Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vm93hun
aktív tag
válasz RangerFox #128653 üzenetére
Megtörtént, most már bent is van a library-ben, de akkor sem értem, hogy most mit csináltam másképp, mint az előző alkalommal. Most legalább kétszer szerepel ugyanaz a játék a vásárlási előzményekben:
Tudom, first world problémán rugózok itten, ami nem lenne beszédtéma, ha ezt korábban megejtettem volna, de ha ennyit fizetek a szolgáltatásért prémium címszóval, akkor el is várom tőle, hogy rendesen működjön is.[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Mezcal
addikt
Most hogy van ez a prémiummal (nekem plus van) ha PS3 játékkal streamelve játszom, akkor is megkapom a trófeákat?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
markknight
veterán
A PS Store-ban a kereső által kidobott játékok közül mind játszható PS5-ön? Ami nem azt kiírná igaz? (pl Nier Automata) Valami rémlik még a PS4-es érából mikor PS3-as játékokra kerestem, de már nem emlékszem a konzolon vagy a weben volt-e ilyen figyelmeztetés.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
válasz markknight #128661 üzenetére
-
T.Peter
őstag
válasz markknight #128630 üzenetére
Szerintem elobb definialnod kellett volna, hogy mi neked a next gen, mivel ha szerinted nem next gen barmelyik UE5 demo amit az Epic kiadott, akkor nem tudom mi. Semmi nincs azon a szinten jelenleg es sajnos azt se latni hogy ki mikor lesz.
Megnezheted a Fortnite-ot is, ahhoz kepest is minden mas el van maradva. Hiaba olyan az art style, latszik mekkorat ugrott az UE5 miatt. Amugy meg meg pc-n is a native 4k 60fps epic settings csak 4090-nel van meg, az sem mindig, szoval szerintem a TSR-rel 1080p-rol upscaled 4k high settings konzolon nagyszeru munka.
Ha pedig ez meg mindig nem eleg akkor tudom ajanlani pc-n a full rt jatekokat nvidia-n mint pl a portal rtx. -
Maxtreme
addikt
válasz RangerFox #128662 üzenetére
Hivatalosan
Ezen kívül amiről hirtelen tudok:
- Lara croft and the temple of osiris. ps5-ön a store fel sem ajánlja. Pc-n a weboldalról meg tudod venni, de sok köszönet nem lesz bent (bugos)
Ac Syndicate - Bugos
Deathstate nem kompatibilis. (pedig az egyetlen vampire survivors szerűség lenne ps5-re )
Ezen kívül marha sok régebbi ps networkos indie játék is kuka..Aztán ezek amikről csak én tudok, nyilván van még baromi sok
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0418
őstag
válasz T.Peter #128663 üzenetére
En erre a pc eros/konzol gyenge vitara csak annyit mondok, hogy nekem van mindketto. Az alairasban szereplo pc illetve egy ps5. En leestem a szekrol amikor meglattam a gow:ragnarok grafikajat sajat szemmel. Pedig csak performance modban jatszottam. Igen az egyetlen es szamomra nagyon negativ hatrany a 30fps-es quality mod szinte az osszes jateknal. Pc-n 1440p 165hzem, 100+fpsel jatszok akarmit evek ota. Es igen fajo pont amikor atmesz psre es “darabos” a kep a 30fps miatt. De ezzel sincs gond ha az arat nezzuk, max ha van akkor megveszem pcre es ott jatszom vele. Epp a last of us part1-et kezdtem el ps-en, nekem ez is gyonyoru. A hogwarts-on meg gondolkodok melyik platformon nyomjam. A ps amennyibe kerul raadasul nem evente kell venni boven tudja amit kell. Egy komolyabb gamer pc (ami legalabb egy 3080nal kezdodik) 500-700ezer. Es annyival nem szebb a jatek ott sem, es nem megy el 5evig.
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
3L1T3
addikt
válasz KaitouP #128654 üzenetére
Akkor nézd meg ezt ami csak egy patchet kapott ps5-re.
[RIDE 4 in FIRST PERSON is INSANE | Ultra High Realistic Graphics]“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Krisz0418
őstag
válasz Szabi® #128668 üzenetére
Mindig is utaltam ezt a dls/fsr dolgot. Uj cod, miles morales, far cry6, es hasonlok mind futnak boven. De pc-n 3honapja csak fifazok, minden mast ps-en nyomom tv-n
[ Szerkesztve ]
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
Szabi®
addikt
válasz Krisz0418 #128669 üzenetére
Jó tartalék van még benne akkor, egyszer néztem (2-3 éve), de drágább volt mint egy 2070 jóval, és attól csak 15-20%-al volt jobb . . . ezért 2070-lett (amit 3070 váltott), az viszont 4k-ba felejtős, még régebbi címeknél is, RDR2 full low, 4 k 35~ fps,
De nem szeretnék itt offolni, ezúton is elnézést a topiktól[ Szerkesztve ]
-
Krisz0418
őstag
válasz Krisz0418 #128669 üzenetére
De egy ideje hidegen hagy a pc tema. Fifat is csak azert ott mert ott nyitottam jo jatekost most bepotolom a sok ps exkluzivot. Gow mar platina, most jon a last of us, pokemberek stb.
-
markknight
veterán
Van az mikor hallom, hogy asszony jön, nekem pedig van három másodpercem alvó módba tenni a gépet majd mikor ébresztem akkor a játék onnan folytatódik ahol abbahagytam. Ez az azonnali folytatás vagy minek nevezik, mennyire rontja a gép élettartamát? Ajánlott így hagyni akár 1-2 napra is? Ugyanaz az elv mint az alvó mód PC-nél?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz markknight #128677 üzenetére
Nem rontja az élettartamát, csupán kicsivel több áramot eszik, mintha simán alvóba tennéd/kikapcsolnád.
-
Bazsi747
aktív tag
Sziasztok,már hetek óta elindítom a Dayzt-t PS5 ön és abban a pillanatban megszűnik a hdr és csak az úrindítás olda meg,nem is lehet vele játszani így.hihetetlen
-
Nem ajánlom hosszú távon. Ha ilyen 20-30perc az rendben van, de több nap esetén lehet áram kimaradás vagy bármi és nem szereti. Inkább kapcsold ki ha ott hagynád hosszú ideig.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Krisz0418
őstag
Nekem amiota megvan, igaz csak 2honapja de sose volt kikapcsolva. Mindig alvo modban van, tolti a kontit is es folytatom a jatekot ahol abbahagytam. A fogyasztas abszolut nem erdekel, aramszunet felenk meg szokoevente 1x van
-
törölt tag
Asszony nem tudja hogy konzolt vettél?
-
Yodafon
senior tag
PS5 kontroller akksija mennyire szereti a naponta töltest? Tök gáz hogy egy kicsit combosabb játék után már csutkára merül....
I'm gangsta!
-
Rony949
őstag
válasz Yodafon #128686 üzenetére
Nem lesz semmi baja a napi töltéstől.
Egyébként ez az egyetlen komolyabb bajom a PS5-tel. A kontroller akksija VÁLLALHATATLAN. Lehet mondani hogy dehát ott a Haptic Feedback és ezért merül ilyen gyorsan. Hát oké, de a egy csomó játék nem is használja ki rendesen ezt a funkciót. Felesleges az egész.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Yodafon #128686 üzenetére
Jobban, mint az analóg karja a nyüstölést.
Attól függ, kinek mi a combos. Én nagyjából 3 naponta töltöm, munkanapokon átlagos időt játszva. Kontroller nincs beledugva, ha lenne, úgy jobban merülne.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
addikt
válasz Maxtreme #128689 üzenetére
Ebből a szempontból jobb az Xbox kontroller, mert legalább a gyártó a kezedbe adja a választás lehetőségét. Se a Sony, se a Nintendo (Switch Pro Controller) nem partner ebben. Bár tudásban nem is játszik egy ligában az Xbox kontroller a PS -sel, de ez már más kérdés.
Így marad az, hogy veszel hozzá dokkolót, ha nem használsz hozzá szilikon tokot. Vagy akkor is töltöd kábelen, ha amúgy nem merült le. Vagy veszel egy pót kontrollert. Az első a legegyszerűbb, mert kevesen használnak szilikon tokot, ami megnehezíti a dokkolást egyes asztali töltőknél.
Szerk.:
A kontroller akkumulátora 1560 mAh. 2 db LADDA "elem" 4900 mAh. Van azért különbség.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Peat76
őstag
Hát nem kicsit lehangoló, hogy a 2023-ban megjelenő játékok még mindig Unreal Engine 4--et használnak..
Azért látszott a Callisto Protocol-on is az idejemúlt technológia, hiába próbálkoztak hogy csili-vili legyen..
