Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkaytom
tag
God of war 3 remastered es a 2018-as ps5-on 60fps, menteseinket at lehet vinni.
-
nxswitch
senior tag
válasz #44275968 #24905 üzenetére
Neked ez az infó honnan van?
Ahhoz, hogy véletlen a törölt rendelésekhez is emailt küldjenek ki, nem kell nagyon elrontani valamit. Mivel a törölt rendelések ugyan úgy megvannak a rendszerben, ezért lehet nem gondoltak erre. A fura az lenne, ha olyan is kapott volna emailt aki nem is rendelte elő.
[ Szerkesztve ]
-
-
marquuard
veterán
Nagyobb összeget tennék rá, hogy Edigitaltól nem lesz konzolom. Már rég elfogytak, mire én észbe kaptam náluk. Nem tudom elképzelni, hogy ez valós.
Szerintem az történt, hogy az ügyfélszolgálatosban nem merült fel a hibázás lehetősége. Így tök logikus volt (mert miért ne lenne az) számára, hogy megerősítőlevél = megjelenéskori kiszállítás.
Aprópó, elszórt üzletlánc felsővezetők, industry insider-ek rám uszíthatnák a Media Markt-ot is, ahol jelentős pénzt parkoltatok egy ideje a konzolra.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
d@vee
őstag
El sem hiszem hogy a digitalos rendelés összejött. Ha nem rakjátok be ide a képet, észre sem veszem. A promóciók mappába tette, azokat meg instant törölni szoktam. A kukából szedtem ki az emailt
Ja
-
Elderath
őstag
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Tomtailor85
senior tag
Én is kaptam email az edigitaltól! Felhívtam az ügyfélszolgálatot, de ott azt mondta nekem a faszi, hogy mindenkinek! Nem jelenti azt, hogy jut is! Akkor minek írták, hogy jut? Akkor most mi az igazság?
-
marquuard
veterán
válasz Tomtailor85 #24917 üzenetére
Azt mondta, hogy mindenkinek jut, de ez nem azt jelenti, hogy jut is?
Sokszor megzavarnak a felkiáltójeleid, bocs.Tegyük már rendbe, hogy mi áll szó szerint az emailben:
"Jó hírünk van, Te már biztosan megkapod a PS5 előrendelésed a megjelenés napján."
Itt szóba sem kerülhet, hogy mindenkinek jut, DE NEM MOST.[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
A kabaré folytatódik
-
marquuard
veterán
Szerintem mindenki lője le az edigital-hoz fűzött reményeit, mert ők maguk sem tudják. Igaza volt a médiás csávónak, majd megtudja mindenki, amikor megjelent. Kezd nevetséges lenni a sztori.
-
Elderath
őstag
Előrendelést megkapod, de a konzolt nem
-
dienesoft
csendes tag
Na jó, itt irgalmatlan nagy a zavar. Tisztázzák már, hogy ki kap TÉNYLEGESEN és ki az, aki véletlen kapott ilyet.
-
marquuard
veterán
válasz dienesoft #24925 üzenetére
Szerintem igaza lesz kollégának, és tényleg csak az fog kapni, aki október közepén is kapott visszaigazolást. Ez a mai levél egy talicska fossal egyenlő, nincsen benne semmi. A link meg egy általános PS5-ös edigital oldalra dob, ahol arról tájékoztatnak, hogy elfogyott.
-
Jinxb1rd
addikt
Én nem kaptam e-mailt, de felhívjam én őket, mert jól láthatóan nektek ez valahogy nem megy?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Tomtailor85
senior tag
Nekem elméletileg lesz egy itteni tagtól digitális beszerzési áron, ha esetleg bejön az edigitalos, akkor tovább adom akinek kell!
-
GegeWarrior
senior tag
Azért ez elég szemét dolog, hogy szórakoznak az emberekkel. Eddig nem volt bajom az edigitállal, de ez egy orbìtális hiba a részükről.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Jinxb1rd
addikt
válasz GegeWarrior #24931 üzenetére
Én mondok még egyet, ami pont aktuális lehet még (mint a cseresznye a desszerten ): eszméletlen lassan szállítanak néha. Főleg ha garanciáról van szó, de új termék rendelésénél is volt már rá példa, hogy másfél-két hétbe telt egy raktáron lévő termék kiszállítása.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
lacy86
addikt
Nem gondoltam volna , hogy az Edigital gyorsabb lesz mint az Alza.
-
F-ECT$
titán
válasz KaitouP #24934 üzenetére
Ismerve a vállalati CRM rendszereket valószínűleg csak annyi történt, hogy tényleg akartak küldeni emailt az összes előrendelőnek ("köszi az előrendelést"), csak nem jó email content-et sikerült behúzniuk a küldőbe (hanem a 2 héttel ezelőtti "biztosan megkapod" verziót). Gondolom mindkét html nevében szerepelt a PS5, és sikerült összekeverni. Az meg csak trehányság, hogy az időközben lemondókat nem hagyták ki a címlistából.
Dive ever, work never.
-
Sefneni
őstag
Igazi érzelmi hullámvasút ez a mai nap a PS5 előrendelések szempontjából. Én párom miatt még szeptemberben rányomtam az Edigitálos előjegyzésre, erre ma látom az emailt. Kiváncsi vagyok, tényleg lesz-e belőle valami. Bár ő már lemondott róla, hogy idén a fa alatt PS-ezünk.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
echterion
nagyúr
Azért az milyen érdekes már, hogy ennyire egyszerű az embereket akár félre is vezetni, elég valakinek benyomni, hogy edigi felsővezetés, oszt mindenki szidja itt őket, mint a bokrot. Mintha több hitele lenne ezzel kapcsolatban egy random fórumozónak, mint akár egy üfsz-osnak.
-
d@vee
őstag
Most magyarul légyszives...
Vagy ez akart lenni? Felhívtad az edigitalos arcot és azt mondta mindenkinek ment email. De ez az email nem jelenti azt, hogy ténylegesen jut is.
Ha erre gondoltál így írd le, látom mást is megzavart a szuáhéli akcentus.Sajnos edigi az ilyen. Anno küldtek már rossz terméket, garipapírt kifelejtették, fekete péntekes rendelést 10 ropival drágábban küldték utánvéttel, garis gondok, stb...de azért rendeltem innen is, hátha.
[ Szerkesztve ]
Ja
-
Tomtailor85
senior tag
-
törölt tag
válasz echterion #24940 üzenetére
Szia,
Nyugodtan lehet érdeklődni akár a facebook oldalukon akár telefonon csak kérd,hogy kérdezze meg az illetékest és alátámasztja amit írtam, olyan ember is megkapta sajnos a mailt aki a tegnapi napon nyomott rá az előjegyzésre 14.-e körül fog átváltozni az előjegyzés elérhető rendelésre a weboldalon keresztül és majd ott lehet pontosítani, akik már 18.a 0:01 után rendeltek lehetetlen,hogy kapjanak első körben.
Viszont majd ahogy válaszolnak a supportok, illetékes bevonása után több embernek és bemásolják ide,majd elhiszitek.
[ Szerkesztve ]
-
d@vee
őstag
válasz Tomtailor85 #24943 üzenetére
Így már értem. Hát akkor a fene az ügyes kis ujját, aki kiküldte szopatásból mindőnknek. Ez egy olyan vicc, ami épp nem esik jól senkinek.
Ja
-
Violka2016
tag
Kár érte akkor, már beleéltem magam... USA-ban mekkora balhé lenne egy ilyen malőrből... Akkor várakozok tovább...
-
d@vee
őstag
válasz Tomtailor85 #24946 üzenetére
Én 19-én. De így kár volt az öröm. Mindjárt berendelek mérgemben német VPN-el egy rakás cuccot utánvétre valami lakatlan házhoz -.-
Ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest