Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz FireFox1996 #153862 üzenetére
Én most vettem így egy series s-t, semmi gond nincs vele, valószínűleg kiállítási darab volt, a csomagban gyárilag van elem, az hiányzott csak.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
spleenszuru
őstag
-
Dzsekobsz
csendes tag
válasz FireFox1996 #154398 üzenetére
A fizetés mennyire macerás egyébként ebben az esetben? Gondolom, hogy csak török lírával lehet fizetni mindenért ha török accountod van.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz FireFox1996 #154446 üzenetére
Jobb a fűtése? Akkor le is cserélem, hátha bemelegíti a szobát.
Sic Parvis Magna
-
Rigormortiis
veterán
válasz FireFox1996 #154462 üzenetére
Én nem értem, miért jó kockáztatni pár ezer forint miatt ilyen mindenféle külföldi accountokkal, de ti tudjátok...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Wesder
félisten
válasz FireFox1996 #154469 üzenetére
"Sony alapból engedélyezi ilyen módon használni a PS-et."
Nem engedi. Ezèrt simán megbanánolnak ha "vèletlen" kiderülne hogy hamis adatokkal regisztrálsz accountot.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Omateee
tag
Engedélyezi? Már azzal szembemész a szabályozással, hogy hamis adatokat adsz meg a regisztrációkor.
Lelked rajta, de nekem valamiért ilyenkor mindig a majom-banán párhuzam jut eszembe... -
Rigormortiis
veterán
Semmi gondom nincs vele, ha így csinálod, de még a régi xbox360as időkből eszembe jut egy kollégám esete: akkoriban még nem is lehetett magyar accountot regisztrálni, mindannyian Londonban laktunk Aztán pár év múlva, miután többszázezer forintot elköltött a marketplace-n, egyszer csak bannolták. A magyar support nem tudott segíteni, mivel csak hw-vel foglalkoztak, a nagy nehezen elért UK support pedig csak széttárta a karjait: ránéztek az accountra, és nem egyezett a bankkártyához rendelt és az accounton megadott lakcím. Hangsúlyozom: súlyos százezreket költött el és egy szava sem lehetett (nyilván ha feltöltögette volna, akkor lehet nem szúr szemet).
És lehet, hogy a vpn-el "át tudod vágni" vásárláskor a rendszert, de ha a Sony egyszer is megnézi, hogy az accounthoz rendelt Ps5 honnan jelentkezik be, pontosan ugyanez történthet.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
törölt tag
válasz FireFox1996 #154462 üzenetére
Paysafecarddal lehet esetleg próbálkozni, mikor legutóbb próbáltam engedte forintból feltölteni a brit walletet is.
[ Szerkesztve ]
-
Sliderxy
senior tag
válasz FireFox1996 #154500 üzenetére
Már kiveséztük, hogy nem mindenkinek jár. Nem mindegy mikor jár le az előfizetésed.
Nekem full áron számolja, teljesen mindegy honnan nézem. -
xXxian
senior tag
válasz FireFox1996 #154500 üzenetére
Szia!
Látom, képben vagy. A gyerekek kapnak Karácsonyra PS5-öt. Amit eddig beszereztem hozzá, az a Ratchet & Clank (lemezen).
-Ezzel minden további nélkül tudnak majd játszani, vagy ehhez is kell valamilyen előfizetés?
-Lesz előre telepítve bármilyen más játék? Ha igen, lehet tudni, hogy milyen?
-Jól tudom, hogy itt is vannak ingyenesen játszható játék-pakk, a GamePass-hoz hasonlatosan? Ha igen, lehet csekkolni mi van ebben?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
xXxian
senior tag
válasz FireFox1996 #154507 üzenetére
Nagyon köszönöm és Omateee-nek is!
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
nagyúr
válasz FireFox1996 #159884 üzenetére
Nincs. Ha letöltötted akkor onnantól nincs refund (tehát el se kell indítani hozzá, hogy eless a refund lehetőségétől).
-
F-ECT$
titán
-
MODERÁTOR
Sajnos nincs. Visszatérítést csak addig lehet kérni, amíg még nem indítottad el a játék letöltését. Tehát ilyen jellegű kipróbálásra nincs lehetőség.
-
LÁZ
addikt
ha elindítottad, már nincs refund, mondjuk miért is lenne, vannak demók az extra/premium csomagban (de simán lehet, hogy az adott játék is benne van alapból), de nem az összes játékból....
nézd meg előtte a jutubon, ha nem vagy biztos a vásárlásban..
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
MODERÁTOR
válasz FireFox1996 #160375 üzenetére
Nem tudok ilyen limitről. Nálam négy account is be van jelentkezve, és szabadon lehet váltogatni közöttük.
Akkor lehet ilyen probléma, ha vendégként jelentkezel be, ami a természetéből adódóan csak ideiglenes. -
F-ECT$
titán
-
Mike
veterán
válasz FireFox1996 #162805 üzenetére
Ps4-n voltak mappák, itt nem tudok róla
-
nagyúr
Ezt úgy 4. éve nem sikerült megugrani a sonynak sajnos.
-
Krethx
aktív tag
Game Library-n belül tudod csak mappákba tenni. Nálam az összes játék rendszerezve van. Az ingyenes havi játékok el vannak rejtve. Ami abból kell azt betettem egy mappába. Így nem látom a megvásároltak között. (Mivel csak online vásárolok.)
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
fausto
addikt
válasz FireFox1996 #174161 üzenetére
Majd ha leakciózzák. Vagy valahonnan veszel kedvezményes feltöltőt, de ezt majd más megmondja, mert én nem tudom, honnan szokták.
-
LÁZ
addikt
gyüjtögeted a ps stars pontokat, és beváltod wallet egyenlegre, vagy olcsóbban veszel a neten feltöltőkártyát, és abból fizeted, én 18ért vettem 25k-s feltöltőt a
...[driffle-rő] insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
F-ECT$
titán
Digitálisan az árát nem tudod csökkenteni. Ahogy írták is feltöltőkártyát tudsz a névérték alatt venni.
Vagy lemez (jelenleg 20k körül mennek), de gondolom az nem játszik.
Dive ever, work never.
-
LÁZ
addikt
válasz FireFox1996 #174179 üzenetére
a feltöltő a walletre megy, abból meg azt veszel amit akarsz , illetve ha pl 25k van a walleten és 26k-ért akarsz venni bármit is, akkor mindig automatikusan a walletről vonja le először a pénzt, és csak utána a kártyáról/paypalról a maradékot.
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
zozika84
őstag
válasz FireFox1996 #174398 üzenetére
Jol tetted. Szerintem 2024 legjobb jateka lett
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
fausto
addikt
válasz FireFox1996 #174403 üzenetére
Ez több ponton user error. Alap, hogy legyen valami értelmezhető vásárlási limit, 2 lépcsős azonosítás. De nekem egy amúgy is egy kicsit scifi, ha 30.000 Ft-os játék árakkal számolok, 1M Ft akkor is több, mint 30 vásárlás, ahogy ismerem a Store tempoját, az nem pár perc
-
LÁZ
addikt
válasz FireFox1996 #174403 üzenetére
sajnálatos a dolog, de ha volt sms értesitő, akkor már az elsőnél lehetett volna intézkedni, nem megvárni az 1 misit, bár ha botokkal intézték, akkor hamar le lehet tudni azt az 1 misit mindenesetre 2lépcsős azonositás alap bármilyen vásárlós accounthoz.
remélhetőleg ezek után beállitotta
-
Wesder
félisten
válasz FireFox1996 #174420 üzenetére
Nyílván csak vicceltem, hisz nem az az általános hogy hipp-hopp eléri az ember a supportot, meg segítenek.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz FireFox1996 #174455 üzenetére
Minek migrálnál át bármit is? Nem az eredeti helyére teszed az ssd-t, hanem pluszban . A gyárit ki se lehet venni a konzolból, rá van forrasztva az alaplapra.
www.adventuregames.hu
-
MODERÁTOR
válasz FireFox1996 #174455 üzenetére
Ha nem szeretnéd újra letölteni ezeket a játékokat, illetve újratelepíteni lemezről, akkor ideiglenesen átmozgathatod őket a konzol gyári SSD-jére, illetve ha ott sincs hely, akkor USB 3-as külső vinyóra is.
A játékmentések azok nem az M.2-es SSD-n vannak, szóval azokkal nem kell foglalkozni, mert csere után is megmaradnak.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz FireFox1996 #174461 üzenetére
Ja, utólag esett le
A mentéseket a Ps plus felhő is tárolja, meg a gyári ssd is. A játékokat meg újra le kell tölteni/telepíteni, vagy a fenti módszerek valamelyikével átmásolni, bár abban nem vagyok biztos, hogy a PC látná a Ps fájlrendszerét és nem akarná-e rögtön leformázni azt az SSD-t.www.adventuregames.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest