Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:32:04

LOGOUT.hu

Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17001) hackeeeee válasza hackeeeee (#17000) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Mellesleg, ha az illető kp-ra egy telefont előfizetéssel, akkor mi jogon köt hozzá a szolgáltató olyan módon, hogy ha azt az illető cseréli, akkor megszűnik a hűsége? Ez ebben a formában hülyeség.. Csak azért, mert akkor nem küldené 2 évente a Vodafone az SMS-t, hogy köszönjük hűséged, vásárolj új készüléket a meglévő előfizetésedhez...

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#17002) szoke12


szoke12
őstag

Hello .
Olyan kérdésem lenne, h voda matrix 1 tarifaban van-e internet túlforgalmazasi díj???

"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"

(#17003) Barthezz2 válasza hackeeeee (#17000) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Ki mondta, hogy köteles vagy? Attól a hűséget még írhatod alá a készülékre nem? Ha bemész a boltba, és hitelre megvásárolsz egy TV-t, aztán hazaviszed, és összetöröd, attól még arra van a hiteled, és fizetheted is be.

A havidíjad a felhasználásért fizeted, nem azért, mert hűséged van. Itt megint semmi kapcsolat. Ha lejár a hűséged, és tovább használod a csomagot, ugyan úgy fizeted nem?

De mondok mást. Ugyan azt a tarifát, készülék nélkül megveheted hűségnyilatkozat aláírása nélkül, de ha készülékkel veszed, aláíratnak veled 1-2 évet. Miért? Mert a készülékre írod alá a hűséget, és a készülékre kapod a kedvezményt. Mert ugye a tarifacsomag díjazása 2 év hűséggel is annyi, mint hűség nélkül. :)

(#17002) szoke12: Nincs. Ha túlléped a kereted, lassítanak.

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#17004) Daffni2 válasza Agro (#16999) üzenetére


Daffni2
addikt

Basszus elfelejtettem, hogy nem lehet képet feltölteni.

V.I.P. portálon megnézheted, ha ez mond Neked valamit ;]

"Aki ad,az nyer"

(#17005) Agro válasza hackeeeee (#17000) üzenetére


Agro
senior tag

Nem lehet, hogy egy lopott telot vett? Es az eredeti tulaj tiltotta le?

(#17006) Z0C! válasza Daffni2 (#17004) üzenetére


Z0C!
őstag

onnan egy chat fal hiányzik :)

[ Szerkesztve ]

----- www.zoci.gumroad.com -----

(#17007) Barthezz2 válasza hackeeeee (#17001) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Mellesleg, ha az illető kp-ra egy telefont előfizetéssel, akkor mi jogon köt hozzá a szolgáltató olyan módon, hogy ha azt az illető cseréli, akkor megszűnik a hűsége?
A hűségedért cserébe te kedvezményt kaptál a készülék árából. Ha utána te eldobod, szíved joga.
Fentebb meg már írtam, a tarifahűség megint más dolog. Annak inkább van köze ahhoz, amiről te beszélsz. De ahhoz viszont annak sincs, hogy függetleníteni akarsz-e vagy sem.

Csak azért, mert akkor nem küldené 2 évente a Vodafone az SMS-t, hogy köszönjük hűséged, vásárolj új készüléket a meglévő előfizetésedhez...

...tarifacsomagod megtartásával(tarifahűség), 2 év hűségnyilatkozat(készülékre) aláírása mellett.. ;)

Everybody lies.

(#17008) hackeeeee válasza Barthezz2 (#17003) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Namármost, Te azt mondtad, hogy "Az, hogy a telefonod egyben fizeted, vagy részletre veszed, meg most sehogy nem kapcsolódik ide.. " - Tehát, hogy jön ide a részletfizetett TV? :) Nade, ez ebben a formában azért nem igaz, mert ha veszek előfizetéssel kp-ra egy telót, attól még fizetem az előfizetést, akkor is, ha nincs telefonom, a telefonszámomért lényegében fizetek, és az aktivált esetleges fizetős szolgáltatásokért, akkor is, ha az elvileg hűségre adott készülékem már nincs, de akár használhatom másik készülékben, ugyan azokkal a kedvezményekkel. Amúgy ha veszek kp-ra egy tv-t, és összetöröm, akkor nem fizetek semmit. ;)

Ha részletre veszem meg a telefont, akkor oké, ámen.. :) Ott vállalom a hűséget rá, mert fizetni fogom, de ha Én elhozom kp-ra, akkor hagyjanak békén..

Összességében, Én azt csinálok a készülékkel amit akarok, az előfizetésem, ugyan az marad... Tehát, semmi nem történik a hűséggel. :U

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#17009) Barthezz2 válasza hackeeeee (#17008) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Tehát, ez ebben a formában azért nem igaz, mert ha veszek előfizetéssel kp-ra egy telót, attól még fizetem az előfizetést

Naná, hogy fizeted, mert a szolgáltatás nem ingyen jár. Ha összetöröd a telefont, akkor is fizeted, mert azzal a szolgáltatás ellenértékét fizeted ki.

de ha veszek kp-ra egy tv-t, és összetöröm, akkor nem fizetek semmit.

Mert ott szolgáltatást nem vásároltál ;)

Ha részletre veszem meg a telefont, akkor oké, ámen.. :) Ott vállalom a hűséget rá, mert fizetni fogom, de ha Én elhozom kp-ra, akkor hagyjanak békén.. De ha már itt tartunk, a hűségszerződésen a számod is szerepel, nem csak a telefon adatai..

A részletfizetési konstrukciónál vállalsz egy külön kötelezettséget is, arra, hogy fizeted a részleteket. Pont mint egy banki hitel, csak kamat nélkül :)

Azért szerepelnek a kártya adatai, mivel a szolgáltatást is megkötötted, amivel a készüléket használni fogod nem?

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#17010) hackeeeee válasza Barthezz2 (#17009) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Lehet. De attól még ugyan úgy aláírsz egy előfizetői hűségszerződést is. Ami már ugye valszeg tarifahűség is egyaránt. (amit elvileg most nem nézünk, nademindegy. :D )

Nade attól még bármit csinálhatok a készülékkel, attól ugyan az marad a hűség.. Nem "szakad" meg, és bármi egyéb, ugyanúgy fizetsz tovább, ugyan úgy használsz minden szolgáltatást egy másik készülékben, mint előtte, és ha lejár a hűség,, újat veszel. :)

Tehát lényegében, elbeszélünk egymás mellett. :)

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#17011) Agro válasza hackeeeee (#17010) üzenetére


Agro
senior tag

Skacok ha már ilyen szépen elbeszéltek egymás mellett figyelmetekbe ajánlom a (#16997) Daffni2 hsz-t :) . ÁSZF szerint kéne terhelnie a vodának de mivel pozitív irányba eltérhet így ezt jelen állás szerint nem teszi meg. Ez persze bármikor változhat.

Egyébként meg azért terhelhetné a kötbért kikódolás esetén a Vodafone, mert a készülék kedvezmény miatt vállalsz hűséget. Ezt nevezhetjük készülékhűségnek vagyis elkötelezed magad, hogy más szolgáltatók SIM kártyáját nem használod abban a készülékben amire a kedvezményt a Vodafone-tól kaptad. Más vodás kártyát használhatsz benne, a hozzá vásárolt kártyát használhatod másik telefonban. Ezzel is ösztönözve arra, hogy a hűség időd alatt a Vodától vásárolt kedvezményes telefont csak Vodafone szolgáltatásaival tudd használni.

Ez a szolgáltató érdeke. Ezt lehet szeretni vagy nem szeretni, egyet lehet vele érteni vagy nem. Egyelőre örüljünk neki, hogy nem kérnek érte plusz kötbért ha ki akarod kódoltatni. Nem véletlenül szállítják a szolgáltatóknak hálózati zárral a telefonokat.

Egyébként meg ha valaki ki akar kódoltatni egy telefont valljuk be őszintén nem azért teszi mert úgy szebb vagy jobb. Hanem azért mert másik szolgáltató sim kártyájával szeretné használni. Az odáig rendben van, hogy fizeted a havi díjakat mint a katona tiszt de lényegében a szolgáltatóknak az az érdekük hogy használd is a szolgáltatásait. Ha pedig csak azért fizeted a havidíjad, hogy cserélgesd a kártyákat és a Vodásról lebeszéld az végképp nem jó a szolgáltatónak mert az az érdekük, hogy hívást is fogadj az interconnect díjak miatt.

A tarifahűség megint más kérdés. Az egy plusz kötöttség annak érdekében, hogy további kedvezményeket kapj. Ez megnyilvánulhat havidíj kedvezményben vagy további készülék árkedvezményben, de a lényegen nem változtat.

(#17012) draco31


draco31
veterán

Létezhet az hogy 1 óra után bontja a vonalat a voda? Eddig 2x volt ilyen hosszú beszélgetésem, és 1 óránál mindkét alkalommal megszakadt a vonal. Egyikszer voda ügyfélszolgálaton vártam és azt a kellemes zenét hallgattam (amikor megszakadt az inkább nem írnám le) másikszor pedig 20-assal beszéltem.

ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\

(#17013) Agro válasza draco31 (#17012) üzenetére


Agro
senior tag

120 perc után lenne normális.

3.11. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a Vodafone Magyarország zrt. saját és a külföldi roaming partnerek hálózatában kezdeményezett és fogadott hívásokat (beleértve az adatforgalmi hívásokat is) 120 perc eltelte után megszakítsa.

(#17014) dedike válasza Daffni2 (#16997) üzenetére


dedike
addikt

Nem tudom, Te hol olvastad, én itt (9.4.) ezt találtam:

9.4. Készülék hálózati korlátozásának feloldása
Ha az Előfizető kéri készüléke hálózati korlátozásának feloldását, akkor a hálózati korlátozás feloldásának díját szükséges megfizetnie.
A hálózati korlátozás feloldásának díja bruttó 10 000 Ft.
A készülék hálózati korlátozásának feloldását az ügyfélszolgálati irodákban lehet kérni. A készülék hálózati korlátozásának feloldását az Előfizető hajtja végre, miután a hálózati korlátozás feloldásához szükséges kódot a Szolgáltató postai úton – levélben – eljutatta részére. A Szolgáltató vállalja, hogy a hálózati korlátozás feloldásához szükséges kódot tartalmazó levelet a jelen Díjszabás szerint befizetett díjaknak a Szolgáltató könyvelési rendszerében történő rögzítésétől számított 5 munkanapon belül postára adja, az Előfizető a kód ismeretében végezheti el a kikódolást. Kivételt képez ez alól a Connect Card és a CSI 400 Desktop GSM: Connect Card esetén a készülék hálózati korlátozásának feloldását a Vodafone hajtja végre, míg a CSI 400 Desktop GSM esetén a gyártó, mindkét esetben 30 munkanapos határidőn belül.

Egyébként a havi előfizetési díjait a Vodafone is 300 forinttal megemeli január 01-től.

Jó szerencsét!

(#17015) Z0C! válasza dedike (#17014) üzenetére


Z0C!
őstag

utcsó mondatot leírtad, mindjárt jön az Ész :)

----- www.zoci.gumroad.com -----

(#17016) hackeeeee válasza dedike (#17014) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

2%-al, szerintem.

Véleményem szubjektív...

(#17017) dedike válasza hackeeeee (#17016) üzenetére


dedike
addikt

Én a Mátrix és a Kontakt tarifákat néztem, ott (javítok) 200-300-400-500 forint lesz a változás.
(Hogy aztán ez hogyan jött ki, hiszen M7-nél csak 200, míg K7-nél 500...)

Egyébként már itt sem vagyok... ;]

[ Szerkesztve ]

Jó szerencsét!

(#17018) szoke12 válasza Barthezz2 (#17003) üzenetére


szoke12
őstag

Köszönöm szépen. Megnyugodtam.

"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"

(#17019) Daffni2 válasza dedike (#17014) üzenetére


Daffni2
addikt

Mi a probléma? Látsz kötbér fizetést?
Egyébként 2012 jan 1-én lép életbe az az ÁSZF 9375-ről kerek 10 ezer lett a díj.
Méltányos még mindig.

"Aki ad,az nyer"

(#17020) Barthezz2 válasza dedike (#17017) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Ez hol van írva?

Everybody lies.

(#17021) wwhy


wwhy
veterán

B+:
Egyenleg lekérdezés díja....1751 ....bruttó 70 Ft.
A SIM-kártya cseréjéért díjat, bruttó 7000 Ft számítunk fel, ha a kártya elveszett, ellopták, megrongálódott, vagy másikat kér, ha az eredeti még működik.
:(((

[ Szerkesztve ]

ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>

(#17022) hackeeeee válasza wwhy (#17021) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

70Ft lesz az egyenleg lekérdezés 40Ft-ról, v mennyiről? Az korrekt.

Véleményem szubjektív...

(#17023) Barthezz2 válasza hackeeeee (#17022) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Nem eleg, hogy neten nem lehet megnézni, meg ezt is jól felemelik :W

Everybody lies.

(#17024) hackeeeee válasza Barthezz2 (#17023) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Naja... :U

Kíváncsiságból beléptem már webes felületre, mert ugye most zárolták a mobilwebhobbi csomagot.. Erre Nekem az aktív szolgáltatásoknál mobilweb profit ír.. Vagyis ott van 2 oszlop, az egyik közvetlen az aktív szolgáltatások alatt, és mellette még 1 oszlop. Nem vágom miért. . Ugye 1 év hűségem van a hobbira. Viszont magánál az internet fülnél semmi sem aktív, és a zárolt v visszavont szolgáltatásoknál sincs pipa a hobbinál. Kíváncsian várom a számlámat.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#17025) dedike válasza Daffni2 (#17019) üzenetére


dedike
addikt

Egy linket dobhatnál, hogy hol olvastad amit idéztél, mert a honlapon én nem találom! :(

Jó szerencsét!

(#17026) draco31 válasza Agro (#17013) üzenetére


draco31
veterán

Nekem 60 perc volt mindkét esetben, de majd figyelem megint legközelebb.

ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\

(#17028) Something_


Something_
őstag

Üdv!

Káosz nekem a Vodafone honlapja, ezért kérdeznék egyet ha lehetséges:)
Feltöltőkártyás tarifához csak 100 és 200 mb-s mobilinternet van? Öcsémnek akarunk, de 100nál kisebbet és túlforgalmazási díjmenteset. T-Mobilenál van 10 és 30 mb-s is, aminél nincs túlforgalmazási díj. Vodánál nincs ilyen opció?

(#17029) Z0C! válasza Something_ (#17028) üzenetére


Z0C!
őstag

Feltötltőkártya - HOBBI - 1270re.
1000ft 100Mb, nincs túlforg. szolg kikapcsolás van..

----- www.zoci.gumroad.com -----

(#17030) Something_ válasza Z0C! (#17029) üzenetére


Something_
őstag

Igen, ezt megtaláltam köszi. Nem így gondoltam a túlforgalmazási díj nélkülit:D

(#17031) frango13


frango13
aktív tag

Hi!

Tegnap Kínából vártam hívást,de nem tudtak felhívni. Utána próbáltam én hívni,de az se ment. Fontos lett volna és rohadtul felidegesített... Külön kell kérni, hogy engedélyezzék vagy mi van?

:)

(#17032) Teszla_


Teszla_
senior tag

Elképzelhető, hogy lesz még valami akció a Vodafone-nál karácsonyig?
Barátnőmnek néztem ki egy SE Mix Walkman telefont, csak nem tudom, hogy várjak-e még a vásárlással, vagy nem szükséges, mert nem valószínű, hogy olcsóbb lesz.
Hátha van valakinek tapasztalata az elmúlt évekre alapozva, hogy voltak-e még akciók ebben az időszakban :)

(#17033) baro130


baro130
tag

Sziasztok!
2 hete voltam bent a vodafone-nál, hogy szeretném a számomat átíratni apukám nevére. Azt mondták, hogy maximum 15 napig tart a folyamat, majd SMS-ben értesítenek, ha sikerült a tulajdonos átírás. Ma bementem hozzájuk így 2 hét elteltével, hogy nem kaptam SMS-t és azt mondták, hogy bocsi, még várjál jövő hét péntekig, azaz jó másfél hetet. Én ezt abszolút pofátlanságnak tartom és kérdezem, hogy ezt a 15 napot a szolgáltató kénye-kedvére rugalmasan változtathatja, vagy ez már a szabálytalan kategória? Ha egyszer 15 napot mondtak, miért nem tartják magukat hozzá? Ja természetesen az átírásért a 2600 pénzt egyből beszedték, abban hiba nem volt...

(#17034) FireKeeper


FireKeeper
nagyúr

sziasztok!

a blade-emnek valami általan ismeretlen okból megrepedt a burkolata a kijelző bal alsó sarkánál. a kérdésem az lenne, hogy ezt vajon javítják/cserélik-e gariban (voda garanciás), vagy ilyennel nem foglalkoznak? nincs leharcolva a telefon, nem volt dobálva meg semmi, amióta megvan tokban hordom.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace

(#17035) kaller1 válasza Teszla_ (#17032) üzenetére


kaller1
veterán

Felesleges várni vele. Azon kívül, hogy odabiggyesztik az árlista tetejére a "Karácsonyi akció" szöveget, az árakon semmi nem változik. :W

Ja, januártól meg lesz egy 10-15%-os havidíj emelés.

.::> <::.

(#17036) AXisBOLD


AXisBOLD
addikt

sziasztok,

olvastam egy olyanról, hogy a hobbi és profi internetes csomagok megszűnnek és helyettük a zsebnet csomagok lesznek. legalábbis én így értelmeztem, de nem egyértelmű.

jól gondolom?

másik, hogy opciós hűségem nem volt. akkor is le kell mondanom a 1270-re küldött xhobbi sms-el?

aki pontos infót tud erről az légyszi írja le, mert fontos lenne.

köszi

Aurea mediocritas

(#17037) mukibuci válasza AXisBOLD (#17036) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

lezárták, akinek az van, annak marad, semmi változás. Ha majd lemondod, nem tudod újból kérni, csak az új zsebnetet. Az xhobbi sem él már, xnet lesz a megfelelő kód.

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#17038) AXisBOLD válasza mukibuci (#17037) üzenetére


AXisBOLD
addikt

köszönöm!

akkor marad ez, megfelelő, illetve ugyan az mint a mostani zsebnet 100.

vagy esetleg az előnyösebb lenne valamiért? nem látok különbséget...

Aurea mediocritas

(#17039) mukibuci válasza AXisBOLD (#17038) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

10 forinttal olcsóbb ;] meg azzal már működik a netinfó, ahol nyomon tudod követni az adatforgalmad, míg a régi csomagokkal/opciókkal csak februártól fog ez menni.

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#17040) hackeeeee válasza AXisBOLD (#17038) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Olcsóbb, viszont aki még a zárolás előtt kért hobbit, az jól járt, mert az még megkapta a félévre az 50%-os kedvezményt rá.

(#17039) mukibuci: Ez amúgy most ténylegesen miért hasznos? Nem kötekedésből kérdem, csak kíváncsi vagyok. :) Ugye túlforgalmazási díj nincs.. Vagy van olyan csomag, amelyiknél van?

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#17041) mukibuci válasza hackeeeee (#17040) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

a zsebnetre pedig végig 20% kedvezmény jár 1 éves opciós hűség mellett :U Bár így 600al drágább ;]

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#17042) hackeeeee válasza mukibuci (#17041) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Végig, nem csak 2 hónapig? Akkor nemszótam.. Nekem 2 hónap rémlett. :B :)

Véleményem szubjektív...

(#17043) mukibuci válasza hackeeeee (#17042) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

Tipp: Most 20% kedvezményt adunk a havidíjból minden hónapban, ha egy év hűséget vállalsz!
;)

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#17044) hackeeeee válasza mukibuci (#17043) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Benéztem. :)

Múltkor csak gyors megnéztem a csomagokat, és 2 hónap rémlett. :B

Öhm, és erre a Netinfos dologra van "véleményed"?

Véleményem szubjektív...

(#17045) AXisBOLD


AXisBOLD
addikt

köszi mindenkinek :R

akkor marad ez, elvagyok vele, adatforgalmat meg eddig is számoltam programmal.

Aurea mediocritas

(#17046) Atti0925


Atti0925
tag

Mennyit kell várni az egy+egy csomag aktiválására?
Másik:az előző két feltöltésnél a jutalomperceket megváltoztattam jutalomnetre,az elsőnél még volt napinetem,így nem működött.A 2. feltöltésnél már semmi akadály nem volt még sincs jutalomnetem,pedig megkaptam még a feltöltés előtt,h a köv feltöltéstől már az él.Mit tudok tenni?Így jelenleg semmi jutalmam nincs,vagyis még az előző feltöltés jutalompercei még ott vannak a online ügyfélszolgálatnál.
Az Áfsz-ben meg az van,hogyha változtatok automatikusan törlődik az előző jutalom :F :F

Realme Narzo 30 5G

(#17047) Studi22 válasza hackeeeee (#17044) üzenetére


Studi22
aktív tag

Talán a plusz adatmennyiség rendelése az üfinek ami eddig így nem volt elérhető illetve a mátrixhoz eddig nem volt elérhető a plusz adat mennyiség...
Illetve ez "realtime" még az előző rendszer egy nem pontos adatmennyiséget jelenített meg neked ha lekérted jó pénzért, most itt ingyen és valós adott adatmennyiség látható.
Kb. ennyi... :U

Atti0925
Ha nem kapod meg 48 órán belül az sms-t jutalomnet használhatóságáról akkor 1270 vagy bolt és reklamáció hogy neked már vissza volt igazolva és helyesen jártál el... :K

[ Szerkesztve ]

A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

(#17048) hackeeeee válasza Studi22 (#17047) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Jahogy jah, értem.. Tehát akkor inkább a plusz adatmennyiségnél van ténylegesen lényege.. De attól függetlenül hasznos. :)

Mondjuk ugye Én még nem tudom használni, mivel nekem hobbi csomagom van.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#17049) mukibuci válasza hackeeeee (#17048) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

ami késik, nem múlik ;) de ez végre tényleg egy értelmes újítás :U

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#17050) hackeeeee válasza mukibuci (#17049) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Ezért is mondtam, hogy nem tartom hülyeségnek egyáltalán.. :N Lényegében ingyenesen lekérdezhető, nyomon követhető, hogy hol tart az ember, ha elérte a határt, plusz egyszerűen tud "bővítést" kérni, ha nem akarja lassítva használni a netét a maradék időben. (ha jól olvastam)

Vagyis, ha jól értettem, akkor ha jön az sms, hogy eléri az illető a határt, akkor ha belép az oldalon, akkor mutatni fogja a netinfo-t oldalt.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.