Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:32:04

LOGOUT.hu

Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38451) 4Grider válasza bopeti98 (#38450) üzenetére


4Grider
nagyúr

Marha egyszerű. Meg kell néznie, hogy mit írt alá (miről szól a szerződése). Ha két évet aláírt, akkor már miért engednék kötbér nélkül váltani?

(#38452) asdf_ válasza Gabesz1019 (#38449) üzenetére


asdf_
veterán

Az oldal leglajan van a nem max.

(#38453) bopeti98 válasza 4Grider (#38451) üzenetére


bopeti98
őstag

Két évet írt alá, de az már rég lejárt.

(#38454) asdf_ válasza bopeti98 (#38453) üzenetére


asdf_
veterán

Kerdezzen csak ra alaposan, ceges elofizeteseknel nem tiltott az automatikus megujulas, es van az a sanda gyanum, hogy a szolgaltato veletlen elt is ezzel a kiskapuval. Nekunk is oszthato csomagunk van, szerzodeskoteskor mar rogton elore beirtam naptarba, hogy mikor kell visitani, ha nem akarjuk, hogy automatikusan megujuljon.

(#38455) Diák66 válasza Gabesz1019 (#38449) üzenetére


Diák66
őstag

Vodafone Net+
[link]

Vodafone Perc+
[link]

(#38456) Gabesz1019 válasza Diák66 (#38455) üzenetére


Gabesz1019
senior tag

Köszönöm. :R

(#38457) mukibuci


mukibuci
MODERÁTOR

egyébként ha smsben/neten ki lehetne kapcsolni a gyerekzárat/emelt díjas hívástiltást, akkor nagyon sokat érne. letiltod a gyereked telefonjáról, az belép a honlapon/ smsezik és újra veszi az aranyat az aktuális játékba/hívja a pucér nénit :U

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#38458) Joker88


Joker88
őstag

most,hogy kiszedtem a telefonból az SD kártyát, észrevettem,hogy a Vodafone-os SIM kártyán van egy ilyen "térerő" szerű rajz az azonsítószámok mellett.. hasonló, mint ezen a képen..( anniy különbséggel,hogy a kártyán nincsen az a kék pont mint a képen a jelek alatt ) ez a szimbólum mit takar ?

[ Szerkesztve ]

In loving memory of Garrett Lockhart

(#38459) mukibuci válasza Joker88 (#38458) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

nézd meg a file nevet, amit belinkeltél :D

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#38461) Bozek válasza asdf_ (#38460) üzenetére


Bozek
nagyúr

Tudok fizetni, ha a telefonom lemerült vagy ki van kapcsolva?
Nem, biztonsági okokból, a fizetés ilyenkor nem lehetséges.

Miközben a Vodafone Wallet alkalmazásban:

Használható a kártya kikapcsolt készülékkel is?
Igen, ameddig a kártyád be van kapcsolva és automatikus fizetési módban van.

Persze a lemerült eset az ugyanaz mind a kettőnél, de a kikapcsolt állapot meg nem.

(#38462) VIBO válasza asdf_ (#38460) üzenetére


VIBO
őstag

Más bankkal nem tudjátok mikor lehet használni ezt a szolgáltatást? BP banknál vagyok. Emiatt nem szívesen váltanék bankot.

S21 Ultra, Buds Pro, WatchActive 2, MK7 GTI, Zenbook i7

(#38463) asdf_ válasza VIBO (#38462) üzenetére


asdf_
veterán

Nem tudom, en teljesen ertetlenul allok az elott, hogy valakiknek valamiert jobb, ha a telefonjukat lobaljak a paypass-olvaso elott, mintha a paypass kartyajukkal tennek ezt. Nem vagom, mi ebben a jo, igy el sem tudom mondani, hogy mennyire nem erint meg ez az egesz. Es amig egy ilyen szolgaltatas leirasa azzal kezdodik, hogy egy banknal veheto igenybe (plane, ha az az OTP), akkor csak legyintek egyet, es rabokok a kis piros x-re a sarokban...

(#38464) eami válasza asdf_ (#38463) üzenetére


eami
addikt

pl a telefon jó eséllyel mindig a zsebedben van. Amit könnyebb előrántani mint mondjuk a pénztárcád. Nekem kényelmes hogy semmi mást nem kell vinnem csak a telefont és azon rajta van mindenféle kedvezmény, egyéb kártyák és fizetni is lehet vele.
Az tényleg kár hogy csak egy banknál lehet igénybe venni, mert így sokan csak ezért nyilván nem fognak bankot váltani. Aki viszont folyamatosan ilyen és ehhez hasonló újdonságokkal akar találkozni, azoknak érdemes lehet váltani (mindenhol van pro/kontra).

(#38465) laccczka válasza asdf_ (#38463) üzenetére


laccczka
tag

Pedig vannak valós esetek nem csak a magamutogatás.

Például a fürdőkben csak egy telefonnal indulsz a büfébe (amit amúgy is magaddal vinnél).
Például sétálsz a családdal és hirtelen megkívántok valami fagyit, vattacukrot, stb.

Manapság már vásárolni is csak telót viszek magammal.

"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.

(#38466) Button válasza asdf_ (#38463) üzenetére


Button
aktív tag

én a fészbukkal vagyok így a mai napig, hogy abszolút off legyek :)

(#38467) Button válasza eami (#38464) üzenetére


Button
aktív tag

és ha minden oké, akkor jön az a kérdés, hogy a telódra megírták-e, benne van-e a listában
nekem pl flex van, a rendkívül gyenge snapi800-al, kapásból az arcomba vágja, hogy felejtsem el az egészet, viszont ezt villámgyorsan teszi :DDD

(#38468) dptrsk válasza Button (#38467) üzenetére


dptrsk
addikt

Valószínűleg nem a snapi 800 a gyenge pont, hanem valamilyen API támogatás hiányzik a telefonodból, amit a fejlesztéskor a gyártó hagyott ki.

(#38469) radio100jozs válasza radio100jozs (#38408) üzenetére


radio100jozs
őstag

Sajnos igaz a Vodafone lefedettségi térkép, a Sajó és Bódva folyók közötti területen nem nagyon van vétel. Aggteleken van csak 2G, illetve mivel Varbóc feletti hegyen van egy antenna, így itt-ott van 3G is pld.: Jósvafőn, vagy Szelcepusztán a turistaháznál volt jól telefonálható 3G kültérben bizonyos helyeken. Viszont Aggtelekről Putnok felé semmi vétel nincs a Vodafonnak, sem Zádorfalván, sem Gömörszőlősön, sem Kelemérben. Amit azért nem értek, mert a Telekom/Telenornak 2G/4G van végig, mivel Zádorfalva és Ragály közötti dombtetőn is ott van a nagy antenna, ami a környék falvait lefedi, valamint van Gömörszőlős és Kelemér közötti dombtetőn is, de ezekre a Voda nem pakolt fel antennákat. Na meg Aggteleken sem értem miért csak 2G van. A térkép alapján hasonlóra számíthatok majd a Bódva és a Sajó folyók közötti Cserehát területén is, azaz nem nagyon lesz Voda lefedettség. Így érdemes tartaléknak erre a vidékre Telekom sim-t is vinni telefonáláshoz, internethez.

Viszont jó hír is legyen, Putnoktól Kazincbarcikán-Miskolcon keresztül Budapestig végig vonattal 3G/4G volt a vonatban az utazás során a Vodának, egyetlen helyen sem volt közepesnél gyengébb, és nem volt adatfolyamban sem megszakadás.

(#38470) Digger


Digger
senior tag

Sziasztok!
Március 4.én vettem egy feltöltőkártyás mobilnet kártyát, USB modemmel együtt. Az eladó ígérete szerint, jó két óra múlva aktív lesz. Természetesen ez nem volt igaz! Az első telefonhívás során a 1270-re (vagy hova) akkor már azt állította, hogy az apró betűs részben szerepel, hogy 48 órán belül aktiválják a kártyát. Ez sem volt igaz! A második telefon, amit már kissé dühösen eresztettem meg több mint 72 óra után, már hatásos volt, rövid időn belül működött a net! De még nincs vége a történetnek, mivel az egyhetes első időszak letelte után feltöltöttem négyezer forintot a kártyára, azzal a szándékkal, hogy az 1hónap/3 gigás változatot aktiváljam. Ez sem ment rendesen. Két tabletben próbáltam aktiválni egy vidéki kisvárosban, ahol nem volt világbajnok a térerő. Egyikkel sem volt sikeres a művelet! A voda oldalai, egyszerűen nevetségesek! Tabletről semmi nem akar működni rajta! Próbáltam regisztrálni a telefonszámomat az ügyfélszolgálatra. Kitöltöttem minden rublikát, nyomom a küldés gombot, küldik a biztonsági kódot SMS-ben a tabletre, mire átmásolom (természetesen nem megy a copy/paste) küldöm nekik ééééés semmi nem történik, visszavisz újból és újból a regisztrációs oldalra. Belépni ha próbálok, hibát üzen, tehát nem sikerült a regisztráció. De a slusszpoén most következik! Ezekkel a próbálkozásokkal az egyenlegem lecsökkent valami 3950 forintra és így már nem tudom az egyhavi netet aktiválni, mivel az 3990 Ft-ba kerül!
:Y :Y :Y
Egyáltalán hogyan lehetséges egy még nem feltöltött összegből lefogyjon az egyenleg?
A másik röhej, hogy most nem lehetséges 50 forinttal pótolni az egyenleget, mivel csak 2000 forint a legkisebb rátölthető összeg! Valami nagyon nem stimmol itt!

(#38471) H.Istvan25 válasza Digger (#38470) üzenetére


H.Istvan25
senior tag

Menj be valamelyik üzletbe szólni, mert itt valami baj van. Nekem jól működik a Voda netes rendszere

Huawei Mate 9

(#38472) janeszgol


janeszgol
félisten

Sziasztok.

Két kérdésem lenne. de előtte felvezetés. 2014 augusztus 28-án kötöttem meg az előfizum (sima Go), készlékvásárlással. Havi 3190ft. Most, 2016 május 28-án tudok hosszabbítani.
A kérdésem: készülék vásárlása nélkül is meg tudom hosszabbítani a jelenlegi előfizum májusban? (2690ft készülék nélkül.) Ugye az eredeti előfizu az 2016 aug. 28-ig tart.

Az ok: most nem kell teló, van elég. Azt tudom, hogy ha készülék nélkül kötöm az előfizut, akkor a megkötés után 8 hónappal tudok csak készüléket vásárolni hozzá. Addigra talán lesznek jobb ajánlatok. (Tényleg, ha veszek hozzá majd telefont, akkor az 1 év 4 hónap 2 évre fog módosulni?)

Köszönöm!

2024: nem lesz kegyelem a HMD-féle hulladékgyáraknak.

(#38473) mukibuci válasza janeszgol (#38472) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

az utolsó 3 hónapban tudsz hosszabbítani, készülékkel, illetve anélkül is. Ekkor már nem kell várnod, hogy új készüléket vegyél hozzá, bármikor megteheted majd. Természetesen a 2 év akkor fog újraindulni, amikor ezt megteszed

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#38474) janeszgol válasza mukibuci (#38473) üzenetére


janeszgol
félisten

Köszönöm! :R

Akkor így fogok eljárni. Karácsony előtt majd elcsípek egy akciót. :)
A két év nem baj, ha újra indul kétszer (most májusban készülék nélkül, meg készülék vásárlása után), mivel vodás szeretnék maradni egy ideig.

Szerk.: ja most olvasom. Akkor kell 8 hónapot várni, ha előleg nélkül szeretnék majd készüléket venni. Már tiszta a kép. (Akkor nem fogom muszájból megvárni.)

[ Szerkesztve ]

2024: nem lesz kegyelem a HMD-féle hulladékgyáraknak.

(#38475) mukibuci válasza janeszgol (#38474) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

nem, akkor sem kell, ez rád nem vonatkozik már

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#38476) radio100jozs válasza Digger (#38470) üzenetére


radio100jozs
őstag

Mobilnet feltöltős sim csomaggal nem lehet regisztrálni a vodafone oldalán. Csak a netinfo nézhető meg, és ennyi. Ezért nem is működött neked.

(#38477) e_david


e_david
tag

Sziasztok!

Adott egy vodafone-os előfizetés, amihez van készülék és alap készülékbiztosítás is. A teló leesett (lépcsőzött szegény), és eléggé tropa lett.
Ma lejárt a hűségidő és lehet új készüléket választani, viszont a régit megjavíttatnám/cseréltetném, ha ezt a biztosítás lehetővé teszi.
Kérdés, hogy ha mondjuk cserélik a telefont, akkor választhatok még új készüléket, vagy ilyenkor mi az eljárás?
Előre is köszi a választ! :)

(#38478) mukibuci válasza e_david (#38477) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

elöször intézd el a régi telefont, utána vegyél újat

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#38479) lugosi


lugosi
MODERÁTOR

Miután ma lejár a feltöltés miatti bónusz internetem, és nem használtam el a teljes csomagot, csináltam pár mérést a sebességet illetően. Stabilan és kiszámíthatóan hozta az 50 megabites le-, és a 11-12 megabites feltöltési sebességet. Gondolom az 50 a limit feltöltős csomag esetén. Jól használható, stabil és megbízható volt a vodafone net 3G-n és 4G-n is amíg használtam.

(#38480) drmazsi


drmazsi
aktív tag

Sziasztok!

Valaki el tudja nekem mondani hogy itthon milyen mhz sávokat használ a vodafone?

3g esetén, 4g/lte esetén

Új telefont vennék, és nem mindegy, hogy itthon milyen sávon működne a net.

Köszi :R

Don't hate the player, hate the game ...

(#38481) szabogabor10 válasza drmazsi (#38480) üzenetére


szabogabor10
veterán

3G: 900/2100
4G: 800/1800/2600.

Mindenképp olyan telót vegyél, ami mindegyiket tudja.

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#38482) 4Grider válasza szabogabor10 (#38481) üzenetére


4Grider
nagyúr

A Vodafone-nak nincs 1800 MHz-es LTE frekvenciája. Max. a 2G-re használtból tud elvenni.

(#38483) szabogabor10 válasza 4Grider (#38482) üzenetére


szabogabor10
veterán

[link]
Oké, csak teszt egyelőre, de később ha összehúzzák a 2G-t, már ezen a frekin is lesz LTE.

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#38484) drmazsi válasza szabogabor10 (#38481) üzenetére


drmazsi
aktív tag

Ha a teló nem támogatja a 800mhz-et az mennyire okoz lassulást?
Igazából ahol nincs 4g ott van 3g és az is használható valamilyen szinten nem?

Vidéki megyeszékhelyen használnám.

Don't hate the player, hate the game ...

(#38485) thomas77 válasza lugosi (#38479) üzenetére


thomas77
senior tag

Ha jól emlékszem akkor is tudsz sebességet mérni, teljesen elfogy a neted, A vodafone szervert kiválasztva nem számít bele az adatforgalmadba. Lassítás esetén is a teljes sebességet méri. Most 9.6 Kbit/s-ra vagyok lassítva és ezt mérem.
:)

[ Szerkesztve ]

(#38486) szabogabor10 válasza drmazsi (#38484) üzenetére


szabogabor10
veterán

Gyakorlatilag egyelőre nem nagyon lesz 4G-d. 2600-on a Voda csak nagyon kevés helyen szolgáltat.
Vannak olyan kínai telók, amelyek támogatják a 800 MHz-et. Azok közül érdemes választanod.

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#38487) lugosi válasza thomas77 (#38485) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Ezt nem tudtam, köszi. Mára már elfogyott, így holnap majd kipróbálom az irodában, illetve a belvárosban.

(#38488) iday


iday
aktív tag

Rémes 4G szolgáltatás. :P
Kiskunlacháza - Budapest.

3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu

(#38489) bopeti98 válasza bopeti98 (#38446) üzenetére


bopeti98
őstag

Ha minden igaz, akkor holnap délután megyünk elintézni a váltást.
Azt esetleg nem tudja valaki, hogy egy havidíjas előfizetés -> feltöltőkártyás egyéni előfizetés váltáskor ott helyben mennyi pénzt kell kötelezően feltölteni a kártyára?
Csak mert ha ilyen több 1000 Ft, akkor azt először lebeszélem, és csak utána megyek a T-hez a számhordozási kérelmemmel.

(#38490) gabor9991 válasza bopeti98 (#38489) üzenetére


gabor9991
őstag

Két hete még nem kellett feltölteni semennyivel.
Lejárt hűségidős go tarifáról váltottam feltöltős perc+ -ra, azóta se töltöttem rá, 90 nap a felhasználási ideje a simnek így.
Nulla forintot fizettem.Mindenkit próbálnak megtartani, ha mondod nekik, hogy másik szolgáltatóhoz szándékozol átmenni.
Mielőtt elengedtek, felhívták a központban az ügyfélmegtartó kollégát, vele is kellett beszélnem, illetve azt mondták, hogy mindenkinek kell, aki felmondaná, elvinné, vagy feltöltősre váltaná a havidíjas előfizetését.
Megkérdezte miért akarok váltani, erre elmondtam neki, hogy miért, majd ajánlott egy olyan tarifát, ami publikus csomagként nem elérhető, csak nála.
3300 forint havidíj, ebben 297 lebeszélhető perc, bármelyik írányba, perc alapon számlázva, 500MB adatforgalom, amit nem kapcsolnak ki, ha elfogy, hanem lassítják, és mivel én mondtam, hogy a leendő új szolgáltatáshoz nem kell aláírnom hűségszerződést, így ő is úgy ajánlotta ezt a tarifát nekem, hogy határozatlan idejű lenne a szerződés.
Még az is lehet, ha akartam volna, lehetett volna alkudozni vele.De nem akartam, megköszöntem az ajánlatot, nem fogadtam el.Csak ez után kezdhette az üzletben az ügyfélszolgálatos hölgy a szerződésbontást.

[ Szerkesztve ]

(#38491) bopeti98 válasza gabor9991 (#38490) üzenetére


bopeti98
őstag

Köszi!

Ez a szám egy flottából lesz kiszedve, és átváltva feltöltőkártyásra a saját nevemen, hogy aztán át tudjam vinni a T-hez.
Azért kérdeztem mert ha nem kell rá feltölteni, vagy ha nem sokat, akkor úgy tervezem a jövő hetemet hogy majd a Telekomhoz is be kell menni elindítani a számhordozást. Viszont ha rá kell tölteni 2-3 ezer forintot akkor az 1-2 hónap mire lebeszélem, és addig nem is viszem át a számot.

(#38492) bihariszabi válasza mukibuci (#38457) üzenetére


bihariszabi
aktív tag

Abban igazad van, hogy az sms tiltás és engedélyezés a gyerekzár esetében nem lenne célravezető. Viszont az internetes kapcsolót meg lehet oldani úgy is, hogy a kapcsoló alkalmazásakor felugrana egy ablak, ahol kérné az ügyfélbiztonsági kódot. Viszont hogyan tudna egy gyerek belépni a szülei internetes fiókjába? Oda is kell jelszó. És ha azt tudja, akkor hidd el, tudja az ügyfélbiztonsági kódot is. Természetesen elfogadom (mi mást tehetnék) a te véleményedet is, hogy a a gyerekzár kikapcsolását csak guglizással, meg negyedóra GY.I.K. böngészéssel lehet visszakapcsolni, de akkor legalább írnák oda, hogy "Ki ezt a kapcsolót elmozgatja, hagyjon fel minden reménnyel" és akkor máris nem próbálkozok vele.

[ Módosította: mukibuci ]

(#38493) radio100jozs


radio100jozs
őstag

Újra publikus a Vodafone Homenet!!! Közvetlen a honlapról elérhető!

Az eddigiekhez képest annyi változott, hogy 2 év hűség kell, viszont mondhatni "korlátlan", mert az adatkeret elfogyása után 150/128 kbps a lassítás.

http://www.vodafone.hu/homenet

Új infó, 92% a 4G lefedettség.

(#38494) Diák66 válasza radio100jozs (#38493) üzenetére


Diák66
őstag

Továbbá ha jól látom az ára csak vodafone family esetén 4990. Amúgy 5990. Viszont az eszköz a vevő tulajdona lesz és nem csak bérli. Még így is jó ajánlat. :)

Viszont QoS már 0 GB adatforgalomtól. Vagyis alacsonyabb prioritás. Persze ennek csak túlterheltseg esetén van jelentősége.

[ Szerkesztve ]

(#38496) Harkovz válasza radio100jozs (#38493) üzenetére


Harkovz
aktív tag

Egész jó,de én nem tudtam kivárni, Hipernetet kötöttem ugyanígy 50 GB adattal.Ott nincs korlátozva 75MB/s re néha 100 fölé is szalad,bár már 10MB/s is elég bőven mindenre.Azt nem tudja valaki,hogy sima mobilnet csomagot(12Gb) amin még van hűség át lehet-e váltani HomeNetre?

(#38497) radio100jozs válasza Harkovz (#38496) üzenetére


radio100jozs
őstag

A 75 Mbps csak azért ennyi, mert a Vodafone hálózata ennyire képes, mármint ekkora kapacitású frekvenciakészlete van.

Azt, hogy váltani lehet-e jó kérdés, jelentkezz be a vodafone online felületén a saját előfizetéseddel, és ott a díjcsomag módosításnál nézd meg, hogy feljön-e ennek a lehetősége? Viszont mivel készülékhez kötött a sim, így ez is kérdés, hogy miként működhet, mert van még hűségidőd.

(#38498) Zsocy155 válasza Diák66 (#38494) üzenetére


Zsocy155
őstag

Ez a Vodafone Family nem ugyanaz mint amit (1000Ft) a Go+-ból levonnak mert a nejem RED-es?

(#38499) WZP


WZP
aktív tag

Sziasztok!

Találkoztatok már olyannal, hogy steamtől érkező SMS-ek nem érkeznek meg ? Be szeretném kapcsolni a steamen a mobile authenticatort, és ehhez szükségem lenne egy SMS kódra, ami nem érkezik meg sajnos.

2015-ben gond nélkül hozzá tudtam adni már a telefonszámomat az accountomhoz, ahhoz is kellett kód, megjött... erről a telefonszámról, amiről jön a steam biztonsíági kód, már jött többek között yahoo-tól, ebay-től, blizzardtól is kód... szóval elég nagy nevek használják... próbáltam küldeni magamnak ilyen steam kódot UPC-s címre, arra azonnal megjött.

Több kört futottam már voda ügyfélszolgálattal és steam supporttal is. Steam support szerint szolgáltató probléma, és ezt tűnik bizonyítani az is, hogy az UPC-s számra azonnal megjött.

Voda szerint az lehet a baj, hogy nincsen "sms interworking agreement" köztük, és a brit szolgáltató között, ahonnan a kódok jönnek. Meglepődnék ha ez igaz lenne, mivel 2015-ben több szolgáltatástól is faszán megjöttek a kódok, és ami a legjobb, a UPC mint mobilszolgáltató mivel voda hálózaton van, elméletileg ugyanazok az sms interworking agreement-ek vannak érvényben amik vodánál, tehát ami nem jön meg az egyikre, nem fog megjönni a másikra sem.. de UPC-re mégis megjön.

Ötletek ? Van itt valaki akinek sikerült már bekapcsolni vodával a steam mobile authenticatort ?

+44 7781470659 erről a telefonszámról kéne jönnie elméletileg a steam kódnak.

Inter Arma Enim Silent Leges

(#38500) #71835392 válasza Diák66 (#38494) üzenetére


#71835392
törölt tag
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.