Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz marquuard #24740 üzenetére
Én kb 3 hete nyomtam rá az előjegyzésre, de ugyanez a mail jött nekem is.
Szerk: én amúgy nem fizettem be semmit sehova, nem is követtem a menetet, csak az SX rendeléskor "feliratkoztam" a várósorra. A két év gari nekem fontos lenne, de azért ha tényleg így van elgondolkodok, hogy akkor legyen meg aztán jónapot.
[ Szerkesztve ]
.
-
dienesoft
csendes tag
Rendben, köszi a tanácsot! Egyelőre várok egy Media Marktos visszajelzésre, és az utolsó pillben mondom le az Extreme Digitalosat.
[ Szerkesztve ]
-
_Balee_
aktív tag
Most kaptam a mailt az Extreme Digitaltól, hogy az előjegyzésem átment automatikusan előrendelésbe és a megjelenés napján jut a konzolból. Ez mind szép és jó, de azt hittem előtte azért megkérdezik, hogy kell-e még. Mert, hogy a Platinumshoptól biztosan lesz gépem, már a foglaló is be van fizetve. Valakit érdekelne, ha esetleg tényleg jutna az Extreme-től is?
[ Szerkesztve ]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
-=Jam=-
őstag
válasz LendvaiFeri1 #24759 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül
_Balee_: Persze, elég sok embert érdekelne úgyhogy még ne mondd le semmiképp szerintem. De, amúgy tényleg gyanús, hogy ilyen októberi rendelésekre is kiment ez a mail, szerintem mellényúltak egy kicsit az edigitálnál, vagy kurva nagy szállítmányt kapnak
[ Szerkesztve ]
-
_Balee_
aktív tag
válasz -=Jam=- #24761 üzenetére
Fura igen, én szeptember 20-án rendeltem elő, az odalon meg az van, hogy aki szeptember 18-a után rendelte elő, azt várhatóan már csak 2021-ben tudják kiszolgálni. Szóval nem értem.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
hombre[EU]
veterán
eddig senkinek nem volt most meg nincs hova rakni? wtf?!
Life, Uh, Finds A Way
-
őstag
Namosmeg tul sok lesz belole 😅
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
Amúgy nem lehet hogy a pletykált második adagból jutott hirtelen?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
MODERÁTOR
válasz gyuromoj #24771 üzenetére
Amit eredetileg a premierre terveztek, azt már rég szétosztották, és valószínűtlen, hogy arról küldték most az értesítést (ennyire csak nem csúsztak meg vele). A következő, kisebb adag elvileg utána érkezne, de még idén. Szóval nem tudom, de ha minden előrendelőnek kiküldték most, hogy kapni fog első nap, akkor azért én élnék a gyanúperrel...
-
gyuromoj
veterán
válasz -=Jam=- #24772 üzenetére
Nem második kör, hanem volt pletyka, hogy októberben lesz még egy előrendeléses kör újabb adag konzollal premierre. Sőt talán utána koreában meg is történt.
Ha tévedek akkor majd kijavít valaki. Amúgy örülök hogy sikerült sok embernek, 2 jó barátomnak írtam amikor itt beindultatok, nem sokkal később ők is megkapták a mailt.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
marquuard
veterán
Edigital pipa, felkészül Media Markt és Euronics. Valaki azért nemet is mondjon.
PSN ID: marquuard
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #24767 üzenetére
E.Digi raktàr:
-Te Béla! Mi az a leponyvàzott raklap a sarokban?
-Nem tudom Sanyi, nyissuk fel.
-B+ Béla! Itt egy raklap PS5...
Szóljàl csak a Mancikànak hogy irja azokat az e-maileket, de qrvagyorsan àm!I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Madwe
nagyúr
válasz hombre[EU] #24773 üzenetére
Vagy pl most vonták ki az eddigi visszamondott előrendeléselet, s küldtek ki egy kört az újabb szerencséseknek. Gondolom nem egyesével léptetgetik. Ugyanitt euronics levélre várok mióta láttam a hszt...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nem lenne baj ha a kedves euronics is mondana valamit különben mehet alátétnek a cp lemez
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
syler123
veterán
Ti nem tartotok az 1 év garanciától? Mert most talán lenne lehetőség valakitől átvenni a rendelését, aki 3 helyen leadta, de a garitól picit tartok.
-
Bogyi007
veterán
Arra gondolok hogy lehet az Extreme Digital és az Emag fúziója most hoz látványos eredményt és így nagyobb készletből tudnak gazdálkodni...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Anti-Hero
aktív tag
Na nekem is küldte az e-digital, hogy kapok gépet..pedig màr màshol le van előlegezve.
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
csabi0805
senior tag
Én is kaptam emailt ma.Az érdekesség az,hogy én töröltettem a rendelésem amit meg is tettek még szeptemberben.
Akkor ez most hogy van? -
nagyúr
-
xerobyte
aktív tag
Srácok ne dobjátok be a kezeiteket, ez csak egy póker játszma és blöffölnek a flop után!!4!
Viccet félretéve én már nem mondok vissza semmit, még akkor se, ha végül 3 igazol vissza megjelenéskori kiszállítással.
Legrosszabb esetben az itt lévő 1000 ember foglalt le 15.000 PS-t 42 boltban és maximum a boltok vakarhatják a fejünket, nem mi...hátha ebből tanulnak és legközelebb talán megszervezik rendesen (akár a sony által vezérelve).Nem olyan nehéz ez, nyugat EU már tanulja is meg most ezt az rtx kártyák kapcsán: ügyfél-tájékoztatás, ügyfél-tájékoztatás, ügyfél-tájékoztatás! Elemei:
- a webshopban csak visszaigazolt készletre (várható szállítmány mérete, időpontja) lehet előrendelést leadni, amíg nincs meg legalább az initial shipment info-ja, addig csak az érdeklődöm, hírlevélre feliratkozok opció elérhető, ami NEM előrendelés
- a hivatalos előrendelés indulta előtt kapnak az előzetesen érdeklődők 2 napot, hogy leadják rendelésüket, de nincs érdeklődés ideje szerinti megkülönböztetés
- transzparens sorszám: az adott boltban hányadik vagy a listában (és ehhez mi a várható érkezés)
- napi/heti/online update a sorszámod alakulásáról, ETA változásról -
Elderath
őstag
Nekem ez az edigital nagyon gyanus. 2 haverom is irta hogy ugyanezt a mailt kaptak oktoberi rendelessel... Valaki utanajart mar telefonon vagy mailbe hogy ez tenyleg igaz, vagy valamit nagyon elszurtak a mailek kikuldesenel?
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
MODERÁTOR
válasz syler123 #24787 üzenetére
Nyilván jobban örülnénk a 2 év normál jótállásnak mint a +1 év szavatosságnak. De ha gyárilag problémás a konzol, akkor ez utóbbi is elég lehet a cseréhez. Mindenesetre annál jobban várom, minthogy jövő év első feléig halasszam a vásárlást. Gondolom a többiek is így vannak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest