Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccczka
tag
válasz mukibuci #38001 üzenetére
éppen ezért mentem át a céges flotta go-ba.
olcsóbban vettem meg a kiszemelt telókat és ingyen beszélek a céges számokkal.
akkor most vagy akkor tolták el az üzletben vagy én nem értek valamit.2 előfizetéssel játszottam különböző időben
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
hzcs
senior tag
Hali!
Ha ilyen adatai vannak a telefonnak, akkor a voda LTE nem használható?
Network:
GSM: 850, 900, 1800, 1900 MHz
Europe / Asia model
WCDMA: Bands 1/2/5/8
FDD-LTE: Bands 1/3/5/7/8/20
TDD-LTE: Bands 38/40/41Konkrétan ez az oneplus 2 specifikációja.
Köszi!
-
laccczka
tag
Ha tehetem a Vodafone Wallet-et használom fizetéskor.
A kérdésem a következő lenne:
- ha elfogy a netes adatcsomagom tudom-e használni akkor is?Esetleg a fizetéskor keletkező hálózati forgalom nem is számolandó be a fizetős csomagba?
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
MODERÁTOR
válasz laccczka #38005 üzenetére
A Vodafone Wallet szolgáltatás díjmentes, extra díj nem terheli. Az alkalmazáshoz szükséges SIM-kártya cseréjét is díjmentesen elvégezzük üzleteinkben. Az applikáció letöltése, az aktiválási folyamat, valamint a virtuális bankkártya letöltése adatforgalommal jár, melynek díja a választott díjcsomag vagy adatdíjcsomag függvénye. Bankkártyával történő fizetéskor használatkor adatforgalmazás nem történik. Az OTP MasterCard® Mobil PayPass™ kártyával való fizetés kártyahasználatot jelent, mely általában díjmentes. Az egyéb banki díjakról érdeklődj a kártyádat kibocsátó banknál.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
n@p@lm
őstag
Ej gyerekek, mekkora tré már ez a Vodafone, a Homenet szolgáltatásuk neten nem megrendelhető, a székesfehérvári üzletből elhajtottak hogy csak neten rendelhető, jobban megnézve az ajánlatot csak és kizárólag megadott (MamutVodafone márkaüzlet, MoM Park, Auchan Szigetszentmiklós, Csepel Pláza ésEsztergom Vodafone viszonteladói partnerek) üzletekben elérhető.
Vicctársaság
Vagy gittegyletszerk
Van valami mozgó értékesítő, ennek utána olvasok.[ Szerkesztve ]
-
Harkovz
aktív tag
válasz n@p@lm #38009 üzenetére
Mozgó értékesítő is csak elméletben van.Én is ilyet szeretnék kötni.Az egyik helyen ahol lehet venni azt mondták,hogy márciustól lesz talán,a központi ügyfélszolgálatnak is írtam,felhívtak és azt mondták nem tudják mikor lesz újra,nincs információjuk.Ha így folytatják Telenor Hipernetet kötök inkább!
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Mostanság van a Vodafone-nál hasonló program, mint anno a Köszönet?
-
MODERÁTOR
válasz lugosi #38019 üzenetére
1500ft 1db sim kártya. ha feltöltöd minimum 3000 forinttal, akkor 500 (instant kártya más téma)
ha nem listaáron akarod megvenni a telefont, akkor vitamax kártya jár hozzá. ez benne van az árban, ha már van meglévő kártyád, akkor nyilván nem kell kifizetned ujra, ergo annyival olcsóbb lesz a vége
-
bihariszabi
aktív tag
Attól még szemétség. Más miért nem használhatja? Vagy miért vannak a diák kedvezmények? Mindig mindenben kizárólag a melós fizet teljes árat. A telefonban, az internetben, az utazásban. Van diák, nyugdíjas, rokkant, süket, közszolgálati, katona, rendőr, meg kismama kedvezmény. De még sosem hallottam melós kedvezményről. Pedig a melós is szeretne olcsóbban telefonálni, netezni, utazni.
-
dptrsk
addikt
válasz bihariszabi #38023 üzenetére
Pedig van melós kedvezmény, céges flotta, amit a cég tud kialkudni a dolgozóinak, ami többnyire kedvezőbb, mint a diák kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
válasz bihariszabi #38025 üzenetére
Flotta GO, Flotta RED - Ezek csak abban flottásak, hogy ingyen hívás van a flotta tagokkal, egyébkén a sima publikus csomagok.
XCÉG Tarifa - Ez a melós, kedvezményes csomag, egyedi kedvezmények vannak benne. Általában 2000-3000 között van a havidíja, ingyen beszéd a flotta tagjai közt, publikusnál alacsonyabb percdíjak(többnyire 13-20ft/perc), stb. Ezek a csomagok annyira nem rosszak.
Igazából csak a cégen múlik mit harcol ki a melósainak.
Persze tudni kell a szokásaidat, hiába jó egy flotta, ha havi 1 GB netezel és 5 percet telefonálsz, akkor valószínűleg nem éri meg a flotta, ilyen esetben pl. egy feltöltős csomag a legjobb.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz bihariszabi #38032 üzenetére
Másik szolgáltatónál van előfizetésem, az alapján az a benyomásom, hogy a vodafonnak kifejezetten jók a feltöltős csomagjai a többiek feltöltős csomagjaihoz képest.
-
ESP23
senior tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám.
Egyik ismerősöm szeretne hosszabbítani szerződést, mert most van rá lehetősége, egy RED BASIC C csomagja van.
Kinézte magának a készüléket, és amikor meg akarjuk rendelni akkor közli velünk a rendszer hogy a futárnak oda kell adni az első havidíjat ami 13.990 Ft. Azt odáig értem hogy egy új előfizetőnél ez a protokoll, de hogy egy meglévő hűséges és egy igen borsos tarifával rendelkező előfizetővel is ezt teszik, azt már kevésbé, ez a pofátlanság netovábbja. Én még a tavalyi évben egyeztettem ezzel kapcsolatban velük, akkor azt mondták hogy a meglévőktől nem kérik be az első havidíjat, a mostani telefonos ügyfélszolgálatos szerint mégis.
Nem tudom hogy hol a gond, de ez így nem jó.
Mióta van ez így? -
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Mi ma a legjobb feltöltős tarifa? Net nem kell és nem csak Voda irányba megy a telefonálás.
Ma jött egy sms,ha holnap éjfélig feltöltöm,kapok 50 percet hálón belül.
Ez valami egyszeri akció vagy ilyen szokott lenni?"Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
MODERÁTOR
válasz Biluxzsolt #38040 üzenetére
ha legalább 100 percet lebeszélsz 30 nap alatt, akkor max m, egyébként perc+
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Tamás34 #38034 üzenetére
Nekem ez a Net+ csomag van. Ha nem lenne korlátlan előfizetésem a másik szolgáltatónál (és valamivel kevesebbet telefonálnék), akkor simán ez a Net+ egy jó tarifa lenne. Ennél a csomagnál érzem, hogy kapok is valamit a feltöltésért, tehát a feltöltött 3000-et le lehet beszélni, +500 mega net. Ez szerintem egy király csomag. Megkockáztatom, hogy összességében ha ezt a csomagot használnám fő számnak, akkor havi max 3-4 alkalommal kellene ezt a 3000-et rátölteni, és ugyanannyit beszélnék mint a jelen csomagomnál, csak jóval több netem lenne (2 giga az 500 megával szemben, Next M csomagom van a telekomnál).
-
goop
őstag
válasz lugosi #38042 üzenetére
Azért én ennek utána számolnék, vagy akkor neked kb. felesleges a next m csomag .
voda: 3000x4=12000 Ft amiért lesz 2 GB neted, és ~245 perced, ami perc alapú számlázás miatt 30%ot levonva, ~ 172 perc.
telekom domino surf: 2x5000 Ft feltöltve, lesz ajándék 2x50 perced hálón belül, 2x 200 MB neted, + az alap 150 Mb a surfhoz, ami havi 890 Ft. Levonva a 890 Ft-ot, + megvéve 1GB-ot 1590 Ft ért, marad 7520 Ft beszédre, ami kb. ~ 193 perc, ami 30%-ot leszedve, 135 perc, de itt ugye kevesebbel töltöttél 2000 Ft-tal, + nem számoltuk a feltöltés utáni 2x50 percet hálón belül, ill., a magasabb hálón kívüli percdíjjal számoltam. Ezeket mind összevetve kb. ugyanott vagy, + nyertél 2000 Ft-ot is, neted lesz: ~ 1.5 GB, ami ráadásul lassítva lesz, nem kikapcsolva.
Hirtelen ennyi.
-
lugosi
MODERÁTOR
Köszi a kimerítő segítséget, és hogy utána számoltál. Igazából a percdíjakat sose számoltam ki a feltöltős csomagoknál, de a te számításodból látom, hogy nem lenne elég a 10-12 ezres feltöltés. A havi 180-200 perc kimenő biztos, hogy nem lenne elég, a heti durván 8 óra beszélgetés megvan (hű ez sok), bár gyorsan hozzá kell tenni hogy a telefonom a kimenő és a bejövő hívást együtt jelzi. A kimenő ennek kb a fele, vagy valamivel kevesebb mint a fele lehet, legyen 2.5-3 óra. De havi szinten is 8-10 óra közé tenném ami tényleg sok. Így utána nézve a számoknak nem kicsit, hanem sokkal kellene kevesebbet telefonálnom.
-
törölt tag
Sziasztok! [link] Nektek működik ez az oldal? Január elején még jó volt.
-
mcs
veterán
Megkérdeztem személyesen a helyi Vodafone-t is a Köszönet programmal kapcsolatban. Sajnos már csak az előfizetéses szerződésekre érvényes, így nálam nem játszik a feltöltős kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- DRAGON GAMING PC // Ryzen 5 1500 // 16GB DDR4 // SSD+HDD // Gigabyte RADEON RX5700 8GB GAMING OC
- Zalman S4 Plus
- DELL VOSTRO 3900MT/i5 4460/8GB DDR3/GeForce GTX 745 4GB/240GB SSD/250GB HDD
- Samsung Galaxy Z Flip5 6,7" 5G 8/256GB krém - SM-F731BZEGEUE - 1 éves, GYÖNYÖRŰ állapot
- Zotac GeForce GTX 1080 AMP Extreme
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest