Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz bihariszabi #37100 üzenetére
De lesz, mindhárom hazai sávot tudja.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
4Grider
nagyúr
válasz szabogabor10 #37101 üzenetére
Gondolod AWS-en nyomják a hazai LTE-t?
-
bihariszabi
aktív tag
válasz szabogabor10 #37101 üzenetére
Az LTE sorában nem látom a 800-at, csak az AWS mellett.
@Badabum
Szerintem nem volt hiba. Én is a Telekomtól jövök. Hiába van/volt ott 4G, nem volt net. Egyszerűen nem működik. Kimozdulsz a városból és nem tudsz netezni Telekommal. De olyan is volt gyakran, hogy a város közepén csak a homokórát bámultam unottan, pedig full 4G-t mutatott. Én még így se tartom rossz ötletnek azt, hogy átjöttem, hogy küzdök a 4G levadászásával. A Voda működik Edge hálózaton is.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Kronk
őstag
Meg tudnátok mondani, hogy a havi megújuló adatot, milyen feltételek mellett lehet lemondani? Vagy egyáltalán hogyan működik, naptári hónapra van, vagy a megrendeléstől számított 30 nap, stb...
Feltöltő kártyás netről lenne szó.http://totesz.myminicity.com/
-
4Grider
nagyúr
válasz szabogabor10 #37107 üzenetére
De ott a gyári leírásban az AWS is. Ha hülyeséget írnak a specifikációban, ne várd el, hogy minden klappolni fog. Az is gyanús, hogy a hozzászólónak nem működött a várost elhagyva a Telekom LTE. Ez nekem egyértelműen a 800 MHz hiányát jelzi, az ui. a városokon kívül szinte mindenütt van, én úton-útfélen azon lógok.
-
veterán
-
bihariszabi
aktív tag
válasz szabogabor10 #37110 üzenetére
Hát nem vagyok teljesen biztos benne, hogy EU a cucc (függetlenül attól, hogy WW ROM van rajta), mert okosboltban vettem (sajnos). Viszont a Telekommal más készülékkel sem voltam megelégedve és a kollégáim is ugyanazokra a problémákra panaszkodtak a Telekommal kapcsolatban, amiket fentebb leírtam (nekik eredeti Telekomos a készülékük). Ezért is gondolom, hogy igazatok lehet, talán nem is tudja a telefon a 800 MHz-et. Ha van tipp, hogyan deríthetném ezt ki, akkor megköszönném. Az biztos, hogy valamelyik nap az ÜSZ bekapcsolta a simkártyámra a 4G-t, a 48 óra is letelt. Arra pedig rákérdeztem, hogy az APN az ugyanaz 4G esetén is mint a jelenlegi H+ működő beállítás.
-
törölt tag
válasz Dave1984 #37087 üzenetére
Mégegyszer leírom: nem a panaszod miatt lettél "hülyének nézve", hanem mert butaságokat és valótlan dolgokat írkáltál...
Viszont azt meg te írtad, hogy arra nem vetted a fáradtságot, hogy a panaszodat hivatalosan bejelentsd az említett netes formanyomtatványon amit mailben küldtek. Akkor mitől javult volna meg? Igazad van, egyszerűbb a szolgáltatót a fórumban anyázni, attól biztos megoldódik a probléma... -
Zack1899
tag
-
Kicsirics77
veterán
válasz Zack1899 #37116 üzenetére
amiért lassan 3 hónapja belőlem is bohócot csinálnak egy minibázissal kapcsolaban,töketlen plázacicák ülnek a vonal végén akiknek semmi fogalmuk arról,hogyan is kellene egy technika problémát kezelni vagy megoldani, szíves türelmét kérem és a zene csak szól akár 10-15 percig is mire a válasz az,hogy jelenleg sajnos nem tudjuk megoldani a problémát sajnáljuk. ez ám a hozzáállás 2015-ben.
mondom én úgy, aki lassan 10 éve vodafonos és eddig egyetlen problémám sem volt velük..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
bihariszabi
aktív tag
válasz Kicsirics77 #37117 üzenetére
Hát nekem sem képes senki megmondani, hogy miért nem működik az internetes ügyfélszolgálati hozzáférése, de optimista vagyok . Az se tetszett, hogy mikor elfogyott a csomagban foglalt netem, akkor a rendszer a plusz adat opciót dobta fel, semmi mást, holott gondolom van más netje is a vodának, pl havi megújuló. Bár kissé mókás, hogy ilyen kevés adatot adnak a 4G világában és a csomaghoz adott 200 megát 10 perc alatt is el lehet használni. Vagy inkább siralmas? Csak azért nem panaszkodok, mert a másik 2 banda sem jobb, de itt legalább megy a net.
-
RedSix
tag
válasz Kicsirics77 #37117 üzenetére
E-mailt próbáltál írni? Ott azért több idő van a kivizsgálásra, gondolkodásra.
***Live online, love online***
-
Kicsirics77
veterán
válasz RedSix #37119 üzenetére
szeptember óta számtalan telefon és e-mail, érdekes módon írtam a facebook oldalukra és egyből kaptam azóta 2 tájékoztató levelet is egymás után amiben elnézést is kértek.
ez pedig még nincs egy órája sem, úgy látszik a nyilvánosságnak még mindíg hatalmas ereje van..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Bagira01
veterán
Sziaszok!
Kaptam egy iphone 5-öt. Nano sim-et kéne kérnem a vodától, hogy használhassam. A mostani sim-em kb 3 éves, 1 éve micro-ra lett vágva elég csúnyán a széle is megsérült egy kicsit, de gond nélkül használható. Na most akkor ugye sérült is meg használható is ,de a telefon csere miatt mégsem tudom használni. Fizetnem kell a cseréért vagy sem? Illetve az üzletben rögtön cserélik?[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
addikt
válasz Bagira01 #37121 üzenetére
Kérdés előtt a keresőt használhatnád azért
Számtalanszor le lett írva már, ha másik készüléket szeretnél használni,és a jelenlegi kártya nem jó bele,díjmentesen cserélik!
Mindegy,hol vetted a telefont.Bemész egy Vodafone képviseletre,és elmondod ilyen egyszerű.
Feltétel,hogy a te neveden legyen az előfizetés.
"Aki ad,az nyer"
-
Beca1990
senior tag
a Vodafone mennyiért és milyen készüléket függetlenít?
-
eami
veterán
válasz Daffni2 #37126 üzenetére
Igen, ÁSZF 1. melléklet 9.3:
A hálózati zár feloldásának díja:
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 0-1 év között: bruttó 20.000 Ft
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 1-2 év között: bruttó 10.000 Ft
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 2 év után: bruttó 2.500 Ft
Ez 2012 szept 1 előtt vásárolt motyókra érvényes. Utána már mindenképp ki kell várni a határozott idejű szerződés végét. stb, stb, el kell olvasni sok szöveg -
kutga
nagyúr
Hölgyek /Urak!
Vodafone Go SIM tarifa csomag számláz valamit ha otthon wifin hívok külföldi számot Viberen vagy Whatsappon keresztül?
Gyanúsan magas lett az e havi számla összege pedig csak párszor beszéltem hugommal aki Svájcban dolgozik, akkor is Viberen vagy Whatsappon keresztül.
Let the Zone take me if I am.
-
4Grider
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
Bocsi de ez akkor még jobban fájni fog. ;-)
Tavaly áprilisban amikor a Nokia (Lumia) 625-ös telefonomat elhoztam tőlük (Szegedi Árkádban levő nagy üzletükből) akkor nemhogy INGYEN cserélték a Sim kártyámat hanem felkínáltak még 1-et feltöltőkártyásnak, de azt nem kértem mivel a családban màr van kettő....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bozek
nagyúr
válasz Bogyi007 #37132 üzenetére
"elhoztam tőlük (Szegedi Árkádban levő nagy üzletükből) akkor nemhogy INGYEN cserélték a Sim kártyámat"
Kiemeltem a lényeget. Itt arról volt szó mindig is, hogy abban az esetben kell-e fizetni, amennyiben nem a Vodafone-nál vásároltad a készüléket. Ha náluk vetted, akkor természetes, hogy ingyen cserélik.
-
Debilon
addikt
nem kell, tegnap cseréltettem ki a sim-et... kb. 6 éve vettem utoljára függő telefont, akkor sem magamnak, meg sem kérdezték hol vettem a telót, cask mondtam mit szeretnék és már adták is az új sim-et ingyér és bérmentve
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
MODERÁTOR
válasz snooze #37146 üzenetére
jó, akkor megpróbálom kicsit hosszabban, hátha...
ha a sim cseréje díjmentes, akkor kapsz róla egy 1ft-os számlát és kész
ha a sim cseréje fizetős, akkor kapsz róla egy 1ft-os számlát, valamint a következő számládban lesz a 7000ft terhelve (feltöltőkártyásként helyszinen fizetendő 1ft helyett 5000ft)Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest