Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Valaki a csoportból rendelt már a cosplaymade.huról?
Én igen dec 16 án de nem jött meg.
Érdekes az ali expresstől rendelt dolgok mind megjöttek.
Pólók drága jelmezek ps5 ös játékokhoz kapcsolódók.
Ráadásul az ali oldalán látom hogy mikor van szállítás alatt és a magyar vamon.A cosplaymade.hun nem látom.
Valaki ismeri az oldalt, vagy rendelt onnan valamit? -
Sliderxy
senior tag
-
Jozefinovics
tag
Akkor ez jó lenne és az ára is jó ? Vagy szokott jobb áron lenni?
-
chris0000
őstag
válasz Jorus #128265 üzenetére
hi. lehet akkor nem biztos, h jó ötlet beruházni egy VR szettre.. a beállításokat nem tudom, mennyire lehet majd testreszabni.. nekem eddig PC-n volt több VR szettem, de az az új PSVR2+ Horizon felketette az érdeklődésemet... PC-n kifejezetten az Alyx volt amit erre terveztek, itt meg úgy néz ki a Horizon lesz... persze van sok cím ami hosszú órákra lekötötte az embert VR-ban, kinek mi tetszik... a többi ilyen sallangnak tűnik nekem.. az a baj, h nem lehet kipróbálni vmi rendezvényen ezeket... sokkal könnyebb lenne a döntés, meg persze, h rászánod-e a zsét... üdv.
-
ozzyxx78
csendes tag
válasz Jozefinovics #128355 üzenetére
Igen, ez jó lenne, de most nincsen készleten. Ettől jobb árban nem igazán láttam az utóbbi időben (tekintve a Ft/Eur árfolyamot).
7x még van talán, kuponnal 105 Eur, kb 42eFt. Ez box dizájnos, de műxik ps-el is. -
simirizsa
csendes tag
Köszi mindenkinek a segítéget. Kipróbálom a tippeket.
Sajna tegnap kölcsön kaptam a GOW Ragnarök-öt, hát a játék elindul, de a hó csillogásnál ugrálnak a texturák, az elején betudtam rossz effektnek, de amint a következő világba értem, ahol ugye már nincs hó konkrétan ugyna úgy ugrál néhól a a pályában a textura csak itt nem fehét villogás, hanem fekete jelentkezik.
Úgy érzem szervíz lesz a vége
-
chris0000
őstag
válasz Jorus #128265 üzenetére
erre is érdemes figyelni, h nem wireless a hang alapból! hát nekem ez nem az igazi... bár nekem van 3DPulse fejhallgatóm, csak nem biztos, h midenki gondol erre, mikor majd kinyitja a dobozt... uh. ha ez nem felel meg neked sem, érdemes beszerezni egy jó fülest... üdv.
-
Raga
senior tag
Szerintetek ha nem játszottam az eredeti Dead Space-val akkor vegyem meg a felújítottat?
A Callisto nekem csalódás ez minőségibb cucc nála?Vagy ha az nem tetszett ez sem fog? -
Frod
addikt
Melyik része nem tetszett?
Látványban valszeg ugyanott lesznek. Ha a közelharc része nem, akkor az nincs a DS-ben, ott csak lőni kell. Alapvetően annak sincs olyan hűdenagy sztorija, de számomra alapmű.
Ha bírod az inventory rakosgatós survival horrort (lsd Resident Evil), akkor javasolt, pláne, hogy nem játszottál vele korábban.
Nyilván ez az újrahúzott verzió köröket fog verni rá.De 1 éven belül EA Play-be kerül, így a 30 ezres lemezes árat kenje a hajára aki akarja.
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
k.daniel91
tag
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok..olvastam rtinges teszteket is, de nagyon nem tudok dönteni monitor terén.
PS5 miatt vennék új monitort, de azért munkára is használnám, cél 34" környéke lenne és olyan 180e-230e között.
Ajánlottak 2 monitort a Milyen Monitort vegyek csoportba, de ajánlottak kérdezzek rá, hogy megfelelő e a PS5-höz..nem vág le belőle hozza a min 120 Hz-t.
Dell S3422DWG vagy Samsung C34G55TWWR, ezt a kettőt ajánlották.
Esetleg más tipp ebben az árban, az hogy ívelt vagy sem az nem zavar, egy 120Hz jó lenne meg 34" körül 2k-ban.Köszönöm!
-
melega
őstag
Igen olvastam, ha rendelni akarsz jelmezt az ali expresst tudom ajánlani.
Ott le lehet mondani a terméke6t amíg nincs a termék szállítás alatt és a szállításnál ha rákattintsz a kövesse a sorrendetre azt is írja hogy hol tart a csomag.
Jelenleg nemsokára jön.
Kínából már feladták repülőre.
Lehet pénteken már fel is vehetem.3 hét onnan míg megérkezik egy termék.
Jelenleg az AC Balck Flagas Edward Kenway jelmezt várom de az még nincs szállítás alatt, a február 15 ei farsangon pedig abba fogok szerpelni.
Azonfelül várok egy Ríviai Geraltos jelmezt is+kardtartót+ezüstkardot.
Na az ali express megbízható.Egy másik assassin jelmezt is rendeltem a wishiny.comról USA.
Onnan is 2 -3 hét míg ideáér, de ott mindekinek kiszállították külföldi oldalakon írják hogy megjött 2 hét alatt nekik a csomagjuk onnan.A COSPLAYMDE.HU ról ne rendeljetek átverés.
Amúgy ki se írja hogy hol tart a csomag, sokan panaszkodnak hogy ellopták a pénzüket.[ Szerkesztve ]
-
Raga
senior tag
Újabb kérdés de ez most GT7 téma.
Offline és online versenyekre mint daily racing tehát semmi profizmus elég a G29 vagy legalább Thruthmaster T300?
Tapasztalatok?
Nem vagyok jártas a témában de imádom a GT7-et és gondoltam emelném az élvezeti értéket egy kormánnyal -
melega
őstag
A másik ps 5 fanok:
Van köztetek hódmezővásárhelyi, vagy szegedi?
Azért kérdem, mert ha a február 15. ei farsangi fellépésem után van valakinek kedve szerepelni velem Bloodbornos vagy witcheres darabban:
Bloodbornos amilyenre gondoltam+kendőt kötnék a számra halálfejeset.
[link]
Witcheres 2 videó amilyenre gondoltam:
[link]
[link]Itt lennének a jelmezeim az egyik megvan Bloodbornos, a mási szállítás alatt van:
Witcheres+kardtartó+ezüst kardutánzat is lesz hozzá: -
KaitouP
nagyúr
válasz melega #128376 üzenetére
Ezt inkább a PS OFF topikba, ha nagyon PlayStationös kollégákkal szeretnél róla beszélni, jó?
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha egy hdmi 2.0-ás 144hz-es 1080p monitort, ha rá kötök a ps-re akkor elvileg az fog menni 120hz-en ugye ? Mert a HDMI 2.0 az 1080p és 2k -ba tudja a magas hz-t a HDMI 2.1 az már a 4k 120hz-hez szükséges csak ugye ? -
MODERÁTOR
válasz Maxell014 #128379 üzenetére
Ha maga a monitor visszajelzi a konzol felé, hogy támogatja a 120 Hz-et, akkor menni fog. Az előfordulhat, hogy ehhez le kell tiltani rajta a FreeSync-et.
De amúgy a támogatott játékok közül nem mindegyik esetén lesz stabil az fps. VRR nélkül ezeknél jobb választás lehet a 60-as limit. -
kecsu10
aktív tag
[link]
Szerintetek lehet ilyet, vagy ehhez hasonlót vásárolni? Illetve jó helyen van ilyenben a konzolt? Gondolok itt a melegedésre elsősorban. -
lo_jo
senior tag
Elég, bőven. C teteje és B közepe között vagyok vele, de nem a G29, hanem a saját korlátaim miatt. Nem állok neki órákat pályát gyakorolni, csak megyek pár kör time trialt aztán versenyeket. Amikor versenyen a TT idő közelébe érek, akkor újra pár kör TT és így tovább. A force feedback messze nem tökéletes G29-cel (rázókő nem érződik), de azt nem tudom, hogy milyen a T300-zal.
-
-
válasz kecsu10 #128381 üzenetére
Ps5 bracket a kulcsszó gugliban, úgy könnyű megtalálni, van pár verzió, a videóban szerintem konkrétan ez volt: [link]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
ImACeltic
őstag
Amúgy ahhoz képest, hogy elvileg a Sony a nagy ár emelő geci, az EA játékok a legdrágábbak. NFS Unbound, Dead Space Remake, Star Wars Jedi Survivor, ezek 30K áron nyitnak. PS exkluzívok max 28K, de pl Forspoken 25K.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
őstag
válasz k.daniel91 #128370 üzenetére
Rossz a kérdés feltevés: itt senki sem fogja a monitorok tulajdonságait típusszám alapján nézegetni!
Itt azt kérdezd inkább, hogy pl. milyen képarányt/felbontást/frissítési frekvenciát támogat a PS5!
-
Maxell014
senior tag
válasz Kendek #128380 üzenetére
Erre a monitorra gondoltam, mert tv-n nekem elég kényelmetlen warzone-ozni.
-
Maxtreme
addikt
válasz Mezcal #128391 üzenetére
nameg az EA játékok nagy részét megjelenés után 2-3 évvel akciók keretein belül gombokért osztogatják storeban. Lásd pl a fallen order. Tavaly év végén valami 2300 ft volt.
A Sony játékokra ez annyira nem mondható el.
Mondjuk az is igaz hogy az elektronik arcos gamek nem jó értelemben vett, más szintet képviselnek úgy 95%ban -
Raga
senior tag
Aki esetleg összekakálta magát annak üzenem
A weboldal, amely azt állította, hogy a PS5 függőlegesen állítva károsítja a konzolt, visszavonta állítását, mondván, hogy "kritikus félreértést" követett el.
https://www.psu.com/news/setting-up-your-ps5-vertically-doesnt-seem-to-be-as-drastic-an-issue-as-previous-reports-suggested/
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest