Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerDzsó
tag
Sziasztok!
Ultrabookot keresek magamnak.
1 - 1 hónapon belül.
2 - 1000€ (315.000.-), nagyon max. 1200€ (380.000.-).
3 - Irodai programok, fotó néha videó szerkesztés, filmezés és böngészés (egy 1080p 60fps videó ne szaggasson).
4 - x
5 - Matt és IPS-nek örülnék.
6 - Az esetek 20-30%-ban lesz csak hordozva.
7 - Win 10 vagy semmi.
8 - SSD (min. 120GB) rendszernek és programoknak, HDD (min. 250GB) adatoknak. Optikai meghajtó nem kell. RAM min. 8GB.
9 - x
10 - Csak új.Ezt néztem ki, élőben megnézem és tetszik. Kérdés a fenti követelmények megfelel e?
Előre is köszi!
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában szeretnék venni egy új, könnyű, 14"-os gépet. Hurcolászva lenne, ezért fontos a súly. A kijelző fajtája nem lényeges, jól olvasható legyen, esetleg touch-os. SSD-s legyen benne, 256 Gb, Ram 8 GB kellene minimum. Windows 10 oprendszerrel. Összegben olyan 200-250k körül szánnék rá.
Köszi!
W.Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
yoogie
aktív tag
Sziasztok,
notebookot szeretnék vásárolni max.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
kb. 1 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
400.000 Ft-ig, talán egy kicsit túlmehet.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
programozás, virtualizáció, játék
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
főleg FPS játékok újabb címekkel is
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
IPS lenne a legjobb, fullHD felbontás, illetve matt
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem nagyon hordozom
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
nem kell hozzá OS
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD + HDD kombó lenne a legjobb 250 GB SSD + 1 TB HDD, de gyakorlatilag lehet SSD nélkül is, bővíthető legyen m.2-es SSD betehető legyen
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
HDMI, USB 3.1
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
újat szeretnékAmit néztem Acer Predator G5 illetve ahogy a fórumot olvasgattam mindenki a Dell G5-öt ajánlotta. Illetve, ha jól gondolom minimum ajánlott egy GTX 1060 szintű vga.
[ Szerkesztve ]
-
nemTsukkey
újonc
válasz Khelben #151382 üzenetére
Hálásan köszönöm a szemléletes magyarázatot!
A helyzet az hogy a HP ZBook most eléggé fájna anyagilag - ugyan szoktatom magam a gondolathoz - , és összesen egyet találtam (újonnan) ami magyar billentyűzettel van, mert hogy ez is lényeges szempont lenne.Ha: leadok az elképzelésből és elengedem a videó-kép-szerkesztés lehetőséget és csak a 17.3-as kijelzőre - munkára (rengeteg gépelés) és lehetőleg magyar bill.-re koncentrálok, meg arra hogy szó szerint "ne égjen a kezem alatt a munka", akkor lehet opció egy HP Probook 470, vagy az is műanyag zacskó kategória?
+ Ad absurdum, ha bevállalom az angol billentyűzetet: HP Pavilion Power 17?
-
Khelben
nagyúr
válasz nemTsukkey #151407 üzenetére
A Pavilion megint csak nem munkagép, nem való gépelésre. A Probook már jobb irány, bár az is a belépő üzleti kategória. Ezt valahogy úgy kell elképzelni, hogy nem napi 8, hanem csak napi 4 óra munkára van tervezve. De nyilván az anyagi keretet is figyelembe véve a Probook 470 jó választás lehet. Esetleg meg lehet nézni a Dell Inspiron 5770-et, ami megint csak nem munkagép, viszont a billentyűzete egész jó és talán kibír annyit, mint egy Probook.
(#151406) yoogie : ennyiből játékgépet tudsz venni, ami erős lesz és gyors, csak épp a billentyűzetén kínszenvedés lesz a sok gépelés, ami a programozással jár. Ráadásul a felhasznált anyagok sem fognak bírni napi 6-8 óra folyamatos igénybevételt, mert nem erre tervezik ezeket a gépeket. Ha ezekkel tisztában vagy, akkor a Dell G5-öt tudom javasolni. A Predator is jó gép, de a Dell G5 ugyanannyi pénzért valamivel többet ad (hűtése pl. hatékonyabb és halkabb).
(#151405) Warpig : nagyon szűk a keret egy ilyen géphez. Ennyiből a 14-es gépek legalját lehet megfogni, ráadásul a win és az ssd eléggé megdobja az árat. HP 14-re nézz rá.
(#151402) TigerDzsó: 300 felett már nem Swift 3-at vennék. Jó gép, de a 200k-s kategóriában. 300 felett már vannak Asus Zenbookok is, amik jobbak.
[ Szerkesztve ]
-
Ozsi009
tag
Sziasztok!
Felmerült bennem a kérdés, hogy egy kb 4 éves Hp Zbook kb mennyi ideig bírhatja még? Tudom, hogy sok mindentől függ (mennyire figyeltek oda, mennyit ment naponta stb.)
Illetve, hogy 200k-ért ez lehet az egyik legjobb vétel 2-és 3D tervezési feladatokra? -
Grimnir
csendes tag
Sziasztok!
Édesapámnak szeretnék egy laptopot a szülinapjára. Egy régebbi Lenovo-ja van, annak tönkrement a kijelzője, és inkább újat szeretnénk neki, mint a régi kijelzőjét megcsináltatni sok pénzért. Főleg netezésre, képnézegetésre (NEM szerkesztésre), office alkalmazások használatára kellene.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - 2 héten belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) - Nagyon max. 150.000 HUF.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) - Otthon, hobbi szinten internetezés, fényképek nézegetése, levelezés, MSOffice.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - Nem lenne játék.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? - Matt legyen.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? - Fix helyen lenne.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) - Nem lényeges.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? - SSD nem kötelező, optikai meghajtó sem (de jó, ha vannak).
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) - HDMI, esetleg USB 3.1 (de nem kötelező).
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) - Csak új.A leírásban olvastam, hogy ebben az árkategóriában, erre a felhasználásra miket ajánlotok (HP 250, HP 15, Dell Vostro 3-as sorozat, Dell Inspiron 3-as sorozat), igazából ezekre lennék egy kicsit bővebben kíváncsi, vagy, ha van a fentiek figyelembe vételével más ötlet, azt is szívesen veszem.
Előre is köszönöm!
-
Khelben
nagyúr
válasz Ozsi009 #151409 üzenetére
Ezt senki nem tudja neked megmondani. Ezért kell boltban venni, ahol minimum fél év garanciát kapsz hozzá. Én biztos, hogy ilyen gépet vennék, ha tervezéshez kellene használnom.
(#151410) Grimnir : ennyi pénzből nem nagyon van más választási lehetőség, mint amiket felsoroltál. El kell menni egy mediamarktba, ott meg lehet tapogatni a gépeket és választani, hogy melyik jön be jobban.
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm laptopot szeretne venni és kettő közül kellene választania. Neki a lényege hogy wow,lol meg mostani játékok menjenek rajta. Én acerre tettem a voksot,de tőletek is szeretném megtudni.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Nxn908xxx
őstag
Sziasztok!
Sajnos be kellett látnom hogy az új életmódom miatt (egyetem) az asztali gépem csak hátráltat, így be kéne szereznem egy laptopot. A vásárlás egyáltalán nem sürgős, eddig is elvoltam az asztalival de jó lenne lassan lecserélni mert sok macerával jár. A mostani asztalim már 7 éves de minden igényemet kielégíti, főleg mióta nem játszok. Mivel sík vagyok a laptopokhoz: FX-8350 + r9 280x + 8gb ram az asztali konfigom, a vga-tól eltekintve ettől erősebb laptopot szeretnék 16gb rammal mert szeretném ha időtálló lenne. Ezért még annyi a kérdésem hogy érdemes-e kivárni a következő generációs Inteleket, vagy úgyse lesz semmi előrelépés(mint mindig)?(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
3 hónapon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
400k körül de best buyért elmegyek 500k-ig is akár.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
szoftverfejlesztés, CAD, LTSPice és egyéb áramkörszimulátorok, nyáktervezés, virtuális gépek futtatása, 3D modellezés is előfordul
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
jó lenne ha elindulna néhány régebbi játék minimumon de semmi komoly, ezért egy közepes dedikált gpu nem zavarna
IPS, 15.6" legalább, lehet nagyobb is
ritkán, legfeljebb havonta
semmi vagy linux
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
legalább 120-as SSD, 500-as HDD-n is simán elvagyok
sdkártya olvasó, hdmi
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
csak új[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Sziasztok.
Java illetve android, esetleg C++ programozàshoz keresek gépet. Tudnàtok segíteni hogy nagyjàból milyet kéne venni. Teljesen kezdő, most szeretném tanulni. A segítséget előre is köszönöm.
Asztali gép sajnos nem jöhet szóba. A mikor, meg az àr most nem fontos, csak azt szeretném tudni, hogy ehez mi az ami alà nem szabad menni.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ReptilianMAP
csendes újonc
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni egy ismerősöm számára, laptop vásárlással kapcsolatban, részletek a topic-kérdésekre válaszolva.
Minél hamarább, 2 hónapon belül.(2) A gépre szánt összeg forintban?
Maximális keret 260 000 Ft.(3) Felhasználás?
Első sorban Matlab és Origin alapú munkákra. Emellett nem túl komoly programozás és átlagos személyes felhasználás (netezés, filmnézés), játék egyáltalán nem.(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Nem lényeges, inkább legyen kisebb és könnyebb az egész gép, lásd következő pontot(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Napi szinten lesz, ezért fontos, hogy ne legyen túl nehéz.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows 7/10(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
- 1+ Tb HDD tárhely
- Valamint 8 Gb RAM kelleni fog a matlabhoz is
-(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
USB port mindenképp legyen rajta Egyéb különös igény nincs(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Lehetőleg új lenne a preferáltMennyit lenne érdemes költeni egy ilyen gépre? Nekem őszintén újként is a 260 egy már túlzó felső határnak tűnik. Viszont nem tudom, hogy honnan lenne érdemes beszerezni? Melyik modellek jöhetnek szóba pontosan?
Köszi előre is a segítséget -
Khelben
nagyúr
válasz Wesder #151421 üzenetére
Az összefoglaló kérdéseit kellene megválaszolni, akkor tudunk segíteni.
(#151422) ReptilianMAP : a 260 annyira nem túlzó, hogy hirtelen nem is tudok ilyen gépet. Talán egy HP Probook 450, de nem biztos, hogy Windows-zal együtt belefér ekkora keretbe. Win7-es gépet már nem fogsz találni, csak 10-est.
(#151420) TigerDzsó : de miért vennél 20 millióból Opelt, amikor annyiért Mercedest is kapsz? Szerintem nem lenne okos döntés.
(#151416) FoLey-v : már rengetegszer leírtuk, hogy mi a baj ezekkel a belépő szintű gépekkel. Igénytelen anyaghasználat, elégtelen hűtés, hiányos támogatás, esetleg megbízhatatlan garancia.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Khelben #151423 üzenetére
1. 1-2 hónapon belül.
2. kb 200 ezer
3. Java android c++ tanulàsàra venném.
5. 15"-ig FHD. Lehet fényes vagy matt. Lehet TN vagy IPS is
6. Nem lesz hordozva.
7.win10
8. 256GB SSD
10. Lehet új gép, és hasznàlt is.Remélem így jó
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Khelben
nagyúr
válasz Wesder #151424 üzenetére
Ha nem hordozod, akkor ennyiből egy használt HP Zbook 15-öt vennék ilyen feladatokra.
-
félisten
Üdv!
Új Lenovo Yoga-k ajánlottak?
Ezt nézte ki magának kollégám, de kiállítva engem nem nyűgözött le.Illetve még HP Pavilion 14-et nézett...
Általános felhasználásra lenne mind a kettő...
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Tikakukac
titán
-
Htiarw1980
újonc
Sziasztok! Használt, üzleti laptopot szeretnék vásárolni 50 es 100e Ft között, ebben kérném a segítségeteket.
Ahogy eldöntöttem a típust(2) A gépre szánt összeg forintban?
Max 100eFt(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Irodai programok, net, filmnezes tv-re kötve, letöltés(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem játszok/mindegy.(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Nem fontos...de ha van valasztek 15" körül(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Semennyit/nem.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows10(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
4gb ram, optikai kell, saját ssd-met építem majd bele(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Usb3, hdmi v. d-sub, wifi, bluetooth(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Használt, üzleti
Könönöm a segítségeteket előre is!
-
-
kobe24
tag
Sziasztok
Egy új laptop vásárlásán töröm a fejem, és a segítségeteket kérném.
Mostanában, de nem életbevágóan sürgős.
300.000
Programozás minden szinten, virtuális gép futtatása. Ezek a fő szempontok, mellette csak netezni kell, meg néha filmezni, de én úgy gondolom, hogyha a programozásra megfelelő, akkor minden másra is.
-
Nekem jobban bejön a fényes, TN és IPs között nem tudom mi a különbség, szeretem ha szép a képe a monitornak.
Sokat hordoznám, és lesz használva utazás közben is. Tehát egy könnyű gépet keresek, és ami nem merül le fél óra használat után.
Semmi
Legyen benne ssd, és minimum 8 gb ram. Ha van olyan gép amiben 16 gb van, az még jobb lenne, de én akár azzal is megelégszek, hogyha bővíthető a memória mennyisége.
Tetszenek a nagyon vékony laptopok, bár nem vagyok tisztában azzal, hogy ezek beleférnének-e a keretbe, meg egyáltalán kielégítenék-e az igényeimet.
Csak új.Köszönöm a segítségeteket.
-
zoka.
tag
Sziasztok!
Fizikailag milyen különbségek vannak egy Thinkpad X1 Carbon 6th Gen és t480s között?
összeszerelési, anyagminőség, anyaghasználat, hűtés hatékonysága (T-ben kicsit nagyobb a hűtő a videókártya nélküliben is, ez vajon számít?)?
Érhet többet ilyen szempontból egy X1-es?
Refurbished-ek között nézelődöm, keret valahol 300 és 550 között van nettó.
A kérdéses laptoptípusokat erre a kettőre már leszűkítettem, viszont ezek között nem tudok dönteni a jelenlegi információimmal.
Hosszú távra (4-6 év) tervezek a géppel.Előre is köszi!
-
nagyúr
Na, végül megvettem ezt :[link]
Hihetetlen, mennyire jó kis laptop, nem is gondoltam volna. Nyilván első benyomás, alig egy napja nyomkodom. Majd az idő megmondja, később is így gondolom-e majd.
Mielőtt valaki fikázni kezd, az előző HP Envy laptopom is fél év garral vettem refurbished-et, ennek 7 éve kb. azóta is szuperül működik, anyóséknak adtam oda. Ez is kibontottam, zsír új, még a venti is "új szagot" nyomat kifelé.
Egyedüli dolog, hogy bár a kiosztás megfelel a magyarnak, az ékezetes billeket fel kellett matricázni. Jó vékony a matrica, simán átvilágítja, szóval - igaz, halványabban - de a felragasztott karakterek is látszanak a sötétben.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
-
bpcicke
csendes tag
Hi!
Kérlek segítsetek:
gyors gép kellene, hosszú garanciával (vagy kiterjesztés vásárlásával ez hogyan működik pl HP esetében vagy az ajánlottnál? DELL-t tudom)
~május/április
~400 000
irodai programok, sql, munka
NO
nem lényeges, külső monitor van
nagyon ritka hordozás
win10
gyors ssd ha lehet 2, mellette vinyo, jó lenne optikai meghajtó - de usb porton is lehet
min 4 usb, hdmi, displayport, dsub + talán dvi
bármi lehet---
dell e6440 helyett kellene
(abban 16 gb ram, 2 ssd, 1 vinyo + külső billentyűzettel)Köszönettel
Pintér Balázs -
Nxn908xxx
őstag
válasz Beholder2080 #151438 üzenetére
Pesten vagyok egyetemista és nem tudom 300km-re szállítgatni a 10 kilós gépet. Ritkán járok haza és a gép hordozásának lehetetlensége is közrejátszik benne. Laptopot csak felkapom és megyek, nem kell vele vacakolni semmit. Micro itx-ért meg fogok egy másik monitort venni otthonra hogy aztán két helyen tudjam csak használni a gépet, otthon meg Pesten. Hidd el, én sem jó kedvemben akarok laptopot venni, egy asztali 100x jobb mindenben de jelentősen megkönnyítené az életem a hordozhatóság. Annyira hardverigényes munkát nem csinálok hogy mindenképpen asztali kelljen, vagy valami embertelen laptop. Az fx-et se használom ki mióta nem játszom.
-
johnny500
tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani laptopot photoshophoz. Nem is feltétlen a legújabb PS-t használnánk és abszolút hobby szinten. 14" képernyő min, új/használt mindegy. ÁR 150 ezer alatt. Jelenleg egy 10 éves üzleti HP-t (6730 b) használok csak már megöregedett. Nem tudom manapság hogy áll a üzleti vs. konzum laptop vita de fontos lenne a tartósság, ne kopjon a billentyű fél év után meg az aksi se haljon meg 1-2 év után. Előre is köszönöm a segítséget. -
őstag
Sziasztok!
Egyszerű word munkára még mindig a fujitsu a nyerő belépő kategóriában? Anyumnak lenne, használt és op rendszer nélküli kizárt. Köszi segítséget, azért a kérdés listát is megválaszolom:
most
~200-250 ezer
irodai programok, munka
nem
ips, full hd, 15,6
ritka hordozás
win10
ssd az op rendszernek, 4-8 giga ram elég
nincs
csak új[ Szerkesztve ]
-
ranat
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni, jelenleg milyen irányban érdemes nézelődni?
Ebben az évben júniustól
(2) A gépre szánt összeg forintban?
400e (ez felmehet 500e -ig, ha valamiért megéri.)
(3) Felhasználás?
munka szinten programozás, 1-2 virtuális gép futtatása, sok böngésző-ablak egyszerre és office
(4) Ha játékra is használnád,
nem játszani kell
14,6'' - 16''
1920*1080 (lehet nagyobb)
matt, IPS
sokat hordoznám és használnám utazás közben
(7) Operációs rendszer?
Vagy semmi, vagy free dos, vagy linux, vagy win 10 pro
160gb SSD (lehet több, lehet +HDD is),
16gb memória vagy legalább 16gb-ig bővíthető memória
nem szeretnék a gépbe optikai meghajtót
(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
billentyűvilágítás (aká thinkpadszerűeb felülröl is jó!) (Ez fontos)
minimum 8. generációs i5 Intel CPU vagy ennek megfelelő tudásu AMD (Ez is fontos)
thinkpad szerű mini-joystick (Ez nem annyira fontos)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
új gépet szeretnék, de a fenti paraméterekhez létezik használt, akkor az sem gond."Lehet-e gondolni arra, amire nem lehet gondolni soha?" A.E. Bizottság
-
yossarian14
tag
1-2 hónapon belül.
200 ezer
Átlagos otthoni/irodai használat, maximum böngészős játékok
-
15", minél jobb képminőség (IPS + matt?)
Minimális, elsősorban otthoni használatra
Nem fontos, utólag rámegy, ami kell
Mindenképp SSD lenne jó a sebesség miatt (legalább 256GB), 8GB RAM alá semmiképp nem mennék, optikai meghajtó nem kell
HDMI fontos, de úgy láttam ez kb mindegyik gépben megvan
inkább újEzt a gépet néztem ki első körben: Dell Vostro 3568
Kijelzőről sajnos nem írtak olyan jókat itt.Milyen egyéb lehetőség van ebben a kategóriában?
-
Haapaet
csendes tag
sziasztok!
erről mi a véleményetek?
[link]ha nem ajánlott, akkor mit tudnátok javasolni helyette?
1-2 hónapon belül.
120 ezer
otthoni/irodai használat
-
14" - 15", de inkább 14"
szinte minden nap lenne hurcolva, ezért jó lenne ha viszonylag könnyű, de strapabíró lenne
w10 jó ha van de, a hiánya nem kizáró ok
inkább sdd (max 256 GB), 4- max 8GB RAM, HDD és optikai meghajtó nem kell
HDMI fontos, de úgy láttam ez kb mindegyik gépben megvan
inkább új, használt számlával szóba jöhetköszi
-
Khelben
nagyúr
válasz johnny500 #151443 üzenetére
(#151443) johnny500 : Dell Latitude-ból nézz használtan 5550-et, 5570-et vagy ezek 14-es változatait.
(#151444) Tom1939 : HP Probook 450 annyiból szerencsésebb, hogy IPS kijelzős.
(#151445) ranat : Dell Latitude 5591, ha elmész 500-ig, akkor talán már beleférhet valami akciós HP Zbook 15 is.
(#151446) yossarian14 : ha nem hordozod, akkor esetleg be lehet vállalni egy Acer Aspire 5-öt, abból van 200 alatt IPS kijelzős is.
(#151447) Haapaet : 14-es gép napi hurcoláshoz az nagyon nem a 120k-s kategória, de még 220k-s kerettel is bajban lennél. Keress használtgépes boltokban valami HP Elitebookot vagy Dell Latitude-ot, azok valók ilyen felhasználásra.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugis
senior tag
sziasztok!
keresek egy olcsó laptopot.
amire nekem kell:
munkahelyen filmet nézni. ennyi. semmi másra. talán még annyi a "kritérium", hogy aksirol elmenjen egy -két órát.
HOZZÁÉRTŐTŐL kérdezem:
mi az ami egy filmezésnél számít? hogyha akadás mentesen szeretném nézni a filmet?
hozáteszem hogy 90%-ban SD filmek semmi blue ray.
- memória?
- proci?
- ram?
-esetleg OP rendszer?
ha esetleg konkrét javaslatot is be tudtok szúrni az külön megköszönöm![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest