Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Dell E5530. i3 ivy cpu-val, FHD kijelzővel 200k körül van. 3 év NBD gari, ez a legjobb itthon. Backlit bill, dokkolható is. Ramot, SSD-t szabadon bővíthetsz utólag is. IPS kijelzős gép 200k fölött kezdődik és 250k-ig bezárólag csak rosszabb minőségű gépekben van mint ez. És az alkalmazott kijelzőket sem dicsérik annyira. Kisebb méretben még drágább.
privacy99: Ez olyan dolog, ha üzemidő mérés van akkor megadjuk pontosan milyen terhelés volt milyen feltételek mellett. 6 órát el tudok képzelni úgy a gépednél, hogy minden kilőve, win aero is, minimális EE, legkisebb fényerő és voltak benne kisebb megszakítások is szünetekben. Van most egy gépem, kb 3 órás az akkuja net alatt, középfényerőn. Otthagytam az asztalon, wifi, BT kilőve, energiagazdálkodást hagytam kiegyensúlyozotton, fényerő legkisebb, így kicsivel 5 óra felett bírta. Na most ez az érték semmire nem való kb. Te gépednél feltételezve a 48Wh-s akkut 6 óra üzemidő úgy jött ki, hogy 8W/h energiaigény. Egy 15.6-os gépnél ez nem feltétlen valós új akkuval sem. De kisebb megszakításokkal összejöhet ha csak jegyzetelget rajta az ember.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
15.6" a kommersz, alatta fölötte drágább. HD-nál nagyobb felbontással sokkal drágább. Van 13" FHD gép, akár IPS-sel is, csak nem ebben az ársávban. Volt egy bestbuy 12" fuji 150-ért, P701, de i3 verziója kifutott, 150k-ért szórták. Csak HD, pontosabban 1280x800 16:10 és TN panel, de az ajándéknak számított. Gondolhatod nagyobb felbontás és IPS hol kezdődik ebben a méretben. i5 verzióban ugyanez a gép 200k körül van. Ha 14" szóba jönne és elég HD+ felbontás, értelmes verzióban az is 250k fölött van nagyjából. Viszont ha 13" és elég HD TN panellel, akkor pl dell E6330, de az is 300k környékén van újan. Szóval még mindig az i5-ös fuji P701 sztem a legjobb választás, főleg ha nincs több zseton.. És ha találsz valahol, úgy nézem i5 verziók is igencsak kikoptak. Jobb 5letem nincs, hátha a többiek mondanak okosabbat.
szerk: Igen, sokat lendít üzemidőn ha képernyő ki van lőve. Ha led-es ha CCFL, fogyaszt az. Ha a LED-es annyival kevesebbet fogyasztana ahogy próbálják beállítani, akkor az 1m CCFL tv-m nem elégedne meg 40W-tal konnektroból közepes fényerőn, de bizony megelégszik A 21' led-es monitor meg 18W-ot körül kér hasonló fényerőn, de méretben azért pár centicske van a kettő közt.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Illetőleg van aprón egy Dell XPS 12. FHD, IPS, tablet is egyben. dual core i7, 8GB ram, tán 256-os SSD. 250k ha minden igaz, bolti ára bőven 400k fölött van. Újként árulják, számlára kérdezz rá, hátha. Dellnél egyénként elég a service tag ami a gépen van. Ez a gép NBD garanciás, házhoz mennek javítani ha gond van. Vásárlás előtt ellenőrzöd és ha stimmel akkor baj nem lehet.
-
Chaser
legenda
Árát, speckót tekintve nem rossz. Samsung csinálgat már értelmesebb gépeket is. Garis hozzáállása eléggé vegyes edigiek alapján. Legfeljebb utánaolvasol aztán belevágsz, ezt a gépet én nem ismerem.
szerk: HP, Dell, Samu is csinál ótvar gépeket. ami nagyon nem mindegy a support, garanciás hozzáállás. Itthon Dell NBD a legjobb, szervizgarjuk már nem feltétlen. Aztán talán fuji, HP. Lenovo call centeres de sok panaszt nem hallottam, azonkívül szintén egyre jobb gépeket csinál alsóbb kategóriában is. Samu szervizről elég megoszlóak a vélemények.
Micsurin: GT635 mellé egy pentium is bőven elég, nem az lesz a szűkös. Ha multizol akkor mehet i3 mellé, ott már lényegesebb a cpu. GT635 egy belépő játékos vga, asztaliban 20k alatt kapsz olyat ami alázza.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Igazándiból leírtad amit én is írtam volna.
Azért mondjuk 300k-ért szerintem már megkapod a durva 4K-s paneleket is aprós gépekhez. Szerintem csak egy combosabb konfigot nézz akkor vagy cseréltess panelt egy Latiban. Egyszerűbb.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Horgász topik
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Ingatlanos topic!
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Milyen joysticket vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mesterséges intelligencia topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest