Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87560) Ba cy lus válasza -Skylake- (#87551) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Ha az ízlésednek megfelelőt ajánlasz azzal nem vezetsz félre senkit, akinek hasonló az ízlése , akinek meg nem annak pedig nem releváns.

Csak ez valójában kicsit komplexebb annál, minthogy hol van egy fejhallgató alsó -3 dB-es pontja. Minél objektívabb a leírás, annál hatékonyabban segít. De ez a jó audio tanácsadásnak az erénye. Nem a reklámé. Ott hátrány.
Hifi piac magazinban vannak ilyen nagyon óvatoskodó, rózsaszín fátyolba burkolt leírások, a legantimuzikálisabb cuccokat is képesek jóként beállítani. Hogy milyen láncban szólt úgy, arról nincs említés. Így lehet azzal védekezni, hogy nem jó láncban hallgattad, mert amúgy úgy tud szólni. Szóval sokféle módja van az átverésnek, szerintem az is egy módja, ha én adott fejesnél nem említem meg, hogy alig van erősítő, amivel jól szól, és ami van (ami alapján teszteltem, leírtam a hangját), az meg 5-10x annyiba kerül, mint a fejes. Nem hazudtam, csak ezt a mellékes körülményt elhallgattam, hogy szinergiában hozzá passzoló erősítő árkategóriájában nincs. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.