Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
centrino
aktív tag
válasz N.YCityBoy #65250 üzenetére
PS Now Collection abszolút jó "vétel", driveclub volt 2500, tsushima 10. HZD ingyen. Majd egy spiderman/mm kombo és elleszek viszonylag sokáig.
-
veterán
válasz centrino #65254 üzenetére
Azzal az a baj, hogy én pl azokat a játékokat mindet megvettem már akkor amikor kijöttek 😂 Gyakorlatilag ami érdekel azt mindent első nap megveszem, ezért sem annyira egy olcsó hobbi ez részemről, de hát valamire el kell költeni a pénzt, másra úgy se nagyon költök én már, megvan mindenünk hála istennek 👍
-
-
Frod
addikt
Nagy kérdés volt eddig nekem, hogy lesz-e lemezes, mert hogy sehol sem találtam.
Most viszont a kereső dobta, hogy Alzánál 13k-ért lesz. Erősen vacillálok, hogy vegyem-e.
Sanszos persze, hogy alig 1-2 hónap alatt a digital kap durva (-30%)akciót, mégis csak egy Focus Home Int. címről van szó.Do you see the white shadow?
-
Moby
addikt
Van egy csomó ellenpélda szerencsére. Ez nem amiatt van, hogy mostani. Most is lehet jót csinálni, és nem is feltétlenül kerül többe, mint a szarcsinálás. Ez inkább amiatt van, mert túl sok pénz lett ebben az iparban, sokakat bevonzott, és sajnos eléggé sok lett az inkompetencia is.
-
Gaben92
őstag
válasz Zoleee83 #65257 üzenetére
Vagy a felárból veszel mégegy DualSense-t, annyi rugót, hogy nem tudod hova tenni, egy csipeszt és egy csavarhúzót. Onnantól minden adott a kézügyességen kívül, hogy 5 perc alatt ki lehessen cserélni a rugót úgy, hogy még a gari se ugrik.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
-
Gaben92
őstag
válasz Zoleee83 #65266 üzenetére
Nem nagy művelet. Kell valami pengető/feszítő cucc (erős de keskeny) azzal lepattintod a fekete műanyagot, azalatt van 2 csavar. L1 és R1 ugyancsak kipattintós, ott is van 2 csavar. Onnantól a felső burkolat lepattan és pont ennyire kell szétszedni. Rugókat ki/beügyeskedni és mehet vissza. A rugócsere ember függő, szétszedés-összerakás 2-2 perc kb.
-
polonic
félisten
Nézve itt a videókat és az infókat a RE8-ról, megtetszett a játék.
Viszont az nagy baj, ha én egyetlen egy előző résszel sem játszottam? -
Wesder
félisten
válasz Bencus88 #65277 üzenetére
Többször kérdeztem Twitteren hogy lesz e 60fps Series X|S-en meg PS5-ön legalàbb, de nem kaptam rà vàlaszt.
Szerk.
Hú, az a ruha meg fegyver crafting nagyon àllat.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Kíváncsi lennék a véleményetekre, nem igazán megy a döntés
A jövőben egy PS5 a terv, de jelenleg tv-t kell vennem mindenképp és próbálnék már előre gondolkodni. A kiszemelt egy Samsung Q60T, +50 ezerért lenne Q70T amiben már van HDMI 2.1. Egyébként már a Q60T is az eredetileg kijelölt keret tetejét súrolja, de beleférne a Q70 is csak nem igazán érzem mennyire lenne "megtérülő" befektetés. Nem vagyok egy hardcore gamer, viszont nem is 2 évre veszem a tv-t. Köszi a segítséget előre is! -
Elderath
őstag
Én samsungot nem vennék játékra, de ez csak az én véleményem
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Marky18
aktív tag
válasz pana0017 #65282 üzenetére
Neked kell tudni, hogy mi fer bele a keretedbe es mennyit szamit a jobb kepminoseg es a magasabb framerate.
Ha szeretsz kompetitiv fps-ekkel jatszani, akkor a 60-rol 120 fps-re ugras egy teljesen uj dimenzio.
Igen, tudom, hogy 120 fps mellett alacsonyabb a renderfelbontas, de egy 55 colos TV-nel muszaj a 4K kimeneti felbontas, kulonben visszamegyunk 2012-be, ezert nem megoldas a sima 2.0 HDMI es a 1080p/120fps. -
magy1975
csendes tag
Sziasztok!
Szomszédom vett Ps5-t.
Ps4-ről pendrive-ra kimentett játékmentéseket hogy lehet a ps5-re átrakni?
A menüben megtaláltuk a mentett adatok másolását,de a pendrivet nem látja bármelyik bemenetbe csatlakoztatjuk.
Előre is köszi a segítséget. -
MODERÁTOR
válasz magy1975 #65285 üzenetére
Ugyanúgy megy mint PS4-en; Beállítások > Mentett adatok és játék/alkalmazás beállításai > Mentett adatok (PS4) > USB-meghajtó > Másolás konzol alapú tárhelyre. Eltart egy darabig amíg beolvassa (Várj...), plusz kijelölésnél is kell egy kis idő mire aktiválódik a Másolás gomb.
-
Gaben92
őstag
válasz pana0017 #65282 üzenetére
Most meg leszek kövezve de teljesen mindegy melyiket veszed, mert az összes T-s QLED hulladék. Még a Q90T se ér többet 200-250 ropinál csak hát a QLED nevet jól felfuttatta a Samsung a Q6/7/8FN tévékkel azóta meg a név eladja a T-ket is drágán hiába van bennük alsópolcos panel…
(Offoló anyázásokat továbbra is privátban kérem, ha valaki akinek T-s Samsungja van ki akarja magának kérni.)
-
KRoy19
őstag
válasz Gaben92 #65288 üzenetére
Átlag felhasználónak teljesen jó. Nem kell túlzásokba esni. Biztos van sok jobb TV a T-s Samuknál, de azért közel sem nevezhetőek hulladék kategóriának szvsz.
Szerk.: Rtings jobbnak hozza ki a q70T-t Samsungot az általad írt Sony-nál, de gondolom ők nem értenek hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
válasz KRoy19 #65295 üzenetére
Egyetlen oka van, hogy hulladéknak tartom őket, az ár/érték nagyon csúnyán lent van. A 200-350k közötti árkategóriában nem éri meg TV-t venni. Egy 7000-es Sony megvan 180-ból. Onnan a következő ugrás 350k a 9000-es Sonyval.
A Q70T teljesen jó TV lenne 180-200k-ért. Ott már elgondolkodtató, hogy mi szólna a Sony 7000 és a Q70T mellett/ellen. Egyik ebben, másik abban jobb. A Q60T egy alsópolcos TV, a Q70T alsó-középkategória. Ennek ellenére felső-közép árban tolja őket a Samu mert ott a varázslatos Q betű előtte, az emberek meg benyelik…Szerk: RTINGS véleményére nem adunk Samsung esetén. Az ottani TV-kben más a panel (jobb mint az európaiban). Nem arra gondolok, hogy néha EU-ban más a számozás, akár 1000-el is, hanem pont ugyanannak a TV-nek az európai változatába máshol gyártott panelt szerel a Samsung ami minőségben nincs ott mint az USA modelleké. (Ne kérdezd honnan tudom.)
[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
válasz Gaben92 #65294 üzenetére
Köszi. Sajnos ragaszkodnom kell a T-hez, viszont a részlettől nem zárkózom el. Szóval képbe jön az LG BX havi 14 ezres törlesztővel. (Q70-10k, Q60-8k) Alszom rá párat, megnézem őket MM-ban. Köszi a segítséget mindenkinek.
Egyébként ma már futottam egy kört a MM-ban. Alapvetően úgy indultam, hogy legyen végre egy TV-m, jó lesz a Samu Tu7/8. Ahhoz képest óriási ugrás a Q60 is. Azt elfogadom, hogy Sony-ban ennél olcsóbban jön ez a minőség, de az a Q laikus szemmel is több mint marketing szvsz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- UHD filmek lejátszása
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Crypto Trade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest