Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz Mezcal #173797 üzenetére
Látom még mindig nem érted.
Én vagyok a hülye amiért esélyt adok neked hogy megszólalj...
Szerk.
De várj, akkor lemegyek a szintedre.
Az az 1% "bukás" még mindig 3x több, mint ahányan a Concorddal játszottak.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
monster95
tag
válasz markknight #173802 üzenetére
Azért lesznek még itt durranások ebben a generációban,pl:Gta6,új maffia,deat stranding 2…..
Nem kell ezt még temetni.Nem ez a pro hátránya.
Hanem hogy át akarják baszni a vásárlót amennyire csak lehet.Köszönjük Sony hogy ennyit ér nektek a vásárlói körötök.
Még le is írták hogy nem lenne sehol a ps5 a vásárlók nélkül. -
F-ECT$
titán
válasz markknight #173791 üzenetére
A PS4 Pro a PS4 eladások 15%-át hozta, szerintetem ez se lesz több a generáció végére.
Dive ever, work never.
-
nesh_019
senior tag
Szerintem amekkora a népharag a PS5 Pro miatt szerintem csökkenteni fogják az árát a novemberi megjelenésig.
Azért tegyük tisztába hogy nem többször erősebb mint a alap PS5 és ezért nem jó ez az ár neki. Szerintem ha ez PS6 lenne akkor is sok lenne.
Én max 250-280 adnék érte és az lenne a logikus ár.Az új mafia-t már le is huzhatjátok a retyon mert megint a Hangar 13 csinálja ami egy csapnivaló stúdió...
[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
F-ECT$
titán
válasz markknight #173798 üzenetére
Az elmúlt 30 év nem ezt az árazást vetítette előre. Ez okozza a felháborodást. Ilyen egyszerű. Ha $600 lenne, akkor mindenki örülne.
Illetve eddig a dollár euró váltás is más volt, most már ezt se nyeli be a Sony.Dive ever, work never.
-
syler123
veterán
Hagyni kellett volna a Pro-t a francba és 2-3 év múlva jött volna a rendes PS6, már jobb procival, vga-val.
Már alig várom, hogy a 60 fps legyen a standard, Ps5 pro-n 1080P-ben, Ps5-ön meg 480P-ben Már komolyan rosszabb felbontáson játszunk, mint a Ps4 idejében és szerintem lesz ez még lejjebb. -
Moby
addikt
válasz nesh_019 #173805 üzenetére
Szerintem erről sincs szó. Nincs népharag. Arról van szó, hogy a sony jelenleg nem tudta elomondani hitelt érdemlően a vásárlóinak, hogy mi kerül ezen a gépen ennyibe. Cerny bemutatója egy történelmi léptékben szar, semmitmondó, és hiteltelen bemutató volt. Ez egy kijavítható hiba. Nem az árat kell csökkenteni, egy jobb bemutató kell, amin olyat mutat a sony, amitől tátva marad az emberek szája. Szerintem ez nem lehetetlen.
-
nesh_019
senior tag
Ha instant adnának hozzá 10-20 nagyon jó exkluzív címet akkor megérne, de most hogy fidelityben 60FPSel játszak a PS4-es felturbozott Last of Us 2vel, hát az nem big deal. Sporolás.
Nézzétek meg a Sony részvényeket, folyamatosan esnek lefelé.
[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
flake
csendes tag
válasz Lackooo84 #173778 üzenetére
Köszi a választ! Hát az van, hogy ezt is cserélték 5x
Kínai rendelés esetén megesik, hogy az 5-ből vagy 2 gyárilag hibásan érkezik, de hogy mind szar, arra elég kicsi az esély. Tényleg kifogytunk az ötletekből. No signal hiba esetén mindenki erre a két problémára gondol, mert a gyakorlat az, hogy nem is nagyon szokott más baja lenni, aminek ez a hibajelenség az eredménye. Már arra is gondoltam, hogy hibás HDMI csatlakozóra cserélték a jót és ezért hisszük, hogy minden IC rosszcreating rivers in the desert
-
-
kecsu10
aktív tag
Last of us 3 lesz-e? Mert én csak amiatt vettem meg a konzolt. Remélem nem hagynak minket nélküle, de már kezdek félni , hogy az sem lesz! Tudtok róla valamit?
-
kecsu10
aktív tag
válasz Bad Pritt #173815 üzenetére
De várj, én akkor vettem a konzolt mikor megjelent, szépen sütött a nap, a négyes gépet a Sony ellátta jobbnál jobb exkluzív játékokkal, nem gondoltam, hogy az jön ami lett Hónapok óta, (fél éve?) be se volt kapcsolva, remélem még működik... Vagy vegyem meg újból a Last of us remastered remaket, hátha más lesz a sztori? Már kínomban röhögök
-
kecsu10
aktív tag
válasz Wesder #173816 üzenetére
Ez a baj itt hölgyek és urak, nem az, hogy hány fps meg milyen felbontás. A probléma gyökere az, hogy normális játékok nem jönnek, de közben marketing duma az van, és vegyél meg külön egy 20 forintos műanyag tartót is. S még ezt is el lehet adni, s van arcuk ahhoz, hogy PS4 játékot mutatnak egy bemutatón! Nem a 800 euró a legfőbb baj szerintem. Amennyiben indokolt, fáj, de kifizeti az ember. Azonban ezt semmilyen játékfelhozatal jelenleg nem indokolja sajnos. Számomra biztosan nem.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Elderath #173812 üzenetére
Sokkal jobb minőségben sem érdekelt volna senkit a sok éves játékokban a háttérben lévő fákra rázoomolás. Ez egy rossz vicc volt csak inkább. Ezt nem hihette senki komolyan a sonynál, hogy ez műkdni fog, hogy totál érdeketelen dolgokat mutogatva bevágják a a 700 dodós árat.
Pont olyan volt ez, mint az elmúlt pár évben a sony általános kommunikációs stratégiája. Ami a működésképtelen szar, és a nemlétezés között oszcillál.[ Szerkesztve ]
-
kecsu10
aktív tag
válasz Bad Pritt #173819 üzenetére
Van persze, most épp sikerült magam rávenni az Alan Wake 2-re, nem rossz, de az első fejezet után érzem, hogy sehol nincs minőségben sajnos egy Resihez képest. Jól eltoltam ezt a konzol vásárlást, dehát azt gondoltam alapvetés, hogy a Sony a legnagyobb címeinek egyikét megadja ismét nekünk. Most már legalább tudom, hogy ezt sem szabad elvárni.
-
-
Moby
addikt
válasz Elderath #173823 üzenetére
Olyat kellett volna mutatni, amit korábban senki sem látott. És mindegy is lett volna, hogy mennyit tett hozzá a pro. Valamit, ami üt. Amiből a DF csemegézős videót készíthetett volna, hogy mit nem vettünk észre. Ehelyett Cerny egy olyan szart borított a világ naykába, amiől a sokat látott tech influenszerek sem tudnak nemhogy várat, de még egy viskót sem felhúzni. 2 órán belül kint volt a videón, de ők sem tudnak ehhez a nagy semmihez hozzátenni bármi értelmeset, csak makognak ők is. Egy rohadt vaktöltényt sem sikerült senki fegyverébe tenni.
De erre még megjelenésig lehet egy resetet tolni. -
kecsu10
aktív tag
válasz Wesder #173825 üzenetére
Sajnos mély irónia volt amit leírtam, mert emlékszem az olyan jellegű tervekre. S elszomorító, hogy egy stúdiót, talán az egyetlent, aki képes még ilyen játékokat összehozni mint a Last of us, képesek lennének elpazarolni, hogy csináljanak nekik pénznyomd(ának hitt) egyen lövöldét. Csak reménykedni tudok, hogy a Silent Hill 2 remaket nem tolták el, és olyan lesz amilyennek lennie kell. S abban is, hogy a Capcom hoz ki rövidesen valamit, mert ők tartják a szintet és a From. Pedig utóbbihoz teljesen béna vagyok, de az legalább minőség. A elmúlt évek ps exkluzív játékai közül egyedül a Returnalnél mondtam azt, hogy ez igen, ez valami! Bocsánat, csak szomorú vagyok ezek miatt...
-
TBT
addikt
válasz Phoen|x #173830 üzenetére
De tényleg így van. Szegény Astro Bot egy igazán jó játék lett. A Sony büszke lehet rá, már felcsillant a remény, hogy kimásznak a Concord mocsarából (Sony hírnevének is jót tesznek az ilyen játékok). A tegnapi napig ez így is volt, aztán jött a PS5 Pro bejelentése...
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
undercover
őstag
Amugy attól, hogy sok ember most panaszkodik, hogy drága a PS5 Pro nem biztos, hogy nem fog eladási rekordokat döntögetni.
Én emlékszem, hogy sokat az aktuális COD-ra is annyi negatív értékelés jön meg fúúj ez nem kell. Aztán mégis mindig milliós eladásai vannak.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Mezcal
addikt
Röhögök itt a a sok rinyán a Pro ára miatt. Egy jó tv jóval drágább, a legjobb tévék ára sokszorosa a pro árának. Egy jó pc drágább, a nagyon jó gémer pc meg csillagos ég. S24 ultra 6 kiló. Iphone szintén. De csúnya Sony. Ja.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Wesder
félisten
válasz Mezcal #173834 üzenetére
Engem nem mozgat hogy bukott a Concord, (viccesnek vicces) csak miután a Sony összehozta a játékipar legnagyobb buktáját evör, kicsit képmutató másra mutogatni jelenleg.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
kwzatz
őstag
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Mike
veterán
Nyafogás helyett tessék örülni, megkaptátok a 60 fpst, ami miatt állandóan engem csesztettetek. Hát tessék! Remélem az összes fps huszár és 120 fps rovar vesz prot 2x áron
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
válasz Mezcal #173846 üzenetére
Továbbra is Steamen játszanak vele kétezren, a többi platformot meg még mindig nem veszed figyelembe. (nyílván szándékosan)
De persze ennek még mindig semmi köze a Helldivers 2-höz, csak neked azonnal vêdelmi pozicióba kellett vágnod magad és másra mutogatni, mert valaki meg merte kérdezni hogy játszanak-e még vele az emberek.
-
DaVE-1
aktív tag
válasz Mezcal #173847 üzenetére
4K-n mi avul el??? Ja persze tudom jön majd a 8K ja jön amikor real 4K-t se tud egy gép se de jön ja JÖn!!! Majd 10 év múlva talán elavul a már most 4 éves 4k tv-m... biztosan.
Tönkre még nem ment tv-m ...De halottam olanokról akik beszáéltek róla hogy létezik a jelenség. -
F-ECT$
titán
Végigjátszottam az Astrot, jött is egyből a gratuláló levél. Mondjuk abban azt írták hogy 6 óra volt, a konzol meg 10-et mért.
Egyébként van már infó, hogy mennyi ment el belőle az első pár napban?
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest