Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Bambanő háza tája
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hachiko95
aktív tag
válasz polonic #174346 üzenetére
Közben szerkeztettem, az "elsődleges" kulcsszó kimaradt. Biztos megkapták már a PRO-t korábban, de az másodlagos volt.
Kíváncsi leszek mennyire lesz kihasználva egyből a PSSR és a fejlettebb RayTracing.Egyébként szerintem a PS5-ben is lenne még, nekem úgy tűnik a PS4-en és a PS3-on is a hardver gyengesége ellenére nagyobbakat alkottak. A PS5-nek nem volt megjelenéskor relatív gyengesége az elérhető hardverekhez képest, a legújabbat kapta mindenből. Plusz fejleszteni is sokkal könnyebb rá mint egy PS3-ra.
-
Rigormortiis
veterán
válasz syler123 #174338 üzenetére
Dehogy fogják letojni. Sokkal szélesebb réteget érnek el vele, igazából a pro az, ami kevésbé lesz prió. Az majd erőből megoldja, amit tud.
Én emlékszem még, mennyire durván jól nézett ki a ps4 generáció végén a Csucsi és a Tlou2 a premierkori fat ps4emen, de még a Ragnaröknek sem volt szégyenkeznivalója (noha azt már bőven ps5ön játszottam).
Mondjuk igazad lehet abban, hogy ha meg nem lesznek exkluzív belsős Sony fejlesztések, akkor...de ez meg a retek, lusta fejlesztők hibája.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
markknight
veterán
válasz Rigormortiis #174352 üzenetére
Lényegében most is a retek, lusta fejlesztők miatt kell a Pro, vannak olyan balf@szok már bocsánat, akik egy játékot nem tudnak kirakni a store-ba, meg hónapokig várják a választ a platform képviselőitől
-
Hachiko95
aktív tag
válasz Rigormortiis #174352 üzenetére
PS5-nél van 60-70 millió eladott darab, PRO-nál még semmi. Sőt szerintem ha belevesszük az Xboxokat és a PC-t, akkor is a PS5-nek kell lennie az elsődleges platformnak.
-
Wesder
félisten
válasz markknight #174353 üzenetére
Az hogy egy játék nem megfelelően fut, nem lustaság. Felejtsük már el ezt a faszságot.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
markknight
veterán
válasz Wesder #174355 üzenetére
Egyértelműen a Cyberpunknál is az volt a baj, hogy megelőzte a korát a játék.. ne viccelj már! Nézz meg egy Ragnarököt vagy egy Horizon 2-t! Párja nincs nekik PS5-ön, pedig nem mai játékok. Mosottas, droppoló trágyatelepeket dobnak elénk sorra, tisztelet a kivételnek. Itt majd Pro-nál még annyira se kell odafigyelni mint eddig, közben a látvány meg marad ugyanaz mint 3 éve
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz ldave #174341 üzenetére
Ennyi, ez pl. egy jó érv. Több nem is kell. Épp ezért fölösleges emlegetni azokat (exkluzív játékok, kényelem, ár-érték arány, stb.), amik már nem élnek.
Atesz40:
"Újra leîrom.Office,youtube ennyi."
Ez csak a fantáziád hiányáról árulkodik, a valóságtól meglehetősen távol áll. De mondtam már korábban, én még csak nem is hoztam fel érvként ezeket, mert nem lenne fair úgy, hogy nem is csak egyféle munkára használom a PC-t, vagy hogy szeretek régebbi játékokkal is játszani, illetve olyanokkal, ami konzolon nincs vagy éppen nem is volt soha."A te jelenlegi cuccaidra már nagy îvben tojni fog az Amd és NV is."
Mindig lesz "jelenlegi cuccom". Ráadásul a Pro 27-ben is kevés lesz pl. CPU terén már ahhoz is, ami most van. De megint csak, ezek irreleváns dolgok.markknight: Slusszpoén, hogy most a Black Mesa után (PC-exkluzív, Half-Life felújítás, itt lehet, hogy nem ismerik sokan) felraktam a Half-Life 2-t, és elég sokkoló volt látni, hogy a 20 éves játékban a víz/fizika/stb. jobb, mint a mai játékokban, mint pl. a Cyberpunk 2077-ben, vagy a lip-sync/mimika mennyivel jobb, mint az új AC-kben. Bizonyos területeken elképesztő, hogy milyen visszafelé haladás van AAA játékokban.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Rigormortiis
veterán
válasz Wesder #174355 üzenetére
Jajj már...most ne kezdjük el a megint az ue 4-5 ös játékok felsorolását, amik értékelhető grafikai/futásteljesítményt nyújtottak/nyújtanak.
A lusta fejlesztő/kiadó használ ue-t, azok meg gyakorlatilag egytől-egyik a kiszart hányás szintjén mozognak sok esetben ps5ön (ettől még lehetnek jó játékok). Ehhez kell majd a pro plusz ereje.
Én mondjuk pont magasról teszek erre, nem bánom, ha nem folyik ki a szemem, de attól még magasan a ff7r az év játéka a számomra attól, hogy úgy fut, ahogy.
Csak ne mentegessük a fejlesztőket (tisztelet a kivételnek, pl Remedy), és ne lepődjünk meg, hogy itt-ott lenyesnek az állományból.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Wesder
félisten
válasz markknight #174356 üzenetére
Csak mondod tovább...
A példáid egy konzolra készültek, míg a Cyberpunk meg 7 konzol + PC.Nem tudom miért ilyen nehéz megérteni.
Egyedül a Rockstar képes multiplatfom fejlesztőként olyan minőséget összerakni mint amit pl a Ragnarök képvisel, de ehez kell 8-10 év meg 2000+ ember részükröl.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
markknight
veterán
válasz Wesder #174359 üzenetére
Meg is válaszoltad magadnak, hogy azért szrnak bele, mert kell 8-10 év meg 2000+ ember, ergo költséges az egész. Nincs több kérdésem. Rockstarral meg felesleges példálózni. Ők bizonyítottak már, bizonyítani is fognak. Roi alapján pontosan kijön, hogy elkészítik a világ legdrágább játékát ami annyi odafigyelést kap mint 20 másik AAA-nak titulált szemét és már az első hónapokban visszahozza a pénzt. Csak a többiek meg pontosan vágják, hogy egy összetákolt valamit fognak lerakni, ezért nem is feszegetik a témát, így nem is mernek.
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz markknight #174325 üzenetére
a hsz második fele, már nekem is megfordult a fejemben
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
kwzatz
őstag
válasz Wesder #174359 üzenetére
"Egyedül a Rockstar képes multiplatfom fejlesztőként olyan minőséget összerakni"
Ez ugyanaz a Rockstar, aki az azóta is szuperül optimalizált GTA IV-et, a remek indulással büszkélkedő RDR2 PC portot (azóta már jó persze, mármint az optimalizáció) és az azóta is "egekig magasztalt" felújított GTA trilógiát hozta össze? Képesnek képes, de azért...[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Amikor kijött a PS5, akkor mindenki azért sírt, mert a PS4 miatt nincs fejlődés. És tényleg alig van PS5 only játék.
Most hogy itt a Pro, hirtelen nem az lesz a cél. Ugyanúgy fontos marad a PS5, mint 4 éve a PS4 fontos maradt.
Persze a Pro majd hoz magasabb felbontást és/vagy nagyobb fps-t bizonyos helyzetekben. De ez nem azt jelenti, hogy a sima PS5 hirtelen nem tud majd 60 fpst performanceban.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
kwzatz
őstag
válasz Atesz40 #174365 üzenetére
Ezt most pont olyannak írod, aki már az 5-öt sem szerette (a befejezéseknél pl. kevés ostobábban megírtat látni a játéktörténelemben, gondolok itt a "canon endingre" is), meg úgy általában a szériáért nincs oda és aki az RDR2-t kb. 12-15 óra után félretette már hónapokkal ezelőtt, mert mocskosul unta western-kedvelőként is. Valahogy nem jön át a "suttyó, szar ember, gengszter vagyok" téma, amit valamiért rengetegen élveznek, ez van.
szerk.: Közben látom szerkesztetted a "GTA 6 mikor jön PC-re?" kommented.
[ Szerkesztve ]
-
Raga
senior tag
Meghallgatása mindenképp ajánlott.
Hátha helyre rak 1-2 dolgot.
Én örülök hogy meghallgattam kijelentem marad a PS5 nem kell a Pro. -
nincsnév007
őstag
az ac mirageban a küldetések ott is szinthez vannak kötve, mint pl egy hogwarts legacyben?
-
lo_jo
senior tag
-
Wesder
félisten
válasz markknight #174360 üzenetére
Nem tehetek róla hogy továbbra sem érted hogy ez nem lustaság, hanem management probléma.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Atesz40 #174324 üzenetére
Mindentől függetlenül ez már nem a 2000-es évek. Ugyanazon a kijelzőn lehet minden konzolt és PC-t használni, legyen az egy gamer monitor vagy egy LG C/G akárhány. Én ugyanazt a tévét használom a Ps-hez, a Pc-hez és egy Switchez is, miközben a fotelben ülök előtte. Hogy emeljem a tétet, mindegyiken ugyanazzal a DualSense controllerrel játszom (a Switchet persze mókolni kellett hozzá).
www.adventuregames.hu
-
markknight
veterán
válasz Wesder #174375 üzenetére
Hiába próbálod kasztokra lebontani. A fejlesztő = fejlesztő cég és annak minden dolgozója, belértve a marketinget és a managementet is Szóval ne John Doe-t képzeld el, aki reggel 8-ra bejár a melóhelyre és alapból mérgelődik a crunch, család meg a szar fizetés miatt.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Három játékkal játszom felváltva.
Azt sem tudom melyiket toljam annyira elmerülök bennük.
Ehhez képest itt mindenről van szó, csak játékokról alig, mintha a bennetek élő játékos eltűnt volna és csak erről a nyomorult ps5 pro-ról lehetne polemizálni.
Lassan az lesz off, hogy mivel játszik éppen az ember és feleslegesnek érzi megosztani a tapasztalatait, mert mindenki egy hardver miatt remeg.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Wesder
félisten
válasz markknight #174377 üzenetére
Management alatt nem a felsővezetést értem, csak nem jut eszembe a magyar szó. Tehát van egy project, X platform, idő, pénz, emberek, és ha ez nem jól van elosztva, akkor nem is lesz jó a végeredmény. Gondolom azt nem kell magyarázni hogy ha csak egy platform van, akkor ezek az erőforrások nem oszlanak meg.
A PsychOdyssey dokumentumsorozat után nincs az érv amivel be tudnád nekem mesélni hogy lustaság miatt olyan a játékok minősége, amilyen.
-
krx21
nagyúr
Aki szeretne lemezes PS5 PRO-t. Tipp: 3-4 Media Markt-ban (Bp.)van még 1-1 darab…
Be kell menni személyesen és tájékozódni. Én már felkészültem..
A MM webshop-ban ez nem látszik! Szóval hajrá…[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz polonic #174390 üzenetére
Én stop shop MM-ból hoztam el az utolsót. De megkérdeztem, hogy nézze már meg, van e egyéb boltban. Volt még pár helyen, de csak 1-1. Nem jegyeztem meg őket, be kell menni és a központi gépen meg tudják mondani pontosan… Vagy hívj fel egy boltot, de ne a webshop-ot.. (az amúgy is egy másik cég…)
[ Szerkesztve ]
-
Nem bírtam várni, hogy az új Astro bot-ra legyen globális akció, így inkább vettem PSN ajándékkártyát 90k-ért 73k-t kellett fizetni. Így "akciósan" 17e ft-tal "olcsóbban" lehet megvenni az Astro botot A PSN előfizu megújjulása miatt úgyis kell lassan fizetni, jól jön ez az ajándékkártya
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
zozika84
őstag
válasz FireFox1996 #174398 üzenetére
Jol tetted. Szerintem 2024 legjobb jateka lett
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 4
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA® driverek topikja
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BestBuy topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest