Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
syler123
üzenetére
Nyilván jobban örülnénk a 2 év normál jótállásnak mint a +1 év szavatosságnak. De ha gyárilag problémás a konzol, akkor ez utóbbi is elég lehet a cseréhez. Mindenesetre annál jobban várom, minthogy jövő év első feléig halasszam a vásárlást. Gondolom a többiek is így vannak vele.
-
Elderath
addikt
Nekem ez az edigital nagyon gyanus. 2 haverom is irta hogy ugyanezt a mailt kaptak oktoberi rendelessel... Valaki utanajart mar telefonon vagy mailbe hogy ez tenyleg igaz, vagy valamit nagyon elszurtak a mailek kikuldesenel?
-
xerobyte
aktív tag
Srácok ne dobjátok be a kezeiteket, ez csak egy póker játszma és blöffölnek a flop után!!4!
Viccet félretéve én már nem mondok vissza semmit, még akkor se, ha végül 3 igazol vissza megjelenéskori kiszállítással.
Legrosszabb esetben az itt lévő 1000 ember foglalt le 15.000 PS-t 42 boltban és maximum a boltok vakarhatják a fejünket, nem mi...hátha ebből tanulnak és legközelebb talán megszervezik rendesen (akár a sony által vezérelve).Nem olyan nehéz ez, nyugat EU már tanulja is meg most ezt az rtx kártyák kapcsán: ügyfél-tájékoztatás, ügyfél-tájékoztatás, ügyfél-tájékoztatás! Elemei:
- a webshopban csak visszaigazolt készletre (várható szállítmány mérete, időpontja) lehet előrendelést leadni, amíg nincs meg legalább az initial shipment info-ja, addig csak az érdeklődöm, hírlevélre feliratkozok opció elérhető, ami NEM előrendelés
- a hivatalos előrendelés indulta előtt kapnak az előzetesen érdeklődők 2 napot, hogy leadják rendelésüket, de nincs érdeklődés ideje szerinti megkülönböztetés
- transzparens sorszám: az adott boltban hányadik vagy a listában (és ehhez mi a várható érkezés)
- napi/heti/online update a sorszámod alakulásáról, ETA változásról -
csabi0805
senior tag
Én is kaptam emailt ma.Az érdekesség az,hogy én töröltettem a rendelésem amit meg is tettek még szeptemberben.
Akkor ez most hogy van?
-
Anti-Hero
aktív tag
Na nekem is küldte az e-digital, hogy kapok gépet..pedig màr màshol le van előlegezve.
-
Bogyi007
veterán
Arra gondolok hogy lehet az Extreme Digital és az Emag fúziója most hoz látványos eredményt és így nagyobb készletből tudnak gazdálkodni...
-
syler123
veterán
Ti nem tartotok az 1 év garanciától? Mert most talán lenne lehetőség valakitől átvenni a rendelését, aki 3 helyen leadta, de a garitól picit tartok.
-
Nem lenne baj ha a kedves euronics is mondana valamit különben mehet alátétnek a cp lemez

-
Madwe
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Vagy pl most vonták ki az eddigi visszamondott előrendeléselet, s küldtek ki egy kört az újabb szerencséseknek. Gondolom nem egyesével léptetgetik. Ugyanitt euronics levélre várok mióta láttam a hszt...

-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
E.Digi raktàr:
-Te Béla! Mi az a leponyvàzott raklap a sarokban?
-Nem tudom Sanyi, nyissuk fel.
-B+ Béla! Itt egy raklap PS5...
Szóljàl csak a Mancikànak hogy irja azokat az e-maileket, de qrvagyorsan àm! -
marquuard
veterán
Edigital pipa, felkészül Media Markt és Euronics. Valaki azért nemet is mondjon.
-
gyuromoj
veterán
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Nem második kör, hanem volt pletyka, hogy októberben lesz még egy előrendeléses kör újabb adag konzollal premierre. Sőt talán utána koreában meg is történt.
Ha tévedek akkor majd kijavít valaki. Amúgy örülök hogy sikerült sok embernek, 2 jó barátomnak írtam amikor itt beindultatok, nem sokkal később ők is megkapták a mailt.
-
válasz
gyuromoj
üzenetére
Amit eredetileg a premierre terveztek, azt már rég szétosztották, és valószínűtlen, hogy arról küldték most az értesítést (ennyire csak nem csúsztak meg vele). A következő, kisebb adag elvileg utána érkezne, de még idén. Szóval nem tudom, de ha minden előrendelőnek kiküldték most, hogy kapni fog első nap, akkor azért én élnék a gyanúperrel...
-
gyuromoj
veterán
Amúgy nem lehet hogy a pletykált második adagból jutott hirtelen?
-
Namosmeg tul sok lesz belole 😅
-
hombre[EU]
nagyúr
eddig senkinek nem volt most meg nincs hova rakni? wtf?!

-
-=Jam=-
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül

_Balee_: Persze, elég sok embert érdekelne úgyhogy még ne mondd le semmiképp szerintem. De, amúgy tényleg gyanús, hogy ilyen októberi rendelésekre is kiment ez a mail, szerintem mellényúltak egy kicsit az edigitálnál, vagy kurva nagy szállítmányt kapnak

-
_Balee_
aktív tag
Most kaptam a mailt az Extreme Digitaltól, hogy az előjegyzésem átment automatikusan előrendelésbe és a megjelenés napján jut a konzolból. Ez mind szép és jó, de azt hittem előtte azért megkérdezik, hogy kell-e még. Mert, hogy a Platinumshoptól biztosan lesz gépem, már a foglaló is be van fizetve. Valakit érdekelne, ha esetleg tényleg jutna az Extreme-től is?
-
dienesoft
csendes tag
Rendben, köszi a tanácsot! Egyelőre várok egy Media Marktos visszajelzésre, és az utolsó pillben mondom le az Extreme Digitalosat.
-
Steve1207
veterán
válasz
marquuard
üzenetére
Én kb 3 hete nyomtam rá az előjegyzésre, de ugyanez a mail jött nekem is.
Szerk: én amúgy nem fizettem be semmit sehova, nem is követtem a menetet, csak az SX rendeléskor "feliratkoztam" a várósorra. A két év gari nekem fontos lenne, de azért ha tényleg így van elgondolkodok, hogy akkor legyen meg aztán jónapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RangerFox