Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:32:04

LOGOUT.hu

Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38051) Tamás34 válasza #92891904 (#38047) üzenetére


Tamás34
senior tag

Működnie kell! Tegnap töltöttem erről az oldalról!

[ Szerkesztve ]

LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Xiaomi wath s1 Pro-Amazfit Balance Grey

(#38052) Bozek válasza mukibuci (#38036) üzenetére


Bozek
nagyúr

Itt írja az 1. havidíjat:

(#38050) mcs: Ott van a Köszönet program oldalán is, hogy: "A fenti készülékkedvezmények flottás és feltöltőkártyás ügyfeleink számára jelenleg nem érhetők el".

Mondjuk az érdekes, hogy nekem 22 hónapot ír ki a rendszer, miközben 5500 Ft kedvezményt ad. Lassan 11 éve vagyok Vodafone-os, de csak az utóbbi 2 évben előfizetéses, előtte feltöltőkártyás. A Klasszik szint évi 500 Ft-ot ad, tehát beszámolták a feltöltős éveimet is.

(#38053) bepken


bepken
veterán

sziasztok!

van nekem egy Huawei R209Z típusú WiFi Hotspot eszközöm, amit használok immáron másfél éve, teljes megelégedéssel. azonban az utóbbi 1-2 hónapban elkezdett érdekes dolgokat művelni. nyilván a végeredmény mindig annyi, hogy "nincs net", de hátha Ti meg tudjátok mondani, hogy ennek mi az oka.
korábban néhány alkalommal előfordult, hogy belassult vagy teljesen el is ment a kapcsolat, ilyenkor egy újraindítás segített (1-2 naponta talán) - majd mostanában ez odáig fajult, hogy akár óránként is újraindíthatnám a készüléket, mert folyton van valami nyűgje, majd gondol egyet és hirtelen minden okés.

ilyenkor a térerőt jelző led zöld helyett narancs színű, ami ugye a lassú kapcsolatot jelzi. na de két okból sem lehet gond a térerővel: a készülék fix helyen van hosszú hónapok óta, korábban nem volt ilyen gond, közel max H+ térerő van egyébként. a másik pedig, hogy mobiltelefonról is tökéletes a térerő, és a jelenség idején IS tökéletesen rajta a net.
aztán, amikor belépek a böngészős kezelőfelületre, sok érdekességet látok. néha a kapcsolat állapota egyszerűen "nincs csatlakozva", de van olyan is, hogy adatforgalmat jelez, holott az egyetlen csatlakoztatott eszközön nincs internetkapcsolat.
az utóbbi napokban pedig olyat is látok, hogy a csatlakoztatott eszközök között szerepel egy "USB1" sor, holott töltőről megy, tehát USB-n keresztül nincs sehová csatlakoztatva.

kérdésem az volna, hogy egy gyári visszaállításnak van e értelme, elhárítja e az ilyesfajta problémákat...vagy vigyem vissza a készüléket?

köszi előre is,
szép napot!

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

(#38054) Tamás34


Tamás34
senior tag

Sziasztok! Feltöltős kártyáról előfizetésesre akarok váltani hűségidő aláírása nélkül! Vodafone honlapján viszont nem találom a nem akciós tarifacsomagok árát! Hol lehet ezt megnézni?

Köszönöm!

LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Xiaomi wath s1 Pro-Amazfit Balance Grey

(#38055) bihariszabi válasza Tamás34 (#38054) üzenetére


bihariszabi
aktív tag

Én ott soha semmit nem tálalok. Konkrétan bárhová kattintok, mindig az a szájbavert RED jön elő. Egyszerűen gyűlölöm a Voda honlapját és már akkor sem megyek fel, ha érdekel valami, inkább nem vásárolok. Nem értik meg, hogy nem akarok másfél óráig böngészni az oldalukon.

(#38056) Sayuar válasza Tamás34 (#38054) üzenetére


Sayuar
őstag

(#38057) dptrsk válasza Tamás34 (#38054) üzenetére


dptrsk
addikt

Ászfben

Megelőztek

[ Szerkesztve ]

(#38058) bihariszabi válasza Sayuar (#38056) üzenetére


bihariszabi
aktív tag

Szerintem 2 számjegyű azok létszáma, akik olvasták ezt a háború és békét ebben az országban.

