- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nirvatti
tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Ugyanez merült fel bennem is.
Én az első részt végigvittem az első havi EA Play előfizetésem alatt, a többire nem volt időm.
Azóta egy fél éves szünet után újabb hónap EA Play ment a levesbe, mert nem volt időm rá. Legalább nem húztam be újabb játékokat, így ha egyszer ingyenes lesz, azoknál lehet esélyem...
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Szerintem mivel élő PS Plus ajándék lesz, így most ha más nem a support meg fogja tudni oldani.
-
fausto
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
De, a limitre nem emlékszem, de tuti volt ilyenről szó! Még volt is felhördülès, hogy a külsős fejlesztőket is kötelezi arra, hogy legyen trial. Ehhez képest kb. 18 cím van, még a saját játékaik nagyrèszèhez sincs próba
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Station Eleven fullra volt művészkedve, a sorozatnézéstől is elvette a kedvem.
Mondjuk a reptérről egy külön sorozatot simán néznék.
-
itroh
tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Nagy OFF:
Nekem is Last of Us feeling volt többször a Station Eleven közben, mondjuk ezen felül is zseniális volt minden téren a sorozat. -
tothl
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Pedro Pascal egy kurva jó színész, ezt már elég sokszor bizonyította a NARCOS -tól kezdve akár a Trónok harcáig. Szerintem telitalálat erre a szerepre.
-
Zoltn
senior tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Ezzel a sorozattal csak egy baj van. Akárhogy csűrik csavarják, nem lesz izgalmas annak aki már játszott a játékkal. Hiszen mindkét fő karakter életét ismerjük. Szóval lehet lovagolni azon, hogy milyen a casting, de most tényleg tudnál izgulni egy feszített helyzetben? És sajna nem. Kár.
Sokkal jobban élveznék egy másik történetet ami ebben a világban játszódik. Amiben a cselekményeknek valóban súlya van. És akkor talán a castingon sem menne a fröcskölődés. -
.LnB
titán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Pedro zseniális casting. Én nagyon csípem a csávót. Na meg manapság már annak kell örülni, hogy van szerep, amit nem Ryan Reynolds vagy a szikla játszik.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Meg öreg már ehhez a szerephez, Logan is 5 éve volt. Mikor bejelentették a sorozatot akkor rengeteg Nikolaj Coster-Waldau fan casting volt a neten. Amúgy szerintem Dafne Keen ugyanazon okból eshetett ki, mint amit Jackmannél írsz, hogy nem akartak loganes szereplőgárdát, helyette lesz Trónok harcás.

-
nagyatt
tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Amúgy ha már felhoztad Hugh Jackman lehetne telitalálat Joel karakterét eljátszani, mind szinészileg mind karakterileg. Csak hát nyilván más ligában játszik az ázsiója...
-
VTom
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Hát, nem tudom. Én az ötödik másodperctől libabőröztem az előzetes végéig.
Pedro Pascal kiváló színész, ahogy Bella Ramsey is az.
A sztoriban és a megvalósításban pedig aktívan vett részt Druckmann.
Egyáltalán nem lesz ezzel baj. -
Moby
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
De most mindent is csinál egyszerre, ráadásul együtt az xboxosokkal, akiktől egy pillanat alatt tanulja el hogy kell trailereket gyártani játék helyet évekig, ami mondjuk soha nem is ált távol tőle
Mire ennek megint nagyjátéka lesz, háromszor fogja körbehaknizni az iparági szereplőket kosztért meg kvártélyért 
/most is ahelyett, hogy melózna, a The Boys-t darálja
Jó, én megértem, én is zabálom, de ki termel így? Ez már nagyon xbox stúdiós munkamorál 
-
Mr.Wiking
tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Még nem, de már írt a Curve, hogy elkezdték a visszatérítést.
-
N@idia
őstag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Én írtam a supportnak akik pár percen belül visszautaltak az összeget és azt mondtak próbáján gépről upgradelni ne az appon keresztül. Elég gyorsak voltak a hiba bejelentést követően
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Szerintem éves díjat osztják vissza. Nekem 288 napnyi Plust 31$ lenne felváltani Extrára. Ott 40$ a különbség a sima éves Plus és az éves Extra között.
-
Sefter
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Azt írták, hogy a kettő közti különbözetet kell fizetni időarányosan. 18000 és 30000 között 12000 egy évre vetítve, tehát havi 1000ft-al kell számolni, ha váltanál.
-
Moby
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Én értem, csak mindez nem fér bele ebbe a keretbe.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
csak ahhoz a monitornak hdmi 2.1 kell különben csak 1080p120 lesz. azok (4k 144hz hdmi2.1) pedig kétszer annyiért mennek,mint a budgeted
-
lo_jo
senior tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Minden megjelenítő esetében működik, legfeljebb képtöréssel. Monitorok között főleg Freesync és G-Sync az elterjedt, nem a HDMI VRR, de ez a reddit thread segíthet: [link]
-
Moby
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
A magasabb frekvencia akkor érdekes, ha olyan játékkal-játékokkal játszol, ami ezt támogatja is. Egyébként semmi, mert azokon kívül a PS5 nem fogja magasabb frekin hajtani. A VRR ebbe az ársávba eleve nem fér bele, meg ebbe a méretbe sem.
A HDR-t meg monitoroknál eleve felejtsd el. -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
én 1440p-ben gondolkoznék, ITT egy lista,ami fogadja a 4k-t.
egyébként a dell-rōl azt mondja a rtings : Updated May 02, 2022: We tested the monitor with the PS5's new variable refresh rate feature and confirmed that it's not compatible, since the PS5 only supports HDMI Forum VRR -
3L1T3
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Nem akciós itthon a Days of Play alatt a DualSense!
-
zkxdn
őstag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Az utóbbi időkben ami Day 1 volt Sony szolgáltatásain: Fall Guys, Destruction Allstars, Shadow Warrior 3 meg még van egy amit elfelejtettem.
-
Moby
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
A várható tartalomról még mindig semmi sajnos. Az is egy érdekes kérdés lehet, hogy vajon a essential egyúttal végképp elcsökevényesedeik-e , ahogy az történt az MS-nél is. Na nem mintha olyan nagyon okés lenne amúgy a kínálata, de a gold a GP bevezetése óta tényleg a retektemető lett. Ha így lesz, valszeg nem folytatom a hosszútávú előfizetés sem. Most sem nagyon van már értelme évekre előfizessek úgy, hogy komplett hónapok vannak, hogy semmivel nem játszok ps5-ön. Na nem mintha akkora pénz lenne, csakhát minek.
-
Moby
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Nem lehet, ezt már kitárgyaltuk itt. Azt lehet csinálni, és nyilván én is ezt kell majd tegyem alkalomadtán, hogy a main profilomon megy a essential, és ha egyszer-egyszer lesz egy olyan hónap, amire előfizetnék, akkor azt egy másik profilra kell megvenni, ami le van homeolva a gépen.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Sry, nem jól fogalmaztam, szvsz a játékgyűjteményes szolgáltatással nem változott a szemléletmódja, még mindig nem ebben látja a jövőt, azért is nem pakolja bele day1 a játékait, egyedül annyit csinált, hogy a letölthető játékokat berakta egy külön olcsóbb csomagba az árverseny miatt. Játékok terén viszont változott, abban egyetértek, remélem úgy történik ez a változás, hogy nem megy a sztori központú játékok rovására, tehát évi 2-3 erősen sztori alapú játék továbbra is jönni fog .
Másik hozzászólásodra:
A PSNow eredetileg streaming volt csak sokkal több eszközön mint most, nyitásnál még nem voltak benne a PS4 játékok, majd bekerültek és megint egyel később lettek letölthetőek ha jól emlékszem.u.i. Átfogalmazva amiről beszélek, az MS egy platform független szolgáltatásban látja a jövőt, amit folyamatosan fel kell tölteni friss tartalommal és fontosabbnak tartják mint a dedikált hardverüket, a Sony viszont egy dedikált hardverben látja továbbra is a jövőt aminek az eladását inkább minőségi mint mennyiségi játékokkal próbálja növelni ez két teljesen más szemlélet.
-
totalwarrior
tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Nem ez volt a lényeg, senki nem mondta hogy jó bármelyik nagy költségvetésből készült film automatikusan. De ne mondjuk, hogy halott a day 1 rendszer, mert a Sony nem teheti meg.
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
"A gamepass szemléletmód, ahol az eltöltött idő és a kontent mennyisége az elsődleges."
Mi van?
De ha a kontent mennyisége elsődleges akkor a PS Now/PS Plus jobban áll
Szerintem ezeknek így van helyük ahogy a Sony csinálja, hogy régebbi játékokat tesznek bele nem a day 1 megjelenéseket. Abból esetleg indie címek mehetnek. Egy ilyen szolgáltatás nem fogja visszatermelni egy 2-500 millió dolláros játék költségvetését. Nem véletlenül nem készülnek mega blockbusterek a Netflixnél sem, egyszerűen nem éri meg.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Megjelenéskor ide nem fognak bekerülni a játékok, szóval a szemléletmódja nem változott a Sony-nak, nem indult el más irányba.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
"Semmit, én nagyon károsnak tartom a gamepass modellt is, de az legalább egy valamennyire új koncepció volt." - Nem volt új koncepció, EA beelőzte, a letölthető játékok meg már jóideje benne vannak PSNow-ban is, most annyit csinált a Sony, hogy kettéválasztotta, ebben tényleg az MS után ment, de csak ennyiben, maga az egész koncepció már meg volt korábban, a nagyrésze még GP előtt.
-
crue
őstag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Ebben a félelmedben osztozok, sajnos benne van a pakliban, hogy inkább az extrába kerülnek a komolyabb címek és az ingyen játékok színvonala zuhanni fog.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Miről beszélsz? Itt most annyi történt, hogy a nagyon régi (aka jóval régebbi mint a gp) PSNow-t ketté választották és beolvasztották a plusba, annyiban mentek az MS GP után, hogy külön vannak a letölthető játékok.
-
thrill
tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Igen, ez a valós probléma. Ezt is el bírom képzelni, ha van futó előfizud, akkor nem lehet majd nagyobbra upgrade-elni, csak ha lejár, vagy végleg (előfizu végig).
-
crue
őstag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Mit szeretnél még bele? Gondolom mindent és ingyen vagy valami hasonló koncepciót.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Vélhetően nem "baszógépnek" lesz beállítva, hanem valamilyen módon skálázzák, szabályozzák az erősségét. Bár nem értek annyira a MI-hez hogy jobban belelássak, mint amennyire a sajtónak szánt beavatás alapján értelmezhettük.
-
tothl
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Múltkor linkelt valaki egy creative dongle-t , amivel működik. Alapból nem wireless.
Nekem az Xm4 van egyébként, az is ajánlott...bár PS -hez még nem használtam de mint fejhallgató meglehetősen jó minőség...
-
Sefter
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Csak külön bt dongle-vel működik a ps-el.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Tök mindegy miért csinálták, úgy is rinyálás van már itt mindenből. Most az a nagy hattyú halála, hogy -1 skin.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Szörnyű, leállították egy gesztus gyanánt és hogy ne legyen rinya parti emiatt is, azt elfejtették, hogy itt már mindenért rinya parti van.
-
Wolfy33
senior tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Azért pár cím a PS VR-ban ütős volt.Resident evil, vagy az astro pl. Teljesen más mint a Gear VR, nem is lehet összehasonlítani.
-
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Gear VR az egy borzalmas valami, ne hasonlitsuk igazi VR-hoz, mert az olyan, mintha azt mondanank, hogy smirglivel rejszolni mar probaltunk, nem volt jo, ugyhogy ezt az egesz sex temat inkabb elengedtuk teljesen.

Nyilvan kinek mi, es nyilvan vannak es lesznek is olyanok, akiknek nem jon be, lehet Te is ilyen leszel, nincs azzal semmi problema. En tovabbra is azt ajanlom, hogy ha teheted, majd probald ki egyszer a VR-t, aztan kiderul, hogy mennyire neked valo.

-
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Általában addig ez az álláspont, amíg valami jó cuccal ki nem próbál az ember valami jó játékot. Pláne PSVR esetén, ahol egy csomó játék van, ami bevonja a játékba a többieket is, akiknek nincs a fején a cucc, nagyon jó szórakozás tud lenni.

-
Moby
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Nem batár az, az első nagyobb volt így ránézésre. Melegnek sem meleg ez már, legalábbis épp most írnak arról, hogy alul-felül szellőztetett ez már. Az életidegenség meg egyénfüggő. Nálunk pl. időnként a feleségem is játszik vele, meg a gyerekeim is, bár nekik még annyira nem engedem. Egyébként szerintem senki nem hiszi, hogy ez lesz a gaming jövője. Ez egy alternatív eszköz a gémingben, de sosem lesz elsődleges felhasználási terület.
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Akkor lenne benne ellentmondàs, ha a fetch questek miatt raktam volna a jàtékba 70 óràt, ez nyílvàn nem igaz. Egyébként meg igaz hogy a sok silàny között a jól megcsinàlt termék igen is ezt vàltja ki az emberből, mert azt szeretné hogy àltalànos legyen amit egy W3 vagy egy HFW-től megkaphat, de sajnos nem ez a helyzet.
Szerk.
A HFW-t behelyettesíthetnéd MS jàtékkal is ha lenne, de nincs. -
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Valamit nagyon keversz, mert nem volt GamePass-os. Vàrtam, megkaptam, azóta is porosodik. Van ilyen. Egyébként meg az hogy a gameplay elviszi az egész jàtékot a hàtàn, attól még a sidequest ugyanolyan unalmas és semmitmondò, csak nem foglalkozol vele maximum, mert a jàték többi része szórakoztat. Egyébként nem véletlen hogy minden is a W3-hoz van mérve, ha sidequestről van szó, mert ebből is làtszik hogy nagyon ritka az a stúdiò, ahol ez nem elsődlegesen a jàtékidő kitolàsa miatt készül el. Egyre normàlisra jut 100 màsik jàték a sablonküldetéseivel.
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Nem jàtszottam a Biomutanttal. Na jó, ez nem igaz mert a tutorialt végigvittem. A DL2 meg fetch quest fetival, és nem is àllítottam az ellenkezőjét. Egyébként az 500h ebben az esetben az összes blueprint maxra fejlesztése, ami nem szükséges se achievementhez, se a jàték teljesítéséhez. Story meg sidequest egy 60-80h maximum.
-
ldave
félisten
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Két nappal a megjelenés előtt, mintha ezt olvastam volna.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Sok jelző eszembe jut a Nioh duóról, de a sivárság nem szerepel közöttük, sőt.
-
.LnB
titán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Sivárnak ugyan egyiket sem mondanám. De nekem pont a művészeti dizájnon csúszott el a BB, és ezért se kezdtem el egyik DS-t sem utána. Mert ilyen groteszk, morbid. Rockereknek, meg metál zenét hallgatóknak való, ilyen halálfaló-dementor sátánistáknak. Szól a háttérben a Merilyn Manson, aztán nyomják a BB-t.
(viccelek, meg ne sértődjön valaki!
)
Ellenben a Nioh?! Japán! Ahh, szeretjük a Japán kultúrát!
-
Deck
titán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Akkor nézegess festményt
-
Deck
titán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
A Sekiro mérföldekre a Nioh-tól? Hahahahaha hahahaha A DS-től se... Nem, hogy a Sekiro-tól. A DS mint leírtam.. Nem rég ma delayes, szar hitbox, sloth van az enemyken olyan lassú minden. Nehéz? Nem. A Nioh közelébe se ér egyik sem. Elden Ring meg ugyanaz mint a DS3 csak van benne ugrás... Meg OW... A sivár környezet meg szintúgy nem a Nioh-ba van. Viszont, a legjobb harcrendszer igen.
-
sp8787
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Nezd, ha ilyen kemeny csavo lennek akkor megvennem a Sifu-t de ott meg lehet az elso 10 percben olyan idos lennek mint a valo eletben.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Igazad van mivel bármit beírok úgy is mindenki lesz@rja tovább görget és mindig akad majd egy hülye aki felbukkan. Nem gondolnám, hogy feljebb állnék, bárki írhat ide be, én csak jeleztem mennyire rossz irányba halad ez az egész, de sokakat nem érdekel ez többek közt téged sem. És nem is az én írásom miatt rendeződnek itt a dolgok, de ha mindenki csak tűr és ez megy akkor nincs értelme az egésznek. Nekem volt egy vélemenyem, leírtam ha valami pici is változik már örülök neki. Nem szoktam nyavajogni össze keversz valakivel, meg nem
Is lenne baj ha heti 1-2szer kellene átpörgetnem. Itt a napi rendszerességgel van a baj, hogy már minden nap át kell pörgetni és nem erre vágyik az ember. -
marquuard
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Tízbe' majd jó lesz!
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Úgy nevetgélsz, mintha lett volna a CDPR-nek a W3-on kívül más értékelhető játéka.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Bugok mennyiségében közelíti a Witcher 3-at, na
-
cyberkind
félisten
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Annak tükrében, hogy közel 2 évre eltűnt a játék az első premier előtt, már ez is csoda, a többi meg ajándék.
-
zkxdn
őstag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Legalább a Bungie fogja fejleszteni a "Sony GAAS lövöldét" nem egy Santa Monica torkán nyomják le
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Te rossz útnak látod, a Sony meg zöldebbnek az excellt, tehàt az a helyes út.
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Nincs olyan hogy rossz út. Business van. Az hogy Bélának nem tetszik, amit a profitorientált Sony csinál, az őket pont nem érdekli, ha azzal zöldebb az excell.
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
A Tiny Tina egy DLC volt anno a Border2-höz. Most csináltak belőle egy különálló verziòt, kb egy hónapja.
-
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Pont azt tolom 3 napja 😂 Semmi belzebubbal nem taliztam😂
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Nyílvàn, de gondolom a Psyonix sem hazudott.
Röviden a PS5 SDK-val célhardverre fejlesztesz, az Xbox GDK-val meg "mindenre". (PC/Cloud/Console) Azért egységesítette az MS hogy ne 3x kelljen megírni egy jàtékot, hanem 1x, viszont ez nem lesz olyan hatékony, mint a PS5-re fejlesztés. -
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Marky itt arra gondol, amit a Psyonix is említett anno hogy Xboxra elég volt egy patch a 120fps-hez, PS5-re viszont natív vàltozat kellett akkor. Ezt ha jól tudom utólag beleraktàk az SDK-ba, hogy ne kelljen. A Kraken meg nem annyival jobb mint az Xbox megoldàsa, mint azt néhànyan gondoljàk. Legalàbbis fàjlméretmen nem làtszik akkora eltérés hogy forradalminek lehessen nevezni. Na meg ha jól tudom ez a Kraken tömörítés màr PS5 elött is létezett.
-
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Nem ilyen egyszeru a dolog, de alapvetoen igen. Az teny, hogy a gyakorlatilag azonos PC-BOX SDK miatt boxra portolni sokkal kevesbe munka es idoigenyes feladat. Viszont az is teny, hogy PS oldalon sokkal "minosegibb" a teljes csomag, a profilozotol kezdve a toolokon at minden, raadasul sokkal alacsonyabb szintu elerest tesz lehetove. A PS SDK hatranya, hogy erteni kell ahhoz, amit csinalsz. A PS SDK elonye, hogy ha ertesz ahhoz, amit csinalsz, akkor viszont sokkal jobban ki lehet hasznalni az eroforrasokat, mint boxnal. Ezert fordulhat elo, hogy ugyanaz a multiplat jatek neha az egyiken fut jobban, neha a masikon, elmeleti szamitasi kapacitastol fuggetlenul.
Ami meg jo, hogy ha valaki valaha fejlesztett PS4-re, akkor nagyon, de nagyon egyszeru lesz neki kitanulni a PS5-ot is. Boxnal ez ugye ilyen formaban nem igaz, de ott meg ott van a PC-vel kozoskodes.
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Akkor az előző generàcióban a PS-es volt az a nyomi, aki a màsik gazdag bully nyomorànak örült?
-
marinea2
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Sírok
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Igen, majd Happy Meal mellé fogjàk adni.
-
Marky18
aktív tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Egyelore a hapticon kivul semmi sem valos, de en nem dobok hatast tole 1-2 jatekot kiveve.
A PS5 es az SDK szoftveresen egyszeruen nem jo. Rohejes, hogy honapokba telik egy nativ PS5 verziot kiadni a fejlesztoknek, mikozben Xboxon mar a rendszerbe vannak olyan servicek integralva, amivel zero vagy minimalis munkaval 120 fps-el is tudnak futni az olyan regi jatekok is, mint az SW: BF2. -
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Azért azt a "kompetens àrú VR-t" illene megvàrni.
-
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
+1
"De szomorú világ lenne, ha pont a Microsoft határozná meg a játék- meg konzolfejlesztés jövőjét." -
Frod
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Nem a nyuszi tojta, de ha megfordulsz filmes blogokon, fórumokon, akkor egy ideje téma már a legtöbb helyen, hogy lesznek ilyen nagy event-szerű filmek moziban (ld. Dűne, Pók3), de egyébként nagyon sok minden kihalt onnan. (ld. rated R a sok bukta után, vagy a Last Duel legutóbbi zakója sem éppen a további történelmi filmek érkezését vetíti előre, stb)
-
vg
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Ugyan, az a infláció miatt van, ott is már drágultak a jegyek. 10 év múlva, 5szoros mozi áron, fele annyi nézővel már 3szor annyi lesz a bevétel mint ma.
-
belan
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Kitartó vagy te is .
-
belan
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Hány halál ? Én platinának is neki akartam menni de úgy el ment a kedvem valamiért tőle .
-
belan
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Returnal ajánlom után a ideg simításhoz 😂😂. Genichiro vagy 8 óra volt az nem semmi .Minibossok neha rosszabbak mint egy nagy Boss.
-
vg
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Miért gondolna rá? Én nem gondolok rá. Amúgy meg semmi se tart örökre.
-
privacy99
senior tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Egyrészt felgyorsultak a dolgok, másrészt abból indultam ki, hogy aki 400 ezer és 1.5 millió forint között vesz TV-t, az nem 15 évre veszi. Másrészt, ahogy nézem, már egy 5 éves TV elavultnak számít. A várakozások alapján a mostani konzolgeneráció sem lesz már olyan hosszú, mint eddig. De amúgy nem gondolnám, hogy 8-10 évesen gond lenne vele, az LG szerint az OLED élettartama mostmár 100.000 óra.
szasanyi: Na igen, valljuk be, van egy 0.01%-nyi kompromisszum, mert tényleg ne legyen egy Windows asztal a nap 24 órájában kitéve 1 évig, mert az gond lehet. Viszont olyan kép van, hogy eszméletlen. Az ember közel 2 hónap használat után is szinte tátott szájjal nézi a filmeket.
KKaresz45: Akkor legyen 10 év na, addig is jó az OLED.
-
privacy99
senior tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Ezek az aggodalmak nagyrészt pont emiatt a fórum miatt vannak. Egymást gerjesztik az emberek, hogy erre meg arra nem szabad használni, "jujj mindjárt beég, ilyen-olyan rituálék kellenek neki, különben tönkremegy!!!" stb.
Az az ember, aki ezt nem olvassa, az megveszi, rádugja a PS5-öt és játszik, olyan kép van hogy lehidal, aztán amikor eltelt 3-4-5 év, lecseréli egy újra. Azt se tudja, hogy mi az, hogy beégés.
Volt olyan extrém eset, aki 2 évig kizárólag Fortnite-ozott napi 6-8 órát, neki a health bar minimálisan beégett, de valljuk be, azért nem ez az általános. És még tegyük hozzá, hogy az OLED panelek is fejlődnek, lehet, hogy egy idei tévé már neki sem égett volna be.
Használni kell, és nem állandóan aggódni. Nem 10 évre veszi az ember, és nem egy műszívről beszélünk, hanem egy TV-ről.
-
vg
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Nem fog beégni, egy egyszerű ok miatt: úgyse fogsz egy játékkal több ezer órát játszani, minden nap 8 órát, hónapokig. Ha igen, akkor tényleg monitorra van szükséged, nem televízióra.
-
Rony949
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Ha valahogyan, szoftveresen megtudnák oldani, hogy a PS5 tudja olvasni a PS3-as BluRay lemezeket, annak roppant módon tudnék örülni.
Tavaly belekezdtem a Red Dead Redemption-be, de borzasztó, ahogyan kinéz és ahogyan fut PS3-on. Pedig a játék alapvetően nagyon jó. Ha a PS5 valamilyen szinten upgradelné a felbontást, az marha jó lenne.
De ez egyelőre álom marad.
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Szimpla bug, nem kell vele foglalkozni. Az évek alatt többször is előfordult már ugyanez.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
ez az irónia

-
szasanyi
félisten
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Úgy úgy.
Az olcsó membránoknak is van bejáratási ideje, ami kisebb nagyobb mértékben meghálálja magát. Az a hangsáv ami a bejárató lemezen van ideális minden hangszóró számára (noha a teljes spektrum még egy jóval drágább felhallgatón sem lesz hallható) és semmilyen ár/minőség kategóriában sem árthat. -
axlfsi
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
-
headhunter86
senior tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Death Stranding engem is lekötött meglepő módon, pedig azt hittem nem nyújt majd menet közben elég újdonságot és beleunok. De igen, engem is a karakterek, sztori, világ mozgat előre. Red Dead Redemption 2 is bejött, lassú játékmenete ellenére is.
GoT nálam is első sziget után kuka, egyszerűen nem fogott meg a sztori. Pedig szép, jó, de mellékmissziók nekem repetitívek voltak és fárasztottak. Mikor megnyílt a második sziget, akkor ment el a kedvem tőle, azt hiszem ott adtam el. -
Dr. Venkman
tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Még talán annyit pontosítanék, hogy nem is érdekes történetet írni a legnehezebb, hanem olyan történetet, aminek a hatását nem oltja ki, hogy a ritmusa játékostól függően teljesen hullámzó. Egy lineáris játéknál szinte filmszerűen meg lehet komponálni a fordulatokat, eseményeket, ki lehet számolni a játékosra gyakorolt érzelmi, figyelmi hatást. Egy nem lineáris játéknál ez sokkal nehezebb. Ilyen szempontból egyébként a Death Stranding például nem is egy valódi open world játék, nincsenek hosszú side questek, hanem egy lineáris vonalra van felfűzve a történet teljesen. Ennyivel ott könnyebb dolga volt Kojimának.
-
Peace
nagyúr
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Így igaz! Ha nem vonz a világ és nem jó a narratíva, akkor kuka. AC Origins meg Odyssey is azért fulladt unalomba és volt kínszenvedés kivégezni, mert nem vonzott eléggé egyik korszak sem annyira, hogy érdekes lehessen. A hosszútávú élvezhetőségről már ne is beszéljünk. Valhalla a viking téma miatt volt sokkal jobb élmény, de a játék sajnos ugyanaz, mint az előző kettő. HZD, RDR2, GoT, Days Gone azért lettek hatalmas kedvencek, mert végig oda tudtak szegezni, imádtam a világukat, többet megakartam tudni a karakterekről és a történetről, fel akartam fedezni a világot.
-
headhunter86
senior tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Szerintem tök gáz egy játékot azzal hirdetni, hogy 500 órás.
Attól nem lesz valami jó, mert kismillió gyűjtögetni valóval tele lesz.
Assassin's Creed új szériái ezért hasaltak el nálam. Ha rövidebb lenne, még lehet érdekelne is, de ehhez se kedvem se időm.
Legtöbb openworld játéknak ez a rákfenéje, ez a sok értelmetlen activity, gyűktögetnivaló. Az 500 órából itt is 450 ebből fog állni és a maradék 50-ben lesz érdemi játék. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Nem, nem, és nem. Bele se kezdj, ha nem játszottad. Új szálokon fut ugyan, de nagyon nagyon kell hogy ismerd a történések, és a karakterek múltját.
-
Peace
nagyúr
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok!!! Nem tudom hány próbálkozás után megy majd fel a pumpa végleg, de most megnéztem 2 beginners guide és tips videót, hogy mire érdemes odafigyelni. Biztos segít.
-
sp8787
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Fordithattak volna az enegiaikat uj dolgokra nem olyan marhasagokra ,hogy pl. hova rakjuk bele a HMS-t meg milyen legyen...etc.
Pl. ez a HMS marhaskodas egyedul a BB-nal jott be/mukodott. -
sp8787
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Ha nem jatszottal az elozoekkel az meg jo is.
Akkor nem latod mekkora egy legalja fanszorvisz az egesz. -
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Sony-s, tehàt singleplayer 20, jó esetben 30 óra, aztan kakukk. Ha màr felhoztad a Gears-t. Van benne 500+ óràm (sajnos) és nem vettem meg mert benne van a szolgàltatàsban és nem fog kikerülni. Melyik Sony jàték az amit ha beraksz egy GamePass szerű szolgàltatàsba, akkor 500 óràra bent tartja az előfizetőt? Talàn a GoT, azzal a multi keiggel, amit indulàs utàn kapott. Arra simàn ràmondom hogy GamePass kompatibilis.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
azt akarja mondani,hogy a sony nem fog/tud/akar félkész alpha állapotú játékot kiadni,amit évekig foltozgat, feltöltöget hogy majd egyszer egy szép kerek történet legyen...mai nyelven: live service

helyette kiad egy komplett kész 20-30órás god of wart vagy 50-60órás horizon2-t, amit végigjátszol egy hónap alatt...és nem kell hónapokat,éveket várni rá míg befejezik
-
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Úgy hogy végigviszed és ennyi, nem ad többet.
Figyelj. A Sony jelenlegi jàtékai nem kompstibilisek egy GamePass modellel. Nekik ez nagy probléma, és a jàtékaik nélkül nem lenne sikeres a szolgàltatàs.
Szerk.
Bekerült anno a Pókember a Now-ba. Végigvittem, élveztem, jó volt, de szerinted azóta megvettem? Nem.
Ezért írtam tegnap is hogy ha lesz Sony GamePass, akkor elég csak a generàció végén előfizetni 3 hónapra azt letudni az ex címeket. -
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Igen, több jàtékot veszek, és kevesebbet is költök. Ennyire egyszerű. Ha jön egy 3rdparty jàték Day1 GP-be, akkor kipróbàlom, és ha tetszik megveszem egy kellő akcióban, de az előfizetés miatt meg amúgy is tudok vele jàtszani. 1srparty-t meg nem veszek mert az örökre bent marad, kivéve a Forza-k. Azokat behúzom nyílvàn.
Sony jelenlegi jàtékai meg sajnos olyanok hogy egyszer végigtolnàd az előfizetésben, utàna minek akarnàd megvenni? Legalàbbis nàlam az Outriders így jàrt. Végigvittem, meglett minden achi, ezek utàn miért is kéne megvennem?
-
Blaze_
aktív tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Már most is hőzöng, a hozzászólások 95%-a erről szól.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Egyébként jó ez a játék? A gyengécske felhasználói értékelések miatt elég gyanakvó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Linux kezdőknek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Matematika topic
- Spórolós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem is Last of Us feeling volt többször a Station Eleven közben, mondjuk ezen felül is zseniális volt minden téren a sorozat.

)
Kendek
RangerFox