Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Rathrol #129807 üzenetére
Kiírja hogy nincs jel, akkor általában semmi sincs. Hang se.
Lehet először egy másik HDMI porton kellene megpróbálni, hogy produkálja -e ezt a hibát. Illetve és/vagy kábel cserével.Nem igazán normális dolog. Mert így olyan, mintha időnként nem lenne kapcsolat a TV és a konzol között.Szerk.:
Most nem tudom módosítottál vagy én olvastam félre."Viszont a tv nem írja ki hogy nincs jel, de ki se lehet kapcsolni a tv-t ilyenkor"
Ez mit jelent pontosan? Kifagy a TV? Nem kapcsol ki, nem reagál semmire?
Mert akkor először ott kellene egy gyári visszaállítás. Jó esetben, de kis eséllyel megoldja a gondot. Meg nézz rá, hogy van -e frissítés.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
LÁZ
addikt
válasz Rathrol #157695 üzenetére
az [inzone buds] meglepően olcsó a sonynál itthon, de most a [kaira pro] is jó árban van, a haptic feedback elég sokat dob rajta...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Elderath
őstag
válasz Rathrol #159989 üzenetére
Lófaszt nem ér a VRR. A frame drop az frame drop. Én érzem gsynch meg VRR mellett is
Közben Helldivers szerverek megint kigyulladtak. 330k volt csak steamen online, erre sony benyögte hogy ingyenes a multi a hétvégén...ezek a barmok
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
TBT
addikt
válasz Rathrol #174189 üzenetére
Igen... külföldön is, ezért panaszkodik mindenki minden online felületen és emiatt csökkent a Sony részvénye is az elmúlt napok után. Persze lesznek akik venni fogják, de ez nem lesz akkora slágertermék, mint a sima PS5 volt, ebben biztos vagyok.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
bandi0000
nagyúr
válasz Rathrol #174843 üzenetére
60fps a cél, nem a 120, szal nem is értem mi az agymenés... Én 4k tv-n játszok, igaz 120hz-es de mivel max a 60 fps-t támogatja a játékok 90%-a, így én ahogy megjelenik a pre order gomb már nyomok is rá, sőt szabadságot veszek ki aznapra mikor hozza a futár
Xbox One: bandymnc
-
F-ECT$
titán
válasz Rathrol #177748 üzenetére
A marketing ígéret az, hogy amit a PS5 tud Quality módban 30 fps-sel, azt a látványt fogja majd a PS5 Pro tudni 60 fps-sel. Persze ettől még megmarad a 60 fps mód a sima PS5 esetén is, de az csúnyább lesz (ez a Performance mód), mint a Quality mód (mint ahogy most is az).
Idővel szerintem azért várható az is, hogy egy adott játékban nem lesz 60 fps mód a sima PS5 esetén (csak 30) még Performance módban sem, és a Pro meg hozni fogja a 60-at.
Az tuti nem lesz, hogy egy adott játék csak a Pro-ra jön, de a sima PS5-re nem.
A fórum többsége simán venné a Pro-t, ha 250k körül lenne, de a 330k + 50k disc drive (+12k talp) kicsit soknak tűnik ennyiért. De ha nem okoz gondot ekkora összeg kifizetése, nem érzed úgy, hogy többet érdemelnél ennyi pénzért, akkor nyugodtan vedd meg, hiszen egy csomó játék jobban / szebben fog futni rajta.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
nagyúr
Ha nem okoz megélhetési válságot, és sokat játszol, +újabb játékokkal is majd (a jövőben), akkor szerintem igen.
Én pl terveztem pár remake játékot újra kijátszani, és így pont mégszebbek lesznek ezek, de csak emiatt nem vettem volna nyilván, de ez + a jövőbeni különbségek miatt hosszabb távon már igen.
Szerintem amúgy sokkal több játék kap majd visszamenőleg is Pro Enhanced profilt később, csak most még nem ezzel foglalkoznak, meg mérlegelik mit lehetne "jobbá" tenni, stb.
Az elmúlt 1-2 év címeit én majdnem biztosan ide veszem, meg valószínűleg jópár Sony belsős cím is még kap majd valamit, csak nem ez a prioritás most.Illetve, ha 60 fps mániás vagy, mert "az alatt nincs élet", akkor meg alap a Pro gép.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
KaitouP
nagyúr
Annyian feltették már ezt a kérdést, és nyilván fel is fogják még, de egyértelműen el lett mondva, hogy mit kínál a Pro gép, kiknek szól - neked kell eldönteni, hogy hova tartozol. Ha szétb*sz a fomo és úgy érzed hogy a legjobb gépet kell birtokolnod hogy több helyen, több játékban menjen a 60 képkocka jobb minőség mellett, akkor → Pro. Ha úgy érzed, ez nem éri meg neked a felárat, akkor maradj az alapgépen.
Az más kérdés hogy mennyire lesz szopóroller azoknak, akik a base gépen maradnak (a túlnyomó többség), mennyire lesz "leszarom az optimalizációt, majd a Pro erőből megoldja" mentalitása a fejlesztőknek (a leszarás eddig jelen volt sok esetben, csak nem volt erősebb gép variáns).
Keep in mind: pár év múlva valószínűleg villant a Sony egy PS6-ot.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
MODERÁTOR
A Pro-tól pont azt lehet várni, mint amit kaptunk az alapgéptől még a generáció elején. Akkoriban PS4-re is kijöttek a játékok, ergo az volt a célplatform, és úgy könnyűszerrel javították fel őket PS5-re.
Most, hogy már a PS5 a célplatform, eleve abból próbálnak kihozni mindent, és a Pro lesz az, ami kapja a feljavításokat. És nem feltétlenül most azonnal látszódik az előnye, hanem inkább a jövőbeli játékoknál fog kijönni. Szóval pár évig bizonyosan jobb lesz, amíg megérkezik a PS6.
-
S e t h
nagyúr
Tegnap kezdtem el játszani a Dark Souls 2-vel.
Valami ocsortány hányás kinézetileg, de élményben veri a mai mezőny nagy részét.
De elhiszem, hogy van olyan ps5 tulaj akit a Sonynak sikerült meggyőznie, hogy na majd most lesz igazán élmény(újra) játszani(a).This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bbuffy
senior tag
válasz Rathrol #179509 üzenetére
Mondhatjuk hogy Átlag János általános felhasználású helyi lakos számára nem fog megváltást hozni a játékélményben?
Olyan jók ezek a textúraszekszelések, de 15 perc után mindenki a játékkal foglalkozik úgyis. Ha meg nem
jön be neki lehet ultra RT akkor is törli[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
krx21
nagyúr
válasz Rathrol #179507 üzenetére
Ez egy igazi troll videó. Vannak igazi részletes elemzések. Gyakorlatilag a minőségi módot jeleníti meg még szebben és dupla frame-el. Akinek ez nem jelent semmit, az ne véleményezzen hardver összehasonlításokat… kb. ennyi.
Ezt a PRO elleni kampányt is kinövi majd a konzol közönség. A PC piacon nem támadnak egy erősebb, drágább vga-t. Mindenki tudja melyiket akarja megvenni és miért.- -
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz Rathrol #182043 üzenetére
Számomra egészen döbbenetes, hogy egyesek milyen érvrendszert állítanak fel amellett, és azt utólag meg is ideologizálják maguknak, hogy miért NE vegyék meg a Pro-t. Pedig egy hobbi mindig is érzelmi kérdés volt, nem ráció.
Tudjátok miért vettem meg
Mert ez a hobbim, és szeretem, és ugyan tucat érvet találhattam volna, hogy miért ne vegyem meg, de eszembe se volt, mert ez a hobbim. És egy 4 éves használt, már garancia nélküli gépet lecseréltem egy tök új, az elérhető legmodernebb és erősseb technológiára, amihez volt 3 év garancia.bazdmeg?És mert örömet okoz, jó ránézni, jó érzéssel veszem kézbe. Egy másodpercig nem érdekel, hogy mennyibe került, nem számolgatom, hogy abból a pénzből meddig vettem volna szójás virslit, egyszerűen csak örülök neki és élvezem. Pláne nem állok oda telefonnal decibeleket mérni. Mert ez (is) a hobbim,
.bazdmeg[ Szerkesztve ]
W | W | H | W | W | W | H
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest