- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz
tomcsi23 #12216 üzenetére
valami olyan benzines kompakt kellene, ami nem zabál ki a vagyonomból, de megy is ha kell. Ezen felül jó vezetni. Tsi, T-jet tuti nyerő.
Anyámnak 2005-ös Corollája van, jó kis kocsi, de utálom. Érzésre magasan ülök benne, kényelmetlen, a váltóban mintha nem lenne fém csak műanyag, olyan érzés váltani. Az ablakemelő gombjait alig érem el. Kipörgetve szépen megy, de alul még úgy se húz, mint az enyém.
A Honda Civic ocsmány szvsz.
A Bravo azóta tetszik, mióta megláttam ezt a reklámot, 2007-ben.
Vezettem Stilót is, hosszabb úton (cégautó volt), egész jó volt, de nem annyira tetszik.
1-1,2M körül nézegettem régi Focust is, de 2 darab is olyan állapotban volt, hogy visszamenekültem a Golfba.
A Golftól meg elég nehéz elszakadni, mert 13,5 éve megvan, szinte semmi baja, nem is nagyon volt soha, sokat költeni nem kellett rá. Az árából már nem nagyon veszít. Faszság eladni, de 60 ló és fapad, nem nekem való...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Nest doorbell gen2
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest