Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#140216) A Zéé válasza norbert1998 (#140213) üzenetére


A Zéé
addikt

Kell hozzá spéci szerszám, ami bár szintén nagyon olcsó aliexpressen, de akkor is kell. Ha meg valakinél már van az is, akkor már mindegy, mivel zárod a motort oda valahova.

Ezért mondom, hogy felesleges túlpörögni. A korábban linkelt Oxford lánc van nekem is, mert amíg pesten laktam -ugyan benn az udvarban-, de egy félig nyitott színben volt csak a motor, akkor a saját megnyugtatásomra leláncoltam. De kb. ennyit ért a dolog. Magamat megnyugtattam :)
Magammal nem vittem sosem a lánc részét, mert baromi nehéz (4-5kg simán van), csak a lakatot afféle tárcsazárként, de ez igazából szintén csak önmegnyugtatás, és az alkalom szülte tolvajok ellen jó. De ellenük meg tényleg elég, hogy valami jól látható védelem legyen rajta. Neonsárga tárcsazár, és egy emlékeztető. Ha idén sikerül összehozni a pár napos horvát kirándulást, akkor én is ennyit veszek maximum.

Nekem a kocsimat akarták feltörni egyszer kinn az utcán, és biztos vagyok benne, hogy azért hagyták végül félben a műveletet, mert észrevették, hogy van egy kamu villogó led az üveg mögött (korábbi tulaj szereltette be, de nincs rákötve semmi eszköz). A zárat megfeszegették, de végül nem nyitották ki a kocsit.

Just a simple Lineman...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.