Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#124657) lo_jo válasza Yonimenn (#124634) üzenetére


lo_jo
senior tag

Ez azért erősen függ attól is, hogy PC-n mit játszol. Ha a AAA vonal érdekel, akkor nagyon jó alternatíva a PS5. De ha bizonyos rétegjátékokat (tipikusan szimulátorok, legyen az verseny, repülés vagy mondjuk tarkov és társai, és stratégiai játékok, modolható játékok, stb) játszol, akkor a PS5 egy nagyon jó kiegészítése a drágán fenntartott PC-nek.

Nálam egy PS5 megjelenéskori ára áll csak és kizárólag PC-hez használható flight sim perifériákban, több AAA játék ára modokban (repülők, repterek, stb) és a PS Plus árával vetekszik 1-2 előfizetés alapú szolgáltatás (Navigraph és hasonlók), de ettől jól megfér egymás mellett a kettő. Persze a gépre el lett locsolva egy valag pénz, de szerencsére nem a rezsi, kenyér és a jövő rovására, cserébe számomra olyat nyújt, amit szeretek. Amikor nincs 2-3 óra egybefüggő szabadidőm (kb 45 perc a tervezés+repülő “előkészítés” egy 1,5 órás útra), akkor teljesen jó egy AAA játék elé leülni akár 20-30 percre is.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.