(#38059) mukibuci válasza bihariszabi (#38058) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

ezért találták fel a keresőt, nem kell elolvasnod csak a téged érintő részt

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#38060) Sayuar válasza bihariszabi (#38058) üzenetére


Sayuar
őstag

Amennyiben úgy érzed, hogy a tájékoztatás nem elégséges, megnyitod az ászf-et, és a "ctrl F"-el megkeresed a kiszemelt tarifacsomagot, elolvasod az arra vonatkozó 2-3 oldalt, a "háború és békéből"; eldöntöd, hogy megfelel-e neked, és ennek megfelelően elkötelezed magad hűségidővel vagy határozatlan idejű szerződést kötsz.

Tényleg ennyire nehéz? :U

(#38061) bihariszabi válasza Sayuar (#38060) üzenetére


bihariszabi
aktív tag

Igen, nehéz. Mert ebből nem derül ki, hogy én köthetek-e határozatlan idejű internetszerződést. Eleve azt sem értem, hogy mi a bánatért csak két év hűséggel lehet internetszerződést kötni. Mennyivel jobb volt amikor sms-ben megrendeltem INTERNET L, vagy lemondtam X INTERNET L. És kész. Nem kellett baromkodni. Ráadásul ha bemegyek most a voda mobilalkalmazásba, akkor nekem csak 3 féle internet plusz adatopciót ajánl fel. Az nem létezik, hogy csak ezt a nevetséges három féle vackot vásárolhatom meg. Aztán ott van a tarifacsomagváltás. Van belőle vagy 30 féle, azt sem tudom, hogy melyik micsoda, tájékoztató nuku. Rákattintani nem merek, mert jártam már úgy, hogy csak megnézni akartam, aztán a rákattintással már meg is rendeltem. Szóval ez a gáz. Ezt az egészet az IT szakembereknek találták ki, nem egyszerű parasztnak, aki dobálja a sörösrekeszeket, aztán netezne egy kicsit míg a következő kocsmáig elér, hogy ott is ledobálja a kocsiról a sörösrekeszeket. Csak az a baj, hogy több hórukklegény van szerintem a munkaerőpiacon, mint IT szakember és mégsem ez szerint vannak ezek a tájékoztatók. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy akár egy postás, vagy egy hegesztő nekiáll és pdf-ben olvassa az ÁSZF. Arra persze jó, hogy van mi alapján szankcionálni, vagy feljelenteni, vagy hivatkozni.

(#38062) eami válasza bihariszabi (#38061) üzenetére


eami
addikt

Korrekt szabályzást nem lehet 2 sorban összecsapni. Üdv a valóságban.

(#38063) Biluxzsolt válasza bihariszabi (#38061) üzenetére


Biluxzsolt
aktív tag

Nekem hűség nélkül csak a 1 lehetőség maradt. 990 ft-ért 100Mb.Az előnye hogy ha elfogy akkor ez csak lassít és nem leáll.
A neve most nem ugrik be.

"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."

(#38064) mukibuci válasza Biluxzsolt (#38063) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

valoszinüleg a zsebnet 100, amiből egyébként van 500 és 1000 verzió is

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#38065) bihariszabi válasza eami (#38062) üzenetére


bihariszabi
aktív tag

Szerintem egy gond van itt. A megkülönböztetés. Amiről annyit írtam. Ha mindenki elérné az összes opciót, akkor semmi más nem kellene, mint egy árlista mint a kocsmában. 100 mega ennyi, 500 mega annyi, 1 Gb amannyi. De legalább lenne szélesebb a skála. Mert így van a diákoknak, a tabletre, a laptopra, stb. Nem mindegy neki hol használom? Sok ismerősöm kiveszi az usb stickből a simkartyat és telefonban használja. Szóval felesleges ennyi féle. Én mondjuk akarok 2 gigát. De ezt nem tudom megújulóban, csak 2X1 gigát, mert azzal jobban jár a banda. És ezért döntöttem úgy, hogy eztán nem veszek bővítést. Használom lassítva. Több évig használtam a Telekom internetet így, hogy csak a homokórát néztem mert azoknál még LTE hálózaton is alig megy a net. Ki fogom bírni.

(#38066) #27441408


#27441408
törölt tag

Sziasztok, be akartam állítani az mms-t vagyis inkább letiltani, meg nyomtan hogy internet és mms beállítások letöltése, ezt ugye a telefon nekem a wifin intézte, ha nincsen SEMMIFÉLE mobil internet előfizetésem tehát se havi keret sem semmi se? Tudom nagyon buta kérdés de ki írta, hogy költségekkel járhat stb.... ismétlem mobilnet NINCS is a telón wifit használok házon belül. Tehát a lényeg, hogy megnyugodhatok e hogy semmiféle fizetendővel nem zargat a vodafone?köszi ha valaki segít :)

(és igen tudom buta kérdés lehet, de a saját megnyugtatásomra megkérdeztem,,, mert azt hiszem bekapcsolta a mobilhálózati adatforgalom kapcsolót, bár úgy emlékszem, hogy csak akkor írta ki, hogy kész a letöltés amikor a wifit is benyomtam )

[ Szerkesztve ]

(#38067) Bozek


Bozek
nagyúr

Na, megvan a Z5 Compact (az utolsó volt szombaton az üzletben). Az eladó méretre vágta a SIM-et, ezért hétfőn mehetek be megint. A 2 éve kapott kártya nem NFC-s, a Vodafone Wallet-hez meg az kell... Igaz, én hibáztam, mert nem néztem meg előre, hogy rajta van-e a jel. Megkevert a mobilnetes kártya, mert az meg NFC-s.

(#38068) Newyorker


Newyorker
addikt

Sziasztok! Van egy kártyás vodás számom, melyet el szeretnék adni! megoldható gondolom simán, hogy bemegyek a vevővel egy voda boltba és átiratom az ő nevére?

★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV

(#38069) mukibuci válasza Newyorker (#38068) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

2600 hufért igen. egyébként be se kell menned, van rá formanyomtatvány a honlapon

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#38070) balazsjo03


balazsjo03
csendes tag

Sziasztok!Ma váltottam MAXL tarifára.csakhogy semmi tályékoztatás nincs hozzá,főleg,h havonta levon 4K-ha felhasználod ha nem.le lehet ezt valahogy mondani?Vagy csak 1 év múlva? :W

(#38071) mukibuci válasza balazsjo03 (#38070) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

Itt egy tarifa, ami illik a pörgős életedhez. Nem kér hűséget, mégis 1GB adatot kapsz 4000 Ft-os csomagdíjért cserébe, amit 30 napig élvezhetsz.

Az 1GB-on kívül jár a 100 szabadon variálható perc vagy SMS és a 0 Ft-os percdíj aktív Maxosokkal belföldön, 30 napig!

Max L feltöltőkártyás csomag. Minden, amire szükséged lehet.

valóban semmi tályékoztatás nem volt :U se a hűségről, se a 30 napról. egyébként bármikor válthatsz más csomagra, de érdemes megvárni a 30 nap leteltét, vagy a kapott percek/net felhasználását, mert a váltásnál törlődik.

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#38072) Sayuar válasza balazsjo03 (#38070) üzenetére


Sayuar
őstag

bármikor válthatsz tarifát, de célszerű előbb elhasználni a 100 percet és az 1GB adatot, ha már kifizetted....
A maxL érvényessége 30 nap: célszerű a 29-ik napon tarifát váltani, pl. vodafone net+-ra...

(#38073) 4Grider válasza balazsjo03 (#38070) üzenetére


4Grider
nagyúr

Az oldalán mindent megtalálsz a max csomagokról. Ha már előfizettél rá, akkor használd fel 30 napon belül az 1GB netet és beszéld le a 100 percet. A vége felé ráérsz átváltani valamelyik másik, nem időszaki díjas feltöltős csomagra. Ezt a két csomagot is megtalálod a lap alja felé a "további tarifák" menüpont alatt (perc+ , net+).

(#38074) balazsjo03


balazsjo03
csendes tag

Köszi a gyors válaszokat!!! :R :R :R

(#38075) eami válasza bihariszabi (#38065) üzenetére


eami
addikt

Nekem meg egy ideje már túl egyszerűnek tűnik, dehát nem vagyunk egyformák. Szerencsére van még pár másik mobilszolgáltató akihez át lehet mennie :)

(#38076) bihariszabi válasza eami (#38075) üzenetére


bihariszabi
aktív tag

Ja, majd ha letelt a 2 év. Annak valóban egyszerű, aki ezzel foglalkozik nap mint nap, netán a Voda ügyfélszolgálatán dolgozik.
Hogy neked ezekből hol derül ki, hogy milyen módon juthatok emberi internethez, hogy ne kelljen b@szakodni a pluszadat megrendelésével, hogy ne kelljen bemennem 600 forintos útiköltség + parkolási díjért, 1 óra elszúrása és sorbaállás meg idegeskedés nélkül, hát azt nem tudom.
Mondjuk teljesen nem vagyok hülye, szerencsére olvasni is tudok, de nem fogom az ászf-et bújni, ahogyan te sem bújod a Tesco üzletszabályzatát mielőtt bemész vásárolni, vagy nem olvasod el a jogszabálykeresőben, hogy milyen lehetőségeid vannak egy autószerelő műhelyben, ha esetleg nem olyan alkatrészt szereltek be, amit kértél.

(#38077) asdf_ válasza bihariszabi (#38076) üzenetére


asdf_
veterán

Ugyan egyaltalan nem vagyok otthon voda tarifafronton, de a ket kepbol nekem halal evidensnek tunik, hogy a husegido alatt nincs mas valasztasod, mint a pluszadatot rendelgetni. Ha tobb netre van szukseged, mint a tarifacsomagodba epitett 200 megabyte, akkor olyan csomagra kellett volna alairnod. De rendkivul nagy valoszinuseggel az lesz a tortenet megoldasa, hogy felfele modositod a tarifacsomagodat egy olyanra, amiben tobb net van, a huseged pedig ezzel egyutt ujraindul (emiatt, ha mar nem sok van belole hatra, erdemes kivarni, hogy ne bukd a kesobbi kedvezmenyes (vagy "kedvezmenyes" keszulekvasarlas lehetoseget. Ugyan valoszinu lehet olyat is, hogy a tarifacsomagod husege ekkor, a keszulekhuseged akkor jar le, de ilyet az ember, ha nem akar nagyon kicseszni magaval, akkor nem csinal).
Es ilyenert szerintem halal folosleges bemenni a bemutatoterembe, a 1270-en beszelni egy ugyintezovel nem kerul egy fillerbe sem, es megoldhato otthonrol is.

(#38078) mukibuci válasza bihariszabi (#38076) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

pont ezért van a netinfo oldal, amit sikerült lefotóznod. nem kell menni sehova, nem kell túrni az internetet/ászf-et, ott van az, ami számodra elérhető ;)

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#38079) Bozek válasza bihariszabi (#38076) üzenetére


Bozek
nagyúr

A sorban állást megúszhatod úgy, hogy foglalsz előre időpontot. Egyébként meg azt is leírhatnád, hogy milyen tarifád van? Nálam előfizetésnél lehet 1 GB megújuló adatot is venni, ami havonta a rendelkezésemre áll.

(#38080) bihariszabi


bihariszabi
aktív tag

Na igen, de ehhez képest megint itt van ez a kép. Gondolom nektek ez is pofon egyszerű:

Flotta előfizetésem van és mikor böngészőből jelentkezek be, akkor érdekes módon már ilyen adatopció is megjelenik. De mint már írtam, eszem agában sincsen 2 évet még aláírni. Alig várom, hogy ez leteljen. Sok ember ezért a hülye hűségért nem köt előfizetést. És nekem sem kell a rohadt telefonjuk, szóval nem értem miért kell hűséget aláírni. A biztos pénzért? Mert akkor tuti fizetek 2 évig? De így meg semmit nem kapnak. Mert ezt a pluszadat marhaságot befejeztük. Nézzék mást hülyének.

(#38081) mukibuci válasza bihariszabi (#38080) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

itt esetleg a 2Gb 2500 huf opcióval vagy beljebb 500 forinttal havonta, ha elhasználsz ennyi adatot, a többi nagy vonalakban ugyanaz, mint amit meg tudsz venni a netinfón bármikor

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#38082) asdf_ válasza bihariszabi (#38080) üzenetére


asdf_
veterán

Tehat az igenyeidnek nem megfelelo tarifacsomagra sikerult alairni ket evet, keves a net de azert a voda a hulye. Ertem en... :U

[ Szerkesztve ]

(#38083) bihariszabi válasza asdf_ (#38082) üzenetére


bihariszabi
aktív tag

A tarifacsomaggal alapban nincsen bajom, csak azzal, hogy nincsen rendes áron rendes mennyiségű net.
A feljebb lépes remek ajánlatát meg kihagynám, miszerint 4990 Ft és 500 mega. Ez valami übergáz.

[ Szerkesztve ]

(#38084) eami válasza bihariszabi (#38080) üzenetére


eami
addikt

ja, elég egyszerű táblázat, mit nem értesz rajta? (amúgy a képen tarifacsomagokat nézel, nem rendelhető opciókat mint a korábbi képen).

(#38076) bihariszabi: amúgy igen, ha meggyűlik a bajom a tescoval vagy az autószerelőmmel akkor utánanézek hogy milyen lehetőségeim vannak. Olyankor utána olvasok. Nem 1-2 mondatot, néha több tucat oldalt is. Ha erre nincs időd / lusta vagy / annál bonyolultabb akkor még mindig fordulhatsz ügyvédhez, aki majd jó pénzért segít eligazodni a sorok között.

[ Szerkesztve ]

(#38085) bihariszabi válasza eami (#38084) üzenetére


bihariszabi
aktív tag

Hogy hogyan lehet 2 gb netem nem 3000 forintért amikor másnak 2500-ért adják. Ezt nem értem.

(#38086) mukibuci válasza bihariszabi (#38085) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

egyszerű pedig. ha vállalsz 2 év hűséget, akkor van 2gb neted 2500ért, ha nem vállalod, akkor pedig 3000-be fog fájni a történet. nagyon nincs mit ragozni ezen

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#38087) bihariszabi válasza mukibuci (#38086) üzenetére


bihariszabi
aktív tag

Hát ez gáz. Mondjuk a beépített 200 megáért ~1000 Forintot fizetek. Ahhoz képest egész baráti 1500 forintért az 1 Gb. Hát ez szánalom. Na mindegy. Több kollégám kikapcsolja a mobilnetet a telefonján, pedig megengedhetnék maguknak simán azt a pár ezret. Ahogyan én is. Csak hát én azt nézem, hogy ~7000 Forintért korlátlan netet ad a UPC. Én nem kérek 3 terra adatforgalmat 2000 Forintért, de ez a párszáz mega többezer Forintért rablás. Dacból nem veszek plusz adatot. Amúgy az is megfordult a fejemben, hogy kifizetem a szerződésbontásért amit ki kell és vissza megyek a Telekomhoz. Számolgattam, 100000 Ft alatt lennék. De nyugodt. Vagy ezen a Vodán telefonálok, a Telekomtól meg veszek olyan netet amilyet akarok. Ezen is törpöltem. Szarabb lesz a net, de legalább juszt sem a Vodának fizetek.

(#38088) Bozek válasza bihariszabi (#38087) üzenetére


Bozek
nagyúr

"Csak hát én azt nézem, hogy ~7000 Forintért korlátlan netet ad a UPC"

6 ezerért már kapsz 2 Mbps-t, 12 ezerért meg 4-et. Az olcsóbb csomagokban a korlátlan NET 1 Mbps-el "hasít". "Éljen" a UPC! :D

(#38089) Button válasza bihariszabi (#38087) üzenetére


Button
aktív tag

na a UPC-t pont hagyjuk, a legjobb példa :)
a hűségkirályok
ha nincs hűség, félévente 2 kilóval emelik az árat, a voda legalább nem teszi ezt

(#38090) DigitXT válasza mukibuci (#38071) üzenetére


DigitXT
félisten

Tályékoztatás az tényleg nem, max. tájékoztatás...:O
Ahogy a hollók reptetése a víz alatt porblémamentes.

(#38091) bihariszabi válasza Button (#38089) üzenetére


bihariszabi
aktív tag

Jó, csak abban kábeltévé is van, meg hálózaton belül ingyen telefon, meg kedvezményes hívás más hálózatba. Szóval nem érdekel az emelés fél évente. Egyébként a Voda kis trükkje, hogy küld egy sms- t, hogy változik az ÁSZF. Általában az emelés. Úgyhogy tényleg nem változtatják. Meg ne hasonlítsuk már össze azt, hogy ~7000 Forintért kapok korlátlan ismétlem korlátlan netet kábeltévével, ingyen hálózaton belüli beszélgetésessel, a Voda meg ad 1500 Forintért 1 Gb netet. A laptop mellé kínált legjobb konstrukciója is ~7000 Forintért 20 giga, amit egy esős hétvégén vidáman leforgalmazok. Szóval ismétlem értem én, hogy drága technológia, meg nehéz kiépíteni a hálózatot, nem kérem, hogy versenyezzen a kábel árakkal, de azért álljon már meg a menet, hogy súlyos ezrekbe kerül pár mega. Az okostelefonok korszakában, mikor néhány szerencsétlen user azt se tudja, hogy az android akkor is használ internetet, miközben az user kint kereket cserél a garázsban. És persze a default beállítás a szolgáltatós telefonon is az, hogy frissíthet mobilon a háttérben.

(#38092) goop válasza bihariszabi (#38091) üzenetére


goop
őstag

Nem vagyok voda ügynök, de soraidat olvasva védelmembe kell vegyem, a te sztorid teljes user error. Van flottás csomagod, ahol gondolom kedvezőek a percdíjak, cserébe van x y választék, amit rendelhetsz netből. Valamit valamiért, továbbá van egy rossz hírem, az összes nagy szolgáltatónál 1500 Ft az 1(egy) GB net.

(#38093) snooze válasza goop (#38092) üzenetére


snooze
veterán

Hmmm..melyik szolgáltatónál van ennyiért 1g net?

GO Gunners!!!

(#38094) goop válasza snooze (#38093) üzenetére


goop
őstag

Vodafone, telenor, telekom.

(#38095) bihariszabi válasza goop (#38092) üzenetére


bihariszabi
aktív tag

Ezt értem, bár nem annyira kedvezményes az, mert még csak nem is másodperc alapú, de mindegy, légyen igazad. Ha megnézed a Telekom ajánlatát, sokkal szélesebb a net kínálat mint a Voda kínálat. Van 3 gb 2600 Forintért, ami 150 MB/s. Amit bárki megvehet, nem kell hozzá sem diáknak, sem terhesnek, sem nyugdíjasnak, sem melegnek, sem katonának, sem iPhoneosnak lenni. A voda ezt nekem 4500 Forintért nyújtja flottában úgy, hogy többszáz előfizetésünk van náluk. Hát tényleg user error.. Helyesbítek, mert nem ugyanezt nyújtja a Voda, hanem harmad ilyen sebességen. Az tény, hogy stabilabb a Voda vidéken, ezt aláírom. De ennyiért, hát undorító.

(#38096) dptrsk válasza bihariszabi (#38095) üzenetére


dptrsk
addikt

Az kimaradt, hogy csak akkor azok a díjak, ha van alapból net a díjcsomagodban, ha nincs az alábbi árak vonatkoznak az előfizetőre: 4500 forint a 3GB.

(#38097) bihariszabi válasza dptrsk (#38096) üzenetére


bihariszabi
aktív tag

Ahogyan a Vodánál is van alapból net a csomagomban (200 mega 1000 forintért és kötelező), úgy a Telekomnál is van ;)
Nem tudsz meggyőzni. Nem fogok tapsikolni a Voda lehúzásának. Így vagy úgy, meg fogok tőle szabadulni. Nézzenek mást hülyének. Valahogy lepasszolom a cégnek ezt a simet vagy valamit kitalálok.

(#38098) goop válasza bihariszabi (#38095) üzenetére


goop
őstag

Ha megnézed a telekomot és a telenort is, sokkal több a netkínálat, telenornál pl. kártyás is vehet akár 30 GB 4G netet 9000 Ft-ért. Nem véletlenül van így, nekik megy a 1800 Mhz 4G városban, ami kb lefedi az előfizetőik felét, ellenben a voda mindenhol a 800 Mhz-en tolja(van még az 2600Mhz de az nem jellemző), amit a két T csak vidéken, ahol kisebb a népsűrűség. (Ráadásul a közösködés miatt nem 75Mbit, hanem 150 Mbit sebességgel). Szóval a lényeg a voda nem véletlenül fukarkodik a nettel, gondolom nem akar úgy járni, hogy túlterhelik a hálózatot. Ezért nem adja a 4G hálót a fullajtár cégeknek sem. (upc, tesco, meg mit tudom én még kik).

[ Szerkesztve ]

(#38099) Sayuar válasza bihariszabi (#38097) üzenetére


Sayuar
őstag

Miért a vodánál írtál alá, ha ilyen xarok az árak?

(#38100) galaxys80 válasza bihariszabi (#38097) üzenetére


galaxys80
veterán

Így vagy úgy, meg fogok tőle szabadulni.

Az az érzésem, hogy ennek jó néhányan fognak itt örülni. :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.