Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#133446) JoinR válasza dellfanboy (#133444) üzenetére


JoinR
senior tag

Nekem bejön ez a szín :) A szürke bukócső majd lehet kap egy fekete plastidipet.
Amúgy majdnem eltaláltad, 390 Adventure-öm van. Én már '19-ben is CB500X-et akartam, csak az árral nem voltam kibékülve, aztán mire egy évvel később rávettem volna magam, megjelent a KTM, ami szerintem a legjobb mindenes motor (nekem város, belföldi túra, enyhe terep voltak a felhasználási módok), viszont szeretnék nemzetközi túrákat, amihez jobban passzol a CB.
Azért X, mert nekem a túraendurók jönnek be, nem szoktam nagyon sietni, de szeretem, ha az úthibákat nem kell kerülgetni; plusz a 188-as magasságomhoz is élhetőbb a többi kivitelhez képest.
Viszont ez még utcaibb motor, mint a 390 Adv, úgyhogy keresek majd egy endurót is mellé. Így sikerül 2 motorral kiváltani a KTM-et, de cserébe mindkét felhasználási módban (kicsit) jobbak is lesznek.
Részemről rendben van a Honda Dream, tudtam, hogy hónapokat kell majd rá várni, végül késett 1 hónapot, de az nyilván nem rajtuk múlt. Extrákra adtak jelentősebb kedvezményt, de mezei halandóknak nincs nagyon alku a Hondánál,ezt már korábbról megtanultam.

Ja köszi mindenkinek! :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.