Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48259) fericske válasza mettek (#48247) üzenetére


fericske
addikt

Speciel a k550-en párnamoddal milliméteres változtatásokkal úgy belehet lőni a basszust mint egy potméterrel. El lehet menni egész addig mintha egy szubládát akasztanál a füledre - idézőjelesen - és akkor még mindig van egy pontos fejesed. Nekem kb. 2 mm-rel van emelve a párnamagasság, amivel számomra a legoptimálisabb hangot tudom kicsikarni a k550-ből, az nélkül, hogy lényegében változna a hangkaraktere.

A HA-SZ2000-et hallottam már egy focusrite scarlett 2i4-ről, az 1000-eset nem. Ennél populárisabb hangú fülest - ha ez odaverős basszust jelent - még nem hallottam. (Telóról meg hordozható forrásokról nem próbáltam)
Nagyhangú, fejet-fület betöltő élményt nyújtó füles. Basszusban nagyon ott van, bár inkább egy jobb minőségű 2.1-es rendszerre hajaz a hangélmény mint egy korrekt 2.0-ásra. Nagyon mélyre lemegy és ezt elég részletezettséggel, jól skálázhatóan teszi. Inkább L karaktere van mint V, de nem túlzottan. A mélyek vannak előtérben mindig, de nem igazán a közép-magas rovására, hanem inkább csak az, hogy ez egy nagyon nem vékony hangú füles. Középben és magasban mondjuk, hogy rendben van. Nem visszafogottak, mély által nem elnyomottak, élesség, karcosság egyáltalán nem jellemzi őket, de csillogás sem, és szerintem európai árának megfelelő részletesség sem (a k550 részletesebb, legalábbis annak hangzik), ugyanakkor eléggé nyílt, nem dobozos hangú műszer.
Ha már szóba kerültek a Tré cuccok is, akkor talán ez lenne az a hangzás amit a beats-ek szerettek volna elérni, de sohasem sikerült nekik.
Aki egy T70 hangjába szerelmes, az ezt nem fogja szeretni, de aki basszus orientált, annak érdemes a ha-sz2000-et feltenni a listára.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.