Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz ßrainiac #63897 üzenetére
Nem skatulyazom, telefonnak én is androidost használok már évek óta.
Nexusokat ismerem eléggé, de elég szépen szeretnek még a google appok is crashelni rajtuk (youtube vs chromecast), újabban random kihangositas 4.4 óta stb. Androiddal az a bajom hogy a legtöbb probléma a sw bugjai miatt van, és általaban egy csúcstelonal is csoda, ha másfél évig supportaljak (mondjuk a Nexusok pont másfél évig kapják a frissitest), utána meg esélytelen hogy kijavítsák a hibákat.
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
rob210
nagyúr
válasz Mágus2 #63900 üzenetére
Az octaviának egy másik ellenérve volt, az ára.
Az asszonnyal megbeszéltük, hogy ahol elfér egy octavia ott el fog férni egy francia "octavia is"
Néztem én is a méretbeli különbséget ésmondtam is az asszonykának, hogy ebben elvész a bevásárlás de magas dolgokat nem tudunk csak a hátsó ülésen elvinni.
Aztán mivel van vonóhorog rajta és meg is tetszett "szerelem első látásra"
Megállapodtunk, hogy kompromisszumok nélkül nem lesz klímás autóÍgy esett az eset
Ezek a nokian gumik valami fenomenálisak, olyan lett a kanyarsebességem, hogy beszarás
Azért nem hiába találták ki ezt a sok menetstabilizáló elektronikát meg kütyüt érezni a különbségetRenault power
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz rob210 #63908 üzenetére
Nem ilyen egyszerű. A lényeg a norma amit teljesít. A viszkozitás egy dolog, egy másik dolog, amit adalékolással elérnek az olaj tulajdonságaival. Ha teljesen azonos normákat teljesít az adott 5w 30-as olaj mint egy másik 5w 40, akkor felcserélhetőek, de csak akkor. Áltatában az 5w 30-asok teljesítenek olyan spéci normákat, amiből 5w 40 nem létezik. Ilyen norma a pl. 3.0tdi-be való olaj is. Rengeteg alternatíva van 5w 30- ból, 0w 30-ból, de 5w 40 szinte nincs is.
-
VR6-Fan
veterán
válasz FoBCRaistlin #63904 üzenetére
ehhez még úgy is nőnötök kell /azóta már 2-vel újabb setuppal nyomja a srác, 600-700le ahogy olvastam, de akkora soros adagoló van rajta mint maga a blokk öntvény /
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
ßrainiac
addikt
válasz Mágus2 #63898 üzenetére
Dehogy, csak egyszeruen nem ertem, hogy ez mibol alakult ki.
Nem ertem tovabba, miert kell ket teljesen kulonbozo kategoriat egymas melle rakni, raadasul teljesen mas motorral szerelteket. De mondd el, hogy mi az ertelme (Kiskoko, foleg te, ha mar felhoztad ), es akkor okos leszek / megertem az apropojat a dolognak
-
-
ßrainiac
addikt
válasz bitpork #63912 üzenetére
Baxtatok szivesen barkit ha van miert, de ezt nem az autojaval kapcsolatban fogom nagy valoszinuseggel, hisz ezeket a gepeket szinte kivetel nelkul szeretem (VW csoport)
Ha vki azt mondja "mekkora beled van te allat", valsz rohogok rajta. De az hogy Golf haha, deszar... Ez nem pojen
-
-
Bling95
őstag
Na hát úgy néz ki mire hazaértem szüleim lezárták a gumi kérdést: itthon várt rám 4db Kumho KH31. Szerintem nekem bőven jó lesz és 65 ezer volt a 4db.
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
váltórudazat megperselyezve,végre nem fog lötyögni úgy mint a moslékkeverő bot
-
-
Kiskokó
veterán
válasz tomcsi23 #63914 üzenetére
Neeeem
A golfbuzi az aki belevan buzulva a kocsijába... ezt minden tipusra elmondható.
Und mivel haverom is dettó Golf buzi és most fóliázta le betettem egy képet róla mivel itt sok golf 4 tulaj van hátha érdekli őket vagy bármi XD
De ha ennyire fájt a golfbuzi kifejezés, elnézésed kérem.
Általánosítsuk Autó buzikra azt hojjjMágus
vagy konkrétan bárki golfja/autója !Én vállalom a Hullaszállítós címert XD
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
-
Ace owner
addikt
Most akkor senki se nem jon amtsre? En penteken megyek,meg talan szombaton ha nyerek tippmixen..
Galaxy Fold 4
-
Arcképgyáros
Srácok, be kell jelentenem, hogy megtaláltam életem szerelmét!
-
Pont ez az: szégyen h egy oszlopos tag nem hajlandó megmozdulni. Különben is annak az a golf kívánja hogy végre egyszer az életben 10 km-nél többet is menj vele. Mágus2 kifejezetten megemlítette nekem hogy nagyon kíváncsi rá. Te meg itten arczul hánysz minket hogy nem akarsz jönni...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Éppen a lényegre tapintottál. Tavaly nem voltál, de idén jössz. Kicsit emeljük már ki az autóbuzikat a kockák közül, legyen elég hogy különösen veszélyeztetett faj vagyunk mint keresztmetszet , uh legalább 1x halálunk/kihalásunk előtt lássuk 1mást.
2ALL: segítsetek már rávenni a képvarázslót h mozduljon meg!
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Amtsre jon valaki? En penteken megyek,meg talan szombaton ha nyerek tippmixen..
Galaxy Fold 4
-
Kiskokó
veterán
CIIINK VAGY!!!!!!
Nem tudsz eljönni kamura én tavaly 2őjükhöz lementem siófuckra! Egy rendes talira meg végképp kéne jönni.
Lehet kamu az egész R32 Golf azt egy Kispolszkija vanMert még ha nem tudnál jönni, de hog yigy állsz hozzá jhogy nem is akarsz... CINK VAGY ! XD
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #63944 üzenetére
Mifasz, lekorlátozta a v-maxot?
Gratula amúgy!...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz tomcsi23 #63945 üzenetére
Ja a köcsöge. Mostantól max 90
Amúgy a sok "szak"de inkább suck ember meg tehet egy szívességet!
Srác egy nap alatt javította, addig adott ideiglenesen egy csere órát, hogy tudjam használni a kocsit.
Az ár is nevetséges volt a többihez képest.Kérdezem a garit: Azt mondja egy év minimum, de ha idejössz 1,5 múlva, hogy gebasz van, akkor is ingyen javítom.
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
válasz FoBCRaistlin #63944 üzenetére
Ez photoshop, tuti nem ment Luigi soha ilyen lassan
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #63946 üzenetére
Korrekt hozzáállás.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
válasz FoBCRaistlin #63948 üzenetére
Mongyadmán Te is TaaTnak hogy gyöjjön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest