Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomasz0
tag
válasz spyduck #6047 üzenetére
Sziasztok
Spyduck-al való konzultációm eredményeként született meg ez a választás:[link] Nagyon tetszik és most ebben a akcióban elég jó áron van.
Az érdekelne hogy megéri várni az utódra ? Ilyen áron nem kapom majd meg őket ugye ?
170e nél nem tudok többet költeni rá. A boltról mi a véleményetek ? Megéri bele venni +2gb ramot 4000-ftért ? -
őstag
Sajna az alap üzleti kijelzők nem a legjobbak (a t430-ban van 1600*900). Az ips-ek nagyon jók, és a w530-as full hd-ja egész jó. A t430 jó lehet, de nézz utána a szaktopikba hogy melegszik e és ugyanaz a videókari van e benne mint a t530-ba (én úgy emlékszem, hogy 2 igen a válasz).
-
spyduck
nagyúr
válasz Tom1939 #6053 üzenetére
A WVA-as kijelő szép a TN-ek közül. Ez van a nagyfelbontasu üzleti gepekben (csak 15.6 és 17.3 hüvelykben, kisebb kijelzoknel csak simat raknak bele.) Amugy meg a Sony egyes gépeibe és az összes Mac gépben van gyonyoru kijelzo.
Amugy a Samsung noteszekben van a legyatrabb kijelzo
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz AxBattler #6057 üzenetére
Ennyiért már lassan Precision-t is lehet hozatni
Illetve én inkább megelégednék a 15,6"-lal (én most tértem át 12"-ra 15"-ról, és teljesen használható ez is - felbontás mondjuk maradt ugyanaz), cserébe fHD IPS kijelzőt kap EliteBookban. Tervezői GPU-valMás: azt hiszem én egyelőre megállapodom... erről az X61T-ről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Nemsokára veszek bele egy SSD-t, aztán pár évre megvan a gépem
Az 1400x1050-es AFFS kijelző pedig szimplán gyönyörű (bár a felületi bevonat elég érdekes, de szerintem megszokom )[ Szerkesztve ]
-
ussseal
tag
válasz Thomasz0 #6051 üzenetére
A bolt jó, a gép is jó választás, szerintem vedd meg most, ne várj a következő szériára, egyrészt nem hiszem, hogy 190-200 ezer alatt startolna, másrészről meg ha nem számít a videoteljesítmény, akkor szvsz felesleges is várnod rá.
A memóriánál pedig szerintem 2 giga manapság már eléggé az alsó határ, én mindenképpen bővíteném. -
Draken
őstag
150k-ig bezárólag melyik most a legajánlottabb gép? (átlagos használat, ha lehet legyen benne az ihd *000-nél erőbb gpu)
-
Borote
addikt
Mire szeretnéd használni? Miért nem elég az IGP? Általános használatra bőven jó ám Ráadásul ha iHD4000-ről van szó, az a belépő dGPU-knál simán erősebb, de legalább partiban van velük. Csak mondjuk kevesebbet fogyaszt, kisebb a meghibásodás esélye.
(#6064) bigdady: nemá', ráadásul még drága is
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Samsungot nem szabad venni. Az is érdekelne, hogy hol lehet 9999 forintért Precisiont kapni, ahogy írtad, a négy számjeggyel.
Az sem mellékes, hogy mindegyik ajánlatnak van felelőssége; csak olyan cuccot ajánljunk, amit kipróbáltunk.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
Ha visszakeresel rá, látod, hogy nem ezt írta.
Nagyjából egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány hozzáértő van itt,
Nem akarom nevesíteni, de mindenki látja szerintem, benne vagy abban az 5-ben.Én nem értek a játékokhoz, csak sakk és online póker játszik nálam.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
O' Donaghy
csendes tag
Sziasztok,
valaki tudna ötletet adni, hogy külföldről honnan érdemes rendelni ? Dell Precision, HP notebookok érdekelnének. Cyberportot néztem, de elég szegényes a kínálat.
Németo./Ausztria előnyben[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
Szerk: Végül a Lenovo mellett döntöttem, sok utánaolvasás után, mivel abban kikapcsolható a VGA ha nem kell, emiatt nem melegszik annyira. Valamint a fehér laptop sok tapicskolás után retkes lesz, nekem meg tetszik a barna Lenovo.
Nem érdekel a vinyó meg a webcam, a márkanév meg a csatlakozókiosztás fontosabb.[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Borote
addikt
Használd egészséggel! (Nekem csak egy ellenvetésem van ellene, de ez a legtöbb consumer gépre igaz - a lakkos képernyőkeret).
(#6071) O' Donaghy: fórumon ketten is foglalkoznak felsőkategóriás Dell gépek behozásával, egész jó áron szoktak menni! Oranos és Mosq!to kollégákról van szó
-
Neck
veterán
válasz B-L-A-C-K #6074 üzenetére
Még nincs vége. Most 10 különböző boltban nézem a konfigokat, ugyanis teljesen ugyanolyan cikkszám alatt is eltérő konfigokat lehet venni. A legtöbb helyen 4db USB2.0 porttal adják, 100Mbit LANnal, és bluetooth nélkül. Olyat eddig keveset találtam, ahol 2db USB3.0 + 1db USB2.0, gigabit lan, és bluetooth is van. Illetve sok cég nem is tünteti fel hogy van-e bluetooth, ott meg kell kérdezgetni. Valszeg mégiscsak Computer Imperium lesz ebből
@ (#6075) Borote:
Igazad van, sajnos ezzel nem nagyon tudok mit tenni.
Azonban nekem ez inkább DTR feladatokat fog ellátni, mint utazás, mivel a szállásomon egy íróasztalon lesz egy kicsike, illetve néha beviszem majd az irodába, ahol szintén asztali gépként fogom használni. Így, ebben a felhasználási környezetben talán nem lesz olyan zavaró.[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Megvagyok
tag
Sziasztok !
Notebookvasarlas elott allok, szeretnem kikerni a velemenyeteket, megpedig errol a geprol : HP Pavilion dv6-6c40tx ( kinaban vagyok, ahogy neztem ezzel a specifikacioval nem aruljak otthon ezt a gepet ), itt egy link rola :
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&docname=c03135732
240k ert meg tudnam venni. Annyiert megeri, vagy inkabb a lenovo y580 egy esszerubb valasztas lenne ?
A valaszokat elore is koszonom -
Borote
addikt
válasz Megvagyok #6079 üzenetére
Ennél egy 10-essel többért Y580-t kapsz i5+GTX660M kombinációban, ami szanaszéjjel alázza teljesítményben (processzort leszámítva).
Miért néztél pont i7-es gépet? i5-tel 200k-ért még okés is lenne. Csak a garanciára kell figyelni, hogy 2 év, nemzetközi legyen, illetve meglegyen hozzá a garancialevél és számla! -
fracture333
aktív tag
üdv
a notiról mit gondoltok? inkább ezt vegyem vagy egy lenovo thinkpad x200-ast?
az a baj hogy volt aki az egyiket, volt aki a másikat ajánlotta. nem tok dűlőre jutni.
ha valaki nem látta korábbi bejegyzésem, ezek lennének a szempontok: 14" alatti méret (12,1" 1280x800 felbontással lenne a legideálisabb), a méretéből adódóan a súlya is olyan 1 max 2 kiló, a 720p-s HD vidiket/filmeket szaggatás, akadás nélkül játssza le, az aksi működési ideje olyan 4-6 óra között legyen, netezni gyorsan lehessen rajta, ne legyen 5 perc mire megnyit egy oldalt ami ráadásul még css nélküli is . hurcolnám szóval a HDD védelem is fontos szempont lenne, és olyan 80 ezrem lenne rá. lehet használt is még érvényes gyári garival.
egyelőre az előző hsz-ben lévő HP és ez a thinkpad van versenyben.(valszeg tud szerezni majd újat)[ Szerkesztve ]
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
spyduck
nagyúr
Ettetek már malac petevezeték pörköltet. Beszarás
Most megy a TV-ben.[ Szerkesztve ]
-
-
bigdady
nagyúr
válasz fracture333 #6083 üzenetére
hp minősége jó. nekem is az van. lenovot mondjuk sosem próbáltam
-
bigdady
nagyúr
válasz fracture333 #6089 üzenetére
én ace-szel meg voltam elégedve.
-
Tikakukac
titán
válasz fracture333 #6089 üzenetére
x200s tulajként én elfogult vagyok, sajnos.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
speeder04
csendes tag
Hello,
Én is notebook vásárlás előtt állok (15"osban gondolkodtam) és szeretném kikérni a véleményeteket . Olyan 200-300 ezer közötti összeget szánnék rá, játszogatni, filmet nézni, böngészni. Az y580 egész szimpatikus, valami hasonló gépeket ha tudnátok még ajánlani nagyon boldog lennék. Még néhány szempont: legyen valami normális üzemideje és ne legyen porcelánból, mert hordozgatnám sokat .
Előre is köszönöm a segítségeteketCool. Cool Cool Cool
-
fracture333
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #6091 üzenetére
hah a család kicsi kincse egy hatalmas film
(#6090) bigdady - ace? acerre gondolsz? azonbelül melyikre?(gondolom régebben ajánlottad, de mire megkeresem megőszülök mert most nagyanyám nagyon gyenge gépéről netezem, ráadásul korlátozott mobil netről, és asszem még le is járt az adatforgalom augusztusra, szal az a keresés nekem most eltartana egy ideig
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
Borote
addikt
válasz Megvagyok #6086 üzenetére
Ha egy program most kompromisszumok nélkül elfut, akkor az 3-4 év múlva is ugyanúgy fog működni. Most tértem át egy 4 éves ThinkPad-re, amiben egy L7500-as processzor van, ami 1,6GHz-n fut, és ezzel is teljesen használható internetezésre, szövegszerkesztésre, skype-ra, filmezésre... Ha nem használod ki, azaz nincs olyan programod, aminek muszáj a bazinagy CPU teljesítmény, akkor nincs sok értelme az i7-nek. Hadd legyen a szomszédnak erősebb processzora
(#6092) Tikakukac: háááát ja... én is kissé elfogult lettem
(#6093) speeder04: egyelőre nincs rá nagyon alternatíva.
-
Tikakukac
titán
Mondtam én, azok az X sorozatos TP-k (pláne a régiek bagóért) nagyon durva birtoklási vágyat tudnak kiváltani. Fő gond, hogy ha tényleg annyira az emberre lett szabva a gép, mint esetemben, akkor egyszerűen beszürkül minden más, és max. valami nyáladzós workstationra tudok elismerően biccenteni. De ez inkább pozitívum, mint negatívum
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Borote
addikt
válasz Tikakukac #6097 üzenetére
És arra is rá kellett jönnöm, hogy azonos felbontás (SXGA+) mellett 15" és 12" között használat szempontjából szerintem igazán nincs nagy különbség. Kevésbé látszanak a pixelek, viszont számomra semmit sem rontott a használhatóságon. Az már más kérdés, hogy nekem azért jó a szemem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honda topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
- GYŰJTŐKNEK! Lenovo Thinkpad W701 i7 820QM/8GB RAM/FX2800M
- Lenovo L14 gen 2a Ryzen 5-5650U / 16GB RAM / 256GB SSD / EU Billentyűzet / 6 hónap gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest