Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatomi30
tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1 hónapon belül!
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 140 ezer forint.
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…) Egyetemre készülök, tehát netezés, szövegszerkesztés, táblázatkezelés, adattárolás.
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? Néha játszanék vele.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? Minőség.
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! Nem!
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 14" vagy 15,6". Inkább matt.
(8) Notebook tömege?
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? Ha lehet Windowsal, Linuxot nem szeretnék semmiféleképpen. De ha OP rendszer nélkül is van az se gond.
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? HDD 500 GB elég. RAM 4-8 GB. Optikai meghajtót szeretnék bele.
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Lenovo G580AH i3-as processzorral.DELL Inspiron 3521 151726
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? Csak új!
Korábban már írtam a fórumra, de így jobban átlátható hogy mit is szeretnék! Melyik gépet ajánljátok? Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz iliili #39749 üzenetére
Nem használtam huzamosabb ideig csak átfutóban néztem. A melegedést teszteken olvastam.. mindenhol említik, hogy nem csak a gép melegszik, de a kaszni is. Persze hűtőpad lehet rá megoldás, de egy elhibázott alap konstrukciós gépet szvsz nem éri meg megvenni. Itt van az én z500 as gépem szerintem használtan találsz ilyeneket. Enyémen van még 1 és fél év gar és kb 180k ért bárkinek oda adnám aki jön az utcán velem szemben Szóval vadász valami z500 -at mert azzal minden rendben van és ugyanolyan teljesítménye is van
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok !
Ez a gép érdekelne, hogy körülbelül, hogy mozoghat az ára mostanság ?
Dell Inspiron N5010
PROCESSZOR: Intel Core i5 M480 2,67Ghz / Turbo Boost 2,93
CHIPSET: Intel(R)5 Series/3400 Series Bios A14
VIDEÓKÁRTYA: ATI Radeon HD 5650/5700 series 1GB
RAM/MEMÓRIA: 8GB DDR3 Kingston 1333 Mhz
WINCHESTER: Toshiba 500GB
OPTIKAI M.: TssTCorp DVD+/-RW
HANGKÁRTYA: ATI High Definition Devices
HÁLÓKÁRTYA: Intel Centrino N-1000,Realtek Hálózati Modul
WEBCAMERA: Van
BLUETOOTH: Van
WIFI: Van
HDMI: VanElőre is köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szatomi30 #39752 üzenetére
A G580-as jó választás, viszont B960-as procival 119-ért már megkapod, ami majdnem i3-as szintjén van, és mivel ~140 ezer a kereted így még akár egy SSD is belefér.
Kabel15: Ilyen árszegmensben már nagyon régóta ez a favorit ha játékra is lesz használva.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Valakinek esetleg van ilyen gépe ?
Igazán olvasnék róla tapasztalatokat, mert nagyon szegényes az infom róla pedig nem néz ki rossznak Szóval ha valakinek birtokában van és huzamosabb ideje használja is az kérem jelezze nekemHODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
runner 125
nagyúr
válasz Pocok256 #39761 üzenetére
Minőséget tekintve semmi extrára nem kell gondolni.
Egy slankított NP350, matt kijelzővel, teljesen fehér házban. Zsanérja szerintem írtó gyenge, illetve maga a ház minősége is tök átlagos consumer színvonalú.
Optika hiánya miatt ugyebár vékonyabb a konkurenciánál."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
-
oba
addikt
válasz runner 125 #39766 üzenetére
köszi!
a 14" az még beleférne, de ez a vastagság és súly már nem mindenképp valami könnyű és vékony noteszt szeretnék
lehet használt is, szóval ami most olyan 180-200 körül van (vagy volt) az lehet, hogy jó állapotú használtként már belefér a 150es kategóriába
csak nem nagyon ismerem a mostani felhozatalt ezért is kérek helpet
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Pocok256
veterán
válasz runner 125 #39768 üzenetére
Én is ilyesmire tippeltem mikor megnézegettem. Viszont melegedésre fenemód kíváncsi lennék
Mert az a kevés infom ami van róla az csak annyi, hogy ajánlott a hűtőpad alá.HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
PNP
őstag
Nem szoktam senkit reklámozni, de a végtelenül korrekt hozzáállás miatt kivételt teszek, alfa156-ot csak ajánlani tudom.
-
hauzer18
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
hauzer18
csendes tag
válasz runner 125 #39774 üzenetére
köszönöm a választ!
-
choco01
addikt
Sziasztok!
Egy kis késéssel, de elérkezett lassan a rendelés pillanata!
Viszont újabb gépeket is kell választanom 95-110 ezer forintos kategóriában..Ugye a "nagyobb" gép ez lenne:
Mellé a két gyengébb gép felhasználási célja:
Windows nem fontos
Videók nézegetése
Néha Office, Skype használata
Böngésző használat
Alapvető dolgok.
Preferáltabb márkák sorrendbe: 1.Dell 2.Lenovo 3.ToshibaEddig általam kiszemeltek:
Ha tudnátok még ebbe az árkategóriába esetleg jobb vételt, vagy erről véleményt, azt kérem írjátok le!
Köszönöm!Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
NORBl
aktív tag
55-60 ezer forint környékén lehet jó gépet kapni ? Átlag dolgokhoz kéne, max Sims... Tudnátok esetleg linkelni, hogy itt ph-n mi most a legjobb választás ebben az árkategóriában !?
Köszönöm !
-
Dicker
őstag
Össze-vissza változtatják ezt a Lenovot?
A semmiből jön egy új vga, ami állítólag fele akkora tdp-vel rendelkezik, mint a mostani. Meg várjuk az elvileg új processzort, kijelzőt. Egy játékra tervezett gépnél nem értem mi ez a hatalmas energiatakarékosság. Főleg, hogy ott az intel hd is. Az meg a másik, hogy a lenovo oldalán nincs erről semmi, és még a n.check-en se hallottak róla, de még az nvidia oldalán is eldugva lehet rátalálni.
Valakinek nem tud róla valamit? -
Chaser
legenda
-
SLYM
veterán
sziasztok, új laptopot vásárolnék a régi helyett. a gépben Intel Core i3 2330M proci, 4GB ram, GeForce GT555M videókártya van. olyan kellene ami játékok alatt érezhetően gyorsabb ennél (SSD nem lényeges, vinyó 320 giga legyen benne minimum és jó lenne, ha a szokásos gyári szarok helyett, egy kicsit minőségibb beépített hangcucca is lenne. nincsenek nagy igényeim ilyen téren, de találkoztam már nevetséges hangzású notikkal, ezt kerülném ha lehet). 200.000 forint megasságában nézelődnék. ami még fontos szempont, hogy a gép halk legyen (sőt talán ez a legfontosabb szempont, semmiképp sem vennék gyors, de hangos gépet). mit ajánlanátok? kösz a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Fentebb említett Y510p, SLI nélkül kb 250k, SLI-vel 300. 4. genes i7 van benne
Terhelésen egy ilyen hw-es gép se lesz über halk, fizikai törvényei sajnos bejátszanak. Viszont alapjáraton tesztek szerint nincs vele gond és játék alatt is elviselhető. Árban viszont elég jó, 4 magos 4. genes i7, FHD kijelző matt, backlit bill, 3 év gar, elég jól összerakott, jó billzet, erős vga. GT750m ha jól tudom ugyanaz mint a 650m ami Y500-ban van, csak magasabb órajelekkel.szerk: B-L-A-C-K: Azt hittem ez már kifutott, de valszeg csak a FHD verziók. Nem is rossz ár HD kijelző ellenére winnel.
Akkor lehet tényleg kifutott[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
B-L-A-C-K
titán
Arra számíts hogy nagyobb teljesítményű gép, nagy terhelésnél nem lesz halk. Én ezt ajánlanám 200 környékén: Lenovo Y500. Y570-ed van most ugye? Szerintem nem lesz sokkal hangosabb, de találsz pár Y500-as tesztet, utána olvasgathatsz...
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz Chaser #39787 üzenetére
köszi. és ez halk is? elég komoly VGA van benne ahogy látom. az 5400-as vinyó is kicsit gáz szerintem. 1 TB nekem nem kell, de azért egy 7200-as nem lenne hátrány
B-L-A-C-K igen, Y570 van most. annak idején a topicjába is írtam, hogy az amúgy halknak mondott gép inkább csak a süketeknek halk. plusz könnyen túl is melegszik. ezért most mindenképp olyat akarok venni, amiben normális hűtés van (szemre ebben is az van, csak a gyakorlatban ez nem látszik)
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
válasz Chaser #39787 üzenetére
Mondjuk azt hozzá kell tenni szerintem hogy ebben az 510-esben már fullhd kijelző van és a 755m full hdban már nem biztos hogy olyan fényesen teljesít mint a jelenlegi 555m hd kijelzőn.
SLYM: Szerintem 200 ért nem tudsz nagyon jobbat, hardvaresen elég jó amid most van, valóban az a 2 videos 300k ért lenne előrelépés szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem is volt y570-em, egy újra pasztázás kell neki, és mindjárt normálisabb a hűtése...Olvas el róla pár tesztet, és okosabb leszel. Van fent egy halom, bár azok nagy része Sli VGA rendszerrel, szóval az írtakhoz képest gondolatba vegyél majd le pár fokot az egy VGA miatt.
(#39790) Helmoras Ezt nem tudtam, de máshol is árulnak hasonló jó áron, aki ilyet akar nézzen körbe.
(#39792) Helmoras: Azért egy GT650M is jó előre lépés egy GT555Mhez képest... 200-ért nem nagyon fog jobbat kapni...
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz B-L-A-C-K #39793 üzenetére
annak idején elég sokat olvastam róla, konkrétan szinte csak azt, hogy mindenki nagyon elégedett vele. van rá esély, hogy ez csak egyedi probléma nálam. egyébként gondolkoztam már rajta én is, hogy újra pasztázom, dehát érted. a gyárban csinálják meg, ne nekem kelljen vele szarakodni (bár most lehet nekiállok, most pont van kedvem gépekkel szórakozni ). kell valamire figyelni?
Helmoras értem. köszi. akkor marad az újra pasztázás, aztán hátha megtáltosodik a kis masina
[ Szerkesztve ]
-
szatomi30
tag
Sziasztok!
Ennél a laptopnál a garancia elvész ha új operációs rendszert teszek fel rá?Továbbá nem eredeti Windowst tudok rátenni? Olvastam olyat hogy a rendszer letiltott amikor valaki nem eredetit telepített rá. Igaz ez?
Köszönöm szépen a válaszotokat!
-
Chaser
legenda
válasz Helmoras #39792 üzenetére
Valószínűleg FHD-ban nem, de HD-re ez a méret nagyon jól skálázódik. Y570-ben is volt tudtommal FHD, én ebből indultam ki hogy onnan mennénk tovább. HD kijelző nagyon ocsmány 15.6-on, sose értettem mért jó azon játszanai vagy bármi egyebet csinálni. FHD HD átváltás klasszisokkal jobb ebben az esetben. És cpu limit az biztos nem lesz k_vad i7 mellett
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
B-L-A-C-K
titán
A probléma nem egyedi, mivel a gyárban olyan fos pasztát használtak, hogy pár hónapon belül már sz@rt sem ért a gépen. Annak idején még én kaptam szét itt először, és írtam le a tapasztalatomat ezzel kapcsolatban, az eredmény elég pozitív lett.
brumi1024: Kicsit nagy haszonnal dolgoznak...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude E5470 + ajándék dokkoló
- MSI gamer laptop
- Gyors Lenovo Thinkpad T460s 14" Full HD üzleti laptop i5-6300U ,8GB DDR4,256GB SSD,Win10, DUPLA aksi
- Apple MacBook Air 13" 2017 (500 GB SSD/8GB DDR3/1.8GHz Intel Core i5) 1 év garanciával, használt!
- Dell Latitude E3510 15.6" 256GB SSD, 2.10 GHz intel Core i3-1011U, Intel UHD Graphics - Használt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs