Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz Kickass #12198 üzenetére
Az előzés közben elalvás, az ugye egy okos újságíró aranyköpése, vezetés közben viszont már el lehet aludni...
Az Euro NCAP csillagokat meg nem puszira osztják. És ennek csak 4 vanWebSpyder
hány km van abban a Passatban? (úgy sacperkb) Az, hogy 12 éves, nem jelenti azt, hogy ennyit kellene rá költeni...[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
WebSpyder
tag
válasz zoo8800 #12202 üzenetére
171000
ahhoz képest alig van benne de barátomé volt a kocsi aki nem kímélte...
de ő egyik autóját sem kíméli
másfél évig lejárt műszaki + zöldkártya kombóval járkált vele
plusz olajat sem rakott bele mikor már elfogyott és dízel hangja volt miatta...de nagy szerencse volt hogy a motornak semmi baja nem lett...
-
zoo8800
veterán
-
AndrewTdi
addikt
válasz dízelracer #12205 üzenetére
Már nem.
De akkoriban a rendszám fent volt. Szavuk sem lehetett. Inkább elkezdték kérdezgetni az adatokat. -
-
WebSpyder
tag
válasz VR6-Fan #12209 üzenetére
miért kihez vigyem?
egy kókler faszkalaphoz? aki nagyon nagy szerelőnek hiszi magát?
aztán utána az első kanyarban beborulok az árokba?és tudom most jön hogy a szervízben is elbaszhatnak olyat amivel ott is beborulok az árokba de ott legalább 1 év garit vállalnak a munkájukra és ott azért szerintem nem olyan rossz emberek dolgoznak...
meg nem hiszem hogy a vw szervízt csak az idiótáknak találták ki hogy lehúzzanak de ha így van akkor hülye vagyok -
VR6-Fan
veterán
válasz WebSpyder #12210 üzenetére
jól van my bad volt megkérdezni
ha ennyire jól tudod a szervízes témát akkor nem tartok kis előadást, hogy hogyan is megy ez szerelő szemel bent
hát én még nem borultam be az árokba pedig 90-es évek óta nem látott márka szervízt az autóm mondjuk itthon nem is nagyon tudnának vele mit kezdeni
de pont jól látod hogy az anyag árba is elég vastagon fog a tolluk, meg az órabérekben is (az ügyfél felé..), tehát pont csak arra jó hogy lehúzzák az ügy felet 1-1 pecsétért, ergo aki a gari lejárta után is márkaszervízbe hordja a kocsiját meg érdemli
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
zoo8800
veterán
válasz tomcsi23 #12216 üzenetére
valami olyan benzines kompakt kellene, ami nem zabál ki a vagyonomból, de megy is ha kell. Ezen felül jó vezetni. Tsi, T-jet tuti nyerő.
Anyámnak 2005-ös Corollája van, jó kis kocsi, de utálom. Érzésre magasan ülök benne, kényelmetlen, a váltóban mintha nem lenne fém csak műanyag, olyan érzés váltani. Az ablakemelő gombjait alig érem el. Kipörgetve szépen megy, de alul még úgy se húz, mint az enyém.
A Honda Civic ocsmány szvsz.
A Bravo azóta tetszik, mióta megláttam ezt a reklámot, 2007-ben.
Vezettem Stilót is, hosszabb úton (cégautó volt), egész jó volt, de nem annyira tetszik.
1-1,2M körül nézegettem régi Focust is, de 2 darab is olyan állapotban volt, hogy visszamenekültem a Golfba.
A Golftól meg elég nehéz elszakadni, mert 13,5 éve megvan, szinte semmi baja, nem is nagyon volt soha, sokat költeni nem kellett rá. Az árából már nem nagyon veszít. Faszság eladni, de 60 ló és fapad, nem nekem való...[ Szerkesztve ]
-
WebSpyder
tag
válasz VR6-Fan #12217 üzenetére
tudom hogy nagyon drága oda hordani de amióta volt nagyszervíz csak olajcserére viszem meg ami szűrőt épp cserélni kell.. semmi másért.
most a lengőkarért vinném de a lengőkar ára sincs meg meg a berakási költségé sem tehát nyikorgok még egy darabig mert a sárga csekkek gyűlnek... -
Kickass
őstag
válasz tomcsi23 #12230 üzenetére
nem rossz az csak túlsúlyban vannak az 1.8T-s meg FR Lejonosok és kicsit nagy a szájuk
mostanában tényleg sz*r egyébként leállították az oldalt fejlesztésre hivatkozva 3 hónapig nem volt elérhető és nehezen szoknak vissza az emberek de szarvájlingnál mérföldekkel magasabb a színvonal
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
-
VR6-Fan
veterán
válasz Kickass #12232 üzenetére
azé 2008-ban olyat kapot a cupras/FR-esek 90% egy 79-es egyes golftól (ráadásúl cabrio) az euro ringen hogy köpnyi nem tudtak a túrós szarjaikkal, jó hogy nem lincseltek meg minket.
bazzeg a WTCC-s dizel Leonok tényleg nem füstőlnek
lassan má tényleg kéne egy találkozó
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
-
tolts.hu
őstag
válasz tomcsi23 #12237 üzenetére
-Én se vagyok megáldva 2000 köbcentivel, de legalább egy chiptuningot rakattam rá...
-Igen, és különösen jól esett mert két ilyen hülyére szolizott csikóhajú rózsaszín inges vagány gyerek ült benne. Szét sz*pattam őket, és láttam hogy morcik.
[ Szerkesztve ]
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
tomcsi23
veterán
válasz zoo8800 #12218 üzenetére
No, csak úgy vaktában nézelődtem túrósok között, 3 misi környékén. Íme pár link Neked, a golfid meg mehet a családba (nincs értelme eladni szerintem sem).
AUDI A3 2.0 FSI 2.750.000 Ft
FIAT BRAVO 1.4 T-Jet 2.650.000 Ft
MINI COOPER Clubman 1.6 S 3.290.000 Ft
MITSUBISHI COLT 1.5 Turbo CZT 2.490.000 Ft
OPEL ASTRA GTC 2.0 T Sport 2.850.000 Ft
OPEL VECTRA 2.8 V6 Cosmo 3.150.000 Ft
OPEL VECTRA C 2.0 Turbo Cosmo 2.690.000 Ft
RENAULT MEGANE 2.0 T RS 2.890.000 Ft
VOLKSWAGEN GOLF V 1.4 TSI GT 3.290.000 Ft
VOLKSWAGEN PASSAT VI 2.0 T FSI 2.800.000 Ft...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tolts.hu
őstag
válasz tomcsi23 #12240 üzenetére
Csak a fiatot meg a renaultot ne...
Fiat: kollégámé új és már rozsdásodik, kb 15ször vitte már vissza kisebb nagyobb hibákkal..
A francia meg ugyanez.szerk.: nézegettem:
Szerintem ez a legjobb választás:VOLKSWAGEN GOLF V 1.4 TSI GT 3.290.000 Ft
[ Szerkesztve ]
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
tomcsi23
veterán
válasz dízelracer #12242 üzenetére
Még az aláírásod is passzol hozzá.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz dízelracer #12244 üzenetére
Mindegy, lehet, csak nekem volt vicces.
Kocsit tologatni? mész ki a józsira "kocsividzsász"
-
zoo8800
veterán
válasz tomcsi23 #12240 üzenetére
Szép pakk
Ezek közül a Bravo, Astra és a Golf tetszik, a Megane meg francia, olyat meg már tényleg nem vennék Az A3 pedig nem turnyós
Az Astra kicsit drága, 5 éves- 2,85M. A Golf se rossz, de ez a piros nagyon nem bejövős. A Bravót elmentem megnézni, de ez a kék nem az igazi. Fekete, bordó, ezekben tetszik igazán. De ez a típus tetszik a legjobban mind közül.Úgy néz ki, teljesen belebuzultam a Bravoba. De majd kigyógyulok, igyekszem.
-
dízelracer
őstag
válasz tomcsi23 #12245 üzenetére
Tegnap lekerült hozzánk egy ismerős néhai dragster audija ami akkora batár, hogy nem fér be a garázsba. Most keresni kell neki valami helyet az udvaron. Le van kötve pár dolog a motorról így nem megy a saját lábán. Kár érte mert hátborzongatóan brutál hanggal kel életre a nyitott kipufogós vényóc. De ehelyett lehet tilitolizni ide-oda...
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz zoo8800 #12246 üzenetére
Az ódi télyleg becsúszott, késő volt már.
2005- is feltétel volt, meg a 140 ló.
Sajna, a többi vagy öregebb vagy jóval 3 misi felett.
Fiatról nincs tapasztalatom, ill. faternak albeája van, szereti. Némi elektromos gebasz volt már, de így hozza a formáját.Andris: még úgy is élmény lehet. Motorhangot tudsz bele varázsolni, brümmögéssel.
-
tomcsi23
veterán
válasz dízelracer #12249 üzenetére
Legalább fekete? Kérd meg a szomszédot, hogy tologassa. Neked bent kell ülnöd kormányozni, meg brummogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl