Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Nem tudom, azért is kérdeztem.
De ahogy néztem a neten valóban ilyen 100GB körül lesz. -
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Mindig hozzáadja pluszban az aktív előfizetésed végéhez, tehát bukni sosem fogsz rajta.
-
nitro16
senior tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
A már meglévő plus lejárati dátumához adódik hozzá mindig. És lehet egyszerre többet is feltölteni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Ez a kérdés engem is érdekelne, vagyis ha a meglévő előfizzetésre ráaktiválnék még 1 évet mondjuk, akkor a lejárati naptól számítva hosszabbítja meg?

-
eisento
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
en megrendeltem mikor meglattam mert amugy is kerestem de 10k volt hasznaltan inkabb ugyanennyiert vettem ujonnan. meg a ps4pro megvan, kiplatinazom aztan asszonye lesz a ps4 meg a tlou2 is, ha lesz ps5 tlou2 akkor majd digitbe megveszem ujra ^.^
-
F-ECT$
titán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Ha jól látom, akkor 10k-ra akciózták le. Ennyiért bármikor meg lehet venni HA-n is. Ha csak patch után akarsz vele játszani, akkor szerintem várj még, később még ennél is olcsóbban hozzá tudsz majd jutni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Hivatalosan még nincs róla semmi infó.
-
hyggelig
senior tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Ennél jobb belsős infót nem kaphatsz
Pláne, hogy nem tudni róla még szinte semmit. -
NorbiZsemi
tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Ennyit lehet csak tudni: [link]
-
hyggelig
senior tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Ez erősebben motiválna, hogy hamarabb szerezzem be az új konzolt.
Amíg marad a fehér oldallap, addig könnyebben tudok várni
-
marquuard
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
KV-nál nagyon félremegy valami folyton. November 21-es rendelésem várom, már sokadik kamudumát hallgatom, hogy éppen miért nem szállítják ki. Erre ma reggel jött GLS SMS, hogy csomag érkezik. Hagytam itthon pénzt átvenni, erre nem jött semmi. Hát kiderült, hogy a még meg sem jelent CP2077 előértesítése történt meg, ami se nem feladás, se nem érkezés. Persze a novemberi csomagom még mindig sehol, ellenben már meghallgattam, hogy áttárolták-bejegyezték-átadták-kivitték-betették-megfőzték... De a csomag amúgy sehol.
-
Madwe
nagyúr
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Szerintem te hazudsz!
-
nitro16
senior tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Én ugyan ez miatt nem vettem meg. Jó lenne ha már nyilatkoznának ez ügyben.
-
3L1T3
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Minden téren hiány van nem csak a PS5 az amit akarnak az emberek. Hetek óta nem tudok M1-es Macbook-ot szerezni, ki tudja mennyi termék esetében van ilyen hiány.
-
modflow
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Én meg lemondtam a nyári rendelésemet.....

Ha tudtam volna.... -
VTom
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Manapság így nevezik a patch-et hivatalosan
-
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Reméljük, hogy nem adják ki újra-fizetős remastered-ként is, egy sima PS5 optimalizációs patch (fps és képminőség) az bőven elég lenne. De tulajdonképpen a jelen formájában is teljesen jó, már PS4-en is remek volt.
-
VTom
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Hát, az most épp akciós..
-
Chalez
őstag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Nálam is zavaróan nagy az “egyéb” tároló mérete ... Na de majd tesztelgetem , ha törlök pár játékot, hátha csökken ...
-
Madwe
nagyúr
válasz
GegeWarrior
üzenetére
valszeg a ps+ collectionös címek hízlalják akkor a game data-n kívül az other részt is nálad. -
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Nem az a baj, hogy nem világos, hogy mik ezek az adatok, hanem, hogy irreális mértékben nő a foglalt tárhely. Már a PS4-nél is ugyanígy meg volt ez az egyéb kategória, de csak átmenetileg szokott megnőni ilyen drasztikusan a mérete (pl. játékok frissítésénél).
-
Madwe
nagyúr
válasz
GegeWarrior
üzenetére
[link]
ez alapján az egyébben vannak:
a bc játékokhoz szükséges dolgok (erre a tedd ki külsőre a megoldási javaslat... hátöö ok
) itt is bc címeket sejtik a fő oknak: [link]
a folyamatosan rögzített videocapture (célszerű legalább 5percre leredukálni)
folyamatban levő letöltések, update-ek is itt vannakmégegy tipp csak tőlem, csak neked
a crossgen címeknél gyakran letölti a ps5ös és ps4es játékot is (a librarydban pl tudsz szűrni ezekre) s ha ps4es nem kell, azt töröld! -
wolf13
őstag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Nekem is tetszik. Míg nem lesz nextgen patch , addig nem lesz gameplay videó sem. Azt meg csak jövő nyárra ígértek.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Nincs mit! Érdekes amúgy, h mennyivel gyengébb most a Black Friday mint az előző években! Emlékszem, h tavaly minden webshop tele volt durván leakciózott gépcsomagokkal, kontrollerekkel, játékokkal, stb. Most meg szinte sehol semmi - se PS, se Xbox vonalon. Meglepő.
-
pzstm
titán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Budapest XI. kerüetben picit több mint egy órája vette át ismerős...
azt már meg sem említem, hogy ő csak Fifázik konzolon és másról halani sem akar (egész előző generációban 6-7 Fifát vett
) -
Imilenni
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Vidék alatt azt érted minden ami nem Budapest?
Nemtudom miért hiszik hogy ott korábban kapják meg
Sokkal több csomag van ott, mint "vidéken".
-
bgunne
tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Videken kevesebb csomagot kell kivinni valoszinuleg
-
Pálinka
csendes tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Erre az egyik megoldás az az amit redditen a hungary csoportban olvastam, hogy vöröshagymát kell rakni az SSD bővítő helyére és jól oda kell szorítani miközben a bekapcsoló gombot nyomva tartod.
-
Def26
félisten
válasz
GegeWarrior
üzenetére
nekem 06.14, és még kapok.
-
Peace
nagyúr
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Nincs különbség elvileg. Ugyanaz kell, mint a 4-eshez.
-
Moby
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Hát...nem nagyon tűnik nekem úgy, hogy arra optimalizálták volna évekig
Itt inkább az a baj, hogy ránézésre olyan erőforrásigényesnek tűnik futás alapján, mint egy nextgen játék, de közben úgy néz ki, helyenként, mint egy prevgen játék, és abból sem a teteje. Az összkép és defőleg a hangulata nagyon rendben van, a képi világ odaver, csakhát tényleg láttunk ennél technikásabb játékot jobban futni a kifutó generációban is. Dehát így volt ez a witcherekkel is. Kell pár hónap. Mondjuk egy 15 
Mindezzel együtt semmi kétségem nincs, hogy egy kihagyhatatlan játék lesz ez is.
-
bako01
csendes tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Én is a KV-tól fogom a következő konzolomat venni. Náluk volt a "legkorrektebb" a kommunikáció a kialakult helyzethet viszonytva. Lehet, hogy gúnyosan ércelődik több ember azon a tézisen, hogy "csak az kap konzolt aki előleget fizetett", ami azóta tudjuk megdőlt, azonban több héttel hamarabb kijelentették, hogy akitől kértek előleget kapni fog tőlük és pont. Így a cégnek is nagyobb anyagi biztonság (nem bukja az át nem vett megelőlegezett szállítási költségeket), illetve a vevönek is bizonyosság a teljesítésről. Valamint a leghamarabb lefoglalta a GLS-es szállítást is, ellentétben a többi céggel (pl. Euronics, MM, Telekom ahonnan én is bízakodok) ahonnan még mindig csak félinformációk érkeznek.
A bizonyosság ütötte seb begyógyul, a bizonytalanság halálos méreg. (Móra Ferenc)
-
vg
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
De miért nem lehet felfogni, hogy ha nem kapott volna, akkor is hiány lenne? Pár ezren kaptak, közben milliók vennének. Tényleg, mindössze egy pici csepp ész kell csak hozzá amivel fel lehet dolgozni ezt a tényt.
-
eisento
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Azert nehogy bekukkantson a gls autojaba mert konnyen porul jarhat
[link] -
stickermajom
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Nem-nem, ez nem beszólás akart lenni.
Csak vicces az Ultimate Edition Kiadás a borítón, mint a bacon szalonna, a CD-lemez, vagy a LED dióda. -
stickermajom
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Ultimate Edition Kiadás? Bacon szalonna.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Írj egy privit a srácnak, hogy hun a gém te gátzi
-
_Balee_
aktív tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Nem, hívtam őket az előbb.
-
horkaytom
tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Igen, jatekok 12-en jelennek meg vilagszinten, ps5 nalunk 19-en.
-
válasz
GegeWarrior
üzenetére
4K-ban is tartja a 60fps-t, nemhogy FHD-ban

-
the_mad
aktív tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Mert a 8K egy mesterségesen generált igény. Szerintem 8k géminget az évtized vége előtt ne nagyon várjon senki...
-
saelin
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
A 8k a gaming Paradicsoma lesz ha egyszer natív lesz. Ahhoz már tényleg semmilyen élsimítási eljárás nem kell, mert tűéles képet ad akár egy nagyobb kijelzőn is.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Xbox Series XXX
-
3L1T3
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Jó azt az elnevezést hagyjuk. Én kedvelem, szeretem (bár még mindig várom, hogy elérjék, hogy akarjak XSX-et, mert egyelőre még Forzát se kapunk amivel pedig engem kenyérre lehet kenni) de ennél cifrább, nyakatekert nevet nem is találhattak volna. Hozzáteszem ötletem sincs, hogy mi lehetett volna a jobb név.
-
.LnB
titán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
A héten felhívom én is a boltot ahonnan veszem (Sony Központi Szalon). Ha tényleg nem tudják garantálni a csütörtök, pénteki kiszállítást, akkor megyek érte. Már a szabit is megbeszéltem 19-re. Én abszolút nem vagyok az, aki ilyen miatt szabit venne ki, de azért hétvégén csak jó lenne már nyüstölni a masinát. Felhívom őket, hogy akkor módosítsák személyes átvételre.
fahrii
Miért lesz sírás? -
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Mekkora sírások lesznek itt, már alig várom.
-
EczkE
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Mar akinek...
-
sasa134
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Vótmá.
Jó gyenge 'tesztecske'...
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
GegeWarrior
üzenetére
az alvás a gyerekek és az öregek hóbortja

-
ImACeltic
őstag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Beáldozták rá a délutáni streamet, de úgy néz ki így sem volt elég idő rá. De kitudja, Jani mostanában nem tud eljönni a stúdióból anélkül, hogy ki ne dobná a tervezett videót, úgyhogy lehet éjfél körül felkerül.
-
sp8787
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Tüváriék?
Biztos en vagyok tudatlan, de ezek kik? -
Csigavair
tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Nem is rossz gondolat
-
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Hehe, nem hiszem. Egy GLS futár van hogy kivisz egy nap alatt 120 csomagot, a PS5 országos készletet tekintve nem fog túl nagy erőforrást felemészteni a konzolok kivitele.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Vajon mennyi fog elveszni a csomagok közül?
-
stilo18
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Nem tudom.. Nem akarok a többi bolt nevében nyilatkozni...
A KSz ezt írta, én is furcsáltam picit.
-
válasz
GegeWarrior
üzenetére
400ért is van

-
.LnB
titán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Szerintem hagyd akkor még a Spider-Man-t. Collection-nel jó ideig elleszel, utána meg már bagóért tudsz venni Spider-Man-t. Jó, tudom, hogy nem mindenki akar spórólni, vagy ilyesmi, de bőven ráérsz a pókkal így.
-
törölt tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
57/43% el "bukott" generàció utàn. Ezt nem nevezném nagy előnynek az USA-ban.
-
Szabi®
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Meg mexico
Pedig azt hinné az ember, hogy usában az xbox a favorit.Akkor viszont így érthető a 30-40~ milliós eladási szám. -
Madwe
nagyúr
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Ez nem igaz, nem mindenhol kértek előleget, ott se ahol biztos. Aki időben rendelt edigitől, attól se, euronics se stb.
-
temes69
aktív tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Mondtam neki tegnap, hogy ne nagyon örüljön. Ezek szerint igazam lett. Mondjuk előleget nem kértek legalább.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Én mondok még egyet, ami pont aktuális lehet még (mint a cseresznye a desszerten
): eszméletlen lassan szállítanak néha. Főleg ha garanciáról van szó, de új termék rendelésénél is volt már rá példa, hogy másfél-két hétbe telt egy raktáron lévő termék kiszállítása. 
-
.LnB
titán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
-
.LnB
titán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Én még mindig nem tudom, hogy mit vegyek a CP77 mellé. A legesélyesebb a Spider-Man Ultimate. Viszont most olvastam, hogy a Ratchet & Clank: Rift Apart is jön még idén. Lehet megvárom míg tényleg nálam lesz a konzol. Kellemetlen lenne az újaimon pörgetni a lemezeket konzol nélkül.

-
Bogyi007
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Az egyik ilyen kósza Instagram story a Playstation Magyarországé volt. Így eléggé nagy valószínűséggel lesz hivatalos magyar felirat a játékhoz.
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Akkor már megérte!
-
TCr
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
#goatlivesmatter
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Most csak tovább rontod a helyzetet, mert beleírtad a mondatodba a "lóf*szt"... Ez nem Ph! színvonal
-
hyggelig
senior tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Nem tudok minden nőtársam nevében beszélni, de szerintem sem volt bántó, ha ez bárkit megnyugtat
-
.LnB
titán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Jézusom! Függő vagy!
Én 2,5 év óta vissza se néztem, tiszta vagyok azóta.
-
.LnB
titán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Jó-jó, de Abu nem hiányzik?
-
S e t h
nagyúr
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Erre próbáltam célozni.
De elbuktam.Friss ps4-es haver meg kérdezte, hogy ugye a Valhalla magyar feliratos lesz.
Az ilyen játsszon inkább a Sackboyjal.
-
törölt tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Miért? A menüt nem kell benne szerinted magyarítani?
-
.LnB
titán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Igen, csak elgondolkodtam, hogy vajon hány %-nak sikerülhetett innen. Ennyi.
Én se vagyok biztos benne, addig nem is leszek míg nem szólnak, hogy a csomagom úton van. De nem a vírus miatt, vírus az nem újdonság már így novemberben. -
.LnB
titán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Jó, most ezzel nem arra akartam utalni, hogy írja be mindenki, akinek sikerült egyenként.

Majd ha megjelent, akkor gondolom jobban kijön, hogy kinek van, kinek nincs. -
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Vagy nézegess majd BlackFriday-n , hátha találsz jót, jó áron.
-
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Jó lesz az majd meglátod, de a 4K OLED pl. még jobb
Nekem is van itthon LG 42LE4500 (2010-es vétel) és egy LG OLED55C9PLA is (meg volt egy 2+ éves 4K IPS LG-m is, de azt eladtam mikor az OLED-et vettem.
-
sasa134
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
LG 49SK8000, IPS , nanocell, 4K. Ps4-hez is klassz volt (a feketét leszámítva).
Jövő év elején jön helyette egy 55ös LG OLED (BX9?).
-
Krisz0630
senior tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Sony XH90, egy hónapja vettem főként a PS5 és a Netflix miatt.
Előtte 4 hónappal vásároltam egy LG Nanocell tv-t, rossz döntés volt, le is cseréltem.
-
Blaze_
aktív tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Végre valaki, így már kevésbé ciki, hogy egy LG 42LB5610-et illene már cserélnem
-
KaitouP
nagyúr
válasz
GegeWarrior
üzenetére
FHD Acer monitorral.
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
165cm-es Samsung 4k UHD-s tv-vel!
-
TCr
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Sony 55XE8505
-
Frod
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Mivel tudom, hogy itt pH-n mindig menő flexelni, így én is leírom, hogy valami 55'-os Samsung van otthon, talán az 5500-as széria, még 4K-t sem tud, sima fhd cucc
Hdr, meg úri mulatságok, plz. -
Ronam
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Sony KD-55XE9005, de lehet idén még veszek egy OLED-et
. -
karmaresz
senior tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Egyelőre egy hat éves, 65"-es FHD Samu plazma várja a nappaliban a PS5-öt. Alapvetően szeretem, mai napig teszi a dolgát rendesen. Cserére csak 70"+ jöhetne szóba, de amennyibe ezek közül az értelmesebbek kerülnek...
Majd talán jövőre. Legalább ez is hoz egy újabb szintet az élményben.
-
stickermajom
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Sony KD-65XF9005
Nincs HDMI 2.1, de nekem nem is kell.
-
zozika84
őstag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
LG C9 várja itthon a gépet

-
myckey
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Acer 144hz WQHD Gaming monitor
Aztán majd leadja a 4kát a PS5, és ennyi. Se vrr meg hdr meg fene tudja mi.
fríszinkem is megy a levesbe.
nincs gond, míg nem kell ráerőszakolnom az 1080p-t -
Madwe
nagyúr
válasz
GegeWarrior
üzenetére
lg 65cx, kiváncsian várom lfc-t is támogatja e a ps5

-
ImACeltic
őstag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
LG B8. Remélem bírni fogja még pár évig mert nem olcsók az OLED-ek, de most már nem tudnék visszalépni sima LED-re. Továbbá reddit-en azt olvastam, hogy 1080p-ben a 120hz-et a B8 is tudja. Mondjuk nekem a 60 is bőven elég. Én amúgy is inkább grafika párti vagyok, mint FPS.
-
törölt tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Q80T várja majd.
-
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Amíg működik, maradok a Pana plazmám mellett, se 4K, se HDR, viszont szép a képe és ezeken a hideg estéken, ha közelebb ülök a képernyőhöz, kellemesen melegít

-
stilo18
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
C9-el.
Keretet nem írtál, de :
Samsungnál Q80T és fölötte nézelődj.
Sony - nál XH90, sajnos a 95 nem kapott 2.1-es HDMI - t.
Oledből LG vonalat nézegesd, ők támogatják legjobban a gamer vonalat. B9-től keresgélj. -
peetyy
őstag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Sony KD-65XF7596
Ha már 4K 30-cal játszhatok, számomra is felesleges egy csicsatv
-
front3r
őstag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
LG OLED55B7V
Annyira nem érzem szükségességét, hogy leváltsam egy újabb modellre.
-
Peace
nagyúr
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Samsung 2020-as Qled sorozatából a Q80T legyen a minimum. Sony idei PS5 ready készülékeiből is lehet szemezgetni. Afölött meg sajnos csak az OLED. Ha a HDMI 2.1 a cél és a kiemelkedően szép HDR megjelenítés.
-
Deck
titán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
A többi exkluzív esetében már jóval korábban is tudni lehetett ha magyar felirattal érkezik. Már 1 hónap se maradt és nincs bejelentve, hogy azzal jönne. Ha ez így van, lehet nem is lesz többet? Kíváncsi vagyok és jó lenne valami hivatalos válasz.
-
.LnB
titán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Ez egy jó kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- FIFA 16 Playstation 4
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ahogy néztem a neten valóban ilyen 100GB körül lesz.

a crossgen címeknél gyakran letölti a ps5ös és ps4es játékot is (a librarydban pl tudsz szűrni ezekre) s ha ps4es nem kell, azt töröld!

Kendek
RangerFox