Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
3L1T3
addikt
válasz #44275968 #16640 üzenetére
Tévedésben élsz, mint mondtam SONY kérte, hogy kerüljön ki az oldalra és induljon el a PS5 "program" melyben érdeklődéseket gyüjt minden partner, hogy felmérjék a piacot, és ezért lesz egyáltalán itthon PS5 launchkor még ha kevés is.
Az a legnagyobb probléma, hogy próbáltok okosak lenni, de itt vagyok próbálok bizonyos kereteken belül infókat megosztani és abba is beleköttök! Kicsit elszaladt veletek a ló, arról nem beszélve, hogy még azt is megkötötték, hogy hány hírlevélben hívjuk fel már júniusban a vásárlók figyelmét, hogy érdeklődést lehet leadni a termékre.
Sajnálom, hogy van valaki aki lemarad róla megértem én is rajongók minden új cuccért, de ha egyszerűen kevés van akkor kevés van. ÉN személyesen kereskedelmi vezetőként néztem át az összes rendelést manuálisan és szűrtem ki azokat az embereket akik 10-15 db rendelést adtak le, hogy ne szopassanak be mást. Minden embernek 1 címre 1 konzolt fogunk kiküldeni mert ezt is én néztem át. Azt is garantálom, hogy időrendi sorrendben lett az összes kezelve.
Ennél többet nem tudok tenni, csipogjatok, elégedettlenkedjetek tovább.
A Magyar PlayStation tökéletesen felügyelte már az első bemutató óta a PS5 életútját és segítette, segíti a partnereket. Minden grafikai anyagot, tervet le kellett adni és hetente egyeztettek mindenkivel. Most is naponta kell küldeni mennyien fizettek előleget , hányan rendeltek kontrollert stb.
Ilyet írtok, hogy a cégek minden 9. emberből kinyerészkednek egy konzolt? WTF? Le lesz vonva a vételárból. Ha fizetsz kapsz első nap gépet, ha nem akkor nem. Megkapja olyan a lehetőséget aki készült, várja a konzolt.
Komolyan , ébresztő , nyugalom.
Ui.: Anyáznak minden kereskedelmi partnert facebookon, fórumokon. Tényleg térjetek észhez, mert ez nevetséges. Szerintetek nem akarja a SONY se kiszolgálni az igényeket? Hol voltatok 2020-ban, hogy globálisan milyen problémák hátráltatnak folyamatokat?
Kimaradsz majd elsz jövőre géped FIX 2 év garanciával.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
karmaresz
senior tag
válasz #44275968 #16642 üzenetére
Nem értem, mi a gond, ha nem mindenki ugyanolyan üzleti modellre épít. Az előrendeléssel gondolom a Sonyt is segítik, hogy lássa az igényeket. Arról nem ők tehetnek, hogy ennyire nagy az igény és ilyen korlátozott a kontingens. Szerintem, ha rajtuk múlna, a november elején rendelőket is kiszolgálnák első napon.
Mondom mindezt úgy, hogy én sem kapok tőlük hírlevelet, de mégis fel tudtam iratkozni június 14-én, azonban hozzám sem ért még el a diszpécser.
Szerk.:
Látom, miközben írtam, már 3L1T3 is megválaszolta, nálam részletesebben.[ Szerkesztve ]
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
d@vee
őstag
válasz #44275968 #16645 üzenetére
Ja Mindenkinek csak az szúrta a szemét hogy az érdeklődés gomb náluk egyenlő az előrendeléssel. Holott a korrekt az lett volna, hogy minden érdeklődőnek külöm ment volna egy mail, hogy xy indőponttól indul az előrendelési lehetőség. Mindenki más meg megtudta volna face, stb hirdetésből. Aztán mindenkinek egyenlő esélye van a pici darabszámból rendelni.
Engem nem igazán érdekel, tudom milyen a magyar piac.
Más meg engem tart kcsögnek, mert megrendeltem több helyről amint az igazi előrendelés futott. Úgynézki még így sem jut sehonnan, ez van.
De volt kereskedelmi ügyintézőként kicsit köcsögségnek tartom ezt, pedig a fő mozgatórugó nálunk is a pénz volt, mint mindenhol.
Az előleget még így is jó ötletnek tartom. Csak a komoly érdeklődők maradnak bent így, nem elhalászva más elől a lehetőséget.[ Szerkesztve ]
Ja
-
3L1T3
addikt
válasz #44275968 #16670 üzenetére
Ott kopogtass akik P betűvel kezdődnek (kb fél évente új nevükl van) és már 1 hónappal ezelőtt is ELŐRENDELÉS volt a kosárgombjuk és nem érdeklődés.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
-
törölt tag
válasz #44275968 #16719 üzenetére
Nekem is a sima kódos, bár a digitális változat, de ott is ugyanez a sztori. Esetleg a fizetési határidő a számlán nem releváns? az nekem 2020.11.27. Predakon-nal egyetértek, valszeg az ár miatt változott, mert én is még 145-ért ütöttem le a digitalt.
[ Szerkesztve ]
-
-
l.skywalker
félisten
válasz #44275968 #16885 üzenetére
Gondolkozz mielőtt hangulatot keltesz. Ő lemezeset rendelt én digitálisat. A lemezes már elfogyott a júniusi előrendelőknek már nem jutott lemezes gép, ha azt rendelt elő, akkor nem is hívták.
Ez mérgezi a közeget és állítja be a bolt képviselőjét rossz fényben, a figyelmetlenség, a tudatlanság vagy a tudatos rosszindulat. Hányinger.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
kzoli89
tag
válasz #44275968 #17528 üzenetére
Én még szept 17-én hajnali 05:44-kor rendeltem meg az Alza-tól. Aznap írtam nekik, hogy akkor ugye frankón meglesz, amire volt a válasz, hogy várhatóan, estére már az a széria nem is volt rendelhető, csak a februári szállításos. Most még azért rájuk írtam, hogy akkor mi van így pár nap után.
A biztonság kedvéért én személyes átvételt kértem, hogy kizárjuk a postát és egyéb futárszolgálatokat. -
veterán
válasz #44275968 #17766 üzenetére
Hát én Alzánál is rendeltem ahogy felkerült meg Euronics-ban is, ha mindkettő értesít, hogy átvehetem premierkor akkor mindkettőt megveszem, és akinek esetleg nem jutott és szeretné tovább adom az egyiket, természetesen normál áron! Digitális verzát rendeltem...
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz #44275968 #17797 üzenetére
Na most kapaszkodj.
Nem rendeltem még elő. ...csak érdeklődés volt, mert nem tudok dönteni.Igen, ezért lehet lemaradók róla.Nem baj. Az infót azért megosztottam, hátha valakinek jól jön.
Miért nem tudok dönteni?Sok infó hiányos még.
PS4 mentések jók lesznek a bc játékokhoz?Ha nem akkor az gáz, mert jó darabig még ps4es játékok fognak pörögni nálam.Semmi infó erről. Sok ps4es játék van amivel még játszanék, de nincs lista, ami megnyugtató lenne bc ügyileg. Fix két év gari január egytől. Lehet megvárom a felhasználói tapasztalatokat.
Lehet addig várok, amíg szarabb lesz az euró, ami miatt a ps5 drágább lesz jövőre... -
Petya2900XT
aktív tag
válasz #44275968 #17773 üzenetére
Ez az Euronicsos rendelésszám cseles lehet. Szerintem attól is függhet a rendelésszám,hogy milyen fizetési móddal fizetsz és milyen kiszállítást kérsz.
10:02-kor küldtem be a rendelést és 784-es számom van, nagyobb szám,mint aki utánam 15perccel rendelt? Érdekes volna.
Mellesleg aki kapott visszaigazolót az kért plusz garit rá vagy esetleg részletfizetést?
Gondolom én az 5év kiterjesztett gari miatt nem kaptam még visszaigazolót,mert pénzügyi tevékenységre vár a rendelésem státusza.
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest