elemezzék ki, hogy mennyire sikerült jól. Bár amúgy esélyesebb, hogy majd akcióban valamikor később... De anno kimaradtak ezek a részek, szóval mindenképp érdekel.
-
kevike576
senior tag
https://index.hu/techtud/2021/05/13/sony-playstation-5-videojatek-jogi-ugy-brazilia/
Egy 100k-val benézték a hivatalos magyar PS5 kereskedelmi árat XD
-
Wesder
félisten
válasz kevike576 #66289 üzenetére
"PS5 5000 R$-ba kerül Brazíliában (átszámítva 280 000 forintba, tehát körülbelül 10 000 forinttal olcsóbb, mint nálunk a hivatalos kereskedelmi ár) így a bíróság nem nézte jó szemmel, hogy a Sony ilyen módon használhatatlanná tette a drága konzolt."
Hogy mi?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
jkrisztian
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy bluetooth fülhallgatót, ami mikrofon is egyeben, de mivel laikus vagyok, nem tudom mire kell figyelnem, hogy tutira jó legyen a PS5 konzolhoz. Az árat maximum 25 ezer forint környékéig vállalnám be, de semmi extra igényem nincsen. Tudom, hogy kompromisszumot kell kötnöm a hangzás kárára a kábelmentességért cserébe, de annyi baj legyen. Ha tudnátok nekem ajánlani ilyen fülhallgatót, azt nagyon megköszönném.Azért ide írok és nem a fülhallgatós topicba, mert itt azért nagyobb eséllyel találok PS5 tulajokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz Kendek #66282 üzenetére
Szerintem EA Play-be se kell majd rá sokat várni. Kétlem, hogy ez olyan égbekiáltó siker lenne majd, hogy sokat kelljen várni rá, míg majd bekerül.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest