Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 11:39:34

LOGOUT.hu

Renault, topik összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21951) just válasza imyourfriend (#21946) üzenetére


just
aktív tag

Igen, jó bele :)

Two things what i hate. People that can't count...

(#21952) SocketA válasza tresh (#21949) üzenetére


SocketA
aktív tag

Es nem lehetne valami jobb valtot tenni a kocsiba? Mas valto nem megy bele?

(#21953) Mágus2 válasza Ck. (#21948) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Ezt a szegényes dolgot nem értem, szerintem ezt mérés nélkül nem lehet megállapítani, mert ha túltölt akkor ugyanúgy gyengének érződik, mintha kicsi lenne a nyomás.

alacsony nyomás oka lehet eldugult üzemanyag szűrő vagy vezeték, ugye nyomás csak akkor van, ha van elég kipufogó gáz, ami megforgatja a turbinát, tömítetlenség, eldugult katalizátor, kopott turbó, megszorult lapátkát a turbón nyitott állapotban, szakadt vákuumcső ami a regulációért felel rossz mágnesszelep, ami szabályozza a turbónyomást. Amiatt, hogy ez egy elektronikusan vezérelt turbó dízel, sajnos a hibalehetőségek sora hosszú.

(#21954) giigz válasza SocketA (#21952) üzenetére


giigz
veterán

Csak pénz és idő kérdése :)

(#21955) Mágus2 válasza Ck. (#21948) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Ja, a légtömegmérőt kihagytam a sorból, az is el tud szállni, de akkor átmegy a gép szívódízelbe. :K

(#21956) SocketA válasza giigz (#21954) üzenetére


SocketA
aktív tag

giigz: Ha van kompatibilis valto, akkor ugyanannyi ido beepiteni, mint a Renault valtot :P

Vateran kerdeztem a Xadorol egy eladot, hogy szerinte erdemes-e meg beletenni, ezt valaszolta:
"Nem írtad milyen autóról van szó.Kormányműnél volt akinek a 4. tubus után javult meg,miközben 5000km-t tett meg.A 1Stage 27ml így nagyobb a hatóanyagtartalma,így hatásosabban javítja a váltót.üdv"

Viszont szinten Vateran 20eFt-ert lenne hozza bontott valto!

Szerintetek megerne kicserelni egy bontottra? Vagy varjam a "Xado-hatast". De en szeretnem, hogy ket het mulva rendben legyen a kocsi, mert megyek nyaralni vele.

Szerk.: Ha meg tenyleg mechnaikai hibaja van, azt a Xado ugyse oldja meg.

[ Szerkesztve ]

(#21957) FerNandor válasza SocketA (#21956) üzenetére


FerNandor
őstag

Ha jó az a bontott váltó, akkor lehet, hogy jó lenne. Esetleg összedobni a kettöböl egyet.
Baszki, azt álmodtam, hogy csöpögött az autó plafonjáról a víz, mindenhonnan. Jézus :D

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#21958) SocketA válasza FerNandor (#21957) üzenetére


SocketA
aktív tag

Koszi! Tobbiektol is varom, hogy Ti mit csinalnatok :)

Illetve meg egy kerdesem van: Mi a tokomert van tobb fajta JH3-as valto? Ha ez a bonott valto 1.4es Megane-bol szarmazik az meg nem garancia, hogy jo lesz az enyembe? Miert van 3 tipus? Miben kulonboznek?

(#21959) MMA87 De en nem erek ra!!! ;] :P

De erre rajottem, amikor tegnap vezettem az ismerosom kocsijat. Hiaba megy akad nelkul, nem egy kapkodo idegbeteg valto... bar egy kis Xado sztem finomabb valtast tenne lehetove. Ilyen szempontbol tenyleg mukodik a cucc!

[ Szerkesztve ]

(#21959) _NCT válasza tresh (#21949) üzenetére


_NCT
őstag

Pedig én ezt már milyen régen elmondtam neki.... :P Ez egy ilyen nagypapás autó... Ráérősen kell vezetni.

Fú tegnap ültem Octavia-ban, 2008-asban, még egy olyan kényelmetlen fost :D

(#21960) FerNandor válasza SocketA (#21958) üzenetére


FerNandor
őstag

Én már biztos megcsináltattam volna, mert én biztos nem tudnám elviselni azt a hangot, amit egyszer levideóztál, a váltó hangját.

Ha szerintem egy olyan 1.4-esböl van váltó, mint a tied, akkor szerintem az jó lesz. Nem hiszem, hogy annyi félét csináltak volna. Bár nem tudom, hogy hogy vannak a váltók elnevezve, mert JH3 és utána még van 3 szám vagy mennyi..

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#21961) SocketA válasza FerNandor (#21960) üzenetére


SocketA
aktív tag

Igen, engem is rohadtul irrital az a hang. Nem tudom igazan, hogy miert.

Igen, ezt is jol tudod, hogy van meg 3 szam. Csak hogy minek, vagy hogy az en kocsimba melyik 3 szam megy bele, arrol fogalmam sincs. Ebben kernek segitseget.

Mert most feleslegesen nem akarom lebontani a kocsit, hogy megnezzem milyen valto van benne, mert ha mas is jo bele, nekem tok mindegy, mi van benne, csak jo legyen :)

(#21962) rob210 válasza SocketA (#21958) üzenetére


rob210
Topikgazda

Én amíg nem dobálja ki a sebességeket nem foglalkoznék vele.
utána meg bontott típusazonos váltóval cserélném.

Váltó vásárlásnál csak azonos számút vegyél, mert a kuplung és a kihajtás sem egyezik.
szar érzés amikor az új váltóba nem megy be a féltengej, vagy a kuplungot más átmérő miatt nem tudod berakni, vagy épp lötyög.
ezek az azonosító számok nem véletlen vannak kitalálva.

Renault power

(#21963) FerNandor válasza SocketA (#21961) üzenetére


FerNandor
őstag

ha aláfekszel vagy talán fentröl lenézve elvileg látni kéne a váltón egy plakettet, amin rajta van a típusa. renaultclub.hu/forumon van váltós topic is meg ott van egy srác, aki váltókat épít, szerel stb. talán ö meg tudja mondani neke, hogy milyen jelentösége van a számoknak. én laikusként nem gondolom, hogy megcsinálna a renault egy 1.4 16v motorhoz többféle váltót, mondjuk azért mert kacsaseggü, szedán vagy kombi.

Létezik másfajta váltó, pl Clio dCi-ben nekünk hosszú áttételes volt, de annak másak voltak a betüi is, mint a 65 lovas dCi váltója. A miénk JC5 volt, ha jól emlékszem, a 65 lovasé meg más. Szóval, ha az eleje stimmel, szerintem passzolnia kell. Bár lehet, hogy olyanokra utal a dolog, hogy pl az egyik autó ABS-es a másik nem, akkor van ez a sebességjeladó spirál, akkor az egyiken az hiányzik a másikon meg ott van. Lehet, hogy pl ilyenre utalnak a számok.

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#21964) SocketA válasza rob210 (#21962) üzenetére


SocketA
aktív tag

rob210: De en most ugy vagyok vele, hogy mar kozel vagyok ahhoz, hogy tokeletes legyen a kocsi. 20eFt nem sok egy valtoert, es akkor egyuttal megcsinaltatom a kuplung+kinyomot is. Es akkor most rendben lesz. Raadasul szerintem kb. egy munkaarbol ki is jonne, szoval meg sporolnek is vele.
Lehet, hogy a valto is kibirna meg 2 evet meg a kuplung is, de akkor csereljem le majd eladas elott, es mas elvezze az uj valtot meg uj kuplungot?! Tobbet meg ugyse kapok erte, hiba csereltetem mar le akkor a valtot...

Szoval ezert kernem ebben a segitsegedet, hogy milyen valtot lehet betuszkolni.
Mert nekem egy eleg viccesen hangzik, hogy egy 1.4-bol kivett valto, nem lesz jo az en 1.4-es kocsimba. Ne mondd, hogy az egyik 1.4-esben mas feltengely vagy mas kuplung van, mint a masikban. Vagy megis?!?!

(#21963) FerNandor: Na, ez mar viszont logikusan hangzik. Jolvan, utana kerdezek ott is. Csakhat igy is orulok, ha talalok egy valtot az enyembe, es akkor meg abbol is csak 3 az 1-hez az eselye, hogy pont jo legyen... akkor inkabb nem kezdek bontott valtot keresni, mert az "tu a szenakazalban"

[ Szerkesztve ]

(#21965) FerNandor válasza SocketA (#21964) üzenetére


FerNandor
őstag

ha nem is stimmel teljesen a 2 váltó, mondjuk ha van rajta tényleg valami jeladó, ami neked nincs, vagy neked van, de azon nincs, akkor is meg lehetne csinálni a 2 váltóból egyet. vagy annak a belsejét átpakolni a tiédbe vagy csak azt, ami a tiédben nem jó.

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#21966) SocketA válasza FerNandor (#21965) üzenetére


SocketA
aktív tag

Hat ezzek ket gond van: Egyik, hogy az sztem sok ido lenne, amibol nem allok tul jol most. Jul 22 utan mar kene a kocsi.
Illetve, hogy a 20eFt-os ar ugy ervenyes, ha adom az en valtomat is. Bar ezt lehet meg lehet beszelni az eladoval

(#21967) rob210 válasza SocketA (#21966) üzenetére


rob210
Topikgazda

Ha csere váltóért adja akkor ő felújítással foglalkozik és szvsz nem csak egy váltója lesz.

Renault power

(#21968) SocketA válasza rob210 (#21967) üzenetére


SocketA
aktív tag

Igen, ezt en is sejtettem, hogy nem viccbol keri el az enyemet. Viszont a 20eFt az nagyon jo ar erte. Renaultalkatresz 90.000.- Ft netto arat mondott ugy, hogy keri az en valtomat.... ehhez kepest...

Te beleugranal?

Honnan tudhatnam meg, hogy milyen valto jo az en kocsimba?! Nem talalok leirast sehol..

(#21969) tresh válasza SocketA (#21966) üzenetére


tresh
addikt

Na uram tisztázzuk a történetet.

Ahogy rob is írta a váltókból azért van több típus egy adott motorhoz mert más a kihajtás más az átétel és ez valószínű évjárat függő is.

Azt hogy leadod a váltod majd ő ad egy másikat ami bontott +20k nem éri meg szerintem.. kivéve ha amit ad az felújított és tökéletesen egyezik a tieddel..
Minden más esetbe ahogy anno is írtam váltó felújítás a legjobb megoldás..ez sajnos lehet 2-3 napos és 1-2 hetes művelet is állapot függő.. bár ahogy leírtad nem sok különbséget éreztél a másik megane váltójához képest ebből gondolom hogy nagy gond nem lehet vele.. így ha jelen állapot szerint az autóval lehet közlekedni biztonságosan nem dobálja ki a fokozatokat ahogy rob is írta bátran el lehet vele indulni..a xado se fél perc alatt hat szerintem egy 3-4k km kell neki még hatása érezhetővé válik. Újra ismétlem magam a francia váltók hosszú úton járnak és NEM gyors kapcsolgatásra vannak kitalálva hanem kényelmes "türelmes váltásokra" ergo ahogy írtam ha tempósan akarsz vele menni megfelelő fordulatnál elváltva nem fogsz hátrányba lenni azért mert nem lehet csak úgy csapkodni a sebességeket.

Szumma szumma : szerény véleményem szerint az autót műszakilag ellenőriztesd/ ellenőrizd le indulás előtt és ha haza értek akkor mehet a gép váltós szakihoz lehet 20-30kból kompletten felújítja és nem lesz gond vele..de attól még a váltó karakterisztikája ugyan az marad :))

(#21968) SocketA : váltószám /kód rajta van a válton ugyan úgy mint pl a motor szám ;)

[ Szerkesztve ]

(#21970) SocketA válasza tresh (#21969) üzenetére


SocketA
aktív tag

tresh: Nekem meg megerne 20k-t, hogyha nem ragadna a valtom, meg egyesbe nem lenne olyan hulye hangja. 1 nap alatt ki lehet cserelni. Mig a valtofelujitas lehet heteket vesz igenybe, es 70-80eFt-ba kerul.

Nem ertitek a kerdesemet: TUDOM, hogy JH3-as valto van a kocsimban (a 3 szamjegyu kodjat nem neztem meg, de tudom, hogy a valtora ra van irva), viszont a kerdes az lenne, hogy pl nekem van JH3-111, akkor a JH3-222 -t es a JH3-333 -at ra tudom tenni ?!?! Vagy csak es kizarolag a JH3-111 fog menni az en kocsimhoz, hiaba egy masik 1.4-es Megane II-bol van a valto.

(#21971) tresh válasza SocketA (#21970) üzenetére


tresh
addikt

Írtuk nem figyeltél :))

Azonost kell rá tenni ha nem szeretnél meglepetéseket..

őket a poén kedvéért megkérdezném mennyiért csinálnák meg :)

Más:

Francia autók klubja szervez egy kis talit hátha érdekel valakit én ha minden jól megy kint leszek :)

Ez most nem egy nagyobb szabású találkozó, csak szimplán egy baráti összejövetel!

Helyszín:

Budapest, Népsziget (szúnyog) a Északi vasúti összekötő híd lábánál lévő parkolónál (kecskéknél :D ) 14:00-tól.

Ha van kedved kicsit beszélgetni, akkor gyere! Mindenkit szívesen látunk!

Programok:
- Szabadfoglalkozás
- A nyári találkozó részleteinek kihirdetése.
- World Series by Renault F.A.K. csapat toborzása.

Szervezők: Nyerges Viktor (elnök) & Staberecz Vilmos (alelnök)

[ Szerkesztve ]

(#21972) giigz válasza tresh (#21971) üzenetére


giigz
veterán

B+ milyen programok :)) ;]

(#21973) tresh válasza giigz (#21972) üzenetére


tresh
addikt

Nem a programokért mész ki hanem a társaságért és hogy tanulj az autókról ami neked nem lenne hátrány :P ;] Viccet félre téve szerintem 1-2 óra alatt annyi újdonságot mondanának neked a kocsidról hogy 1 hétig nem tudnád feldolgozni az élményt :D

Rob néz mit találtam :))
[link]

(#21974) rob210 válasza tresh (#21971) üzenetére


rob210
Topikgazda

Dátumot nem írtál. :F

Renault power

(#21975) tresh válasza rob210 (#21974) üzenetére


tresh
addikt

Bocsánat jogos

Dátum 2013.07.14 az az most Szombat :B

(#21976) rob210 válasza tresh (#21971) üzenetére


rob210
Topikgazda

Kár érte hogy piros, ha jól tudom gyárilag nem volt piros ebből a típusból.
egyébként ennyit még meg is érne.

Renault power

(#21977) rob210 válasza tresh (#21975) üzenetére


rob210
Topikgazda

B@ssza + szívesen kimentem volna, de anyós meg sógornő napot ülünk családilag:(

Renault power

(#21978) tresh válasza rob210 (#21977) üzenetére


tresh
addikt

Francba :(

(#21979) Ck. válasza Mágus2 (#21955) üzenetére


Ck.
addikt

És ezeket a lehetőségeket mennyire nehéz kizárni, ha elviszem egy szakszervizbe, egy diagnosztikával, ill. a csövek atnézésével megállapítható a baj forrása? A turbónyomás kimérésével kellene kezdeni?

Giigz:
Elvileg Lunát is holnap nézik, drukkolok mindkettőnknek. :)

[ Szerkesztve ]

(#21980) giigz válasza Ck. (#21979) üzenetére


giigz
veterán

:K

Én is holnap megyek a szervizbe, rádugják a gépre, meg olyan emberek nyúlnak hozzá, akik minden nap ezt csinálják, nagy reményeket fűzök a holnapi hibamegállapításhoz :D

(#21981) SocketA


SocketA
aktív tag

Beszeltem egy Renault szervizes ismerossel, O azt mondta, hogy Nyiregyhazan van egy ceg, akinek vannak felujitott, garancias Renault valtoi. De mivel most nem dolgozik, nem tudja megadni az elerhetoseget. Melyik az a ceg?!

giigz: Igen, a napokban tobbszor is mondtam Neked, hogy en szoktam neha hozza vinni a kocsit, mert nagyon ert hozza. O volt, aki segitett az Electronic fault problemammal, amikor a Bosch szerviz meg kiolvasni sem tudta a hibakodot...

[ Szerkesztve ]

(#21982) giigz válasza SocketA (#21981) üzenetére


giigz
veterán

Renault szervizes ismerős? :B Olyan nekem is kell! :D

(#21983) Mágus2 válasza Ck. (#21979) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Csak vw konszernes autókkal van tapasztalatom, de a renaultnál ugyan az az elv, sőt a turbó is megegyezik, max. más a csonk amire fel van fogatva. Egy jó diaggal 5 perc alatt kiderül a gond, no nem a hibakód olvasásból, mint ahogy sokan gondolják, hanem az élő adatok olvasásával teljes terhelés alatt. :K

Az ecu méri a turbónyomást, légnyelést, befecskendezési mennyiséget, elég onnan kiolvasni, mit mér, ha teljes terhelés alatt van a motor: 3.,4.,5. fokozat pedál a parkettán.

(#21984) Ck. válasza Mágus2 (#21983) üzenetére


Ck.
addikt

Na ez megnyugtató. Akkor nem kell tűt keresni a szénakazalban. :)

(#21985) rob210 válasza Mágus2 (#21983) üzenetére


rob210
Topikgazda

Konyhanyelven ez az amikor a bácsi a laptoppal beül melléd és mentek egy 5-6kmes szakaszt amiközben a bácsi az adatokat fürkészi folyamatosan.;)

Renault power

(#21986) Mágus2 válasza rob210 (#21985) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Pontosan, és szoktam ülni a laptoppal, és mindig mondom, hogy ne trükközzenek a gázpedállal, mert ha felengedi, akkor 1. nem hiteles a mérés, 2. a gázedál állását is figyelem, ha nem 100% akkor a sofőr lábára koppintok. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=P6um2tqCoi4

[ Szerkesztve ]

(#21987) rob210 válasza tresh (#21978) üzenetére


rob210
Topikgazda

Na uram jöhet a bővebb info, vagy valami link, ugyanis vasárnapra tették a "bulit" tehát ott a helyem szombaton.
;) most hívott az asszonykám, hogy anyucinak, csak a vasárnap jó, hál istennek.
:C

Renault power

(#21988) Laraxior


Laraxior
titán

Ma megérkezett az átvezető szalagom a légzsákhoz :C Pénteken bele is dobják a Renaultba.
Kicsit pakolásztam hátul, észrevettem hogy a hátsó ülésben is van légzsák, oldalt is van... meg se tudtam számolni összesen mennyi :DDD
Valaki mutatta, hogy lefestette az ablakemelőjét a 2-es Méganejában. Kérdeznék erről egysmást, mert az enyémen is málik a gumi, hiába csak 220k km van benne.... :W

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#21989) mycso válasza tresh (#21975) üzenetére


mycso
Topikgazda
LOGOUT blog

Mondjuk, itt van némi ellentmondás, mert 14.-e, az vasárnap és nem szombat. :U

(#21988) Laraxior: Ha ERRE gondolsz, akkor én voltam és nemrég linkeltem. (ablakemelő konzolját + ajtó behúzót)

[ Szerkesztve ]

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#21990) rob210 válasza mycso (#21989) üzenetére


rob210
Topikgazda

Na most hogy ezt így leírtad biztos teret ugrok, ha mégis vasárnap lesz :W

Renault power

(#21991) SocketA válasza Laraxior (#21988) üzenetére


SocketA
aktív tag

Megkerdezhetem mennyibe fajt (alkatresz+szereles)? Ez csak szalag a Lagunanal, vagy gyuru, mint a Megane-nal?

(#21992) Laraxior válasza mycso (#21989) üzenetére


Laraxior
titán

:C Igen ezaz. Gondolom lekaptad róla a gumit, csiszolás, majd fújás. De le kellett szedni az egész ajtókárpitot? :F Ahogy néztem elvileg úgy is megoldható ha nem szedem szét, mert alá tudok dugni papírt, hogy a bőrt ne fújjam össze. Bár úgyis szét kell szednem, mert az elsőkben kiment a világítás :W

szerk.: látom nem kellett szétszedni :D

[ Szerkesztve ]

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#21993) Laraxior válasza SocketA (#21991) üzenetére


Laraxior
titán

[link]

Elvileg ilyen. Baszki..két hónapja néztem még nem volt sehol a neten, most meg itt van félárban :W

Egyébként a listaára 51ezer forint. Plusz a szervízre egy órát mondtak az 5ezer forint. De van a Renaultnál most 5évnél idősebb autókra 20% kedvezmény. Tehát így megáll 41+5k-ból.
Ma jött meg a cucc, de csak pénteken 1 órára kaptam időpontot beszerelni. De ráér, műszakiig nem fontos, az meg csak decemberben lesz.

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#21994) tresh válasza rob210 (#21990) üzenetére


tresh
addikt

Bocsi hulla fáradt vagyok és elnéztem a naptárat vasárnap lesz :D Nem szeretnék még is szombaton tartani inkább? ;]
FB-s link remélem jó >> [link]

(#21983) Mágus2 : sok dologba megegyeznek sőt... (hála a Bosch-nak)

[ Szerkesztve ]

(#21995) rob210 válasza tresh (#21994) üzenetére


rob210
Topikgazda

Na akkor csak nincs szerencsém.
:W

Viszont a renault találkozó ötletét továbbra is fenntartom.
Legalább mi Pöstiek összehozhatnánk egy találkozót.
4-5emberrel már érdemes lehet.

Renault power

(#21996) tresh válasza rob210 (#21995) üzenetére


tresh
addikt

Részemről még mindig áll a dolog :) De a pest megyeik is jelentkezhetnétek Cegléd stb nincs messze :P

(#21997) _NCT válasza tresh (#21996) üzenetére


_NCT
őstag

Hétvégén sajnos dolgozom :((

(#21998) mycso válasza Laraxior (#21992) üzenetére


mycso
Topikgazda
LOGOUT blog

Az ajtó behúzó nekem lepattintható, meg az ablakemelő kapcsolók konzolja is kipattintható --> kijön a kapcsolókkal együtt.
M2-nél simán cserélhető a bennük lévő világítás is: KÉPEKBEN.

Viszont nem ajánlom ledre kicserélni, mert hamar kiég, ha csak nem tudsz elé valami fesz szabályzót vagy ellenállást beépíteni, de ezt nem vágom, hogy mit is kéne. Nekem kb. 1-2 hónapot bírtak ki benne a ledek.

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#21999) Laraxior válasza mycso (#21998) üzenetére


Laraxior
titán

Amúgy ilyet lehet kapni egyben is? Ha már így kijön... Mert akkor pénteken rákérdezek, hogy mennyibe van. Bár tényleg mutatós lenne valami más színben, csak nekem kék bőr az egész, úgyhogy nem tudom mi menne hozzá.

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#22000) rob210 válasza _NCT (#21997) üzenetére


rob210
Topikgazda

Én se a most hétvégére gondoltam.
hanem egy előre megbeszélt időpontra, ami több embernek jó mint treshnek meg nekem;)

Renault power

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.