Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz mukibuci #42999 üzenetére
Ja, az kimaradt nálam, hogy feltöltős a kártya. Akkor 5000, de ez is benne van az ÁSZF-ben.
(#42996) LouiS22: Ez egy jó kérdés. Elvileg ingyenes, de nekem például fizetnem kellett anno. Pedig az egy nagyon régi kártya volt.
(#43001) DS39: Talán ott, hogy nem akarod mindenkinek újra megadni a számod, ami ugyebár másik kártyánál megváltozik.
[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
Kivétel amikor elkéri az ügyintéző és lecsekkolja a jelenlegi sim kátya gyári számát a rendszerben.
Nekem elkérte ellenőrzésre és csak utána mondta, hogy ingyenes a csere. Ha nem tudtam volna felmutatni akkor asszem 7ezret mondott. Partnernél voltam, nem márkában. Biztos ember függő is. -
H.Istvan25
senior tag
Ma délután 2 fele elment teljesen nálam a térerő. Utána egy ideig csak 2G volt, azóta csak 3G. Nemrég elmentem sétálni, egy kilométerrel arrébb már volt 4G, de itt továbbra sincs. Helyszín: Pécs, Uránváros
Huawei Mate 9
-
törölt tag
Sziasztok! 2 év hüség lejárata elött 2 hónappal vettem új telefont, új hüséggel (már 10 éve ugyanezt hosszabítom). A régi telefonom hálózat függetlenítését mikor kérhetem? Meg kell várni a pont 2 év lejáratát vagy mivel lett új telefonom/hüségem, már most is megcsinálják?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz H.Istvan25 #43009 üzenetére
Központi probléma volt, ami csak az állomások egy részét érintette, délelőttre megcsinálták.
-
Gercsi
tag
válasz #15490560 #43010 üzenetére
Fontos hogy márkaképviseletbe vidd, a viszonteladók nem fognak foglalkozni vele. 15 nap kb. és postán küldik a kódot amit csak beírsz a telefonba. (LG G2-t függetlenítettem így én is)
Direkt benne hagytam a képben a SIM cserét is, mert láttam téma volt az is.Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
LouiS22
veterán
válasz Gercsi #43014 üzenetére
Nem kötözködés, de én is olvastam az ÁSZF-et és továbbra is tartom, hogy az abban foglaltak alapján (és a te screenshotod alapján is) a microSIM-nanoSIM cseréje fizetős (hiszen másikat kérsz úgy, hogy az eredeti működik). Még plasztikusabban: szarul van megírva az ÁSZF.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz Daffni2 #43019 üzenetére
Bocsánat, tényleg egy egyszerű kérdés volt: miután leírva az ÁSZF-ben nincsen egyértelműen, így ha nem haragszol, a le volt itt írva és így vannak nem hiszek. De köszönöm a segítséget.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Gercsi
tag
válasz LouiS22 #43020 üzenetére
Saját tapasztalatom a következő: LG G2 tönkrement, javítás idejére a csere telefonba (HUAWEI P9 Lite) nem volt jó a SIM kártyám mérete, díjmentesen adtak egy másikat. Miután nem tudta a szervíz megcsinálni a telefonomat kaptam egy LG G4-et, abba megint nem lett jó a SIM kártya mérete, ezért megint cserélték.
Egyszer sem kértek érte pénzt (1Ft-os számlát adtak róla), és még a telefonszámokat is mindig átmentették, pedig minden SIM kártyám tökéletes volt. (Amit a csere telefonból vettem ki az 3 hetes volt amikor cserélték)
Szerintem ezen a téren full korrektek!Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
Bozek
nagyúr
válasz Biluxzsolt #43021 üzenetére
Mielőtt hülyeségeket írsz, nézd már meg az 1. számú hozzászólást.
Egyébként saját tapasztalat, hogy tőlem egy alkalommal kértek 5 ezer Ft-ot egy feltöltős kártya cseréjéért Zalaegerszegen. Először 7 ezret akartak, de szóltam, hogy nem előfizetéses vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Nem kívántam háborút nyitni, pusztán arra rávilágítani, hogy hiányos az ÁSZF, illetve nincs pontosan szabályozva. De úgy látom, hogy hiba volt. Egyébként azóta megoldódott, egy segítőkész topiktárs privátban felajánlotta a segítségét.
-
titán
válasz LouiS22 #43026 üzenetére
Szerintem rajtad kivul mar mindenki erti, hogy azert nincs ez valoszinu igy leirva benne, mert a sok retardalt kepes lenne hetente cserelgetni a simet. Ha nagyon nagyon akarnak, biztos kerhetnenek erte penzt, de 99.99%, hogy nem fognak. Ennek szellemeben nyugodtan menj be es csereltesd ki ingyen a szimedet.
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg a Telenornál vagyok egy flottában. Feleségem Tutizik. Én is áthordoznám a számomat.
Hogyan intézzem, hogy a lehető legjobban járjak?
Ez a mondat mit jelent pontosan? “Az aktív Tuti tarifások 0 Ft-ért beszélnek egymással!”
Ha mindketten Tutisok leszünk, akkor ingyen beszélünk egymással?
Mitől lesz "aktív" a Tuti?
500-1GB net milyen opcióban érdemes Tuti csomaghoz aktíválni? (kezdetben van ingyen is 500Gb? Később mennyit kell/érdemes feltölteni, ha 1GB-ot szeretnék havonta?)
-
-
lexpakesos
csendes újonc
Üdv! Azt tudja valaki, hogy ha megrendelek egy internetszolgáltatást, akkor a megrendelés hónapjában miért vonják le előre a következő havit is? Direkt úgy rendeltem meg, hogy a számlazárás utáni napon, tehát új hónapban, hogy lehetőleg ne 1 napig tartson az 1 giga... De ezek szerint mindegy, mert úgyis levonják bármit csinálok.
-
Zsocy155
őstag
válasz lexpakesos #43032 üzenetére
Az előfizetést előre kell fizetni.
-
titán
válasz lexpakesos #43032 üzenetére
Nekem egyszer sem vontak le elore, mindig csak abban a honapban kerult a szamlara, mikor meg volt rendelve.
Milyen plusz adat opcio ez es melyik napon rendelted meg? -
lexpakesos
csendes újonc
Igen, én is ezért csodálkozom. Csak nem akarok reklamálni előre, mert nem tudom, hogy most ennek van-e valami tudományos magyarázata. Abban biztos vagyok, hogy az ÁSZF 8 millió oldalas kódexében van erre magyarázat. Csak én mint tüte paraszt, a trágyához értek csak meg az ekéhez. Ezért jöttem tanácsért.
13-án van a számlazárás. Ezért 14-én rendeltem meg. Pontosan azért, mert az internet az csak számlazárásig használható fel.
Mondjuk most bevillant valami. Mivel megújuló az internet, én meg elhasználtam az 1 gigát, létezik, hogy mégegyszer megújította egy számlazárási cikluson belül? Bár ez is furcsa lenne, mert emlékszem, hogy lassítva tudtam netezni miután elfogyott az 1 giga.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz lexpakesos #43035 üzenetére
Szerintem,mivel megújuló adat, nem kell mindig megrendelned,tehát havidíjas ezért, mint minden havidíjas opciót előre kell fizetni.
"Aki ad,az nyer"
-
titán
válasz lexpakesos #43035 üzenetére
Januar vagy februar 14-en rendelted? Ilyen nincs, hogy magatol megujitja, azt neked kell megujitani mindig. Bar nem tudom mit rendeltel, en ezt az 1 gb plusz adat (megujulo)-t kertem. Ez havonta automatikusan hozzaadodik az elofizuhoz amig le nem mondod. Viszont ha elfogy, akkor magatol nem ad hozza megint 1 gb-ot, azt neked kell ujra feltoltened.
-
lexpakesos
csendes újonc
válasz Zack1899 #43039 üzenetére
Azt tudtam, hogy megújuló, mert én rendeltem 😁. Csak azt nem értettem, hogy miért előre vonta le. Hiszen utólag fizetős vagyok. De így már értem. Fennáll a veszélye annak, hogy nem fizetek és nem akarnak pórul járni. Na meg inkább nekik kamatozzon 30 napot mint nekem. Kici fojin, naty hacon.
-
Zack1899
tag
válasz lexpakesos #43040 üzenetére
Mások döntenek a fejünk fölött. Ki tudja, mi folyik a színfalak mögött?! Kapukat döngetünk, de nem fogadnak, és a kiskapuk is zárva maradnak.
-
asdf_
veterán
válasz lexpakesos #43040 üzenetére
A szolgaltatasok dijat (elofizetesi dij, opciok dija) elore fizeted, magat amit fogyasztottal (beszelgetes, sms-ek) utolag. Kb. mindenhol.
-
veterán
-
Kbali
nagyúr
-
veterán
-
headhunter
addikt
Mennyi idő alatt küldenek ki egy kártyát?
Új ügyfélnek 0Ft vagy lehet rendelni a meglévő mellé is 2. kártyát ingyen? (Vodafone Tuti csomag)
-
addikt
válasz szabogabor10 #43043 üzenetére
A kenyeret megeheted mielőtt kifizetnéd? A filmet megnézheted a moziban,mielőtt kifizetnéd a jegy árát? Sorolhatnám még napokig.....
"Aki ad,az nyer"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest