Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81897) niof válasza izmike (#81892) üzenetére


niof
addikt

Első körben a HD650 kábelét szokták javasolni. De van hozzá persze mindenféle ezoterikus kábel is, kérdés, hogy megéri e? Hoz e annyi pluszt, hogy súlyos tízezreket kiadjon rá az ember?

(#81894) DEJVID
A Sennheiser-ek villás csatlakozójánál lévő rugó, bár általában nincs vele gond, hajlamos elfáradni. Pláne, ha a rugó menete épp úgy esik a furathoz, hogy alig-alig érintkezik gyárilag is. Ez egy jellemző hiba ezeknél a csatlakozóknál. Az én HD25-1 II-mnél is előjött, méghozzá elég furán. A hűvösebb évszakokban nem volt vele gond, viszont nyáron, ha megsütötte a nap a bal oldalát, akkor egyszer csak elhallgatott (hőtágulás). Majd ha árnyékba értem, újra megszólalt. De hála az égnek ez roppant egyszerűen orvosolható. Szét kell szedni a fejest, majd a kis műanyag dugót ki kell húzni, ami a rugót a helyén tartja, és egy csipesszel ki kell húzni a rugót. Kétoldalt körömmel meg kell fogni, és picit húzni kell rajta, hogy kicsit a rugó megnyíljon. Csipesszel összenyomni, és mehet vissza a helyére. Érdemes összeszerelés előtt megnézni a furatok felől, hogy látszanak e a rugó menetei a lyukakon keresztül! Ha igen, akkor lehet összeszerelni a fejest, és örö és bódottá! :DDD
Sok leírás van erről a hibáról a neten, csak azért írtam le, mert ez olyan egyszerű dolog, ha valaki belefut netán, nem kell egyből szervizbe futni vele, kb. 5 perc alatt megoldható. Egyetlen buktatója van, hogy szerelés közben a driverbe bevezető, szó szerint hajszál vékony szálakhoz lehetőség szerint hozzá sem szabad érni. Ha szakad, akkor ennyi volt. Alumínium, tehát forrasztani nem igazán lehet, pláne otthon. De ha erre figyel az ember, semmi más gond nem lehet.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.