De hogy a Jedi Survivor és a Hogwarts Legacy is ezt használja hát kicsit elkeserítő..Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
addikt
válasz Peat76 #128692 üzenetére
Nincs még egy éve, hogy megjelent az UE5. Még egy hosszú út elején vagyunk. Főleg úgy, hogy konzoloknál még mindig nagyobb lemondásokkal jár a grafika fejlődése.
Sokszor az is baj, illetve félrevezető, hogy PC gameplay kerül ki egy játékról. Konzolon meg majd jön a meglepetés.
-
Maxtreme
addikt
válasz ρσгτσ #128690 üzenetére
jah én is így tettem, vettem black friday-kor +2 kontrollert, hogy legyen 1 tarcsi' is
Egy 1A-s huawei töltővel (nagyobbat nem akartam rátenni, bár ELVILEG mivel az elektronika leszabályoz nem lehetne baj... elvileg) kb 2-2.5 óra alatt fel is töltődik, addig meg csak kihúzza a másik -
syler123
veterán
válasz ρσгτσ #128690 üzenetére
Azért azt ne gondold, hogy párhuzamosan van bekötve a 2db elem az xbox controllerébe... Tölthető elem sokszor még 1,5V sincs feltöltve... Felezd meg azt a kapacitást, 2450mah lesz az 3V-on... 1,5V-on kizárt, hogy működne.
Ha meg kapacitásokat nézünk, azt is vedd figyelembe, hogy a Dualsense-be 3,7V-os akku van, ami feltöltve 4,2V...
Maradjunk annyiban, hogy a Dualsense többet fogyaszt... Kettőt kell belőle venni, amúgy sem árt a tartalék. -
addikt
válasz syler123 #128695 üzenetére
Semmi ilyesmit nem gondoltam vagy nem írtam. Illetve a tudást is pont azért említettem, mert nagyobb fogyasztással is jár. Így még azért főleg indokolt lenne a nagyobb beépített akkumulátor vagy a választás lehetősége.
Azonos használati idő mellett jóval tovább bírja, és ez a lényeg.
De van erre több megoldás is, amit feljebb leírtam.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz ρσгτσ #128696 üzenetére
Nem kötekedésből írom, de ezt írtad: A kontroller akkumulátora 1560 mAh. 2 db LADDA "elem" 4900 mAh. Van azért különbség.
Ezt javítottam ki, hogy ne a 1520 mAh vs 4900mAh értéket vedd alapul, mert az csak akkor lenne igaz, ha ugyanazon a feszültségen lennének...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz syler123 #128697 üzenetére
Igen, akkumulátor kapacitásban értettem.
Az, hogy fogyasztásban nem azonos a két kontroller oké. De ugye senki nem haragudna a Sony -ra, ha mondjuk 1560 helyett 2500-3000 lenne benne. Még akkor sem, ha ez némileg a készülék megvastagodásával vagy növelésével járna olyan részen, ahol amúgy nem rontja a kényelmet.
Mert egyébként akkora mAh -t lehetne használni, és mondjuk egy Xbox kontroller sem kényelmetlenül nagy. Bár ott az ergonómián lehetne úgy is dolgozni, hogy továbbra is elférjen benne a 2 elem.
Erre gondoltam, bár lehet félreérthető volt...nem tudom.
-
syler123
veterán
válasz ρσгτσ #128698 üzenetére
Nagyon nehéz lenne a controller, én inkább controllert váltok, mint hogy tovább növeljék a tömegét... Az aláírásodból látom, hogy biztos használtál régebbi dualshock controllert, pille könnyűek voltak, az nekem nagyon hiányzik. Persze minden másban meg jobb a Dual Sense.
-
addikt
válasz syler123 #128699 üzenetére
Szerintem ez annyira még nem lenne gáz. Xbox -ból és PS -ből használtam, illetve használom az összeset. Mondjuk PS3 -ig jobban szeretem az alternatív kontroller megoldásokat. De ennek inkább nálam az ergonómia az oka.
PS4 kontroller már sokkal jobb, de az igazi fejlődés nálam ebben a generációban volt.
Engem mondjuk annyira nem érint a fenti téma, mert nem játszom sokat, de szerintem sokan ezen a véleményen vannak, ahogy telefonnál is. Hogy a nagyobb akkumulátorért cserébe másról lemondanának.
Ott egyszerűsíti a dolgot pl. a gyorstöltés, itt meg a fenti 3 opció.
Szerk.:
Amennyiben több időm és kedvem lenne játszani az sem jelentene problémát, mert páromnak 1, nekem viszont 2 kontrollerem van. Csak mint utóbb kiderült még ezt is elég ritkán használom ki.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs