Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:29

LOGOUT.hu

Renault, topik összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72001) rob210 válasza poolbig (#71999) üzenetére


rob210
Topikgazda

Érdekes. Minden más ami elektromos az működik?

Renault power

(#72002) Szevam


Szevam
aktív tag
LOGOUT blog

Sziasztok!

Hogy hívják azt a szívócsövet, ami a légszűrő házba vezet? (Renault Thalia, 1.4 16V, 2003). Előjött naálam is a típushiba: megrepedt. Ennek van-e valamilyen negatív hatása a motorra? (Nem a lámpa mögül szív, hanem a motortérből.)
Hogyan kéne javítani (házilag :F )? Mivel lehetne pótolni ezt a csövet, ami esztétikus is? :)
A segítséget előre is köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

(#72003) rob210 válasza Szevam (#72002) üzenetére


rob210
Topikgazda

gégecső.
Télen nincs negatív hatása, nyáron minimális teljesítmény vesztéssel jár.

Textil bandázsszalaggal.
[link]
Van belőle széles keskeny kivitel.

[ Szerkesztve ]

Renault power

(#72004) #89309696 válasza Szevam (#72002) üzenetére


#89309696
törölt tag

Csak egyben kapható a rezonátorházzal vagyonokért, ezért mindenki tákol. Szellőzéstechnikai boltban illetve hasonlóakban kapni alu légcsövet ami ráformálható mindkét végére. A legtöbben azt választják.
Baja nem lesz tőle ha nincs, dugóban araszolva nyáron a motortér melegét szívja, de ha van menetszél akkor úgy is öblíti folyamatosan a motortér forróságát. A Renault-k fele cső nélkül jár kb.

(#72005) Szevam válasza rob210 (#72003) üzenetére


Szevam
aktív tag
LOGOUT blog

+ (#72004) Fehér Farkas

Köszönöm szépen a válaszokat, tákolni fogok :K.

Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

(#72006) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Skacok, felnivel kapcsolatban tud esetleg valaki segíteni? A gyári mérete a twingo RS CUPnak a 7x17 ET55 60-as középpel, 195/40/R17-es gumikkal. Télire szeretnék feltenni 15"-ös felniket, hogy túlélje a futómű a kátyúkat (elvileg felmegy, bár néhány kialakításnál necces lehet az első féknyereg sarka).

Eredetileg alufelnit szerettem volna, de most közbejött pár dolog, ami miatt inkább költséghatékonyan oldanám meg. Twingo133-as fórumon olvastam, hogy elvileg van aki használja 6.5x15 ET43-as lemezfelnivel. Azt tudja esetleg valaki, hogy a mostanában kapható twingo vagy clio lemezfelnik milyen mérettek kaphatóak?

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#72007) Atti777 válasza CactuS (#72006) üzenetére


Atti777
senior tag

Clio [link] Gondolom a többit is megtalálod :)

Путин, иди нахуй!

(#72008) gooool válasza CactuS (#72006) üzenetére


gooool
őstag

Szia!

A 6,5x15 ET43-as gyári acélfelni tuti jó hozzá, én is azt vettem a Clio 2 RS-re télre, elfért a fék mögötte, mert szép "hasa" van, ahol a nyeregnek van hely. :)
Mellékelek képet is, szemléltetés gyanánt:

Azért annyira nem néz ki bánatul ha így szépen újra van fényezve és újak a csavarok is. :)
Azt hiszem 25ezer ft körül vettem így felújítva Kiskunfélegyházán egy autószerelőtől. Ritka, de ki lehet fogni. :)

Üdv, Balázs

(#72009) LamerGyuri válasza gooool (#72008) üzenetére


LamerGyuri
senior tag

"Hajjakmeg", de én ezt az autót rózsaszínnek látom :DDD
...de lehet, csak a monitorom szar :U

[ Szerkesztve ]

"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."

(#72010) CactuS válasza gooool (#72008) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Köszi, akkor arra vadászok, mert amióta bejöttek ezek a nagy esőzések, azóta baromira kell vigyáznom a 17"-os pacskerokkal, azzal tuti nem télizek. :R Plusz asszony lekoccolta az Aurisát, így most pár napig az enyémmel fog mászkálni. Már előre félek, hogy mit fog kapni az autó Budapest belvárosában. :DDD

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#72011) gooool válasza LamerGyuri (#72009) üzenetére


gooool
őstag

Gyorsan kalibralj rajta, mert ez hivatalosan a Flame Red szinre hallgat. :DDD

CactuS:

Nem tul szerencses valoban, amikor en is felraktam ezeket a 16-os OZ Superturismok helyere...egy masik autot kaptam. ;]
Olvastam a masik topicban az Auris incidenset, sajnalom. :(

[ Szerkesztve ]

Üdv, Balázs

(#72012) MC Pite válasza harry (#71969) üzenetére


MC Pite
veterán

Idáig minden manuál klímásnál bowden váltotta a belső levegő keringetést amit használtam, így átengedi a levegőt.
Skodánál van félautomata, ott passz.

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#72013) ΞΔGLΞ válasza MC Pite (#71981) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ezt valóban nem tudom, hogy milyen fényerejű lehet egy ilyen filléres gané, de ezt csak bemásoltam, hogy érteni is lehessen, hogy mit szeretnék. Vannak ennél jóval drágábbak és nagyon nagy fényerejűeket is írnak az amazonon pl. A Laguna 3 (GT-ról van szó) pótféklámpája egy nagy lóf...fütty. Az a foncsor, vagy mi eddig sem nagyon rúgott labdába. Ha az eredeti ledeket kiiktatom és a helyére beteszek egy nagy fényerejű ilyen ledes megoldást, az kb pont szembe kapja a mögöttem lévőt és nem is kell, hogy máshova szórja a fényt.
Persze ez csak elmélet, és lehet, hogy valóban semmi értelme erre egyáltalán időt elcseszni, de attól én még kipróbálom, ha meg nem válik be, rendelek egy vadiúj gyárit.
-----------
(#71982) molnarpeter
Hát nem tudom, épp a fentebb írtak miatt ez már jóval macerásabb, mint azt beragasztani és már működik is, mint forrasztgatni, hogy hátha.
A másik autómban viszont túlzásba vitték a féklámpa fényerejét. Ezt addig nem is tapasztaltam, amíg nem álltam mögötte este, mikor a párom rálépett a fékre. Egyszerűen kibírhatatlanul vakító piros fényárban úszik minden, ehhez képest a Laguna 3 összes lámpája csak valami kis "izé", mert ennél egy db a háromból nagyobb fényerőt produkál.
Úton biztos frankó, másik megyéből is látható, de egy esti rendőrlámpa mögötti várakozásnál ez egyszerűen túlzás. Bár lehet, hogy 2019-ben ez a mérvadó féklámpafény a németeknél. Volvo S90-nek is, kb a fele volt az össz féklámpa erőssége , ami szerintem bőven elegendő.

[ Szerkesztve ]

(#72014) Mortein


Mortein
tag

Sziasztok!

2010-es 3-as Megane-nál a hűtőt csak a légkondival együtt tudom leszedni?
Azért kérdezem, mert úgy néz ki, hogy csöpög (asszony összetörte a kocsi elejét és szétszedném, a légkondi hűtője szépen rá van hajolva a mögötte lévő nagyobb hűtőre) feltöltöttem a hűtővíz tartályt beindítottam a kocsit és 10 percig járattam, minimális víz megjelent a hűtő aljának egyik sarkában, aztán mikor a kocsit kicsit felpörgettem egy kis gőz is megjelent, szóval valahol biztosan ereszt, de ahogy nézem a csatlakozásokat a légkondi hűtőjének a felfogatása rajta csücsül a normál hűtőn.

[ Szerkesztve ]

(#72015) kisgyerek85 válasza ΞΔGLΞ (#72013) üzenetére


kisgyerek85
senior tag

Ezt az erős féklámpát ne is mond. 1-2 autónak olyan erős, hogy amikor araszolsz a dugóban, akkor alig lehet kibírni. Egyszerűen amikor tapossa a féket nem lehet odanézni (vagy ha arra nézel akkor meg csillagokat látsz) . Nem is értem ezt, hogy lehet engedélyezni.

(#72016) rob210 válasza LamerGyuri (#72009) üzenetére


rob210
Topikgazda

A monitorod szar.

Renault power

(#72017) LamerGyuri válasza rob210 (#72016) üzenetére


LamerGyuri
senior tag

:O
:DD

"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."

(#72018) rob210 válasza Mortein (#72014) üzenetére


rob210
Topikgazda

Le kell engedni a légkondit egybe van szerelbe a felfogatása.
Lökős le és ki az egész hűtőegység. Jó meló ilyen melegben.

Renault power

(#72019) CactuS válasza gooool (#72011) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Köszi, hát a kötelezőnek lőttek, az fix, a Lada nem bírta a koccanást, nálunk ránézésre a lámpák talán megússzák (xenon, az fájna nagyon, ha cserés), motorháztető, sárvédők épek, hűtő nem engedte a vizet, amikor hazaért.

Jó vagy rossz értelemben másik autó? Én is agyalok rajta, hogy a 17" helyett elég lenne a 16" is nyárra, de azzal már nem így nézne ki. :B

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#72020) csabi94


csabi94
őstag

Sziasztok!

Mi a véleményetek az alábbi Lagunáról?

[link]

Lekérdeztem Carvertical-on, ennyire jutott: [link]

A jelenlegi tulaja megvette, megcsinálta rajta a 240 ezres szervizt, és adja is el, mert megy külföldre (az öccsének meg automata kell, ezért cserélné esetleg automatára, hogy az öccse megkapja). Esztétikailag kifogástalan, motorja szépen jár, km valósnak tűnik.

Próbakörön nem tűnt olyan erősnek, mint gondoltam (korábban a 180 ló körülit próbáltam csak, így nem releváns az, amit én érzek). Húzott szépen, de nem volt kiemelkedő (nem versenyezni kell, csak egészséges autót szeretnék :) ). Kicsit jobban éreztem benne a sebességet, mint a korábban próbált autókban (180 lovas Laguna, 163 lovas C5), igaz, az M0-án mentünk, lehet az út miatt volt zajosabb a menet.

És ami egy kicsit aggaszt: 2-esben, 3-asban gyorsítva éreztem helyenként egy nagyon-nagyon apró remegést a bódén/kormányon. Ez lehetett az útminőség miatt is, de lehetett féltengely, vagy első kerék probléma miatt is. A másik, hogy az M0-ra felkanyarodva padlózva "porszerű" füst volt mögöttünk, de nem volt számottevő. Dízel, szóval egy bizonyos fokig biztosan normális ez, illetve lehet, hogy városban használták. Ebben várnám a véleményeteket.

Köszi! :R :R

(#72021) gooool válasza CactuS (#72019) üzenetére


gooool
őstag

Konnyebbek jelentosen a 15-os acel pacskerek, igy a kisebb rugozatlan tomeg miatt erezhetoen jobban lepett, na meg nem vezette ugy meg egy-egy uthiba sem.
Kanyarban persze nyulosabb, de ezt egy XL-es gumival nagyreszt ki is lehet kuszobolni, ellenben rosszabb minosegu uton sokkal elhetobb lett a komfort (vagyis lett komfort ugy egyaltalan :D ). :)

[ Szerkesztve ]

Üdv, Balázs

(#72022) diablo1984 válasza csabi94 (#72020) üzenetére


diablo1984
veterán

Annak az autónak nem szabad semmi füstöt húznia, ha húz, akkor ott gondok vannak, valami ki van herélve és/vagy az injektor a végét járja! De valami nem kerek vele!

(#72023) csabi94 válasza diablo1984 (#72022) üzenetére


csabi94
őstag

Ezért félek kicsit tőle. El tudom azt képzelni, hogy megvette a tulaj augusztusban, aztán kiderült hogy kissé véres a torka, és most így szabadul. Ugyanakkor az is lehet, hogy semmi gáz nincs vele, csak én reagálom túl/láttam rosszul. Szakemberre fogom bízni ennek az eldöntését, csak gondoltam megkérdezlek Titeket is. :)

Az autó nagyon-nagyon szép, és pont ezért tartok tőle. Már-már túl szép, hogy igaz legyen. :D

(#72024) MC Pite válasza gooool (#72021) üzenetére


MC Pite
veterán

Engem hülyének néztek mikor mondtam mennyit javított a 110/124 lovas autón a mínusz 3,8kg/kerék (az k..va sok). Kollégák szerint nem lehet ezt érezni gyorsításnál (csak komfortban), szerintem meg de :)

csabi94: A L3 meg a C5 tök különböző karakter, főleg a hidrós futóval és váltóval. Fura hogy egyszerre vannak a kalapban. De én inkább azt venném(előélet is jobban hangzik), vagy olyan manálisban ha számít a fogyasztás. Annak a 4Controlos Laguna lenne inkább a 'párja'.
Eltekintve persze attól hogy papírkutya vagyok ennyit fizetni egy autóra éves szinten, és jó vezethetőséget és bővíthetőséget egy polccal lentebbről választottam.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#72025) LamerGyuri válasza MC Pite (#72024) üzenetére


LamerGyuri
senior tag

:D De azt azért te is érzed, hogy erősen kileng a mutató a "placebo hatás" érték felé?
Mert kb. ez olyan, hogy azért nem tankolod tele az autót, mert jobban gyorsul; hiszen a Forma 1 -ben is ezt csinálják, nem? :U

"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."

(#72026) Pttypang


Pttypang
veterán

Az egyes twingonak nincs semmilyen műanyag dobbetétje hátul?

Everybody lies.

(#72027) #89309696 válasza ΞΔGLΞ (#72013) üzenetére


#89309696
törölt tag

Manapság már nem lenne megoldhatatlan fényérzékelővel meg sebességérzékelővel, lassulásérzékelővel összekötött okosféklámpa ami a pirosnál ácsorogva visszavesz a fényerőből, más helyzetben meg világít rendesen. Ha már van vészfékezésre villogó féklámpa, ez sem bonyolultabb. Csak okosan kell megtervezni, hogy ne össze-vissza csökkentse a fényerőt, mert akkor azt hiheti a hátsó autós, hogy leszállt az ember a fékről.
Meg persze kellene a jól átgondolt jogi háttér is ehhez. Általában az az ami nem szokott meglenni.

[ Szerkesztve ]

(#72028) forceberg válasza diablo1984 (#72022) üzenetére


forceberg
veterán

FAP-os auto utan korom/szurke fust?
Pont emiatt kell specko okaj is bele, ha eszi, ne nyirja ki a szurot.
Az tuti at van furva es kiutve.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#72029) Gaborking


Gaborking
tag

Sziasztok!
2001-es Renault Thalia 1.4 16v az alany elektromos szervóval.
Olyan problémám lenne, hogy kanyarodáskor egy bizonyos szög után (kb. egy teljes alá szedés) után a kormány konkrétan magától fordul és szedi alá magát. Mi okozhatja ezt a hibát?
Előre is köszönöm!

(#72030) mycso


mycso
Topikgazda
LOGOUT blog

Télikerék, ennek az autónak jól áll a dotz.

És ismét TPMS. Megane 4-nél hogy működik?
Kapott a téli szett, gyári, új szenzorokat, viszont automatikusan nem ismerte fel.
Ma a menüjében találtam, valami keresés/megismertetés funkciót, vártam 5-6 percet, de semmi. Vagy el kell indulni az autóval?

Más:
Már agyamra megy a tpms. Lagunánál a delphibe nem találok semmit rá, viszont ddt4all - tudná, ha tudnám a télikerekemben lévő szenzorok id számait.

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#72031) CactuS válasza gooool (#72021) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Köszi az infót, akkor lehet jövőre ha lesz keret, akkor nézek valami 16ost, a 15 talán már nagyon buta lenne.

195/40/R17es pacskerokkkal komfort, mint olyan nincs, csajoknak sportmelltartó kötelező.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#72032) Csatravi válasza mycso (#72030) üzenetére


Csatravi
senior tag

Így próbáltad ?

(#72033) HarleyCustom


HarleyCustom
veterán

Sziasztok!
Ez fogadott most. Mi a teendő? Akku csere?
Scenic 3.

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#72034) mycso válasza Csatravi (#72032) üzenetére


mycso
Topikgazda
LOGOUT blog

Igen, pontosan így.
Viszont kiírja, hogy beállítja a megfelelő helyre, de semmi nem történik.

Majd még holnap, hátha menet közben beadja a szenzorokat.

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#72035) eTrade válasza HarleyCustom (#72033) üzenetére


eTrade
tag

Nem biztos, mert ha az utóbbi időben sok volt a rövid táv (sok indítás), akkor lehet csak nem sikerült rendesen visszatölteni az akksit. Minden esetre érdemes rámérni a töltésre és az akku állapotára is, mert sok esetben a hideg téli idő adja meg a végső döfést.
Hány éves az akksi amúgy?

(#72036) rob210 válasza mycso (#72034) üzenetére


rob210
Topikgazda

Kell vele menni.
;)

Renault power

(#72037) rob210 válasza Gaborking (#72029) üzenetére


rob210
Topikgazda

Ez nem hiba, átfordul a feszítési szögön utána mint a vaj tekeredik.
Hiba akkor lesz, ha szorulni, recsegni, morogni fog alászedéskor.

Renault power

(#72038) HarleyCustom válasza eTrade (#72035) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Köszi a tanácsot. Ráméretek majd akkor....
1-2 éves kb. Cserélte a cimborám, kérdeztem tőle.

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#72039) Atti777 válasza Gaborking (#72029) üzenetére


Atti777
senior tag

Nekem a Clio csinált hasonlót, merőleges parkolóhelyre beálláskor.
Aztán egy törött rugó miatt lett egy első futómű felújítás (rugók, lengéscsillapítók, lengőkar szilentek, stabilizátor külső-belső szilent), és mostanában nem rémlik hogy csinálta volna.

Путин, иди нахуй!

(#72040) Pttypang


Pttypang
veterán

Ez a kuplung pedál játék az önállítós racsni haldoklását jelezné? Gyors google ezt dobta fel.
Lesz még pár ilyen köröm :N

Everybody lies.

(#72041) rob210 válasza Pttypang (#72040) üzenetére


rob210
Topikgazda

Én még nem láttam olyat amelyikben nem ilyen volt. ;)

Renault power

(#72042) LamerGyuri válasza mycso (#72034) üzenetére


LamerGyuri
senior tag

Menni kell az autóval, álló helyben nem ismeri fel, ha önfelismerős a rendszer.
egyébként a gyári szenzorokon rajta van az ID szám :U

"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."

(#72043) poolbig válasza rob210 (#72001) üzenetére


poolbig
aktív tag

Igen. Azon a panelen van a légkondi gombja a belső keringetésé, stb. Minden működik. Csak a világítás nem. Egyéb elektromos dolgok is. Csak a rádió világítása nem jó még, de gondolom ott is izzó csere kellene, de most valahogy nincs kedvem lebontani a fél műszerfalat miatta.
A vészvillogó gombját kiszedtem, és beragad, nem nyomódik ki, azért nem működik. Meg WD40-ezem, oszt jó lesz. :)
De ez a panel világítás hiba fura. Az a helyzet, hogy csak annyira bontottam ki, hogy az izzókat kicseréljem, nem akarom lehúzni a bowdeneket (hőmérséklet és légbeömlés irány állító), mert nem vagyok benne biztos, hogy össze tudom utána rakni. Gondolom, hogy van biztosítéka ennek a világításnak is, de mivel van egy körön? Végül is mindegy, mert minden más működik, csak ezek a világítások (fűtéspanel, rádió) nem.
Ötlet?

(#72044) LamerGyuri válasza poolbig (#72043) üzenetére


LamerGyuri
senior tag

Pontosítsunk csak: a rádió kijelző világítása vagy a rádió gombjainak a világítása nem megy?

"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."

(#72045) mycso válasza LamerGyuri (#72042) üzenetére


mycso
Topikgazda
LOGOUT blog

Persze a gyári szenzorokon rajta, csak nekem a gyári felnimen rajta van a téli gumi, így nemtudom megnézni.
Ha meglenne az id, akkor 2perc alatt hozzáadtam volna.
De lehet nem is szenvedek vele, jövőre úgyis téligumi csere, no meg azok még az eredeti szenzorok (7éves), tehát lassan a végüket járják.
Ez a ddt4 nagyon állat. Mindent is lát és mindent is lehet állítani. Pl. Ki lehet olvastatni, hogy hányszor volt babrálva a km számláló. Természetesen módosítani is lehetne. Durva cucc, egy párezres obd bt olvasó, meg egy androidos telefon kell csak.

A meganera meg fateromnak mondtam, hogy holnap reggel nyomogassa végig, aztán induljon el vele, akkor ott elvileg megoldódik.

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#72046) eTrade válasza HarleyCustom (#72038) üzenetére


eTrade
tag

Akksi fiatal kora ellenére az a biztos ha rámértek, mert az is lehet hogy töltési/generátor probléma. Szorítok neked hogy csak visszatölteni kelljen. :)

(#72047) Szabolcs85


Szabolcs85
csendes tag

Üdv mindenki! 2002 Megane 1.6 16v 107 le! Olajcsere után egyszerűen megőrűlt! Alapjárat ingadozik plusz valahol mintha farslevegőt szívna ezáltal alig bír menni, nem húz. A napokban volt hűtőfolyadék pótlása is! Valakinek valami ötlete mert én már teljesen tanácstalan vagyok, szerelő is nézte nem tudja mi ez!

(#72048) HarleyCustom válasza eTrade (#72046) üzenetére


HarleyCustom
veterán

:R köszi.
Remélem én is, hogy a kisebbik gond van vele.

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#72049) rob210 válasza Szabolcs85 (#72047) üzenetére


rob210
Topikgazda

Miért kellett a hűtőfolyadékot pótolni?
Olyan meg nincs, hogy olajcsere után ingadozik az alapjárat, max egybeesik a hiba előjötte az olajcserével.

Meg kell nézni a tömítetlenséget, hogy hol van. Kicserélni a tömítőgyűrűt, vagy bepasztázni, és soha többet nem lesz vele gond.

Renault power

(#72050) LamerGyuri válasza mycso (#72045) üzenetére


LamerGyuri
senior tag

ddt4-et néztem én is. Komolyabb felkészülést igényel, mert gyakorlatilag akár 2 rossz kattintással működésképtelenné lehet tenni az autót ;]
Talán tavasszal belemélyedek, ha lesz rá időm.

[ Szerkesztve ]

"